Results 46 to 60 of 90
Thread: Δυσμορφία και α-σεξουαλικότητα.
-
08-08-2009, 21:03 #46
Originally posted by keep_walking
Δεν θες ψυχολογο ή ψυχιατρο...θες τρελλο επιστημονα με ορεξη για πειραματα,αυτο ψαχνεις ουσιαστικα και τις απαντησεις τις ηξερες απο πριν...δεν ρωταγες κατι που δεν ξερεις.
κανενας τρελος επιστημονας , οση τρελα και να τον δερνει στο κεφαλι , δεν θα παει κοντρα στην φυση του ανθρωπου...
θα σου φεω ενα παραδειγμα..Τον ξερεις σιγουρα τον Φρανκενσταιν
και το περιφημο τερας που εφτιαξε απο τα πτωματα...
Τι επεδιωκε ο Αινσταιν? να δωσει ζωη στο τερας του και αυτο ερωτευτηκε παραβαινοντας την υποταγη στον αφεντη του καταστρεφοντας το πειραμα του .....
Ο ερωτας ειναι οπως ξεκαθαρα το δειχνει τοσο η Βιβλος οσο και η Ομηρικη ποιηση , η πρωτη μορφη αποδρασης του ανθρωπου απο τον δημιουργο του! Ειναι το θαυμα της ζωης να μπορει να καταργει καθε μορφης δεσμα ακομα και με την ιδια του την φυση που θελει τον ανθρωπο να ζει για να πεθανει...
Ειναι ηταν και θα ειναι η πιο επαναστατικη και ηρωικη πραξη του ειδους μας και καθε ειδους να νικησει την φθορα και να γινει αθανατο και ανεξιτηλο...
ΔΙΑΙΏΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ....
Ειναι η νικη του αδυναμου κοντρα στον ισχυρο..
Η νικη του δαυιδ εναντιον του Γολιαθ
Η χαρα και η ηδονη της αθανασιας οχι μιας μιζερης σωματικης πραγματικοτητας αλλα μιας ιδεας συνεχειας στο απειρο χωρις περιορισμους και ορια...
- 08-08-2009, 21:15 #47
αν βρειτε το φαρμακο παντως σφυριξτε το και απο δω :P
08-08-2009, 22:19 #48
Originally posted by katatonia
αν βρειτε το φαρμακο παντως σφυριξτε το και απο δω :P
ποιο ειναι το ακρον αωτον της φαντασιας ?
να φορας ενα προφυλαχτικο , να αυνανιζεσαι , να τραβας πιστολι και να πετας στον αερα το προφυλαχτικο , αφου ολοκληρωσης , να πυροβολας για να το πετυχης και να λες μετα στον εαυτο σου
οτι \"ο γυιος μου σκοτωθηκε σε αεροπορικο δυστύχημα\"!
09-08-2009, 02:24 #49
Originally posted by πανος12345
το σχολειο στην συγκεκριμενη περιπτωση , δεν εχει μαθητες και δασκαλους , ειναι αυτο που δεν δινει ουτε βραβεια ,ουτε αποβολες ,ουτε βαθμους ,αλλα μονο επικοινωνια , οπως μπορει ο καθε ενας και με οτι μεσο ξερει και διαθετει και καλα θα κανεις να το βλεπεις ετσι , γιατι προφανως δεν ξερεις ποσα μου εχουν συρει ολοι δω μεσα γιατι ειμαι νεος και εσυ νεοτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν θα ακολουθησω το παραδειγμα των παλαιοτερων αν ομως θες να μ βλεις σαν \"δασκαλο\" ειναι δικαιωμα σου , μονο μην κρινεις την συμπεριφορα μου γιατι δεν ειναι αυτο τοθεμα στο οποιο πεταχτηκες για να πεις και συ κατι....
Το θεμα στο οποιο πολλοι πεταχτηκαμε να πουμε κατι, αν ρωτησεις εκεινον που το εθεσε, θα σου πει πως ειμασταν ολοι εκτος θεματος(το ειπε ηδη) και ομως του λες πως του απαντας οτι και πριν,παρολο που σε θεωρει εκτος θεματος, δεν ειδα να λες για τον εαυτο σου πως πεταχτηκες.Δασκαλε που διδασκες!!!!!!!!!
Αν το θεμα σου ειναι ποιος ειναι νεοτερος και ποιος δεν ειναι, γραφτηκα 2 μηνες πρωτου ερθεις, σημαινει κατι αυτο?Δε βλεπω να σημαινει.Γι\'αυτο εχεις κανει σε λιγες μερες τοσα ποστ,να φυγει η ρετσινια του νεου? Ολοι κρινουν και κρινονται.Αναποφευκτο
09-08-2009, 10:19 #50
Originally posted by mIme?
Originally posted by πανος12345
το σχολειο στην συγκεκριμενη περιπτωση , δεν εχει μαθητες και δασκαλους , ειναι αυτο που δεν δινει ουτε βραβεια ,ουτε αποβολες ,ουτε βαθμους ,αλλα μονο επικοινωνια , οπως μπορει ο καθε ενας και με οτι μεσο ξερει και διαθετει και καλα θα κανεις να το βλεπεις ετσι , γιατι προφανως δεν ξερεις ποσα μου εχουν συρει ολοι δω μεσα γιατι ειμαι νεος και εσυ νεοτερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγω δεν θα ακολουθησω το παραδειγμα των παλαιοτερων αν ομως θες να μ βλεις σαν \"δασκαλο\" ειναι δικαιωμα σου , μονο μην κρινεις την συμπεριφορα μου γιατι δεν ειναι αυτο τοθεμα στο οποιο πεταχτηκες για να πεις και συ κατι....
Το θεμα στο οποιο πολλοι πεταχτηκαμε να πουμε κατι, αν ρωτησεις εκεινον που το εθεσε, θα σου πει πως ειμασταν ολοι εκτος θεματος(το ειπε ηδη) και ομως του λες πως του απαντας οτι και πριν,παρολο που σε θεωρει εκτος θεματος, δεν ειδα να λες για τον εαυτο σου πως πεταχτηκες.Δασκαλε που διδασκες!!!!!!!!!
Αν το θεμα σου ειναι ποιος ειναι νεοτερος και ποιος δεν ειναι, γραφτηκα 2 μηνες πρωτου ερθεις, σημαινει κατι αυτο?Δε βλεπω να σημαινει.Γι\'αυτο εχεις κανει σε λιγες μερες τοσα ποστ,να φυγει η ρετσινια του νεου? Ολοι κρινουν και κρινονται.Αναποφευκτο
ειναι ομως κακο αντιστοιχα , να κρινεις με λαθος κριτηρια ...
η εκθεση που γραφουμε εδω εχει ελευθερο θεμα...
οι κανονες δεν υποκεινται σε ποσοτικα αλλα σε ποιοτικα κριτηρια...
εισαι ελευθερος να γραψεις οπου θελεις , οσο θελεις και να κρινεις και να κρινεσαι απο το περιεχομενο και οχι το μεγεθος των ποστ σου...
λες λοιπον γιατι δεν ακουμε τον συνομιλητη μας?
αλλο μας ζηταει και αλλο του δινουμε...
ο σκοπος αυτης της μορφης διαλογου ειναι ακριβως ο ιδιος οπως εκεινος του χορου στο αρχαιο δραμα...
Αντιπροσωπευει την κοινη γνωμη....την δυναμη της κοινωνιας να μπορει να διορθωνει μονη της τον πρωταγωνιστη στα ματια του θεατη .....το εργο συχνα δειχνει εξατομικευμενες πλευρες και αντιστοιχες δρασεις....ο χορος εγκρινει η απορριπτει, επιδοκιμαζει η αποδοκιμαζει....ειναι μια μικρογραφια της πραγματικοτητας....
Ο φιλος μας εδω σκεπτεται λαθος...
Δεν ξερει τι προξενει τον πονο του....
Νομιζει οτι φταιει το μονο υγιες κομματι της υπαρξης του , αυτο που γλυτωσε απο το ατυχημα και την καταστροφη...
Ο χορος μας του το φωναζει...
Δεν σε θελουμε ομορφο αλλα καλο
Δεν σε θελουμε ινδαλμα αλλα γηινο ανθρωπινο με τις ατελειες σου...
Δεν ειμαστε εδω για να σου χαιδευουμε τα αυτια ....
Ειμαστε εδω γιατι βοηθώντας καποιον αλλον , πανω απο ολα , βοηθαμε τον εαυτο μας να μπορει να επικοινωνησει με το περιβαλλον του.....Αυτο ειναι που μας εφερε εδω ολους...
09-08-2009, 15:17 #51
εχω κατι που μπορει να σου φανει χρησιμο φιλε με την δυσμορφια....
θα σε αφησω να βγαλεις τα οποια συμπερασματα μονος σου...
ειδα προολιγου μια εκπομπη που λεγεται \"30 εκατομμύρια φιλοι μας\" και αναφερεται στα ζωα.
εδειξε μια γυναικα η οποια ειχε το μισο της ρποσωπο με εμφανη σημαδια απο προσφατη πλαστικη εγχειρηση με μυτη , στομα και το μισο σαγωνι εμφανως απο αλλο προσωπο...
η γυναικα ειε μαζι της ενα πιτμπουλ και ακομα ενα αλλο σκυλι..
διηγηθηκε οτι της εφαγε το προσωπο ενα αλλο πιτμπουλ και οταν την ρωτησε ο δημοσιογραφος αν ηταν το δικο της ειπε οχι....ηταν ενα αλλο σκυλι που το αφεντικο του \"δεν του ειχε μαθει να περιοριζει την επιθετικοτητα του....\"ειπε....
δεν εδειχνε καθολου επηρεασμενη με το γεγονος οτι το πιτμπουλ της ηταν πιο ασχημο απο την ιδια......\"το αγαπω οσο τιποτα στον κοσμο \'ελεγε μπροστα στην καμερα...
το πιμπουλ εδειχνε ηρεμο και γεματο αισθηματα γιαυτην...
νομιζω οτι η γυναικα αυτη πρεπει να εχει παρακολουθηθει απο ψυχολογο η ψυχιατρο
και πως η αποκτηση ενος μικρου πιτμπουλ ηταν μια καθαρα θεραπευτικη λυση γιατι της δωσε την ευκαιρια να ζησει ξανα την φοβια της οτι εφταιγε κατι αλλο για την παραμορφωση της απο αυτο , διαφορετικο απο την μαθηση που ειχε παρει απο το αφεντικο του...μπηκε στην περιπετεια να το διαπιστωσει η ιδια κανοντας αυτο που επρεπε
δινοντας αμεριστη αγαπη στο ζωο ,που αγορασε απο μωρο [για να μπορει να του μαθει να μην ειναι επιθετικο με τους αλλους ], οση πιθανον να της στερησε η παραμορφωση της και η αντιστοιχη ιδεα οτι ειναι αποκρουστικη και απωθητικη.
ομολογω οτι μετα την ιστορια που γεννηθηκε απο μονη της στο μυαλο μου , ξεπερασα το αρχικο σοκ και ειδα οτι ειχε ομορφο σωμα λεπτο , ηταν αρκετα ψηλη και σιγουρα ειχε τοση πολυ δυναμη που αν καποτε στην ζωη μου χρειαζομουνα καποια να στηριχθω πανω της , σιγουρα θα μπορουσα να το κανω με απολυτη ασφαλεια...
αν τυχει να την δω στον δρομο σιγουρα θα την πλησιασω για να δω αν αυτα που σκεφτηκα γιαυτη μπορει να ειναι πραγματικοτητα!
10-08-2009, 17:45 #52
Πολυ χρησιμο! Εσυ δυσμορφε φιλε μας καταλαβες? Αν τυγχον σε πετυχουμε σε καναλι να λες τον πονο σου θα θελουμε καποτε να σε γνωρισουμε στο δρομο.Η αν σε χτυπησε νταλικα και παραμορφωθηκες,ιυοθετησε μια νταλικα με οδηγο που θα του μαθεις εσυ τον κοκ.
Σε βλεπω να ξαναερωτευεσαι συντομα,με θεαματικα αποτελεσματα μετα απο αυτο.
10-08-2009, 18:16 #53
Πολυ χρησιμο! Εσυ δυσμορφε φιλε μας καταλαβες? Αν τυγχον σε πετυχουμε σε καναλι να λες τον πονο σου θα θελουμε καποτε να σε γνωρισουμε στο δρομο.Η αν σε χτυπησε νταλικα και παραμορφωθηκες,ιυοθετησε μια νταλικα με οδηγο που θα του μαθεις εσυ τον κοκ.
Σε βλεπω να ξαναερωτευεσαι συντομα,με θεαματικα αποτελεσματα μετα απο αυτο.
η μηπως οτι ο ερωτας αποτελει απο μονος του θεραπεια για καποιον που τον στερειται?
περνιεσαι για εξυπνος μου φαινεται αλλα κανεις λαθος...
10-08-2009, 18:20 #54
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by astrid
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ φίλε μου...(καλώς ήρθες καταρχήν)....δεν θα σου πω να κάνεις πλαστικές, αφού έχεις αλλεργία, (αν και υπάρχουν και τα λέιζερ που έχουν κάνει άλματα), αλλά ούτε να αποποιηθείς και να απέχεις απ την ανάγκη για συντροφικότητα που έχουν ακόμη και οι κατσαρίδες.
Θα σου πω να ψαχτείς για σύντροφο, σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με σένα, γιατί σίγουρα είναι πολύ περισσότεροι απ\' όσο νομίζεις και όσο ελπίζεις......
10-08-2009, 18:23 #55
Θεωρησες πως υπονοησα τον ερωτα ως μοναδικη θεραπεια για καποιον που στερειται?Η πως αμφεβαλα για την εξοικειωση που προκαλει η δημοσιοτητα?
Με ποιον με συνεκρινες για την εξυπναδα? Να ξερω τα στανταρ που χρησιμοποιεις.Ωραιο να κανεις λαθος ομως.Μαθαινεις κατι νεο. Εσενα λυπαμαι που τα ξερεις ολα!!!!!!
10-08-2009, 18:27 #56
Θεωρησες πως υπονοησα τον ερωτα ως μοναδικη θεραπεια για καποιον που στερειται?Η πως αμφεβαλα για την εξοικειωση που προκαλει η δημοσιοτητα?
Με ποιον με συνεκρινες για την εξυπναδα? Να ξερω τα στανταρ που χρησιμοποιεις.Ωραιο να κανεις λαθος ομως.Μαθαινεις κατι νεο. Εσενα λυπαμαι που τα ξερεις ολα!!!!!!
ν\'αγιασει το στομα σου
10-08-2009, 20:30 #57
μαθαινω απο τα λαθη μου οσο ο συνομιλητης μου μπορει να τα τεκμηριωνει...
10-08-2009, 20:32 #58
Originally posted by xika
ν\'αγιασει το στομα σου
εσφαλα ? που ? γιατι?
αυτο σημαινει διαλογος
10-08-2009, 20:34 #59
το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.
δεν εχει νοημα πια.
χανει την αξια του.
λυπαμαι
10-08-2009, 20:54 #60
Originally posted by xika
το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.
δεν εχει νοημα πια.
χανει την αξια του.
λυπαμαι
θυμασαι τι ειναι το θεμα που συζηταμε εδω?
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία