ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ . ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...

Junior Member
    yparxoun ta kentra psyxikhs ygeias se ka8e dhmo, sta opoia mporeis na apey8yn8eis gia opoiadhpote voh8eia

Junior Member
    Μετα απο διαφορα γεγονοτα που με ταρακουνησαν οσο αφορα την σχεση μου,που θεωρω πολυτιμη στην ζωη μου, αμφισβητηθηκα.και στην προσπαθεια μου να μην ξαναγινει αυτο, το μυαλο μου κολλαει σε γεγονοτα.ανρωτιεμαι αν εγιναν ?και πως? αυτες τισ μερες αχω κολλησει με ενα ασημαντο,που δεν θυμαμαι αν εγινε.Η βλακεια ειναι πωσ κολλαω στο γεγονοσ και αν δεν εγινε πωσ μου κολλησε κτλ....το ξερω οτι δεν καταλαβαινετε τπτ απο οσα λεω...αλλα...??????

Junior Member
    θελω απλα να σταματησω να κολλαω σε σκεψεισ

Junior Member
    Akyr σου εγραψα U2U.

Junior Member
    effie σου εγραψα και εγω u2u

Junior Member
    Aααααχ ρε παιδια εχω κουραστεί τόσο πολύ...και είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος που δεν εχει νιώσει κάτι τετοιο.απο βδομαδα ξεκιναω διακοπές, θα προσπαθήσω να ξεχαστώ οχι τόσο για μένα...αλλά για να περάσουν και οι γύρω μου καλα.έγω ουτως η αλλω ειμαι καμμέναο χαρτι μεχρι να παω σε ψυχολογο. σ\'αυτην στην επισκεψη μου ελπιζω.Καλως η κακως....

Banned
    σε κατααβενουμε.δεν εισαι η πρωτη/πρωτος που ερωτευεται.
    ποσες και ποσες φορες κολαει και εμενατο μυαλο μου στα γεγονοντα π εγιναν μεταξυ μας.

Junior Member
    Originally posted by AKYR
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ . ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ...
    ελπιζω να βρηκες, δεν θελεις ψυχιατρο αλλα ψυχολογο οπως λες.