Δυσμορφία και α-σεξουαλικότητα. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 90 of 90
    Junior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by xika
    Originally posted by mIme?
    το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.

δεν εχει νοημα πια.

χανει την αξια του.

λυπαμαι
    γενικευεις προβαλοντας φοβικο υλικο και επιθετικοτητα...
    θυμασαι τι ειναι το θεμα που συζηταμε εδω?
    Πειραζει αν δεν διακρινω καμια ειδους επιθετικοτητα σε αυτο το ποστ? Μηπως εισαι highly sensitive people (HSP)? Μια ανια για επαναληψη διακρινω απο την Χικα.Μια αρνηση απο μερους σου να θυμηθεις τα παλια (ισχυει δεν ισχυει το περιεχομενο τους ,μπορει και να σε δικαιωνει,που ξερεις)
    Και μια λυπηση! Μηπως μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος,που εγκειται η επιθετικοτητα? Με επειχηρηματα που να βοηθουν στην επικοινωνια και οχι στον απλο χαρακτηρισμο και κριτικη?

σε αυτο επρεπε να απαντησεις Πανο. Που εντοπισες την επιθετικοτητα σε αυτη μου την απαντηση.

δεν σε ρωτησε κανενας εδω για την αμβλωση.
    εδω χικα
    \"το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.\"
    αυτο λεγεται γενικευση και ειναι μηχανισμος αμυνας
    οταν καποιος δεν μπορει να επικοινωνησει με τους αλλους
    γενικευει για να νοιωσει ασφαλεια...
    θες να απορριψιες τα λογικα μυ επιχειρηματα και επιδη δεν μπορεις αναφερεσαι σε εντυπωσεις απο μια αοριστη εικονα που εχουν σχηματισει \"οι αλλοι\" χωρις να μπορεις να επιειρηματολογησεις συγκεκριμενα
    Κακως λοιπον χικα δεν χρησιμοποιησες και εσυ την συρραφη ως ενα σκαριφημα να απαντησεις στον Πανο12345678 ,επιχειρηματολογοντας σε καθε τι που εχει πει για να αποδειξεις εναν ελεφαντα.
    Ετσι και αλλιως σε ενα συμπερασμα θα κατεληγε παλι. Στην επιθετικοτητα ,την οποια προσπαθει να αποδειξει μανιωδως ,επιθετικα στις οσες ωρες εχει ξοδεψει σε αυτο το φορουμ.
    Χαιρομαι που η σκεψη σου δεν λειτουργει στον αυτοματο.Με την εντολη\"ερμηνευσε ως επιθετικοτητα οτι και αν σου πουνε\" .Δεν μοιαζει καν με γενικευση το στυλ σου αυτο.

ενα τελευταιο για το διαβασμα...
    ακουσα χθες την πιο σημαντικη κουβεντα για την ψυχιατρικη , απο τον πιο σημαντικο ψυχιατρο ισως στην Χωρα...
    \"Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ....\"
    Αυτο μου δινει το δικαιωμα να προσπαθω οσο μπορω να επικοινωνησω με οσους μπορουν και θελουν μονο...
    Δεδομενο! Και μονο που ειπωθηκε,δειχνει αλλαζονια και επιθετικοτητα. Ψευτικη ταπεινοτητα.

το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.

δεν εχει νοημα πια.

χανει την αξια του.

λυπαμαι
    γενικευεις προβαλοντας φοβικο υλικο και επιθετικοτητα...
    θυμασαι τι ειναι το θεμα που συζηταμε εδω?
    Πειραζει αν δεν διακρινω καμια ειδους επιθετικοτητα σε αυτο το ποστ? Μηπως εισαι highly sensitive people (HSP)? Μια ανια για επαναληψη διακρινω απο την Χικα.Μια αρνηση απο μερους σου να θυμηθεις τα παλια (ισχυει δεν ισχυει το περιεχομενο τους ,μπορει και να σε δικαιωνει,που ξερεις)
    Και μια λυπηση! Μηπως μπορεις να εισαι πιο συγκεκριμενος,που εγκειται η επιθετικοτητα? Με επειχηρηματα που να βοηθουν στην επικοινωνια και οχι στον απλο χαρακτηρισμο και κριτικη?

σε αυτο επρεπε να απαντησεις Πανο. Που εντοπισες την επιθετικοτητα σε αυτη μου την απαντηση.

δεν σε ρωτησε κανενας εδω για την αμβλωση.
    εδω χικα
    \"το που εσφαλες το εξηγησα εγω και αλλα ποσα μελη απειρες φορες.\"
    αυτο λεγεται γενικευση και ειναι μηχανισμος αμυνας
    οταν καποιος δεν μπορει να επικοινωνησει με τους αλλους
    γενικευει για να νοιωσει ασφαλεια...
    θες να απορριψιες τα λογικα μυ επιχειρηματα και επιδη δεν μπορεις αναφερεσαι σε εντυπωσεις απο μια αοριστη εικονα που εχουν σχηματισει \"οι αλλοι\" χωρις να μπορεις να επιειρηματολογησεις συγκεκριμενα
    Κακως λοιπον χικα δεν χρησιμοποιησες και εσυ την συρραφη ως ενα σκαριφημα να απαντησεις στον Πανο12345678 ,επιχειρηματολογοντας σε καθε τι που εχει πει για να αποδειξεις εναν ελεφαντα.
    Ετσι και αλλιως σε ενα συμπερασμα θα κατεληγε παλι. Στην επιθετικοτητα ,την οποια προσπαθει να αποδειξει μανιωδως ,επιθετικα στις οσες ωρες εχει ξοδεψει σε αυτο το φορουμ.
    Χαιρομαι που η σκεψη σου δεν λειτουργει στον αυτοματο.Με την εντολη\"ερμηνευσε ως επιθετικοτητα οτι και αν σου πουνε\" .Δεν μοιαζει καν με γενικευση το στυλ σου αυτο.

ενα τελευταιο για το διαβασμα...
    ακουσα χθες την πιο σημαντικη κουβεντα για την ψυχιατρικη , απο τον πιο σημαντικο ψυχιατρο ισως στην Χωρα...
    \"Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ....\"
    Αυτο μου δινει το δικαιωμα να προσπαθω οσο μπορω να επικοινωνησω με οσους μπορουν και θελουν μονο...
    Δεδομενο! Και μονο που ειπωθηκε,δειχνει αλλαζονια και επιθετικοτητα. Ψευτικη ταπεινοτητα.
    εσυ εγραψες οτι περνιεσαι για χαζος και εγω για εξυπνος...
    μηπως τελικα δεν εχει σημασια?
    τι σχεση εχουν αυτα σου τα ποστ με το θεμα της δυσμορφιας?
    θες να χρησιμοποιησω αλλη λεξη?
    να το κανω
    ΚΑΜΜΙΑ

Junior Member
    Παίδες, κάτι δε γίνεται σωστά εδώ.

Μπορείτε να βρίζεστε σε κάποιο άλλο thread μήπως και μου απαντήσει κάποιος επαγγελματίας?

Και επίσης, το τι θέλω να κάνω και τι δε θέλω να κάνω είναι καθαρά δικό μου θέμα. Δε ζήτησα τις απόψεις σας. Το ο,τι τις γράφετε, δικό σας θέμα, όμως γιατί το κάνετε αφού δε σας ζητήθηκε?

Μπορεί να απομονωθεί το θέμα και να μείνει μόνο η αρχική ερώτηση που να απευθύνεται σε κάποιον επαγγελματία?

Senior Member
    γιατί δεν απευθύνεσαι σε σεξολόγο;

Senior Member
    mruser παντως και κατι αλλο σου λειπει που δεν το εχεις...

η ευγενεια :)

Junior Member
    εσυ εγραψες οτι περνιεσαι για χαζος και εγω για εξυπνος...
    μηπως τελικα δεν εχει σημασια?
    τι σχεση εχουν αυτα σου τα ποστ με το θεμα της δυσμορφιας?
    θες να χρησιμοποιησω αλλη λεξη?
    να το κανω
    ΚΑΜΜΙΑ
    Η χρηση κεφαλαιων εμπεριεχει επιθετικοτητα, θα νομιζα πως μου φωναζεις. Εκτος και αν γνωριζεις τι αριθμο μειωπιας εχω και ηθελες να εισαι σιγουρος οτι θα φανει η λεξη \"καμια\" .
    Εδωσες αρκετες απαντησεις για να σταθεις αυτη τη χρονικη στιγμη και να συνειδητοποιησεις οτι η συζητηση δεν αφορα το τοπικ του mruser.Χαιρομαι που το εκανες εγκαιρα για σενα!

mruser αν διαγραψεις την αρχικη σου ερωτηση και την θεσεις ως νεο θρεντ ,θα ειναι καθαρα το ερωτημα σου μονο του περιμενοντας μια σχετικη απαντηση.

Οταν σβησεις την επιθυμια και αναγκη για συντροφικοτητα, φροντισε να σβησεις απο τη μνημη σου τη θυμιση της, γιατι θα ειναι αφορητο που δε θα μπορεις να την επαναφερεις βλεποντας γυρω σου την εκδηλη παρουσια της.

Originally posted by mruser
    Παίδες, κάτι δε γίνεται σωστά εδώ.

Μπορείτε να βρίζεστε σε κάποιο άλλο thread μήπως και μου απαντήσει κάποιος επαγγελματίας?

Και επίσης, το τι θέλω να κάνω και τι δε θέλω να κάνω είναι καθαρά δικό μου θέμα. Δε ζήτησα τις απόψεις σας. Το ο,τι τις γράφετε, δικό σας θέμα, όμως γιατί το κάνετε αφού δε σας ζητήθηκε?

Μπορεί να απομονωθεί το θέμα και να μείνει μόνο η αρχική ερώτηση που να απευθύνεται σε κάποιον επαγγελματία?

Επειδή εδώ δεν είναι το τσιφλίκι του πατέρα σου και δεν έχει κανένας επαγγελματίας την υποχρέωση να ασχοληθεί μαζί σου, πήγαινε βρες κανένα γιατρό που μπορεί να σε βοηθήσει, αλλά το κυριότερο να σε αντέξει φίλε, γιατί έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από τις χυλόπιτες που έχεις φάει...

Senior Member
    Καλησπέρα.

Είμαι στα 30 και κάτι ψιλά και δεν είχα γυναίκα. Είμαι άσχημος.

Αυτό που με απασχολεί είναι μήπως κάποιος γνωρίζει κάποια μέθοδο, κάποια τακτική, κάποιο βιβλίο που μπορεί να με βοηθήσει να κάνω αυτό που ονειρεύομαι: να σταματήσουν να με απασχολούν οι γυναίκες. Θέλω να μην ερωτεύομαι. Έχω ακούσει για α-σεξουαλικά άτομα, είναι εκ γενετής κατάσταση? Μπορώ να το καταφέρω με εξάσκηση ή με φάρμακα? Δε με ενδιαφέρει να έχω στύση ή σεξουαλική επιθυμία, με ενδιαφέρει να μην έχω ανάγκη από συντροφικότητα. Να μη θέλω πλέον γυναίκες (ούτε άντρες, μη πεταχτεί κανένας εξυπνάκιας).

Δε θέλω να ακούσω πως δε πρέπει να υποχωρώ, ούτε πως όλοι θα βρουν το ταίρι τους, ούτε να κάνω δίαιτα ούτε να βελτιώσω την αυτοπεποίθηση μου ή οτιδήποτε τέτοιο, θέλω μόνο απάντηση σε αυτό που ζητάω, αν έχετε, αλλιώς σας ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή που θα μου δίνατε, αλλά καλύτερα να σωπάστε.

Συγγνώμη που γίνομαι επιθετικός, όμως γνωρίζει κάποιος επαγγελματίας ψυχολόγος να μου δώσει μια απάντηση?

Ευχαριστώ.

Υ.Γ. Για να σας βοηθήσω καλύτερα, σκεφτείτε τι θα προτείνατε σε κάποιον άντρα της ηλικίας μου αν είχε εξαιρετικά παραμορφωμένο πρόσωπο από ατύχημα και δε μπορούσαν να βοηθήσουν οι πλαστικές λόγω αλλεργιών. Επίσης, λόγω του ατυχήματος, η ομιλία του είναι τραγικά δυσνόητη στους άλλους, σε σημείο που συνήθως του ζητάνε να γράψει αυτά που θέλει να πει.

Και για να απαντήσω στο αρχικό ερώτημα...

Αυτά που αισθανόμαστε -δυστυχώς για τους πιο ρομαντικούς- εξαρτόνται από ουσίες μέσα στο σώμα μας και όχι επειδή ένα αγγελάκι πέταξε πάνω απ\' το κεφάλι μας και μας σημάδεψε με το τόξο του. Η ορμόνη του έρωτα λοιπόν είναι η οξυτοκίνη.Αν καταργήσεις την οξυτοκίνη αυτόματα καταργείς και τον έρωτα ή ακόμη και την ανάγκη για συναισθηματικό δέσιμο.

Από εδώ και πέρα κάνε την έρευνα μόνος σου αγαπητέ φίλε μου, εγώ την απάντηση σου την έδωσα εσύ βρες τον τρόπο.

Να \'σαι καλά.

Υ.Γ. Περίμενα περισσότερη ωριμότητα από ορισμένους εδώ μέσα...

Senior Member
    Χμ δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα.
    Πως εξηγεις καταστασεις που δεν εισαι ερωτευμενος συνεχεια,ή που ερωτευεσαι μια φορα καθε δεκαετια...δηλαδη τι ειναι αυτο που κινει την ορμονη να δρασει?
    Ή υπαρχει η ορμονη και λειτουργει ή δεν υπαρχει ετσι δεν ειναι?
    Νομιζω οτι το θεμα ειναι περιπλοκο και εγκεφαλικο...χα χα θα ειχαν φτιαξει ουσιες για καθε συναισθημα αν ηταν τοσο απλα,οπως διαβαζα σε ενα βιβλιο ε.φ.
    Θες χαρα πιες αυτο,θες ερωτα πιες αυτο.
    Δεν λεω οτι δεν υπαρχει αυτη η ορμονη,αλλωστε ενα κομματι κρεας ειμαστε απλως οτι η μηχανη ειναι πολυπλοκη.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

προς mruser:
    προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτό που ζητάς δεν γίνεται.
    δεν γνωρίζω αν υπάρχουν τέτοια φάρμακα (καταστολής έως αδρανοποίηση ερωτικού συναιασθήματος και όχι ορμής) ή επιστήμονες που εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους για να επιτύχουν αυτό που ζητάς.
    είσαι σε μια ηλικία που και το συναίσθημα και οι ορμές σου (από αυτά που διάβασα) δουλεύουν κανονικά.
    μεγαλώνοντας σε ηλικία μπορεί να φθίνουν οι ορμές, αλλά το συναίσθημα θα παραμείνει ζωντανό.

Junior Member
    Dimitris1979, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω εκτεταμένα.

Ένα πρόβλημα είναι πως οι ψυχολόγοι δε γράφουν εύκολα τα φάρμακα που εσύ θες (χααχαχαχαχα).

Senior Member
    .........mruser αν διαγραψεις την αρχικη σου ερωτηση και την θεσεις ως νεο θρεντ ,θα ειναι καθαρα το ερωτημα σου μονο του περιμενοντας μια σχετικη απαντηση.

Οταν σβησεις την επιθυμια και αναγκη για συντροφικοτητα, φροντισε να σβησεις απο τη μνημη σου τη θυμιση της, γιατι θα ειναι αφορητο που δε θα μπορεις να την επαναφερεις βλεποντας γυρω σου την εκδηλη παρουσια της.
    υπαρχει μια υπεροχη ταινια που λεγεται \"η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου\" και μου την θυμισες.
    κι εσυ κι αυτο το θρεντ...
    ειναι δυο νεοι που ειχαν μεταξυ τους μια πολυ εντονη αλλα αδιεξοδη ερωτικη σχεση, που η διαλυση της και ολη η εμπειρια ηταν τοσο αβασταχτη γι αυτους, που και οι δυο, ο καθενας ξεχωριστα, απευθυνθηκαν σε μια εταιρια που ειχε την τεχνολογια και κατοπιν συμβολαιου, αναλαμβανε να σβησει απ την μνημη σου οποιαδηποτε τραυματικη εμπειρια, εποχη, κλπ...
    στην πορεια του σβησιματος της μνημης του αντρα λοιπον, αυτος συνειδητοποιει ποσο πολυτιμη ηταν γι αυτον εν τελει η γνωριμια αυτη, και προσπαθει με τις νοητικες του δυναμεις να ξεγελασει το μηχανημα και να κρυψει τις αναμνησεις που απεμειναν σε γωνιες του μυαλου του για να τις διασωσει...
    η μοιρα τους ξαναεφερε μαζι, γιατι το θεμα δεν ηταν ...μηχανικο... ηταν οι βαθυτερες αναγκες τους που τους ενωναν ξανα και ξανα...

πολυ ωραια ταινια, βρειτε την να τη δειτε. με τον τζιμ καρευ σε μοναδικη ερμηνεια, καμια σχεση με τις σαχλες που εχει παιξει
    ειχε βγει στους κινηματογραφους ακριβως την εποχη που αναρωτιομουν για ποιο λογο να ζουμε τετοιο δυσβασαχτο πονο απο τις αναμνησεις της καλης εποχης μιας σχεσης μας, και εξαιτιας της αλλαξα γνωμη...

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    .........mruser αν διαγραψεις την αρχικη σου ερωτηση και την θεσεις ως νεο θρεντ ,θα ειναι καθαρα το ερωτημα σου μονο του περιμενοντας μια σχετικη απαντηση.

υπαρχει μια υπεροχη ταινια που λεγεται \"η αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου\" και μου την θυμισες.
    ειναι δυο νεοι που ειχαν μεταξυ τους μια πολυ εντονη αλλα αδιεξοδη ερωτικη σχεση, που η διαλυση της και ολη η εμπειρια ηταν τοσο αβασταχτη γι αυτους, που και οι δυο, ο καθενας ξεχωριστα, απευθυνθηκαν σε μια εταιρια που ειχε την τεχνολογια και κατοπιν συμβολαιου, αναλαμβανε να σβησει απ την μνημη σου οποιαδηποτε τραυματικη εμπειρια, εποχη, κλπ...
    στην πορεια του σβησιματος της μνημης του αντρα λοιπον, αυτος συνειδητοποιει ποσο πολυτιμη ηταν γι αυτον εν τελει η γνωριμια αυτη, και προσπαθει με τις νοητικες του δυναμεις να ξεγελασει το μηχανημα και να κρυψει τις αναμνησεις που απεμειναν σε γωνιες του μυαλου του για να τις διασωσει...
    η μοιρα τους ξαναεφερε μαζι, γιατι το θεμα δεν ηταν ...μηχανικο... ηταν οι βαθυτερες αναγκες τους που τους ενωναν ξανα και ξανα...

πολυ ωραια ταινια, βρειτε την να τη δειτε. με τον τζιμ καρευ σε μοναδικη ερμηνεια, καμια σχεση με τις σαχλες που εχει παιξει
    ειχε βγει στους κινηματογραφους ακριβως την εποχη που αναρωτιομουν για ποιο λογο να ζουμε τετοιο δυσβασαχτο πονο απο τις αναμνησεις της καλης εποχης μιας σχεσης μας, και εξαιτιας της αλλαξα γνωμη...

ρεμεντυ ειναι υπεροχη ταινια!! την εχω δει απειρες φορες.

Junior Member
    Originally posted by Remedy

ρεμεντυ ειναι υπεροχη ταινια!! την εχω δει απειρες φορες.
    Πολυ γνωστη ταινια,δεν εχω δει ,παρα μονο,την αρχη της,την γνωριμια του Καρευ με την Ουινσλετ ,στο τρενο...νομιζω! Υπηρξε ομως ενα προβλημα και την αφησαμε σ\'αυτο το σημειο, ξεχαστικε μετα εντελως.
    Μωρε λες να τη δω? Γιατι οχι!

Junior Member

Ένα πρόβλημα είναι πως οι ψυχολόγοι δε γράφουν εύκολα τα φάρμακα που εσύ θες (χααχαχαχαχα).
    Το ιδιο παραπονο εχουν και οι εξαρτημενοι απο τα ναρκωτικα.Γνωριζουν για το αποθεμα μορφινης μερικων γιατρων και τους πιανει το παραπονο.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456