Results 76 to 90 of 144
Thread: Μπερδενη
-
17-02-2023, 22:21 #76
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:20.
- 17-02-2023, 22:35 #77
[QUOTE=Al_Bundy;1216111]Με αυτό τώρα, έχει να κάνει και τι ψυχικά αποθέματα έχεις ! Αν έχεις διάθεση και χρόνο (δεν είσαι υποχρεωμένη εννοείται) να του ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα (που ως ενήλικος παντρεμένος σε αυτή τη θέση και ηλικία θα έπρεπε να γνωρίζει ) , κάνε το ! Θα παίξεις παιδαγωγικό ρόλο , να τον βοηθήσεις να ωριμάσει ! Να του ξεκαθαρίσεις ότι ούτε όρκο έχεις δώσει , ότι μετά τον άνδρα σου , θα κάνεις σεξ μόνο μαζί του , ούτε υπάρχει κάποια δέσμευση οπότε , λογική συνεπαγωγή , αν σου κάτσει γνωριμία με κάποιον που σου αρέσει , φυσικά θα το κάνεις με εκείνον και δεν σε δεσμεύει κάτι . Από την άλλη , αν δεν θες να δαπανήσεις χρόνο καισε ρίχνει η κατάσταση , ίσως πρέπει να δοκιμάσεις να αραιώνεις και να του τονίσεις και πάλι ότι επικοινωνία μεταξύ σας καλό είναι να υπάρχει ελάχιστη και μόνο όταν χρειάζεται . Ο ρόλος του είναι για να περνάς καλά, όχι για να σε ρίχνει .[/QUOT
Του το έχω πει ότι περίμενα να ήταν διαφορετικός γιατί είναι κ μεγαλύτερος μου κ ειχε κ πάρα πολλές εμπειρίες . Κ μου είπε έχω κ εγώ τα κολλήματα μου κ αγχώνομαι...Στην αρχή σκέφτηκα μήπως είχε συναισθήματα κ γι'αυτό αγχωνοταν γιατί ένας άνθρωπος που πριν τον γάμο πήγαινε κάθε μέρα με άλλη να έχει τέτοια κολλήματα περίεργο μου φαινόταν... Αλλά μετά είδα κ αφού περνάει ο καιρός συνεχίζει το ίδιο...
17-02-2023, 23:31 #78
Αν είχε κάμποσες συντρόφους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν και καλός στο σεξ μαζί τους. Μέχρι τώρα, έχεις δοκιμάσει να του βάλεις φρένο , δίνοντας απαντήσεις όπως αυτές που προανέφερα, ώστε να δει ότι με εσένα, δεν είναι καλή ιδέα να κάνει πράγματα που ίσως έκανε μέχρι τώρα ; Σχετικά με το πόσο πολλές ήταν οι παλιές εμπειρίες του , μπορείς να το ξέρεις ; Και να ήταν κάμποσες, αν του έρχονταν στο πιάτο , χωρίς δική του προσπάθεια (συνήθως λόγω θέσης γίνεται αυτό) , μπορεί να μην πήρε τίποτε από όλες αυτές και να παραμένει ανώριμος σαν έφηβος.
17-02-2023, 23:38 #79
17-02-2023, 23:43 #80
Επίσης μου κάνει εντύπωση γιατί τον νοιάζει τόσο πολύ αν μου αρέσει το σεξ μαζί του,αν δεν τελειώσω λέει δεν τελείωσες δεν σου άρεσε... Πίστευα αφού ήταν μόνο σεξ θα τον ένοιαζε η καλοπέραση του.Τα κάνει για να του λέω ότι είναι τέλειος κ ο καλύτερος για να ανεβαίνει το ηθικό του;
18-02-2023, 03:06 #81
Ναρκισσιστής , εγωκεντρικός ; Φιγουρατζής ; Εϊναι μήπως .... λέων ;;;
Γιατί δεν τελειώνεις μαζί του ; Μη μου πεις ότι τελειώνει και τσακ μπαμ !
Εφόσον το σεξ με το συγκεκριμένο , είναι και φυγή από το συζυγικό , δεν θα ήταν αναμενόμενο να τελειώνεις πιο εύκολα μαζί του ;
18-02-2023, 09:48 #82
18-02-2023, 11:07 #83
18-02-2023, 14:09 #84
Έχει τύχει να μην τελειώσω γιατί δεν μπορώ να χαλαρώσω τελείως,γιατί δεν κάνει προκαταρκτικά κ ειδικά όταν βλέπω ότι του πέφτει κ ενώ είναι πεσμένο προσπαθουμε να του σηκωθεί κ δεν σηκώνεται ή προσπαθεί να το βάλει κ δεν μπαίνει γιατί δεν έχει στυση. Επίσης μου ζητάει να τον χαλαρώσω πριν την πράξη αλλά πάντα δεν έχει χρόνο θέλει στα 15-20 λεπτά να έχει φυγει
18-02-2023, 15:23 #85
18-02-2023, 15:45 #86
18-02-2023, 17:08 #87
Προς απανταχού κριτές εδώ μέσα της γυναικείας σεξουαλικότητας και σεξουαλικής ζωής των Ελληνίδων: Αγοράκια, μια χαρά κάνουμε σεξ οι Ελληνίδες, απλά όπως καταλαβαίνουμε όχι με εσάς! Ευτυχώς μέσα στη θάλασσα με τους γελοίους υπάρχουν και άντρες που μπορούν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα και το αντίστροφο αλλιώς θα ήμασταν χαμένες!
Αν θέλετε να κάνετε σεξ φροντίστε να μην είστε μαλάκες, να σας σηκώνεται, να ξέρετε τι να το κάνετε ΑΝ σας σηκωθεί και που να το βάλετε επίσης!
Αλλιώς κάντε απλά κριτική και κλάψτε μόνοι σας!
Γιατί πολύ γαμίκουλες μας την είδατε όλοι εδώ μέσα και γελάω..
Γνωρίζω ελάχιστα άτομα που δεν έχουν ικανοποιητική σεξουαλική ζωή - κι αυτό ανα περιόδους μόνο - κι αυτό έχει πολλές αιτίες. Άλλος δεν έχει πολύ διάθεση, άλλος θέλει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και το κυνηγάει, άλλος μπορεί να είναι πιο συναισθηματικός κλπ.
Όποιος θέλει και μπορεί, κάνει σεξ, άλλες φορές ικανοποιητικό, άλλες όχι, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά κάνει σεξ ο κόσμος, ξεκολλάτε!
Τα σκάρτα τα αφήνεις και κρατάς τα καλά και μια χαρά βρίσκεις άτομα να κάνετε και τέλειο σεξ . It takes two to tango οπότε αν δεν κάνεις για τίποτα και είσαι άχρηστος και η καλύτερη γκόμενα να σας κάτσει (όνειρο θερινής νυχτός) πάλι άχρηστοι θα είστε και πάλι χάλια θα είναι το σεξ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ και δε φύγει η άλλη τρέχοντας.
Δεν φταίνε οι Ελληνίδες για αυτή τη κατάσταση, χαλαρώστε με τα σχόλια σας και προσέξτε μην μας βγάλετε κανα μάτι τόσο φόρα που έχετε πάρει. Αν είστε για το διάολο δεν το έχουν σε καμία υποχρέωση οι Ελληνίδες να σας κάτσουν ξέρετε.
Σε ηλικίες 18-40 γίνεται μάχη, μόνο αυτό να ξέρετε κι αν δεν το βλέπετε ή δεν σας συμβαίνει κάτι κάνετε εσείς λάθος αν και κρίνοντας από τα σχόλια όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι αυτό το λάθος..
Λυπάμαι που χρησιμοποίησα το post σου θεματοθέτρια για αυτό αλλά καλό είναι να μην περνάνε αυτά τα αίσχη ασχολίαστα και να τη βλέπουν μάγκες κάτι τέτοιοι γελοίοι!
Στο θέμα σου, η γνώμη μου αν σε ενδιαφέρει είναι να τον σχολάσεις τον ανώριμο και να βρεις κανέναν να περνάς ευχάριστα την ώρα σου γιατί όπως βλέπεις κι από εδώ μέσα από άχρηστους, ανασφαλείς, ανίκανους έχουμε πήξει, βρες κανέναν να αξίζει τον κόπο κι ας μην τρέφουμε τον εγωισμό αντρών που δεν αξίζει!
Να περνάς καλά!
18-02-2023, 19:25 #88
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 22-02-2023 at 10:58.
18-02-2023, 19:30 #89
18-02-2023, 20:32 #90
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία