ΤΡΟΠΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ... - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast
Results 271 to 285 of 310
    Originally posted by xika
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by πανος12345
    3 μερες την εβδομαδα πινουμε 2 μπουκαλια ουισκυ παρασκευη σαββατο και κυριακη
    ειμαστε με βεβαιοτητα κατω απο τα ορια των 17 ποτηριων την εβδομαδα και με χαροποιει το γεγονος οτι και να θελαμε να πιουμε κιαλλα δεν εχουμε χρηματα για να τα πληρωναμε ετσι κιαλλιως...
    Η κακία σου,η αναισθησία σου και η βλακεία σου φαίνεται ακόμα μια φορά που μιλάς για μπουκάλια ουίσκυ που τα απολαμβάνεις κιόλας σε ένα άτομο που έχει ανοίξει θέμα απεξάρτησης απ\'το αλκοολ.Τι άλλο να πω.Τίποτα.
    εχω εγω ομως να σου υπενθυμισω οτι εδω το θεμα ειναι κανονες επικοινωνιας για ολους ετσι νικο?

πανο τωρα το θυμηθηκες αυτο????????

λες οτι θελεις να επικοινωνησεις με τους αλλους. με το περιβαλλον επικοινωνεις????

με τον εγκεφαλο σου????
    σου δινω το δικαιωμα να με δοκιμασεις αλλα αυριο γιατι σημερα σχολασα ..καλυνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολους ..
    Υ.Γ σε αυτον πυ μου εστειλε τον ιο να τον πληροφορησω μοναχα οτι η εταιρια που δουλεω στην Γαλλια μου εκανε δωρο και αλλο φορητο οποτε μην επιχειρησει να το επαναλαβει γιατι αγαπω τον ανθρωπο και απαντω σε ολα τα μηνυματα ...

Senior Member
    ΠΑΝΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕς ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΗ.

Παιδιά...ο τύπος έχει ξεχάσει και τι μας λέει..
    Χτες έλεγε πως ζει με επίδομα φτώχειας, και σήμερα πως το αφεντικό του, του έκανε δώρο λάπτοπ....
    Ενετλώς κοροιδόπουλος όμως...

ΥΓ. Σήλια, περιμένουμε την απάντηση σου στο χυδαιογράφημα του κτηνίατρου απεναντι στην Όλγα....

Senior Member
    δε ξερω για σας αλλα νιωθω μια λυπη ξαφνικα..μια θλιψη να την πω..
    και δεν το λεω ειρωνικα :S
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Για τί πράγμα νοιώθεις θλίψη \'Ελενα?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    εσεις δηλαδη νιωθετε υπερανω με το σκηνικο οπως εξελισσεται?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    \'Οχι καθόλου... Χάλια κατάσταση είναι. Ρωτούσα για να καταλάβω πώς το αισθάνεσαι.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

έλενα....κάποιες στιγμές ένιωσα και γω λύπη και μιλάω πολύ σοβαρά..

ήρθαν όμως κάποιες άλλες στιγμές που το αίμα ξεπέρασε το κεφάλι μου....

Senior Member
    κι εγω εχω νιωσει ετσι επι του θεματος, θεοφανια

Senior Member
    και εγω θυμωσα .κακως αν με ρωτησεις τωρα. λιγη ψυχραιμια δεν εβλαψε ποτε κανεναν. αλλα καταληγω τελικα στη λυπη θεοφανια. . βρε παιδες.. καλοι και υποστηρικτικοι δε λεω σε αλλα τοπικ αλλα.. σκεφτομαι...μηπως ?μηπως ειμασταν πολυ σκληροι ?μηπως απλα δεν καταλαβαμε οτι προκειται για ατομο που χρηζει βοηθειας και τα πηραμε πολυ στα σοβαρα ολα αυτα που εγραφε σε στιγμες εκτος τοπου κ χρονου?. δεν ξερω.. τι να πω..μηπως να ηρεμησουμε σιγα σιγα πολυ ντορος δεν εγινε τελικα?

δε ξερω..καπου εδω αποχωρω για αποψε..καλη συνεχεια σε ολους
    Dum spiro spero (?)

Μμμμμμ...δεν έχεις και άδικο.
    Απλά Έλενα, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα γινεται το εξής:
    Μπαίνουν άτομα που πραγματικά και με εκνευρίζουν και τα θεωρώ εκτός τόπου και χρόνου με μπαρουφες ή παπαρολογίες που μπορεί να εκτοξεύουν. Εκεί λοιπόν, αφού ξέρω πως ταλαιπωρούνται από διάφορες ασθένειες, που μπορουν να τους βγάλουν επιθετικότητα, παραλογισμό και οτιδήποτε άλλο, δεν ασχολούμαι καν και προσπαθώ όσο μπορώ και αν είμαι σε φάση, να βοηθήσω. Σε αντίθετη περίπτωση δεν διαβάζω καν το θέμα...
    Εδώ όμως είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση και δεν χρειάζεται να ξαναμασάω τα ίδια, τα έχουμε πει τόσες φορές....

Originally posted by Θεοφανία
    Παιδιά...ο τύπος έχει ξεχάσει και τι μας λέει..
    Χτες έλεγε πως ζει με επίδομα φτώχειας, και σήμερα πως το αφεντικό του, του έκανε δώρο λάπτοπ....
    Ενετλώς κοροιδόπουλος όμως...

ΥΓ. Σήλια, περιμένουμε την απάντηση σου στο χυδαιογράφημα του κτηνίατρου απεναντι στην Όλγα....
    εδω σου χρωσταω μια εξηγηση γιατι πραγματι μπορει να δημιουργηθει συγχιση
    Στην Γαλλια , φτωχος θεωρειται καθε ανθρωπος που ζει με λιγοτερα απο 880 ευρω το μηνα
    Αν εγω σημερα κερδιζω απο την δουλεια μου πχ 500 μου δινουν συμπληρωμα τα υπολοιπα για να ζησω και μαλιστα κινδυνευω να μου επιβαλουν αλλη δουλεια , αν δεν καταφερω να φτασω το κατωτατο οριο που σημαινει να παψω να ειμαι φτωχος για την κοινωνια τους ...
    Ο αγωνας μου λοιπον για επικοινωνια δεν ειναι τυχαιος...
    Ειναι αγωνας ζωης και εκτιμαται οπως καθε αλλο πραγμα μονο με το χρημα....
    αν δεν μπορω να κερδιζω το ψωμι μυ με την επικοινωνια , ισως χρειαστει να πηγαινω στα δικαστηρια η στην αστυνομια να μεταφραζω στα ελληνικα την επικοινωνια των Ελληνων με τι αρχες ασφαλειας της χωρας
    απο ενεργητικη επικοινωνια σε παθητικη....
    στην ουσια , αυτο που θες θεοφανια , το κανει εδω το ιδιοτο συστημα απο μονο του γιαυτο ειναι περιτοι οι ιοι....

Senior Member
    ισως χρειαστει να πηγαινω στα δικαστηρια η στην αστυνομια να μεταφραζω στα ελληνικα την επικοινωνια των Ελληνων με τι αρχες ασφαλειας της χωρας
    απο ενεργητικη επικοινωνια σε παθητικη....
    Γιατί το λες αυτό? Σίγουρα μεν η μετάφραση και η διερμηνεία είναι πρωτίστως παθητικές, καλύτερο τρόπο όμως να βοηθήθεις τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν δύσκολα μπορώ να φανταστώ.

καποτε την εποχη που σπουδαζα ακομα ψυχολογια ενας πολυ καλος νευρολογος -καθηγητης με πολυομελυτιδα , ειχε πει κατι που εχει μεινει βαθια στην μνημη μου...
    ολες οι αρρωστειες εκτος ισως απο ελαχιστες εξαιρεσεις ειναι ψυχοσωματικες ...
    Απλα η Ιατρικη σαν επιστημη , μεχρι τα μεσα του προηγουμενου αιωνα δεν μπορουσε να κανει το μεγαλο βημα και να ασχοληθει με τα αιτια που προξενουν την αρρωστεια , λογω του κινδυνουν να αποσπαστει απο την υψιστη κοινωνικη , πολιτικη και ηθικη προσφορα της που ειναι η μαχη κατα του θανατου....γιατι καθε μορφης εξουσια εδω και χιλαδες χρονια εχει μια η και τις τρεις μορφες αυτες ειναι θρησκευτικη , πολιτικη η θεραπευτικη....
    κατα συνεπεια ο παππας , ο γιατρος και ο πολιτικος αντλουν ενεργεια και αξια μεσα απο τους ανθρωπους που τους εχουν αναγκη....και που φυσικα τους αναδυκνυουν η απλα τους ανεχονται οταν δεν τους εχουν επιλεξει απο μονοι τους...
    γιατι η δημοκρατια ειναι μια ψευδεπιγραφη ευχη , ενα ξορκι , μια εικασια , μια υποθεση , χωρις ωστοσω ποτε και πουθενα μεχρι σημερα να εχει μπορεισει να υλοποιηθει προγαμτικα λογω της πληροφορησης που ειναι το κρυφο χαρτι καθε μορφης εξουσιας ...
    Γιαυτο σε απολυτραχικα καθεστωτα οπως το δικο μας στην Ελλαδα η Παιδεια , ειναι δωρεαν για να μπορει να ελεγχεται απο το κρατος το οποιο διαμορφωνει συνειδησεις μεσω αυτης

θυμαμαι ενα γερο εργατη , που καθε φορα που μιλουσαμε με κοιταγε καταματα και μου ελεγε σθνεχεια το ιδιο μοτιβο...εγω παιδι μου δεν ξερω γραμματα ....οτι εχω φτιαξει το εκανα με τα χερια μου καιμου εδειχνε τα χερια του γεματα ροζους απο την απανθρωπη και σκληρη δουλεια ...στα 75 του χρονια , ζουσε σε ενα απο τα πολλα ελληνικα νησια που δεν εχουν ακομα νερο και καθε φορα που εβλεπε τα συνεφα πανω απο το κεφαλι του ετρεχε στο χωραφι για να ανοιξει λακους και να οδηγηθει το νερο της βροχης σε καθε γωνια της καλλιεργειας του...μεχρι που πεθανε..... τα παιδια του πηγανε ολα στο σχολειο και εχω την αντυπωση οτι κανενα τους δεν καταφερε να ειναι τοσο χρησιμο στον τοπο του οσο ο παππους και προππαπους τους που δεν ηξερε ουτε την υπογραφη του να βαζει..
    η αιτια νομιω βρισκεται οτι ειχαν ξεκοπει απο την γη και τη φυση....
    γαμοι αποτυχημενοι , για την μια κορη , συμβιβασμος με το κατεστημενο που καταστρεφει το νησι τους για την αλλη ....
    γιατι η παιδεια τους δηλαδη το συνολο της πληροφορησης που δεχθηκαν απο το κρατος δεν τα βοηθησε να ζησουν ευτυχισμενα οπως ο πατερας τους ?
    γιατι ειχε στοχο να φερει μια λαθος αναπτυξη στο νησι τους και στην Ελλαδα...
    κανενας δεν το εκανε επιτηδες ....απλα ολοι πονταραν λαθος αφηνοντας τους εργατες τις γης να γινουν ξενοδοχοι , τους ψαραδες εστιατορες και το νησι τους περασε χωρις να το καταλαβει κανενας σε χερια αλλων....
    πως θα μπορουσαν μια μερα να το παρουν πισω ?
    με την επικοινωνια μεταξυ τους θα ελεγα ...

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast