Μοναξιά... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 200
    Senior Member
    Πως θα περασετε τις γιορτες του πασχα? Μονοι,οικογενειακα,με φιλους,με συντροφους,με ταξιδι καπου,τι ακριβως?

Senior Member
    Δε γιορτάζω το πάσχα, αλλά θα το περάσω δουλεύοντας όσους το γιορτάζουν. Βάζω black metal όταν βγαίνει ο επιτάφιος, τρώω όσα δεν πρέπει να φάω πριν την μεταξαναπαρά ανάσταση, με πολύ λίγους ανθρώπους γιατί δεν τα πάω καλά με τους πολλούς, μακριά από την πόλη, και μέσα στη φύσηηηηη. Και θα κοιμηθώ αγκαλιά με έναν τεράστιο σκύλο, ενός συγγενή γιατί θα τον φυλάω, γιέι.

Senior Member
    πολλή κίνηση αυτές τις μέρες!
    εγώ θα τα περασω όπως κάθε κυριακή, νομίζω.

Senior Member
    εγώ συμμάζεμα το σπίτι και με παρέα..

Senior Member

Unhappy

Eιμαι φουλ καταθληπτικος αυτες τις ημερες,δεν θελω πολλες επαφες,χανω ενεργεια και κουραζομαι να προσποιουμαι πως ειμαι καλα επειδη ανασταση,γιορτες,μαζωξη σογιων κλπ.Τα τελευταια χρονια πηγαινα μονος μου να παρω το αγιο φως αναμεσα σε αγνωστους και ενιωθα αρκετα περιεργα ειναι η αληθεια,εφευγα με σκυμμενο το κεφαλι και μην τυχον με δει κανεις γνωστος στη γειτονια οτι ειμαι μονος μου.Συνεπως θα περιμενω και γω οπως και εσεις ισως,απλα να περασουν αυτες οι ημερες,αλλωστε και γω θα δουλευω ολη την εβδομαδα και ας μου ευχονται καποιοι καλο 3ημερο.

Senior Member
    γιατί να ντρέπεσαι αν πας μόνος σου εκκλησία ? νομίζω οτι μόνο εσυ το σκέφτεσαι έτσι, κανείς δεν θα πει κάτι, δεν είναι κακό να πας μόνος. Το καλό είναι οτι έχει αδειάσει η Αθήνα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    γιατί να ντρέπεσαι αν πας μόνος σου εκκλησία ? νομίζω οτι μόνο εσυ το σκέφτεσαι έτσι, κανείς δεν θα πει κάτι, δεν είναι κακό να πας μόνος. Το καλό είναι οτι έχει αδειάσει η Αθήνα..
    Ειναι το αισθημα οτι εσυ εισαι μονος σου και οι γυρω ειναι με τους δικους τους ανθρωπους μαλλον.Γενικα αισθανομαι αβολα καπως στον αγνωστο κοσμο.

Senior Member
    ο μοναχός ο άνθρωπος που λέει ο Παπάζογλου.

το άγιο φως δεν είναι άγιο φως. μας τα χουνε ζαλίσει από το πρωί λες και δε γνωρίζουν την αλήθεια!

κι εγώ όσο θυμάμαι με πολύ κόπο πήγαινα στην εκκλησία την ανάσταση. ήταν αγκαρεία. πολύ άβολο. έχω σταματήσει να πηγαίνω εδώ και χρόνια.

Junior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    Ειναι το αισθημα οτι εσυ εισαι μονος σου και οι γυρω ειναι με τους δικους τους ανθρωπους μαλλον.Γενικα αισθανομαι αβολα καπως στον αγνωστο κοσμο.
    Το καταλαβαίνω πως είναι άβολο να είσαι μόνος ανάμεσα σε οικογένειες ,παρέες κτλ.Αν νιώθεις την ανάγκη να πας βέβαια,θα πρότεινα να μην το πολυσκεφτείς και να το κάνεις.

Senior Member
    Oυτε γιορτασα το Πασχα, ουτε επαθα καταθλιψη. Πληρης αδιαφορία.... Δε μου λέει τιποτα απολυτως πλεον. Απλως το βλεπω ως αργία. Δεν μου δημιουργει κανενα συναισθημα.

Senior Member
    εγώ απ' όταν ενηλικιώθηκα σταμάτησα να το γιορτάζω όπως πριν οικογενειακά..

Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Πάω και στην εκκλησία μα και οπουδήποτε αλλού μόνος. Το χω πια συνηθίσει. Δεν με αγγίζει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Πιστεύω πως αυτοί που δεν πάνε πουθενά λόγω μοναξιάς, δεν πάνε επειδή η μοναξιά είναι πια πραγματικότητα στη ζωή τους, δηλαδή δεν έχουν κοντινά, οικεία πρόσωπα, σε χώρο και σύνδεση.
    γιάννης

Senior Member
    Η μοναξια η δικη μου ειναι χειμωνα,φθινωπορο,καλοκαιρ ι,δεν εχω κανεναν να παω καπου,διακοπες,ταξιδια η απλα διασκεδαση,βαριεμαι την υπαρξη μου,αν εχω 2-3 ατομα ως φιλους και αυτοι εχουν φτιαξει την ζωη τους οποτε εγω δεν ειμαι προτεραιοτητα στην καθημερινοτητα τους,μια στο τοσο και αν.Τραγικη κατασταση,πληξη,στενοχωρια ,απραξια,ανημπορια σε ολα τα επιπεδα.Δεν μου κανουν καποια αισθηση οι γιορτινες ημερες,διοτι ξερω απο πριν πως θα ειναι μια απο τα ιδια,οτι θα πρεπει να αποφυγω συγγενολοι που ρωταει αδιακριτως τι κανω,που δουλευω,αν θα παντρευω η δεν ξερω και γω τι αλλη μλκια τους κατεβει.

Tο χειροτερο μου ηταν πριν 3 χρονια περιπου,που οι δικοι μου ειχαν φυγει στο χωριο για ανασταση/πασχα,εγω δεν ηθελα να παω για να αποφυγω το κουτσομπολιο εκει περα και την ανακριση απο τους γυρω,εμεινα πισω και πηγα με ενα κερι στην εκκλησια για να παρω το αγιο φως,γυρω μου αγνωστοι ανθρωποι με τους δικους τους να αγκαλιαζονται,να δινουν ευχες και γω απλα να αποχωρω θλιμμενος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    Η μοναξια η δικη μου ειναι χειμωνα,φθινωπορο,καλοκαιρ ι,δεν εχω κανεναν να παω καπου,διακοπες,ταξιδια η απλα διασκεδαση,βαριεμαι την υπαρξη μου,αν εχω 2-3 ατομα ως φιλους και αυτοι εχουν φτιαξει την ζωη τους οποτε εγω δεν ειμαι προτεραιοτητα στην καθημερινοτητα τους,μια στο τοσο και αν.Τραγικη κατασταση,πληξη,στενοχωρια ,απραξια,ανημπορια σε ολα τα επιπεδα.Δεν μου κανουν καποια αισθηση οι γιορτινες ημερες,διοτι ξερω απο πριν πως θα ειναι μια απο τα ιδια,οτι θα πρεπει να αποφυγω συγγενολοι που ρωταει αδιακριτως τι κανω,που δουλευω,αν θα παντρευω η δεν ξερω και γω τι αλλη μλκια τους κατεβει.

Tο χειροτερο μου ηταν πριν 3 χρονια περιπου,που οι δικοι μου ειχαν φυγει στο χωριο για ανασταση/πασχα,εγω δεν ηθελα να παω για να αποφυγω το κουτσομπολιο εκει περα και την ανακριση απο τους γυρω,εμεινα πισω και πηγα με ενα κερι στην εκκλησια για να παρω το αγιο φως,γυρω μου αγνωστοι ανθρωποι με τους δικους τους να αγκαλιαζονται,να δινουν ευχες και γω απλα να αποχωρω θλιμμενος.
    Δες το απο την αλλη πλευρα, δεν εχεις να υπολογιζεις τους αλλους συνεχεια.

Senior Member
    κι ύστερα σου λέει γιορτή της αγάπης και μακακίες.
    τις γιορτές όντως είναι πολύ σκληρό να τις περνάει κάποιος μόνος του, να αισθάνεται μόνος του, οι γιορτές είναι διαλείματα.

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast