Μοναξιά... - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 229
    Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    πα ροτι δεν ειμαι καποιος του συνεχεια εξω,θα ηθελα και γω να μπορω να το κανω αυτο,δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα,οποτε απλως μενεις σπιτι και σου μενει αυτη η μελαγχολικη διαθεση,η καταθλιψη των εορτων οπου βλεπεις τους αλλους να περνουν καλα.
    Τι πρέπει να γίνει για να νιώσεις κι εσύ ότι περνάς καλά; Τι ακριβώς σου λείπει; Τα εθιμοτυπικά των εορτών που αναφέρεις; Αυτά νομίζω ότι δε διαφέρουν από όσα σου λένε και άλλοι εδώ μέσα για διάφορες δραστηριότητες, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα για σένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Τι πρέπει να γίνει για να νιώσεις κι εσύ ότι περνάς καλά; Τι ακριβώς σου λείπει; Τα εθιμοτυπικά των εορτών που αναφέρεις; Αυτά νομίζω ότι δε διαφέρουν από όσα σου λένε και άλλοι εδώ μέσα για διάφορες δραστηριότητες, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα για σένα.
    Δεν νιωθω ρε φιλος καλα με τον εαυτο μου γενικοτερα,θρηνω τα χαμενα χρονια που δεν καταφερα να ζησω και να αποκτησω εμπειριες που εχουν αλλοι απο μικροι και τωρα εχουν φτασει καπου στην ζωη τους οπου εχουν προσωπικη και εργασιακη εξελιξη,κοινωνικη ζωη,καθημερινη ζωη.

Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γινει για να γεμισουν τα συναισθηματικα κενα που εχω αποκτησει,μπορει να φαω και ολα τα χρονια μου αναζητωντας απαντησεις και λυσεις.

Senior Member
    δεν υπάρχουν άλλοι που να είχαν άλλες προτεραιότητες όπως εσύ; μου μοιάζει πως έδωσες βάση να ασχοληθείς με άλλους τομείς περισσότερο

Senior Member
    Εγώ θα συμπληρώσω ότι ποτέ δεν είναι αργά για μια νέα αρχή.

Senior Member
    Ισως αντιμετωπιζω και δυσθυμια η ανηδονια,μια χρονια καταθλιπτικη διαθεση με ηπια συμπτωματα καταθλιψης.

Legontas ta parapona sou,ginesai xeirotera,arxina na skeftesai.Ama bazeis to mialo sou na skepetai tha eisai aisiodoksos

Quote Originally Posted by julsgroidt View Post
    Legontas ta parapona sou,ginesai xeirotera,arxina na skeftesai.Ama bazeis to mialo sou na skepetai tha eisai aisiodoksos
    Και τα δυο χρειάζονται. Με το πρώτο ξαλαφρώνεις και με το δεύτερο βρίσκεις λύσεις. Αν λείπει το πρώτο πιθανό να βυθιστείς στη μελαγχολία, στην απαισιοδοξία, κι έτσι δεν θα μπορεί να λειτουργήσει το δεύτερο.
    γιάννης

Senior Member
    Ισως αντιμετωπιζω και δυσθυμια η ανηδονια,μια χρονια καταθλιπτικη διαθεση με ηπια συμπτωματα καταθλιψης.

Πρεπει οπωσδήποτε να κοιταξεις καποιες λυσεις για την λιμπιντο. Υπάρχουν τροφές που την ανεβαζουν σημαντικά. Δυσθυμία εχω κι εγω αλλά όχι ανηδονία... Η λιμπιντο ειναι κινητήριος δύναμη. Ειναι το πιο ισχυρο ενστικτο του ανθρώπου. Δινει κινητρα για ενεργοποιηση της κοινωνικότητας.

Senior Member
    Δεν ξερω,υποθετικα μιλαω,απλως εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο,γυμναστηριο,ομαδικο αθλημα πολεμικης τεχνης,ηλεκτρικη κιθαρα και σε ολα εχω την ιδια αισθηση μετα απο λιγο καιρο,καμια ορεξη,καμια διαθεση,αισθηση αγγαρειας,παραιτηση μετα απο καποιο διαστημα,εθελοντισμους,πεζ οποριες στις βουνοκορφες η τετοιου ειδους challenges δεν με ενδιαφερουν,δεν με γεμιζουν.

Απο τα 20 ηδη ενιωθα απεραντη μοναξια,οτι δεν ενδιαφερονται οι αλλοι να με εχουν στη ζωη τους και κατεληγα ειτε να καιγομαι ολη μερα σε εναν υπολογιστη,ειτε να βγαινω σε ενα παρκο γειτονιας μονος μου με ενα καφε και ενα περιοδικο 1-2 ωρες,να τρωω junk food,για να καλυψω το μεγαλο κενο που ενιωθα και να πω στον εαυτο μου,σημερα βγηκες εξω δεν εκατσες στο σπιτι.

Senior Member
    Πρέπει να βρεις κάτι που σε γεμίζει αλλιώς δεν έχει νόημα να πηγαίνεις κάπου και να θες να φύγεις.

Senior Member
    Δεν ξερω,υποθετικα μιλαω,απλως εχω δοκιμασει τον τελευταιο καιρο,γυμναστηριο,ομαδικο αθλημα πολεμικης τεχνης,ηλεκτρικη κιθαρα και σε ολα εχω την ιδια αισθηση μετα απο λιγο καιρο,καμια ορεξη,καμια διαθεση,αισθηση αγγαρειας,παραιτηση μετα απο καποιο διαστημα,εθελοντισμους,πεζ οποριες στις βουνοκορφες η τετοιου ειδους challenges δεν με ενδιαφερουν,δεν με γεμιζουν.

Απο τα 20 ηδη ενιωθα απεραντη μοναξια,οτι δεν ενδιαφερονται οι αλλοι να με εχουν στη ζωη τους και κατεληγα ειτε να καιγομαι ολη μερα σε εναν υπολογιστη,ειτε να βγαινω σε ενα παρκο γειτονιας μονος μου με ενα καφε και ενα περιοδικο 1-2 ωρες,να τρωω junk food,για να καλυψω το μεγαλο κενο που ενιωθα και να πω στον εαυτο μου,σημερα βγηκες εξω δεν εκατσες στο σπιτι.

Δεν μπορει, κάτι θα υπαρχει.... Ουτε το video gaming σου κάνει για χόμπι; Δεν ειναι απαραιτητα μοναχικο χομπι αυτό... Μπορεις να παιζεις με αλλους, αλλα οχι απομονωμένος. Να μαζεύεστε στον ιδιο χωρο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Δεν μπορει, κάτι θα υπαρχει.... Ουτε το video gaming σου κάνει για χόμπι; Δεν ειναι απαραιτητα μοναχικο χομπι αυτό... Μπορεις να παιζεις με αλλους, αλλα οχι απομονωμένος. Να μαζεύεστε στον ιδιο χωρο....
    Δεν το εχω βρει τι μπορει να ειναι δυστυχως,οχι δεν ειμαι και τοσο fan του video gaming γενικοτερα,δεν καιγομουν στα internet cafe μικρος για να σκοτωνω την ωρα μου με games,αντε ισως κανενα soccer πολυ μικρος ομως.

Senior Member
    Πάντως αυτό που λες παρακάτω:

φαίνεται να απαντά σ' αυτό που είχες γράψει παλιότερα:

Δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να γινει για να γεμισουν τα συναισθηματικα κενα που εχω αποκτησει,μπορει να φαω και ολα τα χρονια μου αναζητωντας απαντησεις και λυσεις.
    Είναι τελικά θέμα αποδοχής από τους άλλους; Αν δηλαδή κάποιος σε βάλει στη ζωή του σήμερα και δείξει ενδιαφέρον για σένα, νομίζεις ότι θα αλλάξει κάτι μέσα σου;

Senior Member
    όσο σκέφτεται γίνεται αισιόδοξος; ποιός; εγώ πάντως αν σταματήσω να σκέφτομαι θα πάψω να είμαι τόσο απαισιόδοξη

Senior Member
    Ειμαι μονος απο τα 18-20 ξερω γω,οταν σχεδον ολοι ειχαν φιλους για διασκεδαση,ταξιδια,δραστηρ ιοτητες,ποτακια,κλαμπακια η δεν ξερω τι αλλο,εγω απλα δεν ημουν ενδιαφερον για κανεναν,δηλαδη οταν καποιος θελει και ενδιαφερεται θα σε αναζητησει,εμενα οι λιγοστοι φιλοι που ειχαν,απλως προχωρησαν την φυσιολογικη ζωη τους,κανοντας βηματα εμπρος στις σπουδες,στις δουλειες,στις σχεσεις και τις φιλιες,σημερα καποιοι απο αυτους ειναι φτασμενοι ανθρωποι που εχουν πετυχει πραγματα,μια καλη οικονομικη κατασταση,μια οικογενεια ισως,στανταρ φιλους απο μικρη ηλικια.

Εγω απλως εμεινα πισω να μην ξερω τι να κανω,πως να προχωρησω σε οποιονδηποτε τομεα της ζωης μου και μεσα σε θλιψεις,στενοχωριες,καταθλ ιψεις,αποφυγες,περασαν ξερω γω 15-20 χρονια χωρις να αισθανομαι οτι εχω ζησει κατι η οτι εχω εμπειριες οπως αλλοι.

Δεν εχω μαθει να αφηνω πισω μια ασχημη κατασταση και να προχωραω μπροστα,με κραταει πισω και κραταω τις στενοχωριες για καιρο,μηνες,χρονια.

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast