Results 211 to 225 of 310
-
13-08-2009, 19:23 #211
ειναι καπως χαζο το ολο θεμα αλλα απο την αλλη και τι να κανεις; Νομιζω πως οταν ξαναμπει με γυναικειο ονομα θα εχει πιο πολυ σουξε
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 13-08-2009, 20:28 #212
τι προτεινεις ολα ειναι δανεικα?
οτι πεις εσυ ....
13-08-2009, 20:30 #213
να ξερεις μονο οτι καθε IP καθεται αρκετη ωρα στην κονσολα του αντμιν
επισης το ανθρωπινο γραφημα κρινεται στα δικαστηρια σαν τεκμηριο μονο απο μια υπογραφη....οχι απο τοσα ποστ.....
13-08-2009, 23:50 #214
Προτεινω να μπεις και ως Σηφης12345 και να ανοιξετε διαλογο
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
14-08-2009, 16:12 #215
Να ρωτήσω κάτι?
Είναι αλήθεια πως γλιτώσαμε, ή μου κάνουν πλάκα στα υ2υ?
14-08-2009, 16:40 #216
EPXETAI H ANAΣTAΣIA6789
14-08-2009, 17:19 #217
lol
14-08-2009, 17:32 #218
Ναι, αλλά το είπε ή εσείς το πιστευετε?
14-08-2009, 17:36 #219
ας μου εξηγησει καποιος ο πανος 12345 εκανε διαγραφη και θα επιστρεψει σαν αναστασια 12345???
14-08-2009, 18:18 #220
οτι μαλλον εφυγε ειναι γεγονος...
τωρα σαν τι θα επιστρεψει θα δειξει... γιατι θα επιστρεψει σιγουρα!
20-08-2009, 13:23 #221
μπαμπουλας! χαχαχα
26-08-2009, 09:13 #222
δηλαδή ρε πάνο, όταν γεράσω και δεν έχω ορμές, όταν πάρω σύνταξη και δεν εργάζομαι αλλά κρατήσω όσο μπορώ την επικοινωνία, τι φαντάζεσαι ότι θα συμβεί; θ\' ακουμπησω το εφάπαξ μου στους ψυχιατρους; ειδικά για την εργασία μη ξεχνάμε ότι είναι η πιό ακατάλληλη δραστηριότητα για τον άνθρωπο. απόδειξη αυτού που λέω ότι είναι η μόνη δραστηριότητα για την οποία πληρώνεται. θα πληρώνομαι λοιπόν για να κάθομαι, το καλύτερο μου!!!
δεν θα έχω ορμές και δεν θα ψάχνω να τις ικανοποιήσω. τότε θέλω να πιστεύω ότι θα έχω ολο τον ελεύθερο χρόνο για επικοινωνία με όλο το πλανήτη, άμα το θελήσω!!! λίγο το έχεις;
27-08-2009, 11:09 #223
χωρις να θελω να σε κανω να ανησυχησης Αριστειδη , αυριο ο κοσμος δεν θα ειναι οπως τον σχεδιασαμε χθες....η βιομηχανια της υγειας και οι μπειμπυ μπουμερς καταναλωτες της ,
εχουν αρχισει να βαζουν τα θεμελια για ενα ειδος αιωνοβιο....
μονο που αυτο εχει τεραστειο κοστος....και οι πολεμοι εμπρακτα πλεον δεν οδηγουν σε πλουτισμο αλλα στο χαος....ολα αυτα ειναι πολυ ασχημα σημαδια για οσους πιστευαν οτι αυριο θα εχουν δικαιωμα να απολαυσουν τα γηρατεια τους ησυχα και δημιουργικα , εχοντας εξασφαλισει την διαβιωση τους χωρις εργασια....
ολα δειχνουν , οτι τα συνταξιμα ορια θα συνεχισουν να ακολουθουν τα βηματα της βιομηχανιας της υγειας .....
πολλα απο οσα ξεραμε μπαινουν στο περιθωριο...
οι οικοι ευγηριας , αντικαθιστανται με την \"βοηθεια στο σπιτι\" λογω κοστους...
σε λιγο , οτι αλλαξε ο καρκινος στην ζωη μας στον προηγουμενο αιωνα , θα γινεται τωρα με τη νοσο του Αλσχαιμερ..... Ο πληθυσμος θα κρινεται μονο απο την επικοινωνιακη του δυνατοτητα για το ποτε θα βγει απο τον ενεργο πληθυσμο....
Τα ταμεια ειναι αδεια και οι θεσεις εργασιας για τους νεους λιγες
Ειναι μοιραια αναποφεκτο οτι η παθητικη εργασια θα δωσει την θεση της στην ενεργητικη εργασια με την μορφη της επιχειρηματικοτητας ....
Δεν υπαρχει αλλη λυση...
Η καταναλωση μια μερα δεν θα μπορει πια να συνεχιστει και το συστημα θα καταρευσει μονο του , χωρις κομουνιστες η τρομοκρατες να το απειλουν...
Η μονο επιβιωση του συστηματος ειναι η ενεργητικη εργασια
Τι εννοω με αυτο?
Κερδιζω το ψωμι μου και δεν το παιρνω απλα για να εκτελω προκαθορισμενες εντολες...
Οπως καταλαβαινεις αυτο απαιτει η επικοινωνια να γινει η κυρια δυνατοτητα και κριτηριο αξιολογησης ενος ανθρωπου....
Το σεξ ειναι και αυτο μιας μορφης επικοινωνια...
Μονο που ειναι αντιθετης φορας ...
αυτο εξυπηρετει το συστημα ...
γιατι το σεξ δημιουργει υπερπληθυσμο...
ενω η εργασια τον συντηρει....
Αυτο που τραγουδουσε καποτε ο Πανουσης ηταν προφητικο....
Ο ερωτας ειναι η πιο ακραια μορφη αντιστασης στο συστημα.....
Μονο που μας γυριζει ολοταχως πισω στην απολυτη εξαρτηση απο την φυση μας
και στον απολυτο εθισμο που μας κανει ευαλωτους στα τερτυπια της
28-08-2009, 11:56 #224
ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω απο το δικο μου ποστ σε ενα προσωπικο μηνυμα που με καλουσε να συμετασχω στην συζητηση καποιων σκιων του φορουμ για το μελλον μου σαν μελος στο σαιτ....
Η ελευθερια ειναι η πιο αναληθης εννοια που διδαχτηκε στους Ελληνες , τουλαχιστον οσα χρονια διηρκεσε η παρουσια μου στην Ελλαδα που δεν ηταν και λιγα ...
Για 50 ολοκληρα χρονια , εμαθα να μισω τους γειτονες μου , να τους φοβαμαι οτι θελουν να μου παρουν την πατριδα μου , την γυναικα μου το βιος μου...
εμαθα οτι ημουν καποτε σημαντικος λαος και οτι φταινε οι Τουρκοι που σημερα εχω μεινει τοσο πολυ πισω σε ολα στην Ευρωπη....
εμαθα οτι ελευθερια σημαινει να κανω οτι θελω , χωρις κανεις να μου λεει τι και πως να το κανω....
Ειναι ομως αυτο η αληθεια?
Ειναι σωστο να φοροδιαφευγω?
ειναι σωστο να ξενοπηδαω?
ειναι σωστο να παντρευομαι για την προικα της γυναικας μου?
ειναι σωστο να μαθαινω στα παιδια μου να μισουνε τους γειτονες τους?
ειναι σωστο να δινω φακελακι στον γιατρ για να βαλει την μανα μου στο χειρουργειο αντι καποια αλλη?
ειναι σωστο να φοβαμαι να πω στην μανα μου οτι πηρα αποβολη στο σχολειο?
ειναι σωστο να μην χωριζω με την γυναικα μου για τα παιδια?
ειναι σωστο να βγαζω επιθετικοτητα σε οτιδηποτε ακουγεται αγνωστο?
ειναι σωστο να μην θελω να μαθω την αληθεια γιατι την φοβαμαι για το πως βρεθηκα σε αυτο τον κοσμο? για το τι ακριβως χρωσταω στους γονεις μου και στην πολιτεια που με εκπαιδευσε?
θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες για ολα αυτα τα οποια με εφεραν εδω μεσα εκτος του οτι σπουδασα καποτε ψυχολογια....
Ομως δεν θα ηξερα καν οτι υπηρχε αυτο εδω το φορουμ , αν μια μερα δεν επεφτα τυχαια σε μια περιπτωση \"ομοφοβιας εν τη γενεσει \" και τοτε η συνειδηση μου με εφερε εδω για να υπερασπιστω αυτο που πιστευω και γνωριζω...
Οτι ενας ομοφυλοφιλος ειναι απλα καποιος σαν και μας ολους , που προτιμα να κοιμαται με ανδρες αντι για γυναικες...Μπορει να γινει παναξιος πατερας η μητερα , πρωθυπουργος η υπουργος , επιχειρηματιας η εργατης οικοδομης...
Μονο που ειναι κριμα να γινει καποιος ομοφυλοφιλος , απλα και μονο γιατι η μανα του δεν καταλαβε ποτε οτι ο ανδρισμος δεν μετριεται με το μεγεθος του πεους , ουτε με το νουμερο του λογαριασμου καποιου στην τραπεζα....
συχνα συμβαινει αυτο που φοβομαστε περισσοτερο να το παθαινουμε....
αν ας πουμε ο Αλβανος που ηρθε να μεινει στην πολυκατοικια μας βλεπει τα ματια των γειτονων να τον κοιταζουν σαν εξωγηινο, το αφεντικο του να τον κρατα παρανομο και να τον πληρωνει με μισο μεροκαματο και καμμια φορα και καθολου με την απειλη της καταγγελιας στην αστυνομια , ναι ισως μια μερα να τον κανουμε μονοι μας εγκληματια...
απο την ημερα που ηρθα να βοηθησω μια ομοφοβικη μητερα να μην γινει αιτια υλοποιησης των φοβων της , δεχομαι καθημερινα επιθεση απο καποιες σκιες ...
τι σημασια εχει ποιοι απο αυτους ειναι πραγματικα αρρωστοι , ποιοι ειναι πραγματικα υπευθυνοι για την θεραπεια τους και ποιοι απλα εχουν εθιστοι στο διαδικτυο και πινουν καφε διασκεδαζοντας τον πονο τους κουτσομπολευοντας τα προβληματα των αλλων...
σε αυτο πραγαμτι το ινερνετ μοιαζει με τον εξω κοσμο...
ομως μας κανει οπως ειναι ο εξω κοσμος?
εμενα δεν μου κανει και θελω να τον αλλαξω...
χωρις να βαλω κουκουλα και να βγω παγανια να σπαω την πρειουσια του αλλου..
χωρις να τρωω το παραμυθι οτι για ολα οσα συμβαινυν γυρω μας φταει ο ταδε η ο δεινα υπουργος η ο πρωθυπουργος και αμα τον αλλαξω δια μαγειας ολα θα γινουν μελι...
η κοινωνια μας ειναι βαρια αρρωστη...
οι θεσμοι μας ειναι βαρια τραυματισμενοι..
Η κριση αξιων καταγγελθηκε προσφατα απο τα πιο επισημα χειλη του προεδρου της δημοκρατιας ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ...
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΦΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΗΦΗΣ..
ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΟΜΥΝΑ ΕΔΩ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Η ΑΛΛΗ
Ξερω ομως οτι κανει κακο σε ενα πραγματικα ψυχικα ασθενη η αγνοια και το μυστηριο
Γιαυτ αν φυγω απο δω θα κανω οτι μπορω για να κλεισει αυτο το φορουμ γιατι οντως θα βλαπτει καποιους πραγματικα ψυχικα ασθενεις
Ομως θα το παλεψω μεχρι τελους να σας πεισω οτι η εξελιξη ειναι μονοδρομος....
Οτι η αλλαγη ειναι δειγμα υγειας σε καποιο εθνος , πολιτεια , κοινωνια...
Αρκει να το θελουν οι περισοτεροι....
28-08-2009, 12:02 #225
κρινο ελα να γλειψεις..
ο φιλος σου παραντουραει παλι...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή