To πάει αργά... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 134
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πετρο μου, δεν θελω να σε ταραξω, αλλα δεν υπαρχει σεξουαλικα ενεργη γυναικα 28 χρονων που να σε γουσταρει ερωτικα, να ειστε ελευθεροι, να ξερει οτι γουσταρεις και να μην κανει σεξ μαζι σου επι 3 μηνες... μονο αν δεν σε γουσταρει (ερωτικα παντα), μπορει να συμβει αυτο..
    Quote Originally Posted by peter View Post
    Δεν τα διάβασες όλα τα προηγούμενα μάλλον (ειναι κ πολλά η αληθεια)... Η κοπέλα είναι σα μοντέλο, δεν έχει θέμα με το σώμα της, σπίτι της είναι όλα καλα κ φυσικά δεν είναι παρθενα... Στην δουλειά το αποδίδει ξεκάθαρα... φυσικά κ δείχνω ενδιαφέρον κ μ ευχαριστεί γι αυτό...
    Διαισθάνομαι επίσης οτι έχεις σκαλώσει τόσο πολύ λόγω εμφάνισης με τη συγκεκριμένη (σαν μοντέλο, 10αρι σε εμφάνιση, τέλεια χωρίς ατέλεια) κριτήριο πολύ επιφανειακό για να δικαιολογείς και να δέχεσαι τα πάντα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν οτι τα λάθος κριτήρια χαρακτηρισμών και ανάλυσης ατόμων είναι λάθος.

Αντιλαμβάνεσαι κι εσύ όπως μας μεταφέρεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο πρόβλημα, απλά για τους δικούς της λόγους δεν θέλει η κοπέλα, τι να κάνουμε τώρα?

Στις ενήλικες ερωτικές σχέσεις δεν βάζεις χρονόμετρο πότε θα κάνετε σεξ για να έχει ''αξία'' η σχέση και να είναι ''σοβαρή'', λες και σχέσεις που ξεκίνησαν με σεξ αμέσως δεν ήταν σοβαρές και δεν προχώρησαν ή σχέσεις που άργησε το σεξ ήταν happily ever after.

Εξηγήσου όμορφα κι ωραία να μην νιώθεις και μαλάκας (αν και τα τραβάει κι εσένα ο οργανισμός σου ) και move on σε κοπέλες που ίσως δεν είναι σαν μοντέλα αλλά ξέρουν τι θέλουν και δεν χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για να λύσουν τα θέματά τους.
    Εκτός αν θες να παραμείνεις η παρηγορήτρα της για τους προηγούμενους και να ελπίζεις σε συνέχιση της κατάστασης επειδή είναι σαν μοντέλο και σου στέλνει όταν βγαίνει με τις φίλες της.

Edit γιατί δεν είμαστε εδώ να σου λέμε αυτά επειδή ζηλεύουμε την ευτυχία σας ή την συγκεκριμένη κοπέλα ή θεωρούμε οτι οι ερωτικές σχέσεις είναι μόνο σεξ και τίποτα άλλο, σε καμια περίπτωση. Αλλά είναι ΚΑΙ ΣΕΞ, κυρίως στην αρχή είναι μόνο αυτό και δεν θεωρείται κριτήριο για τη συνέχιση ή μη καταστάσεων ούτε σεξουαλικά ωφέλη και λοιπές μαλακίες.

Δεν φορτώνεις σε έναν άνθρωπο από το πρώτο λεπτό τα προηγούμενα λάθη και ψυχολογικά σου ούτε αναζητάς εγγυήσεις με αντάλλαγμα το σεξ, είναι χειριστικό και να μου επιτραπει και παθολογικό.

Έχεις σκεφτεί οτι ΜΠΟΡΕΙ να χρησιμοποιεί την ομορφιά της και το πόσο τη θες για να σε φέρει εκεί που θέλει, κάτι που δεν κατάφερε με τους προηγούμενους? Κι επισης τι θα πει έχω καει απο τους προηγούμενους? Θεωρεί δηλαδή οτι δεν πήγαν καλά τα πράγματα με αυτους επειδή κάνανε σεξ και τώρα που δεν θα κανετε εσείς σεξ θα πάνε όλα ρολόι? WTF?

Το ''δεν θέλω να σε χάσω'' μου ακούγεται αστείο και ύποπτο, να σε χάσει από τι, τη ρώτησες? Από ασφάλεια, από εγγυητή συναισθημάτων, από τι?

Είναι λάθος το σκεπτικό και των 2 για τις έννοιες ''σοβαρή σχέση'', εμπιστοσύνη, νοιάξιμο, ''σοβαρή γυναίκα για σχέση'' κλπ, μπάζει από παντού και δεν θα έχει καλό τέλος.

Think on it και μην θαμπώνεσαι από την ομορφιά!
    Last edited by konstantina m; 02-03-2023 at 16:34.

Senior Member
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝ ΚΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΣΙΜΟ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟς ΑΥΤΟ !!
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Μπασ κι εχει 2 παιδια????

Senior Member
    Κωσταντινα εχεισ δικιο παντου κλπ αλλα εσεισ οι γυναικεσ ειστε παγιδα να ξερεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝ ΚΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΣΙΜΟ ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟς ΑΥΤΟ !!
    φιλιες κανουν και τα σκυλια

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 16:58.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 16:58.

Senior Member
    Δεν τα διάβασες όλα τα προηγούμενα μάλλον (ειναι κ πολλά η αληθεια)... Η κοπέλα είναι σα μοντέλο, δεν έχει θέμα με το σώμα της, σπίτι της είναι όλα καλα κ φυσικά δεν είναι παρθενα... Στην δουλειά το αποδίδει ξεκάθαρα... φυσικά κ δείχνω ενδιαφέρον κ μ ευχαριστεί γι αυτό...
    Ε εντάξει με τα δικά σου στάνταρς ειναι σαν μοντέλο δεν την εχουμε δει. Οι άντρες οποια τους δειξει ενδιαφέρον μοντέλο την λένε.
    Και πάλι δεν ξέρεις τι την απασχολεί και δεν ενδιαφέρθηκες να μάθεις. Το "και φυσικά" δεν είναι παρθένα κάπως ακούστηκε πάντως...μισογυνίστικο θα έλεγα!
    Ε τότε αν ειναι όλα οπως μας λες και επιμένεις, μαλλον δεν σε γουστάρει, αν ειναι και μοντέλο τι να κανει μαζί σου. Θα θέλει κανέναν επιχειρηματία. χαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Ούτε εγω ειμαι η ψυχολόγος σου για να σου λύσω τα κομπλεξ που εχεις και βράζεις άμα ακούσεις πως δεν γουστάρουν ολοι τον δικό σου τύπο συμπεριφοράς.
    Αν ήσουν οκ με αυτό που είσαι δεν θα σε πείραζε ούτε θα εσταζες μισογυνισμό για τις άλλες.
    Αλλά συμφωνούμε και οι δυο μας στο ότι δεν υπάρχει λόγος για αντιπαράθεση. Έχω πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθώ.
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    Σου εύχομαι οπότε να βρεις τις λύσεις σου.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 20:05.

Quote Originally Posted by little View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Ένα θεματάκι με την ανάγνωση του ονόματος μου το έχεις. Μισογύνισσα και εγώ? Θα περιμένω να μάθεις νεα λεξη να μου λες αυτή γιατί τους λες όλους έτσι και είναι λιγάκι βαρετό.

Στη παρούσα ιστορία έχουμε έναν που δίνει στη κοπέλα αυτό που θέλει για 3 μήνες. Για πες μας στους πόσους μήνες θα θεωρείται ότι δεν κοιτάει μόνο τον κώλο του.
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 17:00.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 17:00.

Οι ηλικίες μας έχουν εύρος από 27 ως 33...
    Η 1η κοπέλα μ είχε εξηγηθεί ότι θέλει να καθυστερήσει το ερωτικό για να με γνωρίσει καλύτερα, μιας κ με προηγούμενους ξεκίνησε καλά κ κατέληξε άσχημα. Δε ρώτησα λεπτομέρειες, δε μ ένοιαζε να μάθω... Ειναι μια κοπέλα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη παρ όλα αυτά.
    Για την 2η δε ξέρω κ πολλά είναι η αλήθεια, αλλά μου φάνηκε εύκολη απ τον τρόπο της...
    Της πρώτης μπορεί να της έφυγε εκείνος ο μεγάλος ενθουσιασμός που μας ανέφερες κι ίσως ο λόγος να είναι σε σένα, δηλαδή να μην βρήκε σε σένα εκείνο που σκεφτόταν για σένα όταν είχε όλο εκείνο τον ενθουσιασμό.
    Εύκολη σημαίνει είτε δεν βρίσκει εύκολα άντρα λόγω εξωτερικής εμφάνισης ή άσχημου χαρακτήρα ή είναι ωραία και ωραίος χαρακτήρας και της εκανες κλικ.
    Το να μην θέλει σύντομα σεξ μαζί σου μια γυναίκα δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν σε γουστάρει ή δεν σε θέλει για κάτι μόνιμο πχ ακόμα και στην εποχή μας μπορεί να πεσες σε γυναίκα ηθικών αρχών ή να χε άσχημες εμπειρίες από άλλους που είχε σεξ μαζί τους κι έπειτα τα χάλασαν ή την παράτησαν.
    Επίσης, αντί να πιεζεις αφησε τα πράγματα να ρθουν στην ώρα τους (για την πρώτη κοπέλα) διότι άμα κάποια την πιέζεις ή τις ρίχνεις κουβέντες για δέσμευση (πχ γάμος) αγχώνεται κι ίσως αυτό να την απομακρύνει.
    γιάννης

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 17:01.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 03-03-2023 at 17:01.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast