Μπερδενη - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910
Results 136 to 144 of 144
    Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Στο γράφω και πάνω. Αν ανοίξει τον λογαριασμό του και δεν εχει αλλη να τον ενδιαφερει περισσότερο θα σου ξαναστείλει.

Ωστόσο δεν το βρίσκω απίθανο να άνοιξε και δευτερο ή τρίτο ψεύτικο λογαριασμό και να σε άφησε να πιστεύεις ότι το διέγραψε
    Σίγουρα έχει κ άλλους λογαριασμούς γιατί στο παρελθόν μου είχε στείλει πολλές φορές μνμτα από άλλα προφίλ απλά δεν απάντησα ποτέ κ μου το είπε τώρα ότι ήταν εκείνος από όλα εκείνα τα προφίλ

Quote Originally Posted by Chris1989 View Post
    Σίγουρα έχει κ άλλους λογαριασμούς γιατί στο παρελθόν μου είχε στείλει πολλές φορές μνμτα από άλλα προφίλ απλά δεν απάντησα ποτέ κ μου το είπε τώρα ότι ήταν εκείνος από όλα εκείνα τα προφίλ
    Αν ισχύουν αυτά που μας λες και δεν είναι δημιουργημα φαντασίας, τρέχα να σωθείς.

Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Αν ισχύουν αυτά που μας λες και δεν είναι δημιουργημα φαντασίας, τρέχα να σωθείς.
    Αυτός επιμένει ότι δεν μιλάει με άλλες... Κ ότι δεν έχει ξανά κάνει τέτοιο... Βέβαια δεν τον πιστεύω γιατί στο ψεύτικο προφίλ ακολουθεί διάφορες,αλλάζει φωτό προφίλ κ από αυτό κ μόνο φαίνεται ότι ψάχνεται... Το σκεφτόμουν κ εγώ να του πω να τελειώνουμε αλλά τις τελευταίες εβδομάδες ήταν όλα τόσο καλά κ στην συμπεριφορά του κ αυτά που μου έλεγε κ με έκανε να μην μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου.Κ γι'αυτό απόρησα που μου είπε να σταματήσουμε να μιλάμε.σκεψου το προηγούμενο βράδυ μου έλεγε πόσο πολύ του έλειψα κ θέλει να με δει

kopela93
    Guest
    Αυτός επιμένει ότι δεν μιλάει με άλλες... Κ ότι δεν έχει ξανά κάνει τέτοιο... Βέβαια δεν τον πιστεύω γιατί στο ψεύτικο προφίλ ακολουθεί διάφορες,αλλάζει φωτό προφίλ κ από αυτό κ μόνο φαίνεται ότι ψάχνεται... Το σκεφτόμουν κ εγώ να του πω να τελειώνουμε αλλά τις τελευταίες εβδομάδες ήταν όλα τόσο καλά κ στην συμπεριφορά του κ αυτά που μου έλεγε κ με έκανε να μην μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου.Κ γι'αυτό απόρησα που μου είπε να σταματήσουμε να μιλάμε.σκεψου το προηγούμενο βράδυ μου έλεγε πόσο πολύ του έλειψα κ θέλει να με δει
    Ρε συ, τι είναι αυτό με τα ψεύτικα προφίλ; Πολύ μαλάκας. Μην ασχοληθείς. Ψάχνει να βρει μαριονέτες ο μαλάκας. Άστον να βρει άλλο θύμα, μέχρι να τον κλωτσήσουν κι από κει.

Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Ρε συ, τι είναι αυτό με τα ψεύτικα προφίλ; Πολύ μαλάκας. Μην ασχοληθείς. Ψάχνει να βρει μαριονέτες ο μαλάκας. Άστον να βρει άλλο θύμα, μέχρι να τον κλωτσήσουν κι από κει.
    Το είχα καταλάβει ότι κάτι περίεργο είχε αλλά ήταν ήδη αργά ,την είχα ψιλοπατησει μαζί του.Εβλεπα ότι κ με την γυναίκα του δεν ήταν καλά,έλεγε κ ωραία μεγάλα λόγια κ τον πίστευα... Αν ξανά στείλει δεν του δίνω άλλη ευκαιρία.αρκετα έπαιξε μαζί μου.

kopela93
    Guest
    Το είχα καταλάβει ότι κάτι περίεργο είχε αλλά ήταν ήδη αργά ,την είχα ψιλοπατησει μαζί του.Εβλεπα ότι κ με την γυναίκα του δεν ήταν καλά,έλεγε κ ωραία μεγάλα λόγια κ τον πίστευα... Αν ξανά στείλει δεν του δίνω άλλη ευκαιρία.αρκετα έπαιξε μαζί μου.
    Έχω πέσει στην παγίδα που έπεσες και δεν είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση γιατί δε θα βρεις κανέναν της προκοπής αν ασχολείσαι με αυτόν
    Καλή τύχη και να πιστεύεις στο ότι μπορείς να το ξεπεράσεις.

Member
    Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Έχω πέσει στην παγίδα που έπεσες και δεν είναι εύκολο. Αλλά πρέπει να το πάρεις απόφαση γιατί δε θα βρεις κανέναν της προκοπής αν ασχολείσαι με αυτόν
    Καλή τύχη και να πιστεύεις στο ότι μπορείς να το ξεπεράσεις.
    Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο κ το κάνει ακόμη πιο δύσκολο ότι είμαστε φίλοι κ τον βλέπω συχνα.. Σε ευχαριστώ πολύ...

Member
    [QUOTE=Chris1989;12157

Senior Member
    Έγραψες αρχικά ότι είσαι καλά με τον άντρα σου και δεν έχεις προσδοκίες από τον τύπο που βρίσκεσαι , αλλά μπήκες σε ένα φόρουμ να ρωτήσεις τι σημαίνει το " κάνε ότι νομίζεις " που σου έστειλε. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να είμαστε ειλικρινείς σε ότι γράφουμε εδώ, βοηθάει και τς άλλους που θέλουν να σ απαντήσουν. Απ ότι κατάλαβα εγώ, δεν περνάς καλά με το συζηγο σου γι αυτό και ξεκίνησες κάτι με αυτόν τον άνθρωπο. Ο οποίος δεν σε γεμίζει καν, αλλα ζητάς περισσότερα από εκείνον γιατί ίσως περνάς καλύτερα μαζί του απ ότι με τον συζηγό σου. Το γεγονός ότι ανησυχείς αν θα σου απαντήσει, γιατί δεν απάντησε, αν θα ξανακάνει προφιλ στο φβ, γιατί είναι ώρες ονλινε χωρίς να στέλνει δείχνει ότι ζητάς περισσότερα. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να αναλογιστείς τι σου προσφέρει, ανέφερες ότι οι συναντήσεις σας διαρκούν 20 λεπτά χωρίς να το ευχαριστιεσαι καν λόγω της στυτικής δυσλειτουργίας. Πιστεύω ότι οι ερωτήσεις που σου έκανε αν σου άρεσε, αν πηγαίνεις με τον άντρα σου αν μιλάς με άλλους, τις εξέλαβες σαν ενδιαφέρον. Και εκεί κόλλησες, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ενδιαφέρον αλλά επιβεβαίωση. Αν ενδιαφέρονταν πραγματικά για σένα, η συμπεριφορά του θα ήταν τελείως διαφορετική. Γενικά όλο αυτό δεν οδηγεί κάπου, πιστεύω καλό θα ήταν να συζητήσεις με τον άντρα σου και να δεις τι είναι αυτό που θα σε κάνει καλύτερα, και όχι να ψάχνεις ένα παραθυράκι με κάποιον τυχαίο που δεν περνάς καν καλά για να νιώσεις καλύτερα.

Page 10 of 10 FirstFirst ... 8910