Έχετε δοκιμάσει έστω και κάποια από δαύτα; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 54
    Originally posted by katerinaki
    Originally posted by πανος12345
    έπινα για 23 χρονια καθε μερα οσο χασισι χρειαζοτανε , για να στεκομαι ορθιος 15 ωρες την ημερα και να γελαω με τον καθε ξενερωτο για να μπορω να τον πεισω να αγορασει το πιο ακριβο μεταλλο στην ιστορια της ανθρωποτητας , ωσοτου μια μερα δεν ειχα πια χρηματα για να το αγορασω και το εκοψα !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Το τσιγαρο ομως που με σκοτωνει σιγουρα και καθημερινα , παρολο τον καρκινο στην ουροδοχη κυστη που μου προξενησε , λογω του οτι δεν μπορω να αγορασω 4 τσιγαρα χασις την ημερα για να μην καπνιζω αλλο , καπνιζω ενα πακετο καπνο καθε 2 μερες , και παιρνω πολλαπλασια δοση πισσας απο τα τσιγαροχαρτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Στη Γαλλια δεν επιτρεπεται η καλλιεργεια προς ιδια χρηση?(μια γλαστρα στο μπαλκονι)
    στην Γαλλια η νομοθεσια ειναι πιο αυστηρη απο την Ελλαδα!
    Χθες εδειξαν στην τελοραση ενα μαυρουκο χαριτωμενο και κουλ , που πιαστηκε 2 φορες με 100 γρ , την πρωτη του την χαρισαν αλλα την δευτερη τον εχωσαν μεσα για 18 μηνες !

Originally posted by gonoli
    πριν 3 χρονια,για ενα μικρο διασημα (3 μηνες περιπου),εκανα χρηση χασις.πασχω απο διπολικη διαταραχη και εκεινη την περιοδο ημουν σε φαση μανιας.εκτοτε δεν εχω ξαναπιει και ουτε προκειται να το ξανακανω.
    συμβουλη προς ολους:τα ναρκωτικα μονο κακο μπορουν να κανουν και ειναι δρομος προς το θανατο.
    πολυ σωστα το επισημαινεις γονολι!
    Ιδιως για ατομα με συναισθηματικες διαταραχες οπως αυτες που γνωρισες !
    Αντιθετα για αλλες μορφες ψυχικων νοσηματων , μπορει να αποδειχθει ενα θαυμασιο φαρμακο , οταν υπαρχει συναισθηματικη εκπτωση και ταση για φυγη απο την πραγματικοτητα...
    Εκει το χασις , προσδιδει μια γήινη ενέργεια, οπως εξαλου και το αλκοολ , που βγαζει τα συναισθηματα καποιου προς τα εξω και ισως τον βοηθαει να νοιωσει την αναγκη να βγει απο το καβουκι του

Δηλ στις ψυχωσεις κανει καλο?η εστω δεν συμβαλλει στην αναζωοπυρωση της ψυχωτικης δομης?
    νομιζω οτι ειδικα στην σχιζοφρενεια , λογω της συναισθηματικης εκπτωσης , πρεπει μαλλον να κανει καλο
    γιατι ξερω ενα ασθενη εξωτερικο , που παιρνει καθε μερα σχεδον , χασις , αλλα ο ψυχιατρος που τον παρακολουθει , ακομα και η δικαστικη επιμελητρια που του χορηγει το αναπηρικο επιδομα , κανουν τα στραβα ματια , πιθανοτατα γιατι δεν εχουν παει οι ιδιοι να το αγορασουν απο τον ντιλερ !
    μαλιστα , συχνα ο ανθρωπος κανει επεισοδια στο σπιτι του , γαιτι χρωσταειλεφτα στον ντιλερ , ο οποιος του δανειζει χορτο γιατι ξρει οτι πληρωνεται μια φορα τον μηνα ...
    Υπαρχει δηλαδη ενα κοινωνικο φαινομενο που φοβαμαι πολυ , οτι μπορει να ανατρεψει την οποια θεραπευτικη ωφελιμοτητα θα μπορουσε να στηριχθει στην χρηση της καναβις , για συναισθηματικη παρορμηση ....
    Τρεμει η ψυχη μου , καθε φορα που η γυναικα μου ασχολειται με αυτη την οικογενεια , σαν επιμελητρια της μητερας του που πασχει απο Αλσχαιμερ και 2 φορες μεχρι σημερα την εβγαλε στον δρομο , γιατι δεν του εδινε χρηματα να πληρωσει τον ντιλερ!οχι γιατι δεν ηθελε , αλλα γιατι δεν ξερει καν που ειναι το πορτοφολι της !

Senior Member
    Δεν κανει καλο η χρηση χασις στις ψυχωσεις...το αντιθετο!!!!!!
    Μαλιστα θεωρειτε και αιτιο για ψυχωση!!!!!
    Το χασις κανει ισως καλο σε διαφορες ασθενειες μιας και η συνηθισμενη αντιδραση του οργανισμου ειναι να το πω διασκεδαση,ευθυμια και μεγαλη ορεξη για φαγητο.
    Αλλα δεν νομιζω να το χορηγουν σε καμμια ασθενεια...δεν το παραδεχονται μαλλον.
    Αν εισαι στα τελευταια σου ή πασχεις απο κατι σοβαρο λιγη διασκεδαση δεν βλαπτει.
    Για τις ψυχικες ασθενειες παντως ενοχοποιητε.
    Φυσικα δεν ειμαι ειδημων.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by keep_walking
    Δεν κανει καλο η χρηση χασις στις ψυχωσεις...το αντιθετο!!!!!!
    Μαλιστα θεωρειτε και αιτιο για ψυχωση!!!!!
    Το χασις κανει ισως καλο σε διαφορες ασθενειες μιας και η συνηθισμενη αντιδραση του οργανισμου ειναι να το πω διασκεδαση,ευθυμια και μεγαλη ορεξη για φαγητο.
    Αλλα δεν νομιζω να το χορηγουν σε καμμια ασθενεια...δεν το παραδεχονται μαλλον.
    Αν εισαι στα τελευταια σου ή πασχεις απο κατι σοβαρο λιγη διασκεδαση δεν βλαπτει.
    Για τις ψυχικες ασθενειες παντως ενοχοποιητε.
    Φυσικα δεν ειμαι ειδημων.
    θα συμφωνησω μαζι σου κιπ
    οτι μονο ο ψυχιατρος σημερα , σε πολλες Χωρες του κοσμου ,
    εκει οπου απαγορευεται η ελευθερη χρηση τις καναβις , γιατι σε πολλες ηδη εχει επιτραπει προ πολλου , μπορει να παρει ιατρικα μιλαω παντα , την ευθυνη της ανοχης της χρησης του απο καποιους ψυχωτικους ασθενεις !
    Ομως εδω , η απαγορευση απο μονη της δημιουργει καθεστως
    παραεμποριου , που αυτο ειναι πραγματικα κινδυνος /θανατος για ενα ψυχωτικο ασθενη ο οποιος δεν μπορει να δικαιολογηση την συμπεριφορα ουτε του ντιλερ , αλλα ουτε του γιατρου του
    που τον αφηνει να συνεχισει να πινει , χωρις να μπορει να του εξασφαλισει με ιατρικη συνταγη την θεραπεια την οποια ο ιδιος ανεχεται με στρουθοκαμηλισμο της Πολιτειας για να μην ρυθμισει με Νομο, το δικαιωμα σε οσους γιατρους πιστευουν οτι η καναβις μπορει να ειναι οφελιμη σε καποιες ασθενειες να την χορηγουν ασφαλως και οχι να αφηνουν τους αρρωστους να συναλασονται με τους εμπορους ναρκωτικων...

Senior Member
    Οχι πανο...δεν ενδυκνειτε για ψυχωτικους...οπως ειπα θεωρειτε και απο μονο του αιτιο για δημιουργια ψυχωσης.
    Αναφερομαι σε ασθενειες αλλες περαν των ψυχικων.
    Γιατι αν δεν θες να βαλεις πχ μπουκια στο στομα σου να σε ταραζουν στα χαπια και να μη σου δινουν ενα τσιγαριλικι?
    Λεμε τωρα,δεν μπορω να ξερω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by keep_walking
    Οχι πανο...δεν ενδυκνειτε για ψυχωτικους...οπως ειπα θεωρειτε και απο μονο του αιτιο για δημιουργια ψυχωσης.
    Αναφερομαι σε ασθενειες αλλες περαν των ψυχικων.
    Γιατι αν δεν θες να βαλεις πχ μπουκια στο στομα σου να σε ταραζουν στα χαπια και να μη σου δινουν ενα τσιγαριλικι?
    Λεμε τωρα,δεν μπορω να ξερω.
    εγω κιπ ξερω ενα τουλαχιστον ψυχιατρο που εχει αντιθετη αποψη
    και γιαυτο επεστησα την προσοχη οχι στην ουσια αλλα στις συνεπειες της χρησης της , οταν ενα αρρωστος ερχεται σε σχεση με την μαφια

πριν απο χρονια μαλιστα ενας ελληνας ψυχιατρος, ειχε βγει στην τηλεοραση , με το τριφυλο στο στομα και με παρομοια με τα δικα μου επιχειρηματα...

Senior Member
    Καλα...και οι ψυχιατροι ανθρωποι ειναι και...εχουν τις δικες τους φιλοσοφιες ο καθενας:P
    Σοβαρες ερευνες που γινονται...λενε οτι ειναι επικινδυνο να προκαλεσει ψυχωσεις...βεβαια ειναι απλως ερευνες...εδω καλα-καλα δεν μπορουν να μας πουν πως επιδρουν ορισμενα τροφιμα στον οργανισμο...και την μια τα λενε ετσι την αλλη αλλιως,γιατι ως γνωστον μια ερευνα για να χρηματοδοτηθει πρεπει να φερει αποτελεσματα και πολλες φορες αυτα κατασκευαζονται.

Senior Member
    ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο -η κανναβιολη βοηθαει η ειναι φαρμακο για πολλες οργανικες παθησεις-,οπως γλαυκωμα,σκλυρυνση κατα πλακας,αντιδοτο στις παρενεργειες των χημειοθεραπειων ,ασθμα,επιληψια,κ αλλες.
    Επισης ειναι βεβαιο οτι χρησιμοποιειται απο αλλους σαν ηρεμιστικο-υπναγωγο-,απο αλλους σαν ευφορικο κ απο αλλους σαν ενα εργαλειο εσωτερικου ψαξιματος.(εξαιρουνται οι χρηστες που τα συνδυαζουν ολα,αλκοολ μαζι με χασις,η μαζι με σκληρα ναρκωτικα!)
    Δε νομιζω οτι δημιουργει ψυχωσεις αλλα ειναι βεβαιο οτι εξωτερικευει προυπαρχουσες η κοιμισμενες ψυχωτικες δομες,ιδιαιτερα οταν συνδυαζεται με αλκοολ η οταν δεν υπαρχει θεραπευτικη η πνευματικη καθοδηγηση.(ιδου η ροδος ιδου κ το πηδημα.)Η μακροχρονια καθημερινη χρηση δημιουργει καταναγκασμους,αντικοινων� �κοτητα,ανορεξια κ γενικα οπως ελεγε κ ο Μπωντλερ ανοιγει πορτες στη εξερευνηση του εαυτου αλλα η τελευταια πορτα με τη διαρκη χρηση παραμενει κλειστη.(δε γινεσαι αγιος η SIVA με τη πολλη χρηση).Υπαρχουν πολλοι ψυχιατροι -stanislav kroff - που προτεινουν θεραπευτικες μεθοδους με χρηση κανναβης κ LSD.(ελληνας με αναλογη οπτικη και ο μεγαλος δασκαλος ψυχιατρος ΚΑΥΚΑΛΙΔΗΣ)κ

H χρηση κοκαινης -διακοπη χρησης-δημιουργει παρανοειδη σχιζοφρενεια
    Η χρηση ηρωινης καλυπτει εν δυναμει ψυχωτικους κ οδηγει στο θανατο .
    Εδω κ 3 χρονια δε παιρνω κανενα ναρκωτικο και δε καπνιζω κανναβη γιατι δε το αντεχει η ψυχολογια μου!
    Δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα διαχειρησης -αγορα απο Μαφια χασις- για τους ψυχωτικους ειναι κ θεμα θεραπευτικης προσεγγισης του πασχοντα απο ειδικευμενο ψυχιατρο.
    Καλο ειναι να μη βαζουμε τη κανναβη στο ιδιο καλαθι με τα υπολοιπα ναρκωτικα και ας μη προτεινουμε το γνωστο -πιες αλκοολ ,ειναι νομιμο κ κοινωνικο γιατι στη πραγματικοτητα δε ξερουμε καλα τη λειτουργια του ιερου χορτου η του διαβολοχορτου!

Senior Member
    http://www.schizophrenia.com/prevention/streetdrugs.html

Senior Member
    Those who were heavy consumers of cannabis at age 18 were over 600% more likely to be diagnosed with schizophrenia over the next 15 years than those did not take it. (see diagram below).

Κατερινα...έχω ξαναγράψει πως ξέρω άτομο που καπνίζει χόρτο από πιτσιρικάς και τώρα έχει λαλήσει τελείως.
    Βλέπω άπειρα άτομα γύρω μου να πίνουν αλκοόλ και δεν ξέρω κανένα αλκοολικό.
    Δεν ξέρω τι προσφέρει η χρήση μαύρου όταν είναι σε μικρή ποσότητα, αλλά η κατάχρηση, τουλάχιστον σε παράδειγμα που έχω εγώ, τον έστειλαν τελείως τον άνθρωπο.
    Επίσης, δεν ξέρω άτομα που πίνουν κανένα τσιγαράκι που και που, αντιθέτως τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο μου που ξεκίνησαν με μαύρο έχουν μια ωραιότατη θέση τώρα σε νεκρταφεία, καθώς μετά από αυτό το έριξαν στην πρέζα.
    Πέρα απ τις επιστημονικές τεκμηριώσεις που αναφέρεις, η πραγματικότητα νομίζω πως μπορεί να τις καταρρίψει πολύ εύκολα.

ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο -η κανναβιολη βοηθαει η ειναι φαρμακο για πολλες οργανικες παθησεις-,οπως γλαυκωμα,σκλυρυνση κατα πλακας,αντιδοτο στις παρενεργειες των χημειοθεραπειων ,ασθμα,επιληψια,κ αλλες.
    Επισης ειναι βεβαιο οτι χρησιμοποιειται απο αλλους σαν ηρεμιστικο-υπναγωγο-,απο αλλους σαν ευφορικο κ απο αλλους σαν ενα εργαλειο εσωτερικου ψαξιματος.(εξαιρουνται οι χρηστες που τα συνδυαζουν ολα,αλκοολ μαζι με χασις,η μαζι με σκληρα ναρκωτικα!)
    Δε νομιζω οτι δημιουργει ψυχωσεις αλλα ειναι βεβαιο οτι εξωτερικευει προυπαρχουσες η κοιμισμενες ψυχωτικες δομες,ιδιαιτερα οταν συνδυαζεται με αλκοολ η οταν δεν υπαρχει θεραπευτικη η πνευματικη καθοδηγηση.(ιδου η ροδος ιδου κ το πηδημα.)Η μακροχρονια καθημερινη χρηση δημιουργει καταναγκασμους,αντικοινων� �κοτητα,ανορεξια κ γενικα οπως ελεγε κ ο Μπωντλερ ανοιγει πορτες στη εξερευνηση του εαυτου αλλα η τελευταια πορτα με τη διαρκη χρηση παραμενει κλειστη.(δε γινεσαι αγιος η SIVA με τη πολλη χρηση).Υπαρχουν πολλοι ψυχιατροι -stanislav kroff - που προτεινουν θεραπευτικες μεθοδους με χρηση κανναβης κ LSD.(ελληνας με αναλογη οπτικη και ο μεγαλος δασκαλος ψυχιατρος ΚΑΥΚΑΛΙΔΗΣ)κ

H χρηση κοκαινης -διακοπη χρησης-δημιουργει παρανοειδη σχιζοφρενεια
    Η χρηση ηρωινης καλυπτει εν δυναμει ψυχωτικους κ οδηγει στο θανατο .
    Εδω κ 3 χρονια δε παιρνω κανενα ναρκωτικο και δε καπνιζω κανναβη γιατι δε το αντεχει η ψυχολογια μου!
    Δε νομιζω οτι ειναι μονο θεμα διαχειρησης -αγορα απο Μαφια χασις- για τους ψυχωτικους ειναι κ θεμα θεραπευτικης προσεγγισης του πασχοντα απο ειδικευμενο ψυχιατρο.
    Καλο ειναι να μη βαζουμε τη κανναβη στο ιδιο καλαθι με τα υπολοιπα ναρκωτικα και ας μη προτεινουμε το γνωστο -πιες αλκοολ ,ειναι νομιμο κ κοινωνικο γιατι στη πραγματικοτητα δε ξερουμε καλα τη λειτουργια του ιερου χορτου η του διαβολοχορτου!
    εξοχη μελετη κατερινακι!
    συμπερασμα
    τα \"εργαλεια \" της φυσης για την αντιμετωπιση της θεραπειας
    πρεπει συνολικα να απαγορευονται , μονο σε οσους το απαιτει η υγεια τους !
    Δεν ειναι δηλαδη θεμα Δικαιοσυνης αλλα Ιατρικης επιστημης !
    Τα χημικα φαρμακα οπως το ελ ες ντι , το κραχ , η ηρωινη , η εκσταση , φυσικα πρεπει να απαγορευονται χωρις ιατρικη συνταγη ναρκωτικων !
    η εμπορια ναρκωτικων φυσικα και πρεπει να διωκεται με αυτηροτατες ποινες απο την Δικαιοσυνη!
    Ομως η χρηση της καναβης , της κοκας η οποιουδηπτε αλλου φυτου , ενας γιατρος θα βεβαιωνει με ειδικη συνταγη ναρκωτικων οτι αποτειλει θεραπεια για τον αρρωστο , δεν μπορει να εμπιπτει στην δικαιοδοσια της Δικαιοσυνης για να την αποτρεπει με ποινες !
    ακομα και το αθωο κρασακι , ο οινος που ευφραινει καρδιας για καποιους μπορει να ειναι χειροτερος απο σκληρα ναρκωτικα οπως το οπιο που καθε μωρο σχεδον ,εχει δοκιμασει σαν λαβαδανο αναμεμυγμενο με την ζαφορα..

Senior Member
    Πανο αν ξερεις αγγλικα,διαβασε το λινκ που παρεθεσα...προκειται για τεραστια ερευνα και την δημοσιευει το πιο εγκυρο site.

Senior Member
    πριν απο χρονια μαλιστα ενας ελληνας ψυχιατρος, ειχε βγει στην τηλεοραση , με το τριφυλο στο στομα και με παρομοια με τα δικα μου επιχειρηματα...

Ειναι ο γιατρος Οικονομοπουλος Γεωργιος ,υποψηφιος βουλευτης με τους οικολογους πρασινους.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast