Results 166 to 180 of 310
-
10-08-2009, 17:56 #166
Originally posted by πανος12345
μου ηρθε μια αλλη ιδεα που νομιζω οτι δεν θα ηταν δυσκολο να εφαρμοστει...
Γιατι να μην ειναι καποιος μοντερειτορ στο θεμα που ανοιγει?
Ολοι μπορουν να ανοιγουν θεματα και ειναι λογικο ολοι να θελουν να μπορουν να επικοινωνησουν..αν ομως καποιοι δεν μπορουν να συγκρατησουν την επιθετικοτητα τους
γιατι ο καθε δημιουργος ενος θεματος να μην μπορει να κοβει τα επιθετικα και υβριστικα μηνυματα τους? ολοι θα εβγαιναν κερδισμενοι ετσι....Πανω απο ολα ομως το φορουμ υποστηριξης και οι κανονες που το φερνουν σαν αναγκη για αμφιδρομη επικοινωνια και οχι μονολογο και ξεσπασματα επιθετικοτητας απο καποιους που ειναι ευαισθητοι με το Α η το Β θεμα , διακόπτοντας τον διαλογο που ισως ειναι οφελιμος σε καποιους αλλους!
Πανο, ουτε ξεσπασμα επιθετικοτητας υπαρχει ουτε τιποτα. το οτι ειμαι ευαισθητη εγω στο συγκεκριμενο θεμα απο το οποιο πηγαζει η ιδεα σου, δεν σημαινει οτι εσυ μπορεις να τρομοκρατεις την κοπελα με τις αρχαιες μεθοδους ιατρικης που εζησες ως συμπαραστατης σε καποιες κοπελες πριν 30 χρονια ουτε να της λες οτι δεν ειναι αναγκη να ακουει χαζομαρες για ψυχολογικα προβληματα που δημιουργουνται και οτι αυτα δημιουργουνται μονο σε αυτες που δεν ξερουν τι θελουν!!
ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι θελω!!
αντιλαβου?
- 10-08-2009, 17:59 #167
κιπ τι λες για ολα αυτα?
10-08-2009, 18:02 #168
Originally posted by xika
Originally posted by πανος12345
μου ηρθε μια αλλη ιδεα που νομιζω οτι δεν θα ηταν δυσκολο να εφαρμοστει...
Γιατι να μην ειναι καποιος μοντερειτορ στο θεμα που ανοιγει?
Ολοι μπορουν να ανοιγουν θεματα και ειναι λογικο ολοι να θελουν να μπορουν να επικοινωνησουν..αν ομως καποιοι δεν μπορουν να συγκρατησουν την επιθετικοτητα τους
γιατι ο καθε δημιουργος ενος θεματος να μην μπορει να κοβει τα επιθετικα και υβριστικα μηνυματα τους? ολοι θα εβγαιναν κερδισμενοι ετσι....Πανω απο ολα ομως το φορουμ υποστηριξης και οι κανονες που το φερνουν σαν αναγκη για αμφιδρομη επικοινωνια και οχι μονολογο και ξεσπασματα επιθετικοτητας απο καποιους που ειναι ευαισθητοι με το Α η το Β θεμα , διακόπτοντας τον διαλογο που ισως ειναι οφελιμος σε καποιους αλλους!
Πανο, ουτε ξεσπασμα επιθετικοτητας υπαρχει ουτε τιποτα. το οτι ειμαι ευαισθητη εγω στο συγκεκριμενο θεμα απο το οποιο πηγαζει η ιδεα σου, δεν σημαινει οτι εσυ μπορεις να τρομοκρατεις την κοπελα με τις αρχαιες μεθοδους ιατρικης που εζησες ως συμπαραστατης σε καποιες κοπελες πριν 30 χρονια ουτε να της λες οτι δεν ειναι αναγκη να ακουει χαζομαρες για ψυχολογικα προβληματα που δημιουργουνται και οτι αυτα δημιουργουνται μονο σε αυτες που δεν ξερουν τι θελουν!!
ειναι σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι θελω!!
αντιλαβου?
καλα που το καταλαβες επιτελους!
σαν γυναικα εχεις μια βιωματικη παρασταση γεματη τραυματα απο μια πιθανη αμβλωση....χωρις να το θες , ενω το θεμα που συζητουσαμε εκει ηταν οι πληροφοριες για την διαδικασια , αφησες να βγουν προς τα εξω οι βιωματικες και δεν προσεξες οτι το κοριστι φοβαται απλα το αγνωστο και οτι θα της δημιουργησεις αθελα σου προβλημα ενω δεν ηταν αυτος αρχικος σκοπος της παρεμβασης σου!!!!!
10-08-2009, 18:06 #169
τωρα για τις αρχαιες μεθοδους της ιατρικης , τι να σου πω...διαβσες κατι διαφορετικο απο την αναλυση που εκανα? μηπως εχεις κατι αλλο που ξεχασες να πεις αναφορικα με την πρακτικη πλευρα των μεθοδων αμβλωσης σημερα? εγω απλα τις εγραψα ολες ...
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ!!!!!
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΗΠΩΣ? ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ? ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ?
10-08-2009, 18:09 #170
λαθος κανεις πανο!!!!
της εξηγησα την διαδικασια και της επισημανα να παρει μια αποφασει με βαση τι ειναι περισσοτερο ετοιμη να αντιμετωπισει την μια κατασταση ή την αλλη!!!! ημουν ξεκαθαρη.
με ρωτησε πως ενιωσα και της απαντησα. Τι να πω ψεματα??
και μην αποφευγεις παλι οπως ο διαολος το λιβανι να παραδεχτεις οτι με προσβαλες με το ποστ σου.
και μην ξεχνας οτι της παρεθεσες μια μεθοδο παναρχαια που πλεον δεν χρησιμοποιειται και εσυ ησουν αυτος που την φοβισες λεγοντας της οτι υπαρχει και κινδυνος δευτερης εγκυμοσυνης.
οποτε καθε κατεργαρης στον παγκο του.-
10-08-2009, 20:27 #171
λαθος κανεις πανο!!!!
της εξηγησα την διαδικασια και της επισημανα να παρει μια αποφασει με βαση τι ειναι περισσοτερο ετοιμη να αντιμετωπισει την μια κατασταση ή την αλλη!!!! ημουν ξεκαθαρη.
με ρωτησε πως ενιωσα και της απαντησα. Τι να πω ψεματα??
και μην αποφευγεις παλι οπως ο διαολος το λιβανι να παραδεχτεις οτι με προσβαλες με το ποστ σου.
και μην ξεχνας οτι της παρεθεσες μια μεθοδο παναρχαια που πλεον δεν χρησιμοποιειται και εσυ ησουν αυτος που την φοβισες λεγοντας της οτι υπαρχει και κινδυνος δευτερης εγκυμοσυνης.
οποτε καθε κατεργαρης στον παγκο του.-
ειτε αποξεση ειτε αναρροφηση [που ειναι σχεδον το ιδιο πραγμα με μικροτερη μονο παρεμβαση του γιατρου , πανω στα τοιχωματα της μητρας , αφου το ωαριο αναρροφαται ] οι συνεπειες για πιθανη νεα εγκυμοσυνη ειναι ακριβως οι ιδιες!
καθε φορα που η μητρα ερεθιζεται τεχνητα για να αλλαξει τοιχωμα γινεται πιο ευαισθητη και πιο αποτελεσματικη ....
10-08-2009, 20:32 #172
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ. ΝΑΙ ΠΑΝΟ
10-08-2009, 20:36 #173
ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΝΟΣ. ΝΑΙ ΠΑΝΟ
εσφαλα καπου? που?
βρες κατι τεκμηριωμενο [μπορεις να ρωτησεις και τον γαιτρο σου αν θες ] και ελα να με διορθωσεις οποτε θες
δεν θα σε ειρωνευθω ουτε θα θυμωσω μαζι σου γιατι ηρθα εδω για να μαθω και οχι για να διδαξω οσα ξερω μονο ....
10-08-2009, 20:40 #174
οχι πανο. δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.
το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.
δεν αξιζει πλεον.
λυπαμαι.
με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.
εχω μαθει, οταν με προσβαλλουν και ιδιως για βιωματα μου, να μην ασχολουμαι.
10-08-2009, 20:43 #175
κι επισης δεν χρειαζεται να ρωτησω τον γιατρο μου για να τεκμηριωσω κατι. δεν ειμαι χαζη.
10-08-2009, 20:51 #176
οχι πανο. δεν θα μπω σε αυτη τη διαδικασια.
το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.
δεν αξιζει πλεον.
λυπαμαι.
με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.
εχω μαθει, οταν με προσβαλλουν και ιδιως για βιωματα μου, να μην ασχολουμαι.
γενικευεις[το που εσφαλες στο εξηγησαμε κι εγω και αλλα πολλα μελη απειρες φορες.] ,προβαλεις φοβιες και βγαζεις παραλογα συμπερασματα [με οσα αραδιαζεις εδω μεσα μονο καλη διαθεση δεν δειχνεις.]
δεν μπορείς να τεκμηρίωσης .
γιατι απλα δεν υπαρχει πραγματικο αντικειμενο συζητησης
ολοι στο υεμα \"αμβλωση\" γραψαμε περιπου τα ιδια πραγματα
μονο που εγω προσθεσα κατι πολυ σημαντικο
οτι μετα απο μια αποξεση η αναροφηση , υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες για νεα συλληψη λογω διαταραχης του κυκλου της γυναικας....
τιποτε αλλο σχετικα με αυτο το θεμα
αν εχω αδικο , φερε μου απαντηση απο γυναικολογο και οχι απο μπογιατζη η συμβολαιογραφο αυτα....
10-08-2009, 20:58 #177
πανο,
εισαι γυναικα?
εχεις ζησει αμβλωση??
ξερεις ποσο ποναει και αν σου δημιουργουνται μετα ψυχολογικα προβληματα???
αν ναι ενημερωσε με. αν οχι μην προσπαθεις να δικαιολογησεις την πληρως ανωριμη συμπεριφορα σου και την ταση σου να επιδεικνυεσαι συνεχως.
ασε τις θεωριες και τα λογια και προχωρα στην πραξη. γιατι εγω το εζησα στην πραξη Πανο και οχι στον διαδρομο της κλινικης πινοντας ουισκι.
και γενικα δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι εδω μεσα μιλαμε για πραγματικα γεγονοτα στις ζωες μας.
δεν μιλαμε θεωρητικα. επομενως επιτελους σεβασου τις ζωες μας.
10-08-2009, 21:33 #178
πανο,
εισαι γυναικα?
εχεις ζησει αμβλωση??
ξερεις ποσο ποναει και αν σου δημιουργουνται μετα ψυχολογικα προβληματα???
αν ναι ενημερωσε με. αν οχι μην προσπαθεις να δικαιολογησεις την πληρως ανωριμη συμπεριφορα σου και την ταση σου να επιδεικνυεσαι συνεχως.
ασε τις θεωριες και τα λογια και προχωρα στην πραξη. γιατι εγω το εζησα στην πραξη Πανο και οχι στον διαδρομο της κλινικης πινοντας ουισκι.
και γενικα δεν εχεις καταλαβει οτι ολοι εδω μεσα μιλαμε για πραγματικα γεγονοτα στις ζωες μας.
δεν μιλαμε θεωρητικα. επομενως επιτελους σεβασου τις ζωες μας.
πως ξερεις τοτε οτι χρειαζεται να βαζεις ζαχαρη στα γλυκα?
τι σχεση εχουν τα προσωπικα σου βιωματα χικα μ την περιγραφη που σου ζητησε ενα κοριστι αποφασισμενο να προχωρησει σε μια απο τις πιο κοινες επεμβασεις που κανει στην καρριερα του καθε γυναικολογοςοπου φυσικα το επιτρεπει το παπαδαριο!!!!!!!!!!!!!!
Δεν καταλβαινεις οτι σου βγαζει επιθετικοτητα και μεταφερεις οχι αντικειμενικα γεγονοτα αλλα βιωματα?
4 φορες γραφω εχω υποστει αυτη τη διαδικασια με 2 διαφορετικες γυναικες !!!!!!!!!!!!!!!!!
λες να μην ενδιαφερθηκα να μαθω το πως ενοιωθαν?
λες να μην ειχαν και εκεινες νευρα και να μην πονουσαν οπως οι αλλες γυναικες?
δεν ειναι ομως αυτο δικο μου βιωμα και γιαυτο βγαζεις επιθετικοτητα απεναντι μου..
εμενα δεν με γνωριζεις...
αυτη η επιθετικοτητα απευθυνεται σε αυτον που σε αφησε εσενα εγκυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι μεατδιδεις αυτο το συναισθημα σε μια αθωα κοπελα που ισως να μην ξερει οτι εδω μεσα οι περισσοτεροι πασχουν απο αδυναμια αυτοελεγχου?
10-08-2009, 21:38 #179
ελα ρε θυριο!!!! που το καταλαβες???
φτιαχνω κουραμπιεδες τωρα θελεις να σου στειλω μερικους???
δε νομιζω να εχετε στη Γαλλια ε?
10-08-2009, 21:44 #180
ελα ρε θυριο!!!! που το καταλαβες???
φτιαχνω κουραμπιεδες τωρα θελεις να σου στειλω μερικους???
δε νομιζω να εχετε στη Γαλλια ε?
χι δεν εχουμε κουραμπιεδες αλλα εχουμε γλυκα ,χωρις καθολου ζαχαρι..... η σχεδον καθολου και τα προτιμω γιατι παχαινουν λιγοτερο....
δεν τους κοβεις λεω γω τους κουραμπιεδες?
ελα ομως που κανουν καλο στα νευρα
καλυτερα η σοκολατα χικα...
το πιο φυσικο φαρμακο για το αγχος...
σοκολατα και με πολυ λιγη ζαχαρη ....
αυτα τα γλυκα μου αρεσουν εμενα...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή