Results 31 to 45 of 66
-
03-08-2009, 14:50 #31
Originally posted by mauroaspros
Οχι δεν το εχω συζητησει.. δεν θελω να ανοιξω κεφαλαια.. αν δεν εχω αποφασισει.. δεν θελω να την αναστατωνω κιολας.. και μετα να το παρω μακρυα.. ειναι και εγκυος...
σωστο
ισως καλυτερα συζητησεις πρωτα με τον εαυτο σου...
αφου την γνωριζεις κιολας την κοπελα
δεν την ειδες για λιγο αλλα για αρκετα
ωστε να εχεις γνωμη και συναισθηματα για το πως ειναι να ειστε μαζι...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 03-08-2009, 14:57 #32
Την γνωρισα πριν τρια χρονια.. καναμε μια δουλεια μαζι... ειμασταν και τοτε για εναν μηνα μαζι.. εβγαινα ομως απο μια μακροχρονια σχεση.. και τα εκανα μανταρα... ισως να εχεις δικαιο ... μπορει να μην ξερω αρκετα για να προκαθοριζω πως θα ειμαστε...
Ομως να αφησω την Α να φυγει.. μια γυναικα που εχει κανει τοσα για μενα .. που ειναι ετοιμη να δεχτει ακομη και ενα παιδι.. να την χασω.. και να πω οτι την εχασα για εναν αραβωνα... που δεν ηθελα να κανω... μΙα γυναικα που τις νυχτες η σαρκα μου καιγεται και την ζηταει???
03-08-2009, 14:59 #33
Η Β σε πιεζει να αρραβωνιαστειτε?
03-08-2009, 15:01 #34
ισως εχεις αναγκη να τα βρεις λιγο με τον εαυτο σου
και να αποφασισεις μετα
παντως καθε αποφαση στη ζωη μας εχει τιμημα
δεν φταις εσυ γι αυτο
ετσι ειναι η ζωη
κατι κερδιζεις και παντα κατι χανειςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-08-2009, 15:02 #35
η Α με πιεζει .. με την Β σας ειπα .. ειπαμε οτι θα ειμαστε σαν διαζευγμενοι...
03-08-2009, 15:11 #36
Ε,τοτε δεν μενει παρα να εισαι με την α, που τη θελεις κιολας!Δεν εχει και προβλημα με το παιδι,super!!
Νομιζω ομως οτι σκεφτεσαι να αρραβωνιαστεις τη Β παρολο που δεν το ζηταει, γιατι νοιωθεις ανασφαλης και ζηλευεις που ισως αλλος να μεγαλωνει το παιδι σου...Παρολο που δεν την αγαπας σκεφτεσαι να πιεσεις τον εαυτο σου, σχεδον με το ζορι να την αρραβωνιαστεις αλλα θελεις παραλληλα και σχεση με την Α πουσε ξετρελλενει!!
Ομως ο σοφος λαος λεει,:με το ζορι παντρεια δεν γινεται!
Ειναι αδικο και για τον εαυτο σου και κυριως για το παιδι να ξεκινησεις μια εκβιασμενη σχεση με τη μητερα του..
03-08-2009, 15:15 #37
Προβλημα με το παιδι εχει.. ολη μερα μου το χτυπαει και ολη μερα κανει δραματα... χειριστικες συμπεριφορες.. συγκρισεις.. του ειδους θα το αγαπας περισσοτερο απο μενα?? κτλ.. Ολη μερα τον τελευταιο μηνα τσακωνομαστε.. λεει ομως οτι αν την αρραβωνιαστω θα ηρεμησει.. για καποιο λογο δεν πιθομαι...!!! Οταν την πισει την πιανει!!!
Την Β ξερογω.. το πιο πιθανο θα τα αφησω τα πραγματα.. να δω πως θα πανε... .
03-08-2009, 15:17 #38
Ναι δεν κρυβω οτι το ονειρο που μας βαζουν στο κεφαλι απο μικρους να βρεις μια καλη κοπελλα να την παντρευτεις και να κανεις το παιδι σου.. ζηταει εκπληρωση μεσα μου... αλλα δεν θα το κανω.. δεν θελω να την μισησω μετα..
03-08-2009, 15:20 #39
Ξερεις ποσο ποναει... να εχεις την εικονα οτι το παιδι σου καποτε θα φωναξει αλλον πατερα.. οτι θα ειναι θυμομενο μαζι σου.. οτι ισως μια κακια πεθερα του πει οτι εγκατελειψες την μανα του..
03-08-2009, 15:26 #40
Τιποτα απο ολα αυτα δεν θα συμβουν αν εισαι διπλα στο παιδι σου και το αγαπας...Ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι ειστε που ειναι γονεις και δεν ειναι μαζι...Τα παιδια για να μεγαλωσουν χρειαζονται αγαπη και μην νομιζεις οτι ειναι χαζα επειδη ειναι μικρα: Ξερουν ποιος τους αγαπαει και τους στηριζει και ειναι διπλα τους...
03-08-2009, 15:29 #41
Αν το αγαπας και εισαι κοντα του ο,τι και αν συμβει θα σε νοιωσει πατερα του και δεν θα φωναξει κανεναν αλλο ετσι..
03-08-2009, 17:49 #42
mauroaspros εχω την υποψια πως η Β στο μυαλο σου ειναι η βαρετη, η ανιαρη, η σταθερη.. ολα αυτα ομως μπορει να κρυβιουν και μια δυναμη μεσα της. Το γεγονος οτι αποφασισε να κρατησει ενα μωρο μονη της το αποδεικνυει.
Η Α απο την αλλη ειναι πιο φλογερη, πιο δυναμικη και πιο ασταθης ομως, τσακωνεστε συχνα και αυτο τροφοδοτει μια αναζωογωνηση στη σχεση σας, μια φλογα.
Ποια θες εσυ ομως? Ειναι 2 τελειως διαφορετικες προσωπικοτητες.... και δεν μπορεις να τις εχεις και τις 2 . Καθε αποφαση σου θα εχει και την αναλογη επιπτωση.
04-08-2009, 02:06 #43
μαυρόασπρε, καλοί οι έρωτες και το χάος, αλλά μάλλον ούτε η Α ούτε η Β φαίνεται να συμβαδίζουν με αυτά. Μάλλον πολύ συγκεκριμένα πράγματα ζητάνε, αλλά αναρωτιέμαι εσύ τι ζητάς, τι θα ήθελες και πώς νιώθεις καλά. Έχω την αίσθηση ότι εξιδανικεύεις τις καταστάσεις και ολίγον τι αιθεροβατείς. Που, επίσης, μια χαρά κι όλα ωραία, αλλά αυτή η οπτική δεν συμβαδίζει με αρραβώνες, παιδιά κλπ.
Συγγνώμη αν θα ακουστώ λίγο \'πεζή\', αλλά πιστεύεις αλήθεια ότι το συναίσθημα ασφάλειας και η επιτυχία μιας σχέσης εξαρτάται από έναν βεβιασμένο αρραβώνα? Θα ήθελες πέρα από το πάθος να υπάρξει και δέσμευση με την Α? Λες όμως ότι κατά τ\' άλλα δεν ταιριάζετε αν κατάλαβα καλά...Ή μήπως οι καυγάδες σας σου δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι σου μοιάζει, ότι είναι εξίσου ασταθής και χαοτική?
Όσο για τη Β, προσωπικά δεν θαυμάζω, ούτε θεωρώ \'δυνατή\' και σταθερή μια γυναίκα που κάτω από δυσμενείς συνθήκες, χωρίς σχέση, χωρίς δουλειά, αποφασίζει να κρατήσει ένα παιδί. Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να το κρατήσει, αλλά ότι τα χαρακτηριστικά στα οποία εσύ αποδίδεις την απόφαση της να μην είναι αυτά που νομίζεις. Και μια απορία: με τον άλλον που την είδες, έκανε σχέση ενόσω ήταν έγκυος? Όχι ότι δεν συμβαίνει κι αυτό...αλλά αναρωτιέμαι πώς ακριβώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.
04-08-2009, 17:36 #44
Οφειλω να ομολογησω οτι απο οσους απαντησαν η marina 38 εχει τα περισσοτερα ορθα σημεια.. το τι ζητω εγω ειναι κατι που πια δεν ξερω με ολα αυτα που γινονται... ναι .. το σκεφτηκα πολλες φορες οτι μου μοιαζει... και αυτος ειναι και ο λογος που ερχομαι πισω.. εκτος απο το κρεβατι.. νομιζω οτι κοντα της θα βρω την κατανοηση που ψαχνω.. αν και αυτο καθε φορα διαψευδεται..
Οσο για την Β... αυτο ειναι ακριβως που με φοβιζει... μηπως εγω αποδιδω λαθος χαρακτηριστικα... αλλα τοτε γιατι θα εκανε μια γυναικα κατι τετοιο? Ειπε οτι δεν ηθελε να δολοφονησει το παιδι.. δεν ξερω τιποτα πια...
Στην Α ειπα οτι αυτη την περιοδο μπορω να της προσφερω μονο σχεση.. παρα το οτι της ειχα πει οτι μπορουσαμε να προχωρησουμε και παραπερα σε καποια στιγμη... με παρατησε....
Ισως πρεπει να κανω μια απεξαρτηση απο τις γυναικες για καποιο διαστημα...
05-08-2009, 15:11 #45
Originally posted by mauroaspros
Λοιπον... εδω και τρια χρονια ειχα μια σχεση μπες βγες με την Α... ειμασταν καλα μαζι, ειχαμε πολυ καλο κρεβατι , αλλα οταν λεγαμε να τσακωθουμε γινονταν πραματα και θαυματα... φωνες, κλαματα, μεθυσια, ψυχολογικη βια .. καμια φορα και φυσικη... ετσι χωριζαμε κατα διαστηματα και μετα οσο και εαν δεν το ηθελα ενα ηφαιστειο με τυλιγε και επανερχομουνα... Σε αυτα τα διαλειμματα ειχα σχεσεις ως συνηθως ... οπως και εκεινη... Το τελευταιο διαλειμμα ηταν στο τελος του Φεβραρη ... εγω εκανα μια σχεση με την Β ... και μετα τι μου ηρθε παλι θυμιθηκα την Α .. αποφασισα οτι μου λειπει .. οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και οτι θα ηθελα να γινει γυναικα μου.. χωρισα την αλλη .. πηγα την βρηκα και της το ειπα.. μου ειππε να το σκεφτει εφυγε για ενα επαγγελματικο ταξιδι ... καθως ελειπε με παιρνει η Β τελ μου λεει θελω να βρεθουμε παω μου λεει ειμαι εγκυος θα το κρατησω.. δεν θελω να ειμαστε μαζι.. εισαι ο τελευταιος αντρας στην γη που θα ηθελα για πατερα του παιδιου μου .. Ειχα προλαβει και της ειπα οτι επεστρεψα στην πρωην... Ολα αυτα τον Ιουνη...
Ερχεται λοιπον η Α απο το ταξιδι παω την παιρνω απο το αεροδρομιο.. το και το της λεω.. ισως δεν πρεπει να ειμαστε μαζι... Μου λει οχι παλι θα με πεταξεις εμενα... Μεινε και θα το αντεξουμε.. μενω και καθε μερα μου χτυπαει λογια με μειωνει.. μου φωναζει.. με χτυπησε... με ποναει συναισθηματικα λεγοντας μου οτι θα παει με αλλον.. κλπ... μετα λεει ειναι ξεσπασματα ειναι που ειμαι πληγωμενη κτλ.. εν το μεταξυ επιμενει οτι θελει να αρραβωνιαστουμε τωρα!! για να νιωσει λεει ασφαλεια.. εγω ενω στην αρχη ηθελα τωρα φοβαμαι ... δεν την βλεπω να το δεχεται και δεν θελω να κανω μια γυναικα γυναικα μου καθως ειναι ετσι.. ειχα που ειχα τις φοβιες με τον γαμο .. λογω προηγουμενων γεγονοτων..
Εν το μεταξυ με την Β τα βρηκαμε ειπαμε απο την στιγμη που θα το κρατησει και δεν ειμαστε μαζι θα ειμαστε σαν διαζευγμενοι.. απο μισες οι ευθυνες.. τα λεφτα.. παμε μαζι γιατρο κτλ... Μια χαρα.. μεχρι που την ειδα προχτες στον δρομο με καποιον... και εκει που νομιζα οτι δεν ειχα συναισθηματα ηπια δυο μπουκαλες βοτκα το βραδυ... το πρωι που ξυπνησα το ειχα συνειδητοποιησει.. ειναι κατι που θα γινοταν ειπα...
Ειπα ωστοσω στην Α να το χαλαρψσουμε λιγο οτι ισως δεν ειναι η καταλληλη ωρα για αρραβωνες τωρα.. με χωρισε αυτοματα .. με ποναει αφανταστα... δεν ξερω πια που ειναι η ισορροπια στην ζωη μου....
αυτα που εγραψες σε ενα θεμα , ισως θα ηταν καλυτερα να τα τυπωνες σε ενα χαρτι και να προσπαθουσες να τα χωρίσεις σε 3 διαφορετικες θεματικες ενοτητες
1. ερωτας
2. συμβιωση
3.οικογενεια
στην συνεχεια , θα επρεπε να ξαναδιαβαζες το κειμενο που εγραψες και να εβαζες σε καθε μια χωριστη ενοτητα απο αυτες τις 3 , αυτο που πιστευεις οτι ταιριαζει σαν προβλημα εκει.
Αν δεν σε κουραζει καντο και οτι προκυψει γραφτα εδω με την σειρα που σου εδωσα για να μπορεσω να δω πως και αν μπορω να σου πω κατι πιο συγκεκριμενο...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση