Πιθανό ψυχοσωματικό προβλημα...? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Originally posted by giota
    Τα 12 λεπτά συνήθως είναι το όριο αλλά εγώ ανέβασα παλμούς και δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσω.Εχω και ανεπάρκεια μητροειδούς το λεγόμενο φύσημα.Ζορίζομαι να ανέβω πάνω απο δυο σκάλες και στην ανηφόρα έχω λαχανιάζω πολύ.Πάντως τα 10 λεπτά ζορίστηκα πολύ να τα βγάλω όχι απο φόβο έλεγα στον εαυτό μου κουράγιο αλλά με σταμάτησε ο γιατρός.Παρ\' όλα αυτά μου είπε πως είναι ικανοποιημτικός χρόνος.Μετά έκανα και χόλντερ ρυθμού 24 ωρου γιατί έχω κοιλιακές συστολές.
    Kαι εγω ζοριζομαι να ανεβω πανω απο δυο σκαλες , και σε ανηφορα (εχω και αλεργικο ασθμα ρε γαμωτο) , αλλα σε γρηγορο περτατημα στον διαδρομο κανω μεχρι μια ωρα ..
    Φταιει μαλλον το οτι ειμαστε και αγυμναστοι (μιλαω τουλαχιστον για τον εαυτο μου)

Member
    και εγω εχω προπτωση μητροειδους και μια \" ασημαντη \" ανεπαρκεια ( ετσι την παριεγραψε ) επισης εχω κοιλικες αρυθμιες ,εχω και υπερθυρεοειδισμο και στα να πανε !!!!! nopanic δεν ειναι το ιδιο στο γυμναστηριο με το τεστ κοπ. μονο που με καλοδιωσε αισθανομουνα οτι πεθαινω ! ετσι στα 9΄ενω ειχα μονο 130 παλμους με επιασε πανικος .παντως το οτι ειμαστε εντελως αγυμναστοι ειναι αληθεια ,δεν μπορω να παω πια γυμναστηριο απο το φοβο μου ενω παλια πηγενα καθε μερα γαμωτι . ασε που αν παω καπου που εχει σκαλες απο πριν αρχισω να ανεβενω μου κοβετε η αναπνοη και δεν μπορω να αναπνευσω ,αληθεια γιατι το παθενουμε αυτο το φοβο για τις σκαλες ???? το εχω διαβασει και απο αλλους εδω μεσα και το εχω ακουσει και απο αλλους που ειχαν κρισης πανικου .

Senior Member
    Βλέπω στο μετρο γυναίκες και άνδρες σε μεγαλύτερη ηλικία απο μένα πως ανεβαίνουν εγώ πρέπει να κάνω δυο στάσεις να έχω λαχανιάσει να με πιάνει σφίξιμο έτσι μόνο κυλιόμενες χρησιμοποιώ

Page 2 of 2 FirstFirst 12