Aναπυρικη συνταξη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Banned
    εγω θα παω να κανω σαν μουρλη και θα κανω και μερικα τικ ααχχααχαχ

το μονο κουφο π εχω με την διαταραχη αυτη ειναι τα εντερα μου π αδιαζουν.ζαλαδες δυσφορια και η αισθηση οτι πεθενω κλπ.
    δεν πεταω ας πουμε πετρες.
    βρε κιπ εγω ξερω οτι ειμαι καλα απλαθελω να βγαλω χρηματα.αυτη η κωλο ανεργια με εχει τρομαξει.

Senior Member
    Αν εχεις βυσμα διαβαινε...αλλιως δεν το βλεπω.Δεν μπορεις να φανταστεις ποση δυστυχια υπαρχει και ποσα λιγα χρηματα προσφερονται.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    την εχω δει την δυστυχια βρε κιπ γιαυτο σκευτομαι πονηρα.
    εχωλιγια λολα ενταξη και κοιταω να δω τι θα κανω..εχω βισμα.η μαμα μου βγαζει τις συνταξεις χιχιιχιχιχι.αφου της το αναφερα και ηταν προετημασμενη το ειχε ψαξεικαι της λεωωραια μαμα εχω να σκευτεται ετσι για μενα κ μου λεει εδω εσυ το σκευτεσαι κλπ.
    αχ βρε κιπ μου

Senior Member
    Μετα ομως θα μπορεις να κανεις μονο μαυρη εργασια,να το ξερεις ενω τα λεφτα ειναι πολυ λιγα.
    Επισης ειναι μαλλον βημα που δεν παιρνετε πισω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Μετα ομως θα μπορεις να κανεις μονο μαυρη εργασια,να το ξερεις ενω τα λεφτα ειναι πολυ λιγα.

τι ενοεις μαυρη εργασια?

Επισης ειναι μαλλον βημα που δεν παιρνετε πισω.

τι επιπτωσεις εχει αφου θα μινει κρυφο?και δεν προδιδει τπτ πανω μου οτι εχω εστω και ελαφρια ψυχολογικα ωστε να φοβαμαι οτι θα μαθευτει?

υ. γ εμαθα να κανω και εγω κολπακια στο φορουμ :P

Senior Member
    Δεν μπορεις να δουλευεις και να παιρνεις αναπηρικη συνταξη!!!!
    Τουλαχιστον απο οσο ξερω την αναπηρικη συνταξη τι δινουν για να επιζησεις επειδη δεν εισαι σε θεση λογω αναπηριας να εργαστεις.
    Αν δεν κανω λαθος φυσικα,ρωτα την μητερα σου και ψαχτο καλα.

Banned
    αν με πιανουν κρισεις πανικου πανω στην δουλεα σιγουρα δεν θα μπορω να δουλεψω κιπ!!!
    γιατι μου φωναζεις τωρα?:P

μαυρη εργασια ενοεις χωρις ενσημα?δεν χρειαζομαι ενσημα εγω.
    και εξηγησε μου το βημα π δεν επρνεται πισω.δεν το πιασα.

Senior Member
    Τεσπα εγω σου λεω οτι θα σε κυνηγαει για το υπολοιπο της ζωη σου...να ξερεις οτι θα παιρνεις ενα ποσο και αυτο ειναι,πολλες πορτες θα κλεισουν.
    Δικια σου αποφαση οτι θες κανεις.
    Φυσικα αυτα πρεπει να τα ξερεις καλυτερα αφου η μητερα σου ειναι στις συνταξεις.
    Εγω μπορει να κανω και κανα λαθος.

Banned
    τι πορτες 8α κλεισουνε?αφου δεν θα το μαθει κανεις γνωστος μου βρε κιπ!!!
    τα πηρα τωρα.και γιατι να με κυνηγαει αφου εχω ανακη απο χρηματα.εσυ δεν εχεις ενα ανηλικο παιδι να θρεψεις και εισαι και αντρας και νταλικερης γινεσαι αν θες.εγω ομως?

Senior Member
    Νομιζω δεν υπαρχει θεραπευτηκα για τις ψυχικες παθησεις,αυτες τουλαχιστον που δικαιουνται αναπηρικη συνταξη,ρωτα την μητερα σου μηπως κανω λαθος γιατι με ενδιαφερει να μαθω περισσοτερα περι αυτου μηπως βγαλω το κολοχαρτο που δειχνει αναπηρια και μου τι δινει off.

Senior Member
    Μα δεν μιλαμε για κοινωνικο στιγματισμο μιλαμε για αποκοπη απο εργασια νομιμη!!!!!

Banned
    θα το ψαξω γαμω την αναπηρια μας :P:P

Senior Member
    Δεν ξερω τι θα εκανα εγω Πανικουλα,ηδη σου λεω το επιχειρησα αυτο που λες,αλλα τωρα το μετανιωσα που πηρα και οτι πηρα.

edit:Εννοω οτι πηρα ενα κολοχαρτο.

Banned
    Μα δεν μιλαμε για κοινωνικο στιγματισμο μιλαμε για αποκοπη απο εργασια νομιμη!!!!!

λες βλακειες!!!που το ξερεις εσυ?
    ουτε υμιαπασχοληση δεν θα μπορω να δουλεψω χωρις ενσημα?

Banned
    Δεν ξερω τι θα εκανα εγω Πανικουλα,ηδη σου λεω το επιχειρησα αυτο που λες,αλλα τωρα το μετανιωσα που πηρα και οτι πηρα.

ποσα περιπου πηρες και γιτι το μετανιωσες?εγω δεν θα το μετανιωνα γιατι χρειαζομαι λευτα!!!!!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast