ενα μωρο, μια μανα και η πιο θερμη ερωμενη.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Member
    δεν νομιζω..απο τη μια θελει την Α..... οταν την χανει....γυριζει σ αυτην την κοπελα και μετα θελει τν Β..... οταν την ειδε με καποιον αλλον...

Junior Member
    Ναι έχεις δίκαιο. Είμαι η Α. Θεωρητικά έμεινε μαζί μου. Πνευματικά, πρακτικά, ουσιαστικά ήταν με την Β και με οποιαδήποτε Β του παρελθόντος. Λοιπον. Η ιστορία τελείωσε. Ας μην την συνεχίζουμε άλλο....

Senior Member
    Αν καταλαβα καλα εισαι όντως η Α του μαυροασπρου?

Junior Member
    Εννοείς στην δική του ιστορία? Παραθετικά? Ναι. Ήμουν.

Senior Member
    Ρωταω γιατι διαβασα το ποστ που ανερτησες στην προηγουμενη σελιδα.Ουσιαστικα διεκρινα ενα πολυ πλουσιο συναισθηματικο κοσμο που κανει συντροφια σε ενα συγκροτημενο μυαλο θελοντας να πω οτι πολυ απλα δεν αξιζει τον κοπο να αυτοπαγιδευεσαι σε καταστροφικες σχεσεις και ο ερωτας ειναι πολυ ομορφος οταν οι εντασεις δεν εχουν την μορφη συγκρουσης με την εννοια της αρωστιας παντα.Ειναι ωραιο να δινεις αλλα πιο ασφαλες ειναι να επιλεγουμε να δινουμε ολο τον εαυτο μας σ ανθρωπους που ξερουν να παιρνουν και να δινουν ως επισης..
    Αυτο το <<ημουν>> ελπιζω οτι σημαινει οτι τωρα πια δεν εισαι και χαιρομαι για αυτο.......
    Αυτα.

Junior Member
    Σ ευχαριστώ Άνεμε. Ουδείς αλάνθαστος και μακάρι να μπορούσαμε να προβλέψουμε απο πρίν την πορεία των σχέσεων μας, ακόμη και τα μυαλά και τις ψυχές των ανθρώπων που αποφασίζουμε να συμπορευτουμε...Όταν τελειώσει ο δρόμος απλά κοιτάς πίσω και αποχαιρετάς. Και εγώ χαίρομαι. Και για τα εκατό μου κομμάτια. Να σαι καλά.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345