Μπερδενη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 144
    Member
    Μετα που τον άφησα στο διαβάστηκε μου ξανά έστειλε την επόμενη μέρα... Τότε του απάντησα κ ξανά άρχισε τα καθημερινά μνμτα.Βραθηκαμε κιόλας.Αποτι έχω καταλάβει με έχει μια κρύο μια ζεστή,το κάνει επίτηδες για να κολλήσω; Το κάνει για να ξενερώσω κ να το τελειώσω; Δεν ξέρω... Πάντως είμαι σίγουρη ότι αυτό το διάστημα μιλάει κ με άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chris1989 View Post
    Μετα που τον άφησα στο διαβάστηκε μου ξανά έστειλε την επόμενη μέρα... Τότε του απάντησα κ ξανά άρχισε τα καθημερινά μνμτα.Βραθηκαμε κιόλας.Αποτι έχω καταλάβει με έχει μια κρύο μια ζεστή,το κάνει επίτηδες για να κολλήσω; Το κάνει για να ξενερώσω κ να το τελειώσω; Δεν ξέρω... Πάντως είμαι σίγουρη ότι αυτό το διάστημα μιλάει κ με άλλη.
    αν ηθελε να το τελειωσεις, αρκουσε να μην ξαναστειλει.
    οποτε, η για να ασχολεισαι το κανει, ή γιατι ετσι του βγαινει (χρονικα) εφοσον μιλαει και με αλλη/αλλες.
    εσυ, στο σεξ τι παραπονο ακριβως εχεις; εχει καποια δυσλειτουργια ο τυπος;

Γνωμούλα μου,εμφανίζεται σε εσένα όταν τον γειώνει η άλλη

Member
    Δεν νομίζω να εμφανίζεται όταν τον γειώνει η άλλη.Γιατί μπορεί να είναι στο fb κανένα 2 Ώρο κ μετά να μου στείλει ή να μιλήσει μαζί μου κ αφού τελειώσουμε να συνεχίζει να είναι μέσα για ώρα. Στο σεξ ενώ του σηκώνεται μετά του πέφτει,του ξανάσηκωνεται.Το συζήτησα μαζί του κ είπε ότι αγχώνεται.. Περίεργο μου φαίνεται να αγχώνεται.

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Μου φαίνεται πως την έκανε με μικρά μικρά πηδηματάκια, αλλωστε, απ ότι καταλαβαίνω, είναι ευχαριστημένος με το γάμο του και δεν θα θελε να τον διαλύσει ή να χει προβλήματα στο σπίτι, κι εκτός αυτού δεν πέθαινε για σένα δλδ τρελλά ερωτευμένος μαζί σου. Απλά του ήσουν ένα τυχερό που πέρασε.
    Με τον γάμο του δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευχαριστημένος. Στις αρχές που μιλούσαμε μου είπε ότι θα πήγαιναν πολύ καλά μετά όμως μου είπε ότι δεν τα πάνε καλά. Και φαίνεται ότι δεν τα πολύ πάνε καλά γιατί είμαστε φίλοι.Πιστευω κ καλά να μην τα πάνε δεν θα χωρίσει λόγο των παιδιών κ επίσης η γυναίκα του είναι αρκετά ευκατάστατη,εξάλλου γι'αυτό πρέπει κ να την παντρεύτηκε

Senior Member
    Δεν νομίζω να εμφανίζεται όταν τον γειώνει η άλλη.Γιατί μπορεί να είναι στο fb κανένα 2 Ώρο κ μετά να μου στείλει ή να μιλήσει μαζί μου κ αφού τελειώσουμε να συνεχίζει να είναι μέσα για ώρα. Στο σεξ ενώ του σηκώνεται μετά του πέφτει,του ξανάσηκωνεται.Το συζήτησα μαζί του κ είπε ότι αγχώνεται.. Περίεργο μου φαίνεται να αγχώνεται.
    οκ. το φανταστηκα.
    εχει προβλημα ανικανοτητας ο τυπος και κομπλαρει που το εχεις καταλαβει και το παιζει μοιραιος, τωρα...
    εξ ου και το κομπλεξ με τα "σαρεσε- μαρεσε- δεσαρεσε" και οι εξαφανισεις. εξ ου και οι ταχα ζηλειες.
    δεν ειναι ζηλεια, ειναι ανταγωνιστικοτητα, μηπως σε πηδαει ο ανδρας σου καλυτερα...
    εξ ου και του αρεσει πιο πολυ απο μακρια παρα απο κοντα. για να μην καρφωνεται.
    δεν βρισκεις κανεναν αλλον; το ριχνεις που το ριχνεις το κερατο, να ευχαριστιεσαι σεξ τουλαχιστον.
    θα καθεσαι να παιζετε τις κουμπαρες με αυτον τον μανιαμουνια; "σου μιλαω- δεν σου μιλαω";

απο παντρεμενους που ψαχνουν ξενοπηδηματα, βρωμαει ο τοπος. ..

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οκ. το φανταστηκα.
    εχει προβλημα ανικανοτητας ο τυπος και κομπλαρει που το εχεις καταλαβει και το παιζει μοιραιος, τωρα...
    εξ ου και το κομπλεξ με τα "σαρεσε- μαρεσε- δεσαρεσε" και οι εξαφανισεις. εξ ου και οι ταχα ζηλειες.
    δεν ειναι ζηλεια, ειναι ανταγωνιστικοτητα, μηπως σε πηδαει ο ανδρας σου καλυτερα...
    εξ ου και του αρεσει πιο πολυ απο μακρια παρα απο κοντα. για να μην καρφωνεται.
    δεν βρισκεις κανεναν αλλον; το ριχνεις που το ριχνεις το κερατο, να ευχαριστιεσαι σεξ τουλαχιστον.
    θα καθεσαι να παιζετε τις κουμπαρες με αυτον τον μανιαμουνια; "σου μιλαω- δεν σου μιλαω";

απο παντρεμενους που ψαχνουν ξενοπηδηματα, βρωμαει ο τοπος. ..
    Κ εγώ αυτό άρχισα να πιστεύω ότι έχει κάποιο θέμα δεν γίνεται να αγχώνεται τόσο.Σιγουρα υπάρχει ανταγωνιστικότητα γιατί μου λέει συνέχεια ότι θέλει να είναι ο καλύτερος από ολους που έχω πάει κ με ρωτάει φυσικά κ για τον άντρα μου.Το σκ θα ξανασυναντηθούμε κ αν έχει πάλι το ίδιο θέμα θα το τελειώσω.Την πρώτη φορά οκ να το καταλάβω αλλά τώρα δεν δικαιολογείται

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:15.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:16.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:17.

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:18.

Member
    Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.!
    Πιστεύω πως σίγουρα είναι ανασφαλής γιατί όλη την ώρα με ρωτάει αν μου άρεσε το σεξ.αν μου αρέσει αυτός,αν θα έκανα κάτι με άλλον... Για να φάει κάποιο κόλλημα μαζί μου κ να μου δημιουργήσει πρόβλημα δεν το νομίζω.Για τον άντρα μου του είπα ότι δεν θέλω να συζητάμε κ αυτός συνεχώς με ρωτάει ποτε το κάνουμε κ πως το κάνουμε.Το πρόγραμμα του λίγο πολύ το ξέρω γιατί μου το λέει... Εγώ τον θέλω μόνο για σεξ αλλά αν έχει θεματακια τι να τον κάνω; Ίσα ίσα με ρίχνει όλο αυτό όταν βλέπω να του πέφτει...
    Last edited by Aeon; 21-02-2023 at 11:19.

Senior Member
    Πιστεύω πως σίγουρα είναι ανασφαλής γιατί όλη την ώρα με ρωτάει αν μου άρεσε το σεξ.αν μου αρέσει αυτός,αν θα έκανα κάτι με άλλον... Για να φάει κάποιο κόλλημα μαζί μου κ να μου δημιουργήσει πρόβλημα δεν το νομίζω.Για τον άντρα μου του είπα ότι δεν θέλω να συζητάμε κ αυτός συνεχώς με ρωτάει ποτε το κάνουμε κ πως το κάνουμε.Το πρόγραμμα του λίγο πολύ το ξέρω γιατί μου το λέει... Εγώ τον θέλω μόνο για σεξ αλλά αν έχει θεματακια τι να τον κάνω; Ίσα ίσα με ρίχνει όλο αυτό όταν βλέπω να του πέφτει...

Με αυτό τώρα, έχει να κάνει και τι ψυχικά αποθέματα έχεις ! Αν έχεις διάθεση και χρόνο (δεν είσαι υποχρεωμένη εννοείται) να του ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα (που ως ενήλικος παντρεμένος σε αυτή τη θέση και ηλικία θα έπρεπε να γνωρίζει ) , κάνε το ! Θα παίξεις παιδαγωγικό ρόλο , να τον βοηθήσεις να ωριμάσει ! Να του ξεκαθαρίσεις ότι ούτε όρκο έχεις δώσει , ότι μετά τον άνδρα σου , θα κάνεις σεξ μόνο μαζί του , ούτε υπάρχει κάποια δέσμευση οπότε , λογική συνεπαγωγή , αν σου κάτσει γνωριμία με κάποιον που σου αρέσει , φυσικά θα το κάνεις με εκείνον και δεν σε δεσμεύει κάτι . Από την άλλη , αν δεν θες να δαπανήσεις χρόνο καισε ρίχνει η κατάσταση , ίσως πρέπει να δοκιμάσεις να αραιώνεις και να του τονίσεις και πάλι ότι επικοινωνία μεταξύ σας καλό είναι να υπάρχει ελάχιστη και μόνο όταν χρειάζεται . Ο ρόλος του είναι για να περνάς καλά, όχι για να σε ρίχνει .

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast