Results 16 to 30 of 66
-
02-08-2009, 23:43 #16
Θα ηθελα χρονο.. αλλα η Α δεν μου τον δινει... το θελει τωρα λεει.. για να νιωσει ασφαλεια.. ισως να εχει δικαιο...
και αν το κανω ξκαι αυριο μολις δω το παιδι μου αποφασισω οτι θα ηθελα να ειμαι μαζι του και με την μητερα του... και ακομη χειροτερα.. αν η μητερα του ειναι ηδη με αλλον και τον φωναζει εκεινον μπαμπα...
- 02-08-2009, 23:43 #17
δεν σε πειράζει που δεν κάνεις παιδί με αυτήν που είσαι ερωτευμένος?
02-08-2009, 23:45 #18
ερωτευμενος... ποσες φορες νομιζα οτι ημουν ερωτρυμενος στο παρελθον .. ποσες πληγες μου ανοιξακ και ποσες εγω... με πειραζει.. αλλα αυτο πια δεν ανατρεπεται..
03-08-2009, 01:18 #19
μπλεξιμο....
εγω δεν πιστευω οτι 2 ατομα αξιζει να ζησουν σαν ζευγαρι μονο γιατι εκαναν ενα παιδι απο απροσεξια...
ουτε πιστευω ομως οτι τα παιδια πρεπει να γινονται απο απροσεξια η με οποιεσδηποτε συνθηκες και να μεγαλωνουν με εναν γονιο...
τωρα ομως εγινε.
το αν λειτουργησε ο εγωισμος σου η οτιδηποτε αλλο οταν την ειδες με εναν αλλο, δεν το ξερουμε ακριβως.
ξερουμε ομως οτι η μανα ως γυναικα δεν σου λεει πολλα
αν αποφασισεις να μεινεις μαζι της,αργα η γρηγορα η θ αρχισεις τις απιστιες η θα φυγεις για καποιον ερωτα και μαλιστα πιθανοτατα με πολυ ασχημες σχεσεις με την μανα...
αυτο θα ειναι πολυ χειροτερο για το παιδι απο το να ειστε απο τωρα σε χωριστα σπιτια...
αν ηθελες την αλλη, θα το ηξερες. δεν θα ψαχνοσουν..
καμια απο τις δυο δεν σου λεει κατι εξαιρετικο αλλα ετυχε τωρα αυτο το θεμα με το παιδι.
νομιζω οτι η αποφαση σας να ειστε κοντα και μονιασμενοι στο μεγαλωμα του αλλα οχι ζευγαρι, ηταν η πιο σωστη...
03-08-2009, 02:52 #20
Noμιζω οτι ο τιτλος τα λεει ολα...
ενα μωρο, μια μανα και η πιο θερμη ερωμενη..
Εχεις ηδη διαλεξει απο τον τιτλο ποια θες.
03-08-2009, 12:25 #21
:) ωραια παρατήρηση...καμια φορα μονοι μας λεμε την αληθεια που ψάχνουμε
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-08-2009, 14:29 #22
Γιατι ρε παιδια... θερμη ερωμενη την ειπα οχι γυναικα.. καποτε ειχανε την συζυγο, την ερωμενη και την εταιρα... οποταν ονομαζοντας καποια θερμη ερωμενη δεν την κανει και αυτοματα την γυναικα της ζωης μου... ΔΕν θα ελεγα οτι ο συμβολισμος παραπεμπει εκει... ομως πολυ απλα .. και ετσι να ειναι εσεις θα το κανατε αρραβωνα με αλλην κα την ιδια περιοδο να καλειτε στα βαφτισια του παιδιου σας με αλλην??? Γιατι εμενα μου φαινεται λιγο υπερβολικα περιεργο και δεν ξερω αν ειμαι εγω που το βλεπω στραβα...
03-08-2009, 14:33 #23
γιατι πρεπει η θερμη ερωμενη να ειναι καποια αλλη εκτος απο την γυναικα της ζωης σου?
το τί θα καναμε εμεις δεν νομιζω να εχει καμια αξια στον προβληματισμο σου...ή μηπως οχι?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
03-08-2009, 14:36 #24
Originally posted by mauroaspros
Γιατι ρε παιδια... θερμη ερωμενη την ειπα οχι γυναικα.. καποτε ειχανε την συζυγο, την ερωμενη και την εταιρα... οποταν ονομαζοντας καποια θερμη ερωμενη δεν την κανει και αυτοματα την γυναικα της ζωης μου... ΔΕν θα ελεγα οτι ο συμβολισμος παραπεμπει εκει... ομως πολυ απλα .. και ετσι να ειναι εσεις θα το κανατε αρραβωνα με αλλην κα την ιδια περιοδο να καλειτε στα βαφτισια του παιδιου σας με αλλην??? Γιατι εμενα μου φαινεται λιγο υπερβολικα περιεργο και δεν ξερω αν ειμαι εγω που το βλεπω στραβα...
γιατι οπως τα βλεπω εγω τα πραγματα, καθε αλλο παρα για αρραβωνες εισαι.....
επειγει?
δεν μπορεις να ζησεις την ερωτικη σου σχεση μεχρι να δεις αν θελεις κατι παραπανω και να αποφασισεις αργοτερα αν θα τεκνοποιησεις και με την ερωμενη ?(διοτι εχω την εντυπωση οτι η νομιμοποιηση μιας σχεσης σκοπο εχει την τεκνοποιηση...δε φανταζομαι να μη σας αφηνουν οι γονεις σας να βλεπεστε...)
03-08-2009, 14:36 #25
mauroaspros, προσπαθεις να βαλεις ταξη στη σαλατα..Οταν ομως μπλεξουν τα υλικα δυσκολα ξεχωριζουν..Το πιο σημαντικο ειναι να εισαι συνεπης με τις υποχρεωσεις σου σαν πατερας και ασε τις παντρειες και τους αρραβωνες..;)
Εσυ εισαι ελευθερο πουλι και οχι κορόιδο στο κλουβι..
03-08-2009, 14:41 #26
Τι να σου πω... ειναι αληθεια οτι κανεις δεν μπορει να το ξερει αν δεν το ζησει...
Και στο αλλο... επειδη δεν σημαινει παντα οτι το υπεροχο κρεβατι κανει καλες οικογενειες ... οπως ειπα οταν τσακωνομαστε γινεται της μουρλης.. σκεψου να ειναι μπροστα αυριο και κανεναν μωρο...\\
Οσο για την Β δεν ειναι οτι δεν ειναι ομορφη γυναικα.. μοντελο ηταν καποτε... ειναι που δεν την καταλαβαινω εκεινη την παντοτινη της ηρεμια... σκεψου οτι ακομη και οταν επαιρνε την αποφαση να κρατησει ενα μωρο .. καθως δεν ειχε δουλεια.. ο πατερας δεν ηταν μαζι της... και κινδυνεευε να την πεταξει εξω ο νοικοκυρης .. παλι ηρεμη ηταν... πρεπει να το θαυμαζεις αυτο.. να πεις να μια γεννημενη μανα... αλλα απο την αλλη φοβιζει... τοση σταθεροτητα... σημαινει οτι οτι θα θελει αυτο θα γινεται... ...
03-08-2009, 14:43 #27
οχι δεν εχω υπογραψει συμβαση.. ομως δεν εχει δικαιο η Α να λεει οτι την θελει αυτη την ασφαλεια για να ισορροπισει.. καθως ξερει οτι μια αλλη περιμενει παιδι απο εμενα?
03-08-2009, 14:45 #28
Originally posted by mauroaspros
Τι να σου πω... ειναι αληθεια οτι κανεις δεν μπορει να το ξερει αν δεν το ζησει...
Και στο αλλο... επειδη δεν σημαινει παντα οτι το υπεροχο κρεβατι κανει καλες οικογενειες ... οπως ειπα οταν τσακωνομαστε γινεται της μουρλης.. σκεψου να ειναι μπροστα αυριο και κανεναν μωρο...\\
Οσο για την Β δεν ειναι οτι δεν ειναι ομορφη γυναικα.. μοντελο ηταν καποτε... ειναι που δεν την καταλαβαινω εκεινη την παντοτινη της ηρεμια... σκεψου οτι ακομη και οταν επαιρνε την αποφαση να κρατησει ενα μωρο .. καθως δεν ειχε δουλεια.. ο πατερας δεν ηταν μαζι της... και κινδυνεευε να την πεταξει εξω ο νοικοκυρης .. παλι ηρεμη ηταν... πρεπει να το θαυμαζεις αυτο.. να πεις να μια γεννημενη μανα... αλλα απο την αλλη φοβιζει... τοση σταθεροτητα... σημαινει οτι οτι θα θελει αυτο θα γινεται... ...
αλλα σου προκαλει ερωτηματικα το χαρακτηριστικο της ηρεμο στυλ..
το εχεις συζητησει με την κοπελα?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-08-2009, 14:46 #29
Οσο για το(διοτι εχω την εντυπωση οτι η νομιμοποιηση μιας σχεσης σκοπο εχει την τεκνοποιηση...δε φανταζομαι να μη σας αφηνουν οι γονεις σας να βλεπεστε...).. και εγω ετσι νομιζα.. ελα ομως που τελικα δεν ηρθαν ετσι τα πραματα...
03-08-2009, 14:48 #30
Οχι δεν το εχω συζητησει.. δεν θελω να ανοιξω κεφαλαια.. αν δεν εχω αποφασισει.. δεν θελω να την αναστατωνω κιολας.. και μετα να το παρω μακρυα.. ειναι και εγκυος...
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....