ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ... - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 310
    Senior Member
    Το γαμ..α λεω να σταματησω να γραφω για σημερα εδω...συνεχιστε αναλαφρα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Συγγνωμη αν εθιξα κανεναν.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by keep_walking
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by zinovia
    Πανο, πολλες τσοντες με σεναριο βλεπεις..!!
    καλα που μου το θυμισες ζηνοβια...
    αληθεια εσυ εχεις δει ποτε καμμια?

Εγω εχω δει...μερικες (να μη μας παρουν και στο δουλεμα:P) αλλα δεν θυμαμε σεναρια...μηπως οφειλεται στο οτι εχω κακη μνημη?
    οχι ρε συ κιπ!
    ειπαμε σε κοβω για 140 IQ και πανω...
    τι να το κανεις το σεναριο σε μια τσοντα?
    \"εσβησμενη την λυχνια , πασα γυνη ομοια\" ετσι δεν ελεγε ο διογενης?
    την ξερεται την ιστορια?
    αξιζει να ριξω λια πληκτρολογηματα για οσυς τυχον δεν την γνωριζουν
    Ο Διογενης μια μερα βρηκε τελικα τον οβολο και πηγε να επισκεφθει την αγαπημενη του Ιερεια της Αφροδιτης!
    ΜΟνο που η καημενη ειχε περιοδο και εκεινη την εποχη οι ανδρες δεν ηεξραν οτι ειναι φυσιολογικο να τρεχει αιμα απο τον κολπο μιας γυναικας και γιαυτο απαγορευοτανε σε μια ιεροδουλη να δεχεται πελατες με περιοδο.
    Ομως για να μην μεινει το μυστικ εκτεθημενο στην ανδρικη περιεργεια ,η ιεροδουλος εκανε οπως παντα την εμφανιση της για να ξυπνησει τα παθη σαν γυναικα , αλλα την ωρα που πηγαινε ο πελατης στα ιδιατερα δωματια για την μυηση στον αρωτα και την ηδονη , αντι για αυτην εμφανιζοτανε η τσατσα, η γεροντοτερη δηλαδη ιεροδουλος , η οποια δεν ειχε πια την φρεσκαδα να θελξει τους αντρες με τα καλη της αλλα ειχε την πειρα να τους κανει να απολαυσουν τον ερωτα καλυτερα απο την νεα ιεροδουλο! Ο διογενης ομως σαν φιλοσοφος , οταν ειδε το σκοταδι στο δωματιο , εβγαλε απο την τσεπη του εν κερακι που ειχε παντα μαζι του και μολις τελειωσε την μυηση του αναψε το κερακι και την ειδε....

Πανο αστα αυτα τωρα και απαντα στο ερωτημα...πως αισθανεσαι,αισθανεσαι περιπαιγμενος?
    Ή νομιζεις οτι φερνεις και μερος της ευθυνης?Δηλαδη και εσυ περιπαιζεις με τον τροπο σου?
    σωστα κιπ
    σημερα διασκεδαζω οσο ποτε πριν μεσα σε αυτο το φορουμ
    η φυση ομως εχει δικιο...
    καποιοι συνεχιζουν να εκθετουν το φορουμ και τους ιδιους .
    αυτο ηθελε να σας πει
    οχι εγω
    η φυση
    εγω θα περιμενω οποτε εχετε διαθεση να συζητησουμε ενα θεμα οποιο σας αρεσει , φτανει να πορειτε να μην βγαζετε επιθετικοτητα απεναντι μου γιατι διακοπτεται ο διαλογος και χαλαει η επικοινωνια μας ..
    κιπ την ηξερες την ιστορια του διογενη?

Senior Member
    Οχι την πατησε ο Διογενης...θα ξενερωσε ασχημα lol.
    Μια ζωη τρελλα αυτος με τα φαναρια και τα κερακια lol....τι το ψαχνει.
    Αρκει να μη φτανουμε στην υπερβολη Πανο...καταλαβαινεις τι εννοω τωρα?

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Πανο αστα αυτα τωρα και απαντα στο ερωτημα...πως αισθανεσαι,αισθανεσαι περιπαιγμενος?
    Ή νομιζεις οτι φερνεις και μερος της ευθυνης?Δηλαδη και εσυ περιπαιζεις με τον τροπο σου?
    σωστα κιπ
    σημερα διασκεδαζω οσο ποτε πριν μεσα σε αυτο το φορουμ
    η φυση ομως εχει δικιο...
    καποιοι συνεχιζουν να εκθετουν το φορουμ και τους ιδιους .
    αυτο ηθελε να σας πει
    οχι εγω
    η φυση
    εγω θα περιμενω οποτε εχετε διαθεση να συζητησουμε ενα θεμα οποιο σας αρεσει , φτανει να πορειτε να μην βγαζετε επιθετικοτητα απεναντι μου γιατι διακοπτεται ο διαλογος και χαλαει η επικοινωνια μας ..
    κιπ την ηξερες την ιστορια του διογενη?

απο την αρχη ειμασταν ανοιχτοι Πανο και ακομα ειμαστε για να συζητησουμε οτιδηποτε.

απλα μην εκλαμβανεις την καθε απαντηση μας σαν επιθετικοτητα οταν δεν ειναι συμφωνη με την δικια σου.

Senior Member
    Κοντρα στην κοντρα ειναι...ο Διογενης ηταν αστοχο παραδειγμα κατεμε για την περιπτωση...τεσπα και μια ζωη νομιζα οτι εγω τα βλεπω ολα μαυρο-ασπρα...οχι στο μαυρο-ασπρο.

Οχι την πατησε ο Διογενης...θα ξενερωσε ασχημα lol.
    Μια ζωη τρελλα αυτος με τα φαναρια και τα κερακια lol....τι το ψαχνει.
    Αρκει να μη φτανουμε στην υπερβολη Πανο...καταλαβαινεις τι εννοω τωρα?
    γιατι ρε συ κιπ την πατησε?
    με την εμφανιση δεν μπορουσε να επικοινωνησει το σωμα του
    εκει παιζεται το τελικο παιχνιδι
    μαχη σωμα με σωμα ειναι
    με ομορφο τελος!
    χαχα χα χα

καλα παω πασο αν θες να σκοραρεις κιπ
    ομως εχω αναγκαστει εκω των πραγματων πολλές φορές να πιω κρασι στο νομα του διογενη στην πορεια μου προς την μαθηση του εαυτου μου και των αναγκων του...
    σας αφηνω για αποψε και καλο βραδυ ευχομαι σε ολους σας
    και οχι τσοντες με μπερδεμενο σεναριο!
    αφηστε την φυση να σας μαθει μονη της τα μυστικα της...
    μην της βαζετε φτιασιδια και αποχρωσεις ...

Senior Member
    Παντα θελω να σκοραρω πανο.Εγω οσες φορες εφερνα τον Διογενη στο μυαλο μου ηταν οταν περναγα τις πιο μαυρες περιοδους της ζωης μου...και ναι ημουν λαθος,γιατι πιστευω στην καλοσυνη του κοσμου.Οχι οτι δεν υπαρχει κακια αλλα εαν σκεφτεσαι ετσι τοτε κανεις και κακο στον εαυτο σου κατα καποιο τροπο.
    Μιλαω για το βγαινω με το φαναρι και ψαχνω για ανθρωπο γιατι αυτο ξερει ο πολυς κοσμος για αυτον αυτα ξερω και εγω για το Διογενη...οχι παραπανω πραγματα.
    Ενταξει και μερικα ακομα βεβαια τα οποια βλεπω πολυ θετικα...

Senior Member
    \"τι λεγαμε αληθεια σε αυτη τη θεματικη ? α για τις βελτιωσεις του φορουμ
    η ζηνοβια προτεινει να βαλουμε τσοντα!
    εγω λεω ναι
    ο κιπ μαλλον μεσα ειναι
    θα μας πει εξαλλου...
    αλλος? \"

Εισαι συκοφαντης Πανο.Ποτε και πουθενα δεν προτεινα κατι τετοιο.Και την ιδια την ιδεα αυτη τη θεωρω αθλια.
    Συνεχιζεις να διαστρεβλωνεις τα ποστ των συνομιλητων σου σκοπιμα.Και νομιζω οτι χαιρεσαι με την αναστατωση που προκαλεις.
    Αποδεικνυεται οτι εκτος απο τσαρλατανος \"ψυχολογος\", ημιμαθης επηρμενος, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Επιφυλλασσομαι για τις ενεργειες μου στο εξης προκειμενου να υπερασπιστω την υποληψη μου.

Senior Member
    Ζηνοβια νομιζω οτι αδικως συγχιζομαστε γιατι απ\'οτι φαινεται εμεις σκαμε και ο Πανος κοιμαται τον υπνο του δικαιου.

Senior Member
    Με προσβαλλε χυδαια χικα.

Senior Member
    Το ξερω... και τωρα που το σκεφτομαι αμφιβαλλω αν βρισκεται στην Αμερικη. Τι κανει?? κοιμαται την ημερα και δουλευει τη νυχτα????????/

Senior Member
    Δεν μπορεις να πιστευεις τιποτα απο αυτα που λεει, γιατι ο ιδιος αυτοδιαψευδεται διαρκως..

Page 10 of 21 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast