Results 16 to 22 of 22
-
16-08-2009, 15:02 #16
εμενα ο νυν μου ειχε συγχωρεσει την απιστια στην πρωην ε αυτη το εκμεταλλευτικε κ τον απατουσε συνεχεια οσπου κ αυτος βρηκε εμενα κ δεν εχει τετοια προβληματα εγω νομιζω οτι θα το ξανακανει
- 16-08-2009, 16:21 #17
Συνηθως οταν καποιος απαταει και τον συγχωρει ο αλλος, ξαναγινετε η ιδια ιστορια. Γιατι ο αλλος ξερει οτι θα τον συγχωρεσεις και σε εχει δεδομενο.
16-08-2009, 16:30 #18
εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει κανονας σε αυτο.
το θεμα που βλεπω εγω ειναι αν οντως ο \"απατημενος\" μπορει να συνεχισει την σχεση του σαν να μην ειχε γινει αυτο, γιατι αν δεν μπορει, θα ειναι ενα συνεχες αγκαθι σε αυτη τη σχεση..
17-08-2009, 21:12 #19
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικό με το θέμα να μου πείτε τη γνώμη σας...
Είναι λογικό να θέλω να μάθω όλο και πιο πολλές λεπτομέρειες για το τί έκανε με τον άλλον καταλαβαίνετε πού κ ας με κάνει χειρότερα αυτό αργότερα ? Δε ξέρω γιατί το κάνω ... :(
17-08-2009, 21:17 #20
Γιατι εχεις περιεργια τι διαφορετικο ειχε ο αλλος απο εσενα, γιατι προτιμησε αυτον απο εσενα... και ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος....
Ρωταμε και οι απαντησεις μας κανουν ακομα πιο χαλια.
Αμα θες να προχωρησεις πρεπει να σταματησεις να ρωτας.
18-08-2009, 00:51 #21
τι τα θες ,, η σχεση σαν επικοινωνια , εμπιστοσυνη κλπ εχει παει περιπατο ! σε κερατωσε. και αυτες οι εικονες θα σε συνοδευουνε για πολυ πολυ καιρο ακομα , ισως ακομα δεν καταλαβες τη δυναμικη τους μα σκεψου οτι εσυ ο ιδιος συνεχιζεις να τις ενυσχίεις ρωτοντας λεπτομεριες και σαχλαμαρες που μονο σκοπο εχουνε να σε κανουνε χειροτερα. Εσυ ο ιδιος θες να νοιωσεις χειροτερα , η μαλλον αυτο το κοματι του εαυτου σου που πληγωθηκε,,, για να μαζεψει αρκετο \'\'υλικο\'\' ωστε να σε πεισει να ξεκοψεις !! Αυτο που εχεις πια και αυτο που μπορεις να εχεις ,δεν ειναι μια σχεση , ειναι μια περιπετεια , ενα δραμα. Μια μοιραια σχεση αλλιως . Αν σε τραβαει η περιπετεια συνεχιζεις , αν οχι αστα . ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ,,,ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙς ΑΝ ΟΝΤΩς ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Η ΑΠΛΩς ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΧΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΑΥΤΟΝ. Η ΑΝ ΑΥΤΟς ΤΗΝ ΣΟΥΤΑΡΕ ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ..ΕΠΟΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ.
30-08-2009, 14:49 #22
επειδη μου εχει συμβει ακριβως το ιδιο(με μονη διαφορα οτι εγω μονη μου ανακαλυψα την απιστια του κ πιο συγκεκριμενα μ ενα μηνυμα που ειδα κ που εμφανιστηκε,το ορκιζομαι ομως,απο μονο του ενω μου εδειχνε μια φωτογραφια στο τηλεφωνο του, με αγαπουσε μαλλον ο Θεοσ και μου εδωσε σημαδι), ενα πραγμα εχω να σου πω¨:ο ανθρωπος δυσκολα αλλαζει!γυρισα και ξανα-γυρισα πολλες φορες.εκανα σχεσεισ με αλλους κι αυτος ερχοταν παλι μαζι μου γιατι λεει μ αγαπουσε.ερχοταν ομως και μετα εξαφανιζοταν.ποτε δεν πιστεψα οτι εχει αλλαξει εστω και λιγο.απλα ισως συνειδητοποιουν τα λαθη τους αλλα το θεωρουν και οι ιδιοι ματαιο να αλλαξουν.τι να σου πω;οτι και να σου λεει,βαθια μεσα σου θα αμβιβαλεισ παντα και θα της τα κτυπας παντα..η καρδια δυστυχως θυμαται ποιος τη πονεσε και δεν μπορει να δειξει την ιδια θερμη.εγω θα σε συμβουλευα να ανοιξεις πανια κ να ψαξεις να βρεις αλλο λιμανακι.αν παλι δεν μπορεις,τουλαχιστον προσπαθησε να ξεχασεις, μονο αυτο θα σε ωφελησει πραγματικα...καλη συνεχεια..
Τί να αποφεύγετε αν πάσχετε ή έχετε προϊστορία με ΓΑΔ και...
15-06-2025, 01:41 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία