Results 1 to 15 of 25
Thread: Θόρυβοι και φωνές.
-
10-12-2008, 13:25 #1
Θόρυβοι και φωνές.
Εδώ και έναν μήνα περίπου από την ταράτσα του διαμερίσματός μου και στον τοίχο του δωματίου μου (δίπλα υπάρχει άλλο διαμέρισμα) ακούγονται βήματα και θόρυβοι σαν από βίαιες μετακινήσεις επίπλων. Οι θόρυβοι ακούγονται ακόμη και το βράδυ και όσο περισσότερο θυμωμένη είμαι τόσο πιο βίαιοι γίνονται.
Παίρνω φαρμακευτική αγωγή και δεν ακούω φωνές όχι τόσο όσο της πρώτης κρίσης πριν από χρόνια τουλάχιστον.
Πριν από μήνες απευθύνθηκα στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδας και της ΕΕ. Το άλλο άτομο που εμπλέκεται επικοινώνησε μαζί μου πρόσφατα μετά από χρόνια σιωπής και με παρότρυνε να παίρνω την αγωγή μου. Επίσης μου ζήτησε τις επιστολές.
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα πολλά Akineton μέσα σε ταξί προς το Θριάσιο νοσοκομείο, το οποίο παρεμπιπτόντως αρνήθηκε την νοσηλεία μου όπως και το Αιγηνίτειο.
Εκείνη την ημέρα έχασα ώρες από την ζωή μου. Δεν ξέρω πως έγινα καλά και βρέθηκα κάπου κοντά στο Ευγενίδειο ίδρυμα μέσα σε ταξί.
Για μένα υπάρχουν πολλά που είναι ανεξήγητα λόγω αυτών των γεγονότων και δεν εννοώ την ασθένεια αυτή καθαυτή.
Οι θόρυβοι στο διαμέρισμά μου εξακολουθούν να υπάρχουν και με φοβίζουν.
Οι φωνές μιλούσαν για συμβόλαια θανάτου και πείραμα του πολυτεχνείου με εμένα πειραματόζωο, αλλά αφού ηρέμησα και παίρνω τα φάρμακα κανονικά δεν ακούγονται τόσο πολύ και μπορώ να σκέφτομαι ακόμη και πάνω σε αυτά.
Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Εννοώ θόρυβοι στο διαμέρισμα. Γίνονταν αντιληπτοί και από τον αδερφό μου ο οποίος έφυγε ταραγμένος για να μείνει στην αρραβωνιαστικιά του για κάποιο διάστημα αφού αντιμετωπίζει και κάποιο πρόβλημα υγείας όχι ψυχικό.
Nα συμπληρώσω επίσης ότι οι φωνές μιλούσαν για ένα σύστημα που άφησε ο Αριστοτέλης Ωνάσης με το οποίο προσπαθούσαν να τρελλάνουν και να οδηγήσουν σε αυτοκτονία ή να αυτοκτονήσουν μπακούρια, κατά την φρασεολογία τους, για να φορτωθούν τα εγκλήματα άλλων.
- 10-12-2008, 13:43 #2
μετακομισε τοτε καπου αλλου να δεις αν παλι ακους τπτ
10-12-2008, 14:13 #3
γειά σου γένεσις...δεν είπες ότι και ο αδερφός σου ακούει τους θορύβους?
10-12-2008, 15:11 #4
Έχω ζητήσει μετάθεση για Ιωάννινα και περιμένω. Τόσο εύκολο είναι να μετακομίσεις? Λόγω οικονομικών, πρωτίστως.
Μου λένε οι υπόλοιποι ότι μεγαλοποιώ τους ήχους.
Πάντως και το ότι γράφω εδώ μου φαίνεται επικίνδυνο.
Ήθελα μια επικοινωνία όμως γιατί γνωρίζω το site.
10-12-2008, 15:59 #5
γιατι δεν παιρνεις μια βδομαδα αδεια να μεινεις στον αδερφο σου να δεις αν τα συμπτωματα θα υπαρχουν και εκει...στην περιπτωση που υπαρχουν θα πρεπει να το ψαξεις παραπανω,αν σταματησουν ισως να σου κανει πλακα καποιος απο διπλανο διαμερισμα.Ισως να μεγαλοποιεις και θορυβους που καθε σπιτι εχει.τριξιματα στα καλοριφερ,στα επιπλα λογω συστολων-διαστολων.Προσπαθησε να διελευκανεις αν ερχονται οι θορυβοι απο εξωτερικους παραγοντες η ειναι στο μυαλο σου,και συνεχιζεις αναλογα ...
10-12-2008, 18:12 #6
Εγώ θα σε συμβούλευα να πας σε ένα καλό γιατρό για να σε βοηθήσει καταρχήν να ισορροπήσεις.
Αν συνεχίσεις να ακούς τους θορύβους ζήτα από ένα φίλο να κοιμηθεί ένα βράδυ σπίτι σου και από κει θα πιστοποιήσεις αν είναι πραγματικοί.
Πάνω απ\' όλα όμως και γρήγορα, έναν καλό γιατρό. Είναι κρίμα να βασανίζεσαι....
10-12-2008, 20:19 #7
συμφωνω με ολους τους παραπανω
10-12-2008, 21:02 #8
Bλέπω γιατρό αν και οι γιατροί της ασφάλειας μου (ΔΕΗ) δεν διαθέτουν χρόνο για τον ασθενή. Σε ψυχοθεραπευτικό κέντρο πάλι είναι πολλά τα χρήματα.
Δυστυχώς είμαι και σε φάση όπου απομονώθηκα και δεν έχω γνωστούς για να τους καλέσω.
Αυτό είναι πρωτόγνωρο και μοιάζει με προσπάθεια τρομοκρατίας όχι ασθένεια.
Μπορώ να ξεχωρίσω αν κάτι είναι φανταστικό. Οι σκέψεις που είχα για κάποιο διάστημα μου μιλούσαν για τα αισθήματα ή δραστηριότητες ανθρώπων που συναντούσα και δεν ένιωθα απειλή.
10-12-2008, 23:05 #9
genesis, εάν οι γιατροί της ασφάλειας σου δε διαθέτουν χρόνο για τον ασθενή,
χρειάζεται ο ασθενής να βρει τρόπο να φροντίσει τον εαυτό του και εννοώ να προσπαθήσεις να βρεις άλλον γιατρό, ακόμη κι αν το κόστος είναι μεγαλύτερο. Βιώνεις τέτοια εσωτερική ένταση που δεν σε οφελεί να παραμένεις σε αυτήν.
Να χαρείς, η ψυχική σου υγεία είναι πολύτιμη, μην της βάζεις τρικλοποδιές.Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.
11-12-2008, 11:45 #10
συμφωνώ , καταρχήν ηρέμησε και μην το πολυσκέφτεσαι.. Είναι απλώς ψευδαισθήσεις που δεν υπάρχουν.. Τις δημιουργεί το ίδιο το μυαλό σου. Οπότε καθάρισε το μυαλό σου , κάνε λίγο γυμναστική,τρέξιμο και ό,τι και να έχεις όλα θα πάνε καλά.
Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα πάρεις φάρμακα τα οποία θα σε κάνουν καλά..
13-12-2008, 12:01 #11
Originally posted by maus
συμφωνώ , καταρχήν ηρέμησε και μην το πολυσκέφτεσαι.. Είναι απλώς ψευδαισθήσεις που δεν υπάρχουν.. Τις δημιουργεί το ίδιο το μυαλό σου. Οπότε καθάρισε το μυαλό σου , κάνε λίγο γυμναστική,τρέξιμο και ό,τι και να έχεις όλα θα πάνε καλά.
Οι θόρυβοι ακούγονται. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο.
Πόσοι άνθρωποι αθώοι κυρίως δεν έχουν αυτοκτονήσει όταν εμπλέκονταν σε κάποια υπόθεση? Στις υποκλοπές βρέθηκε νεκρός κάποιος νέος άνδρας από αυτοκτονία.
Ακόμη και εγώ που είμαι ένα άτομο που δεν εμπλέκεται πουθενά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν άντεξα αυτό το πράγμα.
Το μόνο που έκανα ήταν να στείλω επιστολές στην υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδας και της ΕΕ εκθέτοντας μια κατάσταση. Καλύτερα να ξεχάσω αυτές τις επιστολές.
13-12-2008, 19:52 #12
Ηρέμησε ! Τίποτα δεν αξίζει να πάρεις την ζωή σου .
Μίλα με τον γιατρό σου , πάρε μεγαλύτερη δόση φαρμάκων ή άλλαξε φάρμακο. Οι φωνές δημιουργούνται από το μυαλό σου και μόνο. Είναι κάτι σαν όνειρα.. Επίσης κάνε τακτικά γυμναστική , τρέξιμο κ.λ.π. . Όταν είσαι κουρασμένος από γυμναστική δεν μπορείς να είσαι και αγχωμένος παράλληλα.
Μην απελπίζεσαι , υπάρχει πάντα και ο Θεός.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Originally posted by genesis
Originally posted by maus
Οι θόρυβοι ακούγονται. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο.
Πόσοι άνθρωποι αθώοι κυρίως δεν έχουν αυτοκτονήσει όταν εμπλέκονταν σε κάποια υπόθεση? Στις υποκλοπές βρέθηκε νεκρός κάποιος νέος άνδρας από αυτοκτονία.
Ακόμη και εγώ που είμαι ένα άτομο που δεν εμπλέκεται πουθενά έκανα απόπειρα αυτοκτονίας γιατί δεν άντεξα αυτό το πράγμα.
Το μόνο που έκανα ήταν να στείλω επιστολές στην υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελλάδας και της ΕΕ εκθέτοντας μια κατάσταση. Καλύτερα να ξεχάσω αυτές τις επιστολές.
13-12-2008, 20:15 #13
Γλυκεια μου genesis, ας το δουμε λιγο το θεμα αφου το τοποθετησουμε στη βαση της λογικης.Καταλαβαινω οτι αυτο που λες οτι γινεται σε τρομαζει.Ειτε συμβαινει πραγματικα,ειτε ειναι αποτελεσμα της φαντασιας σου,αυτο το πραγμα σε ταραζει.Κι εγψ στη θεση σου ετσι θα ενιωθα.Εχεις σκεφτει καποιο λογο για τον οποιο θα μπορουσε καποιος να σου το κανει αυτο?
14-12-2008, 15:08 #14
μην κανετε το λαθος να τα αναλυετε με την λογικη. ΔΕΝ αναλυοντε. απλα πρεπει να καταλαβει το ατομο οτι ειναι απλα παραλογα ολα αυτα
14-12-2008, 17:48 #15
Δεν είναι παράλογο ότι κατάπια ένα κουτί Akineton μέσα σε ταξί και έχασα πάνω από έξι ώρες αυτή την ημέρα. Τουλάχιστον ας ξύπναγα σε δωμάτιο νοσοκομείου.
Επίσης δεν είναι λογικό να μην μου παρέχει νοσηλεία έστω για μια νύχτα κανένα νοσοκομείο αν φοβάμαι, έστω και σαν αποτέλεσμα της ασθένειας, για την ζωή μου ή των οικείων μου.
Επίσης έστειλα επιστολές, είναι δικαίωμά μου σαν πολίτη αυτής της ευνομούμενης χώρας, για διάδοση προσωπικών δεδομένων.
Πραγματικότητα επίσης είναι οι θάνατοι ή οι \"αυτοκτονίες\" διαφόρων προσώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις του δημοσίου.
Τώρα είμαι καλύτερα λόγω και της φαρμακευτικής αγωγής.
Δεν φοβάμαι και έχω ηρεμήσει. Βγαίνω για βόλτα και καφέ και εργάζομαι κανονικά αν και πήρα κάποιες μέρες αναρρωτική άδεια.
Το τι είναι πραγματικότητα και τι φαντασία μπορώ να το επεξεργαστώ καλύτερα στην ηρεμία. Δεν πιστεύω όμως ότι ένα άτομο που δεν με γνωρίζει μπορεί να αποφανθεί εκ\' προοιμίου ότι όλα είναι φαντασία.
Ψύχωση μπορεί να συμβεί και συμβαίνει σε όλους, ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο. Δεν σημαίνει ότι χάνουν την κρίση τους ή την νοημοσύνη τους και γίνονται 5 χρονών.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή