Quote Originally Posted by xali View Post
Δυστυχώς επανέρχομαι στο θέμα, διότι η κατάσταση είναι όπως το username μου.
Είχα γράψει για την πρωτη θεραπεια με το σεροξατ .Ο ύπνος είχε επανέλθει, αλλά το πρόβλημα της ουρησης όχι. Επισκέφτηκα τον περσινό Μάιο αλλά ψυχίατρο ο οποίος μου έδωσε την εξής θεραπεια 1escitalopram το πρωι , ένα 50 αρι serequel xr το απόγευμα και 50αρι dumyrox το βράδυ και το θαύμα έγινε. Μέσα σε 15 ημέρες κοιμόμουν σαν πουλάκι, το πρόβλημα της ουρησης εξαφανίστηκε, επανήλθε το κέφι μου .
Αυτό κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 2023 .Σιγά σιγά εμφανίστηκαν ξανά οι αϋπνίες, μια κάθε 5-6 ημέρες και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2024 έγινα μόνιμες και ακόμα χειρότερες
αφου ούτε το λεξοτανιλ η το στιλνοξ με βοηθούσαν. Ο ψυχίατρος σηκώνει τα χέρια ψηλά αφού μετά από μερικές αλλαγές στα φάρμακα δεν βοήθησαν .Οι αλλαγές ήταν serolux αντί escitalopram και Depakine αντί dumyrox .Έχω επισκεφτεί και τρίτο ψυχίατρο αλλά το μόνο που μου είπε είναι να συνεχίσω.
Έχω σαν χόμπι το τρέξιμο με μ.ο όρο 100 χλμ την εβδομάδα. Χθες είχα τρέξει 20 χλμ ,είχα ξυπνήσει από τις 4 το πρωι και το βράδυ παίρνοντας 2 λεξοτανιλ των 3 κατάφερα να κοιμηθώ στις 5 και να ξυπνήσω στις 9.
Κάθε βοήθεια δεκτή, ακόμα και ξεματιασμα
Φίλε δοκίμασε και κανένα atarax έτσι μήπως σε πιάσει. Μην κόψεις τα άλλα, μαζί.