ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ... - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 310
    Originally posted by Remedy
    κρινο ελα να γλειψεις..
    ο φιλος σου παραντουραει παλι...
    Νικο δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να την μαζεψεις αυτη την κυρια ? κυριο?
    δεν ηθελα να ειμαι τοσο απολυτος αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ασκησεις τον ρολο του διαχειριστη σε αυτο το φορουμ για να μην φαινομαι συνεεια εγω λαθος και δινεται λαναθασμενη εντυπωση σε οσους δεν παρακολουθουν ολα τα θεματα...

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    κρινο ελα να γλειψεις..
    δεν ηθελα να ειμαι τοσο απολυτος αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ασκησεις τον ρολο του διαχειριστη σε αυτο το φορουμ για να μην φαινομαι συνεεια εγω λαθος και δινεται λαναθασμενη εντυπωση σε οσους δεν παρακολουθουν ολα τα θεματα...
    .....πλάκα έχεις πάνο....να \'\'μαζέψει\'\' ποιον?
    Τη Remedy ή εσένα που συνεχίζεις τις προκλήσεις σου και μιλάς για σκιές που δε θα ανεχτείς πλέον,που θα κάνεις ότι μπορείς να κλείσει αυτό το φόρουμ δείχνοντας ασέβεια πρώτα και κυριότερα στο Νίκο στον οποίο μάλιστα απευθύνεσαι με τόσο άνεση να \'\'μαζέψει\'\' τη remedy!
    Και ξέρεις κάτι?ασέβεια δεν είναι μόνο οι βρισιές,υπερβολικά ασεβής μπορεί να γίνει κάποιος και χωρίς αυτές,το έχεις σκεφτεί καθόλου αυτό?
    ...και μην ανησυχείς για λανθασμένες εντυπώσεις καθόλου......καθένας είναι λάθος εκεί που είναι,ακόμα κι αν έφταιξε σε άλλο θέμα η Remedy δε συνδέεται με το ποιον και τις εντυπώσεις που μας δίνεις εσύ.

Senior Member
    \'Η ελευθερια ειναι η πιο αναληθης εννοια που διδαχτηκε στους Ελληνες , τουλαχιστον οσα χρονια διηρκεσε η παρουσια μου στην Ελλαδα που δεν ηταν και λιγα ...
    Για 50 ολοκληρα χρονια , εμαθα να μισω τους γειτονες μου , να τους φοβαμαι οτι θελουν να μου παρουν την πατριδα μου , την γυναικα μου το βιος μου...
    εμαθα οτι ημουν καποτε σημαντικος λαος και οτι φταινε οι Τουρκοι που σημερα εχω μεινει τοσο πολυ πισω σε ολα στην Ευρωπη....
    εμαθα οτι ελευθερια σημαινει να κανω οτι θελω , χωρις κανεις να μου λεει τι και πως να το κανω....
    Ειναι ομως αυτο η αληθεια?
    Ειναι σωστο να φοροδιαφευγω?
    ειναι σωστο να ξενοπηδαω?
    ειναι σωστο να παντρευομαι για την προικα της γυναικας μου?
    ειναι σωστο να μαθαινω στα παιδια μου να μισουνε τους γειτονες τους?
    ειναι σωστο να δινω φακελακι στον γιατρ για να βαλει την μανα μου στο χειρουργειο αντι καποια αλλη?
    ειναι σωστο να φοβαμαι να πω στην μανα μου οτι πηρα αποβολη στο σχολειο?
    ειναι σωστο να μην χωριζω με την γυναικα μου για τα παιδια?
    ειναι σωστο να βγαζω επιθετικοτητα σε οτιδηποτε ακουγεται αγνωστο?
    ειναι σωστο να μην θελω να μαθω την αληθεια γιατι την φοβαμαι για το πως βρεθηκα σε αυτο τον κοσμο? για το τι ακριβως χρωσταω στους γονεις μου και στην πολιτεια που με εκπαιδευσε?... Οτι ενας ομοφυλοφιλος ειναι απλα καποιος σαν και μας ολους , που προτιμα να κοιμαται με ανδρες αντι για γυναικες...Μπορει να γινει παναξιος πατερας η μητερα , πρωθυπουργος η υπουργος , επιχειρηματιας η εργατης οικοδομης...
    Μονο που ειναι κριμα να γινει καποιος ομοφυλοφιλος , απλα και μονο γιατι η μανα του δεν καταλαβε ποτε οτι ο ανδρισμος δεν μετριεται με το μεγεθος του πεους , ουτε με το νουμερο του λογαριασμου καποιου στην τραπεζα....
    συχνα συμβαινει αυτο που φοβομαστε περισσοτερο να το παθαινουμε....
    αν ας πουμε ο Αλβανος που ηρθε να μεινει στην πολυκατοικια μας βλεπει τα ματια των γειτονων να τον κοιταζουν σαν εξωγηινο, το αφεντικο του να τον κρατα παρανομο και να τον πληρωνει με μισο μεροκαματο και καμμια φορα και καθολου με την απειλη της καταγγελιας στην αστυνομια , ναι ισως μια μερα να τον κανουμε μονοι μας εγκληματια...
    πραγαμτι το ινερνετ μοιαζει με τον εξω κοσμο...
    ομως μας κανει οπως ειναι ο εξω κοσμος?
    εμενα δεν μου κανει και θελω να τον αλλαξω...
    χωρις να βαλω κουκουλα και να βγω παγανια να σπαω την πρειουσια του αλλου..
    χωρις να τρωω το παραμυθι οτι για ολα οσα συμβαινυν γυρω μας φταει ο ταδε η ο δεινα υπουργος η ο πρωθυπουργος και αμα τον αλλαξω δια μαγειας ολα θα γινουν μελι...
    η κοινωνια μας ειναι βαρια αρρωστη...
    οι θεσμοι μας ειναι βαρια τραυματισμενοι... η εξελιξη ειναι μονοδρομος....
    Οτι η αλλαγη ειναι δειγμα υγειας σε καποιο εθνος , πολιτεια , κοινωνια...
    Αρκει να το θελουν οι περισοτεροι....\'.

Καλημέρα. Έχοντας επίτηδες αφήσει έξω τις αναφορές στο κείμενό σας που αφορούν το θέμα που υπάρχει με εσάς και το φόρουμ, και το οποίο δε με αφορά και δε θέλω να γνωρίσω, απλά να σας πω πόσο σύμφωνη με βρίσκετε, μιας και αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι από πολύ μικρή και προσπαθώ να \'λειτουργώ\' σε αυτό τον κόσμο, όσο είναι δυνατόν με βάση τις δυνατότητές μου. Μια μικρή \'σφήνα\' στο τόπικ από μένα. Και πάλι καλημέρα.

Banned
    εχω την αποψη,
    οτι ακομα και οι ακουραστοι καποια στιγμη θα κουραστουν.....

Originally posted by Arsi
    κρινο ελα να γλειψεις..
    Τη Remedy ή εσένα που συνεχίζεις τις προκλήσεις σου και μιλάς για σκιές που δε θα ανεχτείς πλέον,που θα κάνεις ότι μπορείς να κλείσει αυτό το φόρουμ δείχνοντας ασέβεια πρώτα και κυριότερα στο Νίκο στον οποίο μάλιστα απευθύνεσαι με τόσο άνεση να \'\'μαζέψει\'\' τη remedy!
    Και ξέρεις κάτι?ασέβεια δεν είναι μόνο οι βρισιές,υπερβολικά ασεβής μπορεί να γίνει κάποιος και χωρίς αυτές,το έχεις σκεφτεί καθόλου αυτό?
    ...και μην ανησυχείς για λανθασμένες εντυπώσεις καθόλου......καθένας είναι λάθος εκεί που είναι,ακόμα κι αν έφταιξε σε άλλο θέμα η Remedy δε συνδέεται με το ποιον και τις εντυπώσεις που μας δίνεις εσύ.
    να μαζεψει τα δεσποτα σκυλια που του εξασφαλιζει τσαμπα στο διαδικτυο το δολωμα με το οποιο τιτλοφορει το σαιτ του!!!!!
    αντι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να το πει ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ....
    αν το κανει εφυγα αμεσως...α και να βγαλει και το Ψ απο τολογοτυπο ...γιατι αυτο σημαινει ψυχολογια....
    και η ψυολογια δεν ειναι η επιστημη που προαγει το αγχος και την επιθετικοτητα αλλα ακριβως το αντιθετο..
    αμαναζητα τροπους να τα μετριαζει προς οφελος της ανθρωπινης ευτυχιας , τοσο σε ατομικο , οσο και σε συλλογικο επιπεδο...

Originally posted by krino
    εχω την αποψη,
    οτι ακομα και οι ακουραστοι καποια στιγμη θα κουραστουν.....

δεν μπορω να ασχοληθω με τον βαθμο επαρκειας του καθε προφιλ που αντιμετωπιζω στην διαδικτυακη μου πορεια κρινε οπως κανεις δεν μπορει να το κανει ουτε στον πραγματικο κοσμο
    αλλος βεβαια χρησιμοποιει τον διαλογο για να λυσει τα προβληματα του και αλλους βαζει την κουκουλα και σπαει τα αυτοκινητα την ημερα της γιορτης της ελευθεριας για να πει αυτο που η παιδεια του στερησε ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ....

Originally posted by Alobar
    \'Η ελευθερια ειναι η πιο αναληθης εννοια που διδαχτηκε στους Ελληνες , τουλαχιστον οσα χρονια διηρκεσε η παρουσια μου στην Ελλαδα που δεν ηταν και λιγα ...
    Για 50 ολοκληρα χρονια , εμαθα να μισω τους γειτονες μου , να τους φοβαμαι οτι θελουν να μου παρουν την πατριδα μου , την γυναικα μου το βιος μου...
    εμαθα οτι ημουν καποτε σημαντικος λαος και οτι φταινε οι Τουρκοι που σημερα εχω μεινει τοσο πολυ πισω σε ολα στην Ευρωπη....
    εμαθα οτι ελευθερια σημαινει να κανω οτι θελω , χωρις κανεις να μου λεει τι και πως να το κανω....
    Ειναι ομως αυτο η αληθεια?
    Ειναι σωστο να φοροδιαφευγω?
    ειναι σωστο να ξενοπηδαω?
    ειναι σωστο να παντρευομαι για την προικα της γυναικας μου?
    ειναι σωστο να μαθαινω στα παιδια μου να μισουνε τους γειτονες τους?
    ειναι σωστο να δινω φακελακι στον γιατρ για να βαλει την μανα μου στο χειρουργειο αντι καποια αλλη?
    ειναι σωστο να φοβαμαι να πω στην μανα μου οτι πηρα αποβολη στο σχολειο?
    ειναι σωστο να μην χωριζω με την γυναικα μου για τα παιδια?
    ειναι σωστο να βγαζω επιθετικοτητα σε οτιδηποτε ακουγεται αγνωστο?
    ειναι σωστο να μην θελω να μαθω την αληθεια γιατι την φοβαμαι για το πως βρεθηκα σε αυτο τον κοσμο? για το τι ακριβως χρωσταω στους γονεις μου και στην πολιτεια που με εκπαιδευσε?... Οτι ενας ομοφυλοφιλος ειναι απλα καποιος σαν και μας ολους , που προτιμα να κοιμαται με ανδρες αντι για γυναικες...Μπορει να γινει παναξιος πατερας η μητερα , πρωθυπουργος η υπουργος , επιχειρηματιας η εργατης οικοδομης...
    Μονο που ειναι κριμα να γινει καποιος ομοφυλοφιλος , απλα και μονο γιατι η μανα του δεν καταλαβε ποτε οτι ο ανδρισμος δεν μετριεται με το μεγεθος του πεους , ουτε με το νουμερο του λογαριασμου καποιου στην τραπεζα....
    συχνα συμβαινει αυτο που φοβομαστε περισσοτερο να το παθαινουμε....
    αν ας πουμε ο Αλβανος που ηρθε να μεινει στην πολυκατοικια μας βλεπει τα ματια των γειτονων να τον κοιταζουν σαν εξωγηινο, το αφεντικο του να τον κρατα παρανομο και να τον πληρωνει με μισο μεροκαματο και καμμια φορα και καθολου με την απειλη της καταγγελιας στην αστυνομια , ναι ισως μια μερα να τον κανουμε μονοι μας εγκληματια...
    πραγαμτι το ινερνετ μοιαζει με τον εξω κοσμο...
    ομως μας κανει οπως ειναι ο εξω κοσμος?
    εμενα δεν μου κανει και θελω να τον αλλαξω...
    χωρις να βαλω κουκουλα και να βγω παγανια να σπαω την πρειουσια του αλλου..
    χωρις να τρωω το παραμυθι οτι για ολα οσα συμβαινυν γυρω μας φταει ο ταδε η ο δεινα υπουργος η ο πρωθυπουργος και αμα τον αλλαξω δια μαγειας ολα θα γινουν μελι...
    η κοινωνια μας ειναι βαρια αρρωστη...
    οι θεσμοι μας ειναι βαρια τραυματισμενοι... η εξελιξη ειναι μονοδρομος....
    Οτι η αλλαγη ειναι δειγμα υγειας σε καποιο εθνος , πολιτεια , κοινωνια...
    Αρκει να το θελουν οι περισοτεροι....\'.

Καλημέρα. Έχοντας επίτηδες αφήσει έξω τις αναφορές στο κείμενό σας που αφορούν το θέμα που υπάρχει με εσάς και το φόρουμ, και το οποίο δε με αφορά και δε θέλω να γνωρίσω, απλά να σας πω πόσο σύμφωνη με βρίσκετε, μιας και αντιπροσωπεύει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι από πολύ μικρή και προσπαθώ να \'λειτουργώ\' σε αυτό τον κόσμο, όσο είναι δυνατόν με βάση τις δυνατότητές μου. Μια μικρή \'σφήνα\' στο τόπικ από μένα. Και πάλι καλημέρα.
    αγαπητη μου φιλη σε ευχαριστω που εμμεσα διακαιολογεις την παρουσια μου εδω...
    αχ τι κανουν αυτες οι λεξεις κλειδια στα ψαχτηρια του διαδικτυου!
    Φανταζομαι καποια μερα οπως και εγω , μαλλον κατα τυχη να βρεθηκες εδω μεσα ψαχνοντας ισως απο περιεργεια να δεις που θα μπορουσε να φανει χρησιμο το διαδικτυο στην επιλυση κοινωνικων και ατομικων προβληματων....
    Γιαυτο ειμαι ακομα εδω φιλεναδα...
    Γιατι πιστευω πολυ στο διαδικτυο και στον αιωνα του που μολις ξεκινησε χαρασοντας την επικοινωνια σαν την λεξη- κλειδι για την καλως εννοουμενη παγκοσμιοποιηση....

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    κρινο ελα να γλειψεις..
    να μαζεψει τα δεσποτα σκυλια που του εξασφαλιζει τσαμπα στο διαδικτυο το δολωμα με το οποιο τιτλοφορει το σαιτ του!!!!!
    αντι για φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να το πει ΦΟΡΟΥΜ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΨΥΧΙΚΩΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ....
    αν το κανει εφυγα αμεσως...α και να βγαλει και το Ψ απο τολογοτυπο ...γιατι αυτο σημαινει ψυχολογια....
    και η ψυολογια δεν ειναι η επιστημη που προαγει το αγχος και την επιθετικοτητα αλλα ακριβως το αντιθετο..
    αμαναζητα τροπους να τα μετριαζει προς οφελος της ανθρωπινης ευτυχιας , τοσο σε ατομικο , οσο και σε συλλογικο επιπεδο...
    πανο θυμησε μας γιατι δεν εχουμε καλη μνημη,
    ποιοι ειναι αυτοι που φορανε τις μασκες στο φορουμ και σε εδιωξαν το 2005 απο την ελλαδα
    και γιατι εκδιωχθηκες το 2005 απο την ελλαδα?

Senior Member
    .......να μαζεψει τα δεσποτα σκυλια που του εξασφαλιζει τσαμπα στο διαδικτυο το δολωμα με το οποιο τιτλοφορει το σαιτ του!!!!!
    υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να φυγεις αν ΔΕΝ το κανει....

Banned

πανο θυμησε μας γιατι δεν εχουμε καλη μνημη,
    ποιοι ειναι αυτοι που φορανε τις μασκες στο φορουμ και σε εδιωξαν το 2005 απο την ελλαδα
    και γιατι εκδιωχθηκες το 2005 απο την ελλαδα?

βρε βρε....
    ξαφνικα τον συμπονεσες τον πανο,
    και ενδιαφερεσαι να μαθεις για αυτον???

:P:P:P

μου προξενει πραγματικα καταπληξη πως αυτοι που ακομα πιστευουν στην ελευθερια του λογου και στην επικοινωνιας σαν τον μονο τροπο για ενα ολοκληρο εθνος να βρει ξανα την πορεια του στην δημοκρατια που εχει κανει πια φανερα τα συμπτωματα τη σηψης ακομα και στο διαδικτυο δεν θελουν να καταλαβουν ποιοι κρυβονται πισω απο τις κουκουλες και τις μασκες ..ποιοι εκαιγαν παραμονες εκλογων το 1978 την ελληνικη σημαια στο πολυτεχνειο...
    ποιοι εσπαγαν τα μαγαζια το 1967 στο κεντρο της Αθηνας για να δικαιολογησουν την Χουντα
    ποιοι ακομα και σημερα στοδιαδικτυο φορωντας τον μανδυα του ψυχικα ασθενη ειναι εδω μεσα μονο για να εμποδιζουν απροκαλυπτα και θρασυτατ καθε προσπαθεια να φανει οτι το διαδικτυο μπορει να κανει θαυματα , αλλα η αδιαφορια του πολιτη για τα κοινα κανενα...

λυπαμαι μονο κρινε..τιποτα αλλο δεν εχω να πω...
    αυτη την ομοφοβικη μητερα που ο φοβος της, ισως την κανει πραγματι μητερα ενος ομοφυλοφιλου ....
    αυτη την μοναχικη κοπελα που ονειρευεται οτι κανει ερωτα με το αφεντικο της αλλα ισως δεν βρει ποτε τον τροπο να συζητησει μαζι του ενα τοσο ομορφο θεμα οσο το παιχνιδι της φυσης που μας εφερε ολους μας εδω
    το παληκαρι που ντρεπεται να βγει εξω να δειξει το τραυματισμενο του προσωπο , γιατι νομιζει οτι ολες οι γυναικες του κοσμου ενδιαφερονται να βαλουν στο κρεβατι τους τον Μπρατ Πιτ, ακομα και αν αποδειχθει και αυτος ομοφυλοφιλος , οπως ο Πητερ Ο Τουλ που εκανε πολλες γυναικες να κλαινε , γιατι ο αντρας τους δεν ειχε μπλε ματια , κι ας δουλευε σαν τον χαμαλι για να τις ταιζει...

ειναι φυσικο βεβαια αφου ζουμε στην εποχη των λογιστων και οχι των ποιητων...
    ομως ποιος εχει δικαιωμα να μας αναγακαει να γινουμε ολοι το ιδιο και μαλιστα στο ονομα της δημοκρατιας και της ελευθεριας ?
    τι ειδους προβληματα μπορουμε να συζητησουμεεδω μεσα αν δεν ξερει ο καθε μασκαρας οτι δεν ειναι η στανη του εδω για να ανακατευεται με τις λασπες ?
    και καλα αν ειναι ψυχικα ασθενης ισως ενα φορουμ εκτονωσης ψυχικα ασθενων θα μπορουσε να αποδωσει οτι ενα πτυελοδοχειο σε ενα φθυσικο....
    να φτυνει αιμα μεχρι να σκασει....
    ομως ειναι αληθεια αυτος ο σκοπος της ψυχοθεραπειας?

Administrator
    Αυτό που προς το παρόν σκοπεύω να μαζέψω Πάνο είναι μηνύματα σαν και το παραπάνω. Σκοπεύουμε να σκουπίσουμε τέτοια μηνύματα των τελευταίων ημερών, αδιαφορώντας για το ποιο μέλος τα έγραψε και επίσης σκοπεύουμε να κλείνουμε κάθε νέο ή παλιό θέμα που περιέχει τέτοιους ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς.

Φράσεις του τύπου \"ψυχικά ανώμαλοι ανώνυμοι\', προσωπικά με εξοργίζουν και πάλι θα πω ότι κατανοώ εαν εν βρασμώ γραφτούν 1 και 2 φορές. Δεν τις ανέχομαι όμως όταν γράφονται κατ επανάληψη.

Πάνο, όταν σε προκαλούν, λές οτι οι άνθρωποι βγάζουν επιθετικότητα απέναντι σου.
    Οταν εσύ όμως γίνεσαι επιθετικός (οπως καλή ώρα με την παραπάνω φράση), λες \"ότι άνθρωπος είσαι και παρασύρεσαι\" κι οτι οι προθέσεις σου ειναι καλές.

Εγώ θα σου πω Πάνο ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν εκπέμπουν ευαισθητοποιηση, τέτοια που φωνάζεις ότι έχεις και θέλεις να δώσεις στους ανθρώπους.

Δεν απευθύνομαι σε σένα μονο, απευθύνομαι προς όλους: αν δεν μπορείτε να δείξετε σεβασμό στους άλλους ανθρώπους και στο χώρο αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σηκωθείτε και να φύγετε από δω.

Δεν έχω και δεν σκοπεύω να πω τιποτα αλλο γι αυτη την παιδαριώδη ανεγκεφαλιά που έχει ξεσπάσει τελευταία εδώ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

αν το πιστευα δεν θα ημουν εδω....
    πισω απο καποιο ανθρωπο με παραξενη συμπεριφορα , ανεγελεγχτη και ασυμβιβαστη με τον Μ.Ο κρυβεται παντα ενα προσωπικο , οικογενειακο , κοινωνικο η κληρονομικο δραμα...
    Αυτο το φορουμ θα μπορουσε πραγματι να γινει βαλσαμο στην ψυχη του φονια που τρωει το αυτι της μανας του που τον χαιδευε , ενω οι αλλοι τον εκτελουν για τα εγκληματα του...
    Μια υγεις ψυχικα κοινωνικα , ηθικα και πολιτιστικα κοινωνια , εχει γραπτους και αγραφους νομους....Ολοι αλλαζουν....Ολοι φταινε για το οτι ειμαστε σαν σκουλικια μπροστα στην εξουσια αυτων που βρηκαν θεση στο δημοσιο ...
    Και αυτοι που εκανα τα ρουσφετια αλλα και αυτοι που τα ζητησαν ..
    Εξισου ολοι.....

Page 16 of 21 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast