Αλλο ενα ποστ για την απομονωση. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 115
    Senior Member
    Εγω περιμενω πως και πως το καλοκαιρι για να απομονωθω. Φευγουν οι δικοι μου και ειναι μια καλη ευκαιρια για περισσυλογη και σκεψη...

Πιστευω πως αμα δεν σε καλυπτουν οι φιλιες και οι ανθρωποι που εχεις γυρω σου, να μην κανεις \'εκπτωσεις\' στα ιδανικα σου...

Και τον τελευταιο καιρο βλεπω ολο και πιο πολυ τετοιους ανθρωπους, ισως ειναι σημειο των καιρων :)

Senior Member
    keep ποσο διαστημα εισαι με την μιση δοσολογια?αντιδρας πολυ ισοροπημενα (χωρις παθος) και αυτο ειναι χαρακτηριστικο των λογικων.Για να μη πολυλογω, δεν νομιζω οτι εχεις σχιζοφρενεια.Να φανεις δυνατος τωρα με την μειωση των χαπιων και να μη φοβηθεις σ ενα αναμενομενο, πολυ πιθανον,rebound,νομιζω οτι χρειαζεσαι τωρα,τους φιλους, αν υπαρχουν μερικοι που ξερουν την ευαλωτοτητα σου και μπορουν να αντεξουν μια κριση, που μπορει και να μην ερθει ποτε,ετσι ωστε να καταφερεις να μεινεις με χαμηλη δοσολογια.Μπορεις να αναγνωρισεις τα σημαδια που προηγουνται της κρισης?εισαι τυχερος που ο ερωτας σε ανανεωνει και δεν σε καταρακωνει..

Senior Member
    Μπορει...αλλαξα λιγο εγω και δεν ανεχομαι ορισμενα πραγματα,με ενοχλουνε.
    Ισως να φταιω εγω,ισως να φταινε αυτοι δεν ξερω παντως δεν μπορω.
    Αγαπα λενε τους φιλους με τα ελλατωματα τους και εγω δεν βγαζω την ουρα μου απεξω,ειχα και εχω πολλα ελαττωματα,αλλα ξαφνικα δεν μπορω να \"παραβλεψω\" ορισμενα πραγματα σε αυτους.
    Δεν θα απομονωθω πληρως μιας και αργοτερα θα εχω παλι το εργασιακο περιβαλλον να επικοινωνω,αλλα δεν εχω κανει τις σχεσεις τις φιλικες εκει υπονοωντας οτι μπορει να πιω ενα καφε και να πουμε πεντε λογια με ενα συναδελφο αλλα ως εκει.
    Οι παρεες που εκανα κυριως δεν με γεμιζουν.
    Τις πολυ παλιες παρεες τις εχασα οταν εκδηλωθηκε η ασθενεια και αυτο μου ειχε στοιχισει πολυ,εκτος απο δυο ατομα που οποτε συναντιομαστε περναμε καλα αλλα ο καθενας εχει τις υποχρεωσεις του.
    Εχουν περασει και τα χρονια οι περισσοτεροι πλεον εχουν οικογενεια,υποχρεωσεις εγω ειμαι ακομα ελευθερο πουλι και δεν σκεφτομαι την δεσμευση επουδενι λογο αλλα τα περιθωρια παρεω στενευουν.
    Μπορω να πω οτι ειμαι τυχερος που καταφερνω και περναω καλα μονος γιατι αλλωστε ο ανθρωπος οσο μεγαλωνει τοσο βυθιζεται στη μοναξια.
    Αν περναω καλα με τον εαυτο μου ειναι κατι ενθαρυντικο.
    Απλως μερικες σκεψεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εμενα ο κιπ απο την αρχη βλεποντας με ποση ανεση και ευκολια γραφει αυτα που νιωθει μεσα του,ελεγα οτι ειναι αδυνατον να εχει κατι τετοιο αυτος ο ανθρωπος.μπραβο του.

Senior Member
    keep να ρωτησω ποια ασθενεια εχεις?

Senior Member
    καλη δυναμη σε ολους μας...

Banned
    Originally posted by mariap
    keep να ρωτησω ποια ασθενεια εχεις?
    οσο περιεργο κιαν ακουστει εχει ελαφρια σχηζοφρενια.
    :)

Senior Member
    εισαι τυχερος που ο ερωτας σε ανανεωνει και δεν σε καταρακωνει..
    Με καταρακωσε οταν ηταν εδω,με αλλαξε ταυτοχρονα...πολλα πραγματα μαζι.
    Αλλα βρεθηκα να πινω και αρκετα ισως για αυτο γονατισα λιγο,κατι που δεν ενδυκνειται για την φαρμακευτικη αγωγη και εγω οντως το παρακανα.
    Τωρα εχω αφησει τα ποτα πισω,μια-δυο μπυρες ή ενα ποτο για δροσιστικο και αυτο ειναι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep μoυ φαινετε πολυ περιεργο... γιατι γραφεις πολυ συγκεντρωμενα και το καλο ειναι πως εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου με πολυ λογικο τροπο...

Το οτι εξωτερικευεις αυτα που νοιωθεις δεν σε πνιγει.

Senior Member
    Σιγουρα ειμαι ψυχωτικος...απο κει και περα μου ειχε πει ο γιατρος οταν το ρωτησα αν ειμαι σχιζοφρενης οτι ειμαι...αλλα φαινοταν πολυ διστακτκος,χωρια που προσπαθουσε να βγαλει ακομα διαγνωση.
    Μου ελεγε οτι κανω πραγματα οπως το να περνω απανωτα πτυχια κ.α που δεν θα επρεπε κανονικα.

Ναι αμφιβαλλω για πολλα,παντως ειναι αποδεδειγμενο οτι χωρις φαρμακευτικη βοηθεια δεν μπορω.

Banned
    ναι αλλαμε φαρμακα εισαι αστερι.αυτο μετραει.και συνηθως οι σχοζοφρενης ειναι πολυ πιο εξηπνοι απο τους αλλους.
    η ασθενεια σο πρεπει να ειναι παραπολυ ελαφρια μαλλον.

Senior Member
    Συμφωνω με την panikoula και μπραβο σου :)

Senior Member
    panikoula εχασα μιαμιση δεκαετια σχεδον...και αν προσεξεις τα ποστ μου το 2006 ξεφευγα λιγο,τωρα τελευταια οσο παω και ανεβαινω...τα τελευταια χρονια,που εφτιαξαν και πολλα πραγματα εργασιακα κλπ.

Banned
    πυστευω να μην εχω αδικο.τωρα δεν ξερω αν τον εβλεπα στον δρομο και εκανε διαφορα κοπλα( να μιλαει μονος η να κανει κουλα γενικα) τι γνωμη θα ειχα,αλλα απο οσα βλεπω να γραφει πρεπει να ειναι ενα πολυ νορμαλ και σπουδαιο ατομο.

Banned
    Originally posted by keep_walking
    panikoula εχασα μιαμιση δεκαετια σχεδον...και αν προσεξεις τα ποστ μου το 2006 ξεφευγα λιγο,τωρα τελευταια οσο παω και ανεβαινω...τα τελευταια χρονια,που εφτιαξαν και πολλα πραγματα εργασιακα κλπ.

νικας ομως.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast