Results 196 to 210 of 310
-
11-08-2009, 13:18 #196
Originally posted by xika
αντε καλα
Πανο πρεπει να σου εκμυστηρευθω κατι :
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΜΑ 55ΧΡΟΝΟΥ.
αν δεχεσαι συμβουλες και δεν δινεις μονο, σε συμβουλευω φιλε μου να αρχισεις επισκεψεις σε καποιον ψυχοθεραπευτη.
Αν παλι ηδη επισκεπτεσαι καποιο, σε συμβουλευω να αλλαξεις γιατι δεν κανει καλη δουλεια. Εκτος αν ησουν χειροτερα και αυτη ειναι η βελτιωμενη σου εκδοση.
ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΥΓ : απανταω εδω γιατι τα ρημαξες που τα ρημαξες τα θεματα ολα, ας μην ρημαχτουν κι αλλο.
ουδεμια απαντηση στον διαλογο....
εχει αναγκη η οχι βελτιωσης αυτο το φορουμ?
- 12-08-2009, 12:32 #197
Μέχρι \"ο εμπνευστής \" να καταφέρει να περάσει γραπτά, δυο αράδες επιχειρήματα που να πείθουν ότι πράγματι η παρουσία μου εδώ, βλάπτει τον ίδιο, επιτρέψτε μου στο δικο μου θέμα με αντικείμενο \"τους τρόπους βελτίωσης του φορουμ που αγαπάμε \"να επιχειρήσω κάτι διαφορετικό...
Σαν κατηγορούμενος ως εισβολέας , επικίνδυνος για την πορεία του φορουμ , πειραματιστής
με αντικείμενο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του , εχω το δικαίωμα της απολογίας με τον τρόπο που νομίζω εγώ, ότι θα βοηθήσει καλύτερα τον εμπνευστή, η οποιονδήποτε άλλον
να με κρίνει σωστά και ώριμα ...
Θα απευθύνω λοιπόν δυο διαφορετικές απολογίες , την μια στους πιθανόν ψυχικά ασθενείς και την άλλη στους πιθανόν εχθρούς της αλήθειας γιατί περί αυτού προκειται , για όσους αρνούνται να πιστέψουν την φιλοσοφική ρήση του Ηρακλείτου \" ου τα πάντα ρη \"
Βεβαία όλοι μπορουν να απαντήσουν σε όλα, αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια μιας πειραματικής εφαρμογής, ειναι καλό να δούμε και την \"σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού \"
12-08-2009, 13:52 #198
Originally posted by πανος12345
Μέχρι \"ο εμπνευστής \" να καταφέρει να περάσει γραπτά, δυο αράδες επιχειρήματα που να πείθουν ότι πράγματι η παρουσία μου εδώ, βλάπτει τον ίδιο, επιτρέψτε μου στο δικο μου θέμα με αντικείμενο \"τους τρόπους βελτίωσης του φορουμ που αγαπάμε \"να επιχειρήσω κάτι διαφορετικό...
Σαν κατηγορούμενος ως εισβολέας , επικίνδυνος για την πορεία του φορουμ , πειραματιστής
με αντικείμενο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του , εχω το δικαίωμα της απολογίας με τον τρόπο που νομίζω εγώ, ότι θα βοηθήσει καλύτερα τον εμπνευστή, η οποιονδήποτε άλλον
να με κρίνει σωστά και ώριμα ...
Θα απευθύνω λοιπόν δυο διαφορετικές απολογίες , την μια στους πιθανόν ψυχικά ασθενείς και την άλλη στους πιθανόν εχθρούς της αλήθειας γιατί περί αυτού προκειται , για όσους αρνούνται να πιστέψουν την φιλοσοφική ρήση του Ηρακλείτου \" ου τα πάντα ρη \"
Βεβαία όλοι μπορουν να απαντήσουν σε όλα, αλλά νομίζω ότι στα πλαίσια μιας πειραματικής εφαρμογής, ειναι καλό να δούμε και την \"σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού \"
Προς ψυχικά ασθενείς...
Αγαπητοί μου φίλοι, σας συγχαίρω γιατί αποκαλύψατε την πραγματική μου ταυτότητα!!!!!!
Ναι!!!!!!!!!!!Είμαι ο Σηφης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλωστε και να μην ήμουνα, δεν μου επιτρέπεται να σας αποκαλύψω την ταυτότητά μου , γιατί όρος συμμετοχής σε αυτο το φορουμ όπως και σε πολλά άλλα ειναι η ανωνυμία...
Έτσι διάλεξα τον τίτλο του ψυχολόγου, ενω είμαι ψυχικά ασθενής όπως και εσείς, γιατί πράγματι πιστεύω στην επικοινωνία και τον διάλογο , περισσότερο απο τον εγκλεισμό στα Ψυχιατρεία και τα φάρμακα, όταν μπορώ να ελέγχω μονος μου τον εαυτό μου... Γιατί έρχομαι και ξανάρχομαι εδώ ενω καθε φορά αυτά τα 6 χρόνια λειτουργίας του φορουμ , ενω πάντα στο τέλος καταφέρνετε να με διώχνετε, όταν πχ αρχίζω να ρωτάω τι εγινε ο Α η ο Β όπως πχ εγινε πρόσφατα με την Αφρουλα που όντως χάσαμε τα ίχνη της και αυτο με ανησυχεί πολύ.... Αυτή την φορά, αποφάσισα να φύγω για πάντα γιατί
θέλω να γνωρίσω μια γυναίκα να κάνω οικογένεια μαζί της και ίσως και παιδιά.... Όμως δεν το κρύβω ότι ανησυχώ πολύ για την Αφρουλα και τα άλλα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί απο το σαιτ ....Η αρρωστεια μου δεν μου επιτρέπει να μπορώ να κρύψω αυτη την ανησυχία μου όταν εχω απέναντί μου άτομα που δεν γνωρίζω ποιοι ειναι , αλλά εχω συνδεθεί συναισθηματικά μαζί τους...Μπορώ βέβαια να φεύγω και να ξανάρχομαι πίσω απο περιέργεια για να δω τι εγινε και αν ειναι ακόμα στο σαιτ...Όμως αυτο μου κάνει κακό πιστεύω, γιατί μου μεγαλώνει το άγχος.Από την άλλη , όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μου είπε να μην συμμετέχω σε αυτο το σαιτ γιατί μου αυξάνει την επιθετικότητα αλλά ανησυχώ πολύ για την Αφρουλα και όλα τα άλλα παιδιά προηγουμένως...
Γιαυτό προσπαθήστε όλοι μαζί να με ξαναδιωξετε πάλι,
αλλά δεν σας το κρύβω, ότι σε λίγο θα είμαι πάλι πίσω....
Η απολογία του ψυχολόγου
Προς όλα τα άλλα μέλη του φορουμ
Τι ειναι ο ψυχολόγος?
Ένας επαγγελματίας, ο οποίος κερδίζει το ψωμί του σήμερα
απο τους ψυχικά ασθενείς....
Όχι αυτός όπως εγώ, που εχει σπουδάσει ψυχολογία και απο καθαρά ανθρωπιστικό ενδιαφέρον , διαβάζοντας κάπου στο διαδίκτυο μια μητέρα να εχει σχηματίσει την γνώμη, ότι ένα 6 χρόνο παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλος, έσπευσε απο ενδιαφέρον και μόνον να την καθησυχάσει , αποκαλύπτοντας τις γνώσεις του και τις πηγές τους...
Φαντάζομαι να συμφωνήσετε όλοι, ότι δεν εχει την παραμικρή σημασία σε ένα ανοιχτο φορουμ υποστήριξης....
Το ερώτημα ειναι αμείλικτα ρεαλιστικό και σας καλώ να τοποθετηθείτε όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε για αυτη την υπέροχη και ίσως μοναδική ιδέα της συνύπαρξης ασθενών -θεραπευτών σε ενα κοινο και ανοιχτο φορουμ υποστηριξης ,
φτάνει μόνο να διασφαλίζεται η δημοσία υγεία και η ατομική υγεία όσων συμμετέχουν σε αυτο.
ΕΊΝΑΙ Η ΌΧΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΨΥΧΙΚΆ ΑΣΘΕΝΕΙΣ , Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ?
Πριν απο λίγο καιρό , ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζυ , ζήτησε απο τον ιατρικό κόσμο της Χώρας του , να εφαρμόσει το περίφημο \"βραχιόλι\"που ειναι μιας μορφής GPS και θα επέτρεπε την ελεύθερη κυκλοφορία
σε περιορισμένες ζώνες, των σοβαρών ψυχικά ασθενών με ιστορικό βεβαρημένο απο εγκληματικές ενέργειες, κατά του πληθυσμού... Ο Διευθυντής της περίφημης νοσοκομειακής μονάδας, Σάιντ Αν, εξήγησε εμπεριστατωμένα την αντίθεση του
\"Κάθε ψυχιατρικό ίδρυμα, δίνει καθημερινή μάχη , μαζί με τους ασθενείς , για να διώξει απο το μυαλό τους , καχυποψίες , ιδεοληψίες, παραισθήσεις και παραληρήματα... Βάζοντας τους ένα απο την φύση του αγχογονο μέσο παρακολούθησης ,
το μόνο που θα μπορούσαμε να επιτύχουμε, θα ήταν η εξάπλωση και οχι ο περιορισμός των ψυχωτικών αντιδράσεων,
απο την ιδέα και μόνο, ότι ο ασθενής παρακολουθείται συνέχεια, δίνοντας πραγματική βάση στο παραλήρημα του.\"
Λέτε η παρουσία μου εδώ να προσβλέπει κάπου αλλού, απο το να διαφυλάξω την επιστημονική μου συνείδηση απο το να κατηγορηθώ απο τον ίδιο τον εαυτό μου σαν συνένοχος σε ένα πιθανό δράμα , το οποίο μπορεί να προκληθεί απο την άρνηση της κοινωνίας μας να εξελιχθεί , αναγνωρίζοντας τα λάθη της?
13-08-2009, 00:13 #199
Απιστευτο παραληρημα αερολογιας και σαχλαμαρας.
Τα λεμε οταν ξαναμπεις ως ΑναστασιαΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
13-08-2009, 01:20 #200
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Τα λεμε οταν ξαναμπεις ως Αναστασια
13-08-2009, 12:31 #201
Originally posted by xika
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Τα λεμε οταν ξαναμπεις ως ΑναστασιαΜα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....
13-08-2009, 12:35 #202
Καλα τοτε ας το κανει Αναστασια678910
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-08-2009, 14:47 #203
Ο Βέγγος δεν έπαιζε τον πράκτορα 007;
13-08-2009, 14:51 #204
Βρέ Πάνο που τα κατεβάζει όλα αυτα το κεφάλι σου;δεν κουράζεσαι;Πες και για την Κάρλα Μπρούνι τώρα.Ημαρτον
13-08-2009, 15:12 #205
Εγώ πάλι δε καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις ακόμα να προσπαθείς να μας πείσεις? Δε βλέπεις ότι σχεδόν(?) όλοι διαφωνούν μαζί σου? Πιστεύεις αλήθεια ότι θα καταφέρεις κάτι ή τη βρίσκεις με το να παρενοχλείς το κόσμο?
Δεν έχεις να ασχοληθείς με κάτι άλλο? Τόσα προβλήματα υπάρχουν στο κόσμο σε αυτό το ανύπαρκτο κόλλησες? Να γιατί δε πρόκειται για γνήσιο ενδιαφέρον προς το συνάνθρωπο αλλά για μια προσπάθεια να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου, ως \"ανώτερος\", \"ψυχολόγος\"¨...
13-08-2009, 18:19 #206
Να του κάνουμε ένα IP block να τελειώνουμε;
[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
13-08-2009, 18:20 #207
Και τι θα γινει; Για να εχει αποτελεσμα πρεπει να εχει στατικη IP που προφανως δεν εχει αλλιως ο Νικος αμεσως θα εβρισκε οτι ειναι ο Σηφης-Ονουφριος-ειρηνη κτλ
Η πλακα ειναι οτι τωρα πραγματικα μιλαμε για τους τροπους που θα βελτιωθει το φορουμΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-08-2009, 19:12 #208
άρα η μόνη λύση για να βελτιωθεί το φόρουμ είναι να αγνοηθεί,πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα ο τύπος!
13-08-2009, 19:16 #209
Πες οτι τον αγνοεις και μπαινει ενας καινουριος που εχει ενα σοβαρο προβλημα και αρχιζει να του απανταει ο σκουμπυ-ντου. τι γινεται μετα; δεν απανταμε στις βλακειες του και το καινουριο μελος τον παιρνει στα σοβαρα;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
13-08-2009, 19:20 #210
οφείλουμε να προειδοποιούμε τα καινούργια μέλη απλά σε αυτόν να μην απευθυνόμαστε!
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή