Αλλο ενα ποστ για την απομονωση. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
    Senior Member
    Ευχαριστω:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    keep δεν απαντησες στην ερωτηση ποσο διαστημα εισαι με 15mg abilify.

Senior Member
    Αν με δεις δεν ξερω τι γνωμη θα σχηματισεις...αλλα ειμαι λιγο ιδιορυθμος,πολλες ανασφαλειες βασικα και διαρκη σκεψη σε παιδαριωδη ζητηματα πολλες φορες...οχι και ο πιο ανετος τυπος του κοσμου.

Τουλαχιστον ετσι νομιζω,δεν μπορω να το ξερω αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ειμαι περιπου 5-6 μηνες με τη μιση δοσολογια.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Παλια απομονωνομουν επειδη δεν ημουν καλα.
    Τωρα το τελευταιο καιρο το εχω ριξει στην απομονωση ενω αισθανομαι εξαιρετικα.
    Δεν ξερω δεν με ικανοποιουν οι φιλιες που ειχα,προτιμω να γυρναω μονος μου,να ασχολουμε με τον υπολογιστη κλπ.
    Ειμαι και σε περιοδο αδειας οποτε δεν εχω και επαφη με το εργασιακο περιβαλλον ωστε να εχω λιγη κοινωνικοτητα,αλλα αυτο δεν με ωθει στις φιλικες παρεες οπως ειναι το αναμενομενο.

Και μην ξεχναμε οτι προκειται για καλοκαιρακι.
    Βεβαια εχω βαλει καποιους στοχους που θελω να πραγματοποιησω και αυτοι θελουν μοναξια και μελετη,αλλα ως επι των πλειστων υπαρχει απλετος ελευθερος χρονος μιας και οπως βλεπετε το τελευταιο καιρο ολο σουλατσαρω στο φορουμ,βγαινω για καφε,κανω αυτα που θελω να κανω αλλα μονος.
    Δεν μπορω να το εξηγησω παντως αισθανομαι καλα.

Τοτε θα μου πειτε τι ανησυχεις και κανεις ποστ?

Δεν ξερω δεν μου εχει ξανατυχει να αισθανομαι πραγματι καλα και να επιζηταω απομονωση.
    Keep το έχω βιώσει κι εγώ αυτό που περιγράφεις και μου προξενούσε έκπληξη γιατί΄εγώ κάποτε έκανα σαν τρελή με την μοναξιά.
    Δεν είναι κακό, μην ανησυχείς, ειδικά από τη στιγμή που αισθάνεσαι καλά με αυτό.
    Η μοναξιά είναι χρήσιμη. Σε βοηθά να σκεφτείς καλύτερα, αποστασιοποιημένα, να φιλοσοφήσεις, να κάνεις κριτική και αυτοκριτική.
    Για να βγεις μετά πιο έξω με περισσότερη χαρά, σιγουριά.

Το ότι σε κουράζει η παρέα των φίλων σου μπορεί να οφείλεται σε αυτό που λες, ότι δε σε ικανοποιούν τόσο, ότι κάποια πράγματα σε ενοχλούν.
    Μια καλή λύση θα ήταν αυτό να το εξωτερικεύσεις.
    Μια ακόμη λύση θα ήταν να σκεφτείς αν κι εσύ συμβάλεις στην ποιότητα της σχέσης σας.
    Πίστεψέ με είναι σκέψεις που έχω κάνει και κάνω διαρκώς, όταν προβληματίζομαι με φιλίες. Συνεχώς ανακαλύπτω πολλά που επιδέχονται διόρθωσης - και από εμένα δυστυχώς :) - και ο αγώνας είναι συνεχής μα οι καρποί του πολύτιμοι:)
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Γονατισα γυρω στα τελη ΜαΪου...αλλα επανηρθα αμεσως...λογω καταχρησεων,ερωτα πολλων πρωτογνωρων εμπειριων.

Senior Member
    Το χειμωνα ειχα υποβληθει σε χειρουργικη επεμβαση,ειχα περασει μια μινι κολαση.

Senior Member
    Μετα δηλ. απο λιγο, ισως μετα απο μηνα, θα πρεπει να σκεφτεις να το μειωσεις κι αλλο.Πρεπει να εισαι πολυ περηφανος για τον εαυτο σου γιατι τα καταφερες να μειωσεις την δοσολογια και ισως μονος σου..Δεν εισαι αρρωστος -εισαι ευαλωτος-.

Senior Member
    Κατερινακι,
    τα φάρμακα δεν είναι φαρμάκια! :)

Senior Member
    Ναι ισως παντως το συγκεκριμενο φαρμακο δουλευει \"καλα\" στην ποσοτητα των 15.
    Τα 30 ηταν οντως υπερβολη.
    Πραγματι θελει λεπτους χειρισμους δεν σου κρινω οτι φοβαμαι μην τα γκρεμισω ολα γιατι η ζωη τρεχει και δεν συγχωρει \"ολισθηματα\".
    Θα δω τι μπορω να κανω,αλλα δεν εχω και καποια ουσιαστικη παρενεργεια απο τα φαρμακα,εκτος αν με στερουν στοιχεια που δεν εχω καταλαβει.
    Ειμαι κατω απο φαρμακευτικη αγωγη απο το 98.Με risperdal πρωτα που αισθανομουν φρικτα επι χρονια και κατοπιν με abilify που δουλεψε καλα.

Senior Member
    Παντως keep, οτι κανεις, να το συζητας και με τον ιατρο σου πρωτα...

Με τα φαρμακα δεν παιζουμε.

Senior Member
    Βεβαια αισθανομαι ζωντανια...και ενεργητικοτητα και αισθηματα οποτε θα δω...

Senior Member
    Θα παω σε αλλο γιατρο,αυτον που με συνταγογραφει στο ΙΚΑ.Να δω τι θα μου πει.

Senior Member
    Προσεχε με τους γιατρους του ΙΚΑ....Η εμπειρια μου (μικρη βεβαια) ειναι κακη..Ειναι μια αναισθητη γουρουνα αυτη που μου γραφει τα φαρμακα, η συμπεριφορα της ειναι εντελως δημοσιουπαλληλιστικη, βαριεται που σε δεχεται...

Senior Member
    Χμ συνηθως παει καποιος δικος μου και τα παιρνει,γιατι εγω δουλευω αλλα οσες φορες τον εχω συνατησει φαινεται ενταξει τυπος,ειναι και νεος σε ηλικια δεν ξερω θα δουμε.
    Βασικα πρεπει να ορθοποδησω λιγο οικονομικα,πληρωσα κατι διδακτρα και για αυτο το λογο δεν παω και διακοπες.
    Να υπολογισω μερικες πενηνταρες εκει.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast