Μοναξιά... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 200 of 200
    Senior Member
    κι ύστερα σου λέει γιορτή της αγάπης και μακακίες.
    τις γιορτές όντως είναι πολύ σκληρό να τις περνάει κάποιος μόνος του, να αισθάνεται μόνος του, οι γιορτές είναι διαλείματα.

Senior Member
    Παλιά μου άρεσαν οι γιορτές, έβλεπα φίλους στο χωριό που είχα καιρό να δω, τραπέζι πολλά άτομα, γιόρταζα με την κοπέλα που είχα κάθε φορά.
    Τώρα δεν μου λένε τίποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnyK33 View Post
    Πως θα περασετε τις γιορτες του πασχα? Μονοι,οικογενειακα,με φιλους,με συντροφους,με ταξιδι καπου,τι ακριβως?
    Πέρασα μια χαρά. Η δεύτερη μέρα του Πάσχα είναι αργία και την χρειαζόμουν. Τα υπόλοιπα μού είναι παντελώς αδιάφορα.

Θυμάμαι μόνο ως παιδάκι μια Μεγάλη Εβδομάδα χαρακτηριστικά. Είχε τόσο βαρύ καιρό, με κρύο, χαμηλά ομοιόμορφα σύννεφα σαν το γάλα. Χιονόκαιρος κανονικός. Και όντως, άρχισε κάποια στιγμή να ρίχνει χιονόνερο. Ήταν η ομορφότερη Μεγάλη Εβδομάδα που μπορώ να θυμηθώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Πέρασα μια χαρά. Η δεύτερη μέρα του Πάσχα είναι αργία και την χρειαζόμουν. Τα υπόλοιπα μού είναι παντελώς αδιάφορα.

Θυμάμαι μόνο ως παιδάκι μια Μεγάλη Εβδομάδα χαρακτηριστικά. Είχε τόσο βαρύ καιρό, με κρύο, χαμηλά ομοιόμορφα σύννεφα σαν το γάλα. Χιονόκαιρος κανονικός. Και όντως, άρχισε κάποια στιγμή να ρίχνει χιονόνερο. Ήταν η ομορφότερη Μεγάλη Εβδομάδα που μπορώ να θυμηθώ.
    Αυτό με το χιόνι στην Sedna δεν το είχα υπόψη μου! Αν είναι να χιονίζει εκεί το Πάσχα, μάλλον η επιβεβαίωση ότι ο καιρός εκεί είναι όντως πιο “κλειστός” και “μοναχικός” είναι πέρα για πέρα αληθινή. Στην γη τουλάχιστον αυτή την περίοδο περιμένουμε τα λουλούδια να ανθίσουν και τον ήλιο να βγει, αλλά μάλλον στην Sedna τα πράγματα είναι αλλιώς!

Senior Member

Unhappy

Έλεγα μήπως έκλεινα κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό για φέτος το καλοκαίρι,δεν ξέρω πως θα νιώσω μόνος μου,μάλλον λίγο περίεργα και αμήχανα.

Ξεκινάει πάλι μια περίοδο μοναξιάς,όπου θα πηγαίνω μόνος μου για μπάνια και η καλοκαιρινή άδεια θα πάει στραφι μάλλον.

Προσπαθώ να μην κλειστώ σπίτι,να κάνω 2-3 πράγματα,αλλά χωρίς παρέα η συντροφιά δύσκολα να περάσεις καλά,θα νιώθω ένα κενό και περισσότερο στενοχώρια βλέποντας ότι όλοι περνούν καλά με φίλους η σύντροφο.Ειναι ένα συναίσθημα απελπισίας μάλλον.

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314