Ενδοσκοπηση μυτης με ακαμπτο ρινισκοπιο πονεσα καούν έβγαλα αίμα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Senior Member

Ενδοσκοπηση μυτης με ακαμπτο ρινισκοπιο πονεσα καούν έβγαλα αίμα.

Παιδιά βοηθεια. Δεν είμαι καλά. Έχω πέσει πολύ το πρωί πήγα σε ένα γιατρό κοντά στη δουλειά μου γιατί έχω μέρες ενόχληση στο αυτί και το σαγονι εκεί που κλείνει. Μου έκανε ενδοσκοπηση μυτης με ένα σωλήνα ακαμπτο και σκληρό και από τη δεξιά μερια πονεσα πολύ και έβγαλα αίμα που μόλις φυσηξα 2 3 φορές σταμάτησε αλλά εγώ έφυγα κλαίγοντας και ούτε άκουσα η θυμάμαι τι μου είπε. Φοβάμαι μην έκανα ζημιά και τα βάζω με τον εαυτό μου που τον άφησα να μου εξετάσει τη μύτη αλλά που να φανταστώ ότι θα γίνει αυτό το πραγμα. Υπάρχει περίπτωση να έχω πάθει ζημιά στα καλά καθούμενα? Φοβάμαι και κλαίω δεν πήγα για δουλειά και είμαι ράκος

Senior Member
    Το πιο πιθανό είναι,
    Ότι κάποιο μικροαγγειο έσπασε κατά την εξέταση, θα επουλώσει, και ...τελειώσαμε!
    Πρώτη φορά όμως ακούω για ..άκαμπτο ρινοσκοποιο!
    Στην δική μου εξεταση πάντως, το κατέβασε από την μύτη μέχρι τον φαρυγγα, χωρίς κανένα πρόβλημα...

Είναι συνηθισμενο να ματώνει η μυτη σου μετά από τη ρινοσκόπηση και να εχεις αίσθηση ότι ειναι βουλωμενη ή πρησμενη εσωτερικά για λίγες μερες. Δεν πιστεύω ότι έγινε κάποια ζημιά , αλλά αν παρ όλα αυτά ανησυχεις πάρε τον γιατρό σου ενα τηλεφωνο να σε καθησυχάσει, η δουλεια του είναι!

Senior Member
    Παιδιά και εγώ νόμιζα θα είναι εύκαμπτο και έπαθα σοκ μόλις το έβαλε όμως για κάποιο λόγο πονεσα μόνο από τη μεριά που είχα θέμα. Δεν ξέρω τι και πως αλλά μετά μου έβαλε και μια γάζα μέσα και ειλικρινά έφυγα κλαίγοντας και πανικοβλητη. Είμαι χάλια ψυχολογικά φοβάμαι μην προκάλεσε κάποια βλάβη από το πουθενά και πάθω τίποτα. Μου είπε ότι έχω ρινίτιδα από εκείνη τη μεριά αλλά δεν θυμάμαι τι έλεγε. Από το ίντερνετ τον βρήκα πρώτη φορά πήγα και μόνη μου. Άλλη φορά που είχα πάει σε έναν άλλο για το φαρυγγα μου είχε βάλει εύκαμπτο και όλα τέλεια ούτε ένιωσα κάτι. Απλά τα βάζω με τον εαυτό μου τόσο πολύ γιατί λέω γιατί άφησα κάποιον να μου το κάνει αυτό? Γιατί δεν αντέδρασα και γιατί δεν είπα ωπα Ρε φίλε. Είμαι πολύ απογοητευμενη με τον εαυτό μου και φοβισμένη και κλαίω πολυ

Senior Member
    ευχομε ολοψυχα περαστικα απ καρδιας .........
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν το περίμενα να ζήσω τέτοια ταλαιπωρία στα ξαφνικά. Φοβάμαι μην πάθω κάτι. Για ποιο λόγο να πονέσω έτσι? Ο γιατρός είπε επειδή έχω ρινίτιδα αλλά αφού έβλεπε πληγή έπρεπε να φτάσει ως εκεί και να πονάω δηλαδή? Εγώ ήμουν καλά πριν πάω και τώρα είμαι χάλια και ένα ράκος ψυχολογικά. Σοκ έπαθα που έφυγα πονεμένη ενώ πήγα μια χαρά. Μια ενόχληση στο αυτί και τώρα είμαι έτσι. Είχα και στραβό διάφραγμα είπε από εκείνη τη μεριά ε και? Έπρεπε δηλαδή να μπει ντε και καλά για να με πονέσει τόσο? Εγώ γιατί δεν μιλάω με μένα τα έχω βάλει και δεν θα αφήσω κανέναν να με αγγίξει ξανά και αν κάποιος με πονέσει θα πονέσει κι αυτός ειλικρινά. Δεν καταλαβαίνω τι έπαθα στα ξαφνικά να έχω πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Είμαι τόσο θυμωμένη και στεναχωρημενη ταυτόχρονα.

Senior Member
    Ότι έγινε..έγινε τώρα!
    Ξεχασε το ...
    Θα είσαι μια χαρά σε λίγο..

Senior Member
    Γεια σου βρε Ελλη! Μην το σκέφτεσαι πια!Παει πέρασε! Έχω περάσει παροιμία εμπειρία που είχα πάει γιατί είχα τα λεγόμενα κρεατακια που ήθελαν καυτηριασμό και μου έχωσε μια μεταλλική ράβδο στη μύτη που λίγο έλειψε να μου κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ήταν απλά μια άτυχη στιγμή και ίσως γτ α και άγαρμπος ο γιατρός που σε εξέτασε.