Results 31 to 45 of 90
Thread: Δυσμορφία και α-σεξουαλικότητα.
-
08-08-2009, 00:45 #31
Εμένα ας μου επιτρέψει ο φίλος μου να πω μια πραγματική ιστορία που έζησα.Δυστυχώς δεν ξέρω να του απαντήσω σε αυτο που ρώταγε.Αν ήξερα μάλλον θα του έλεγα.Δε ξέρω.
Ειχα έναν φίλο πριν χρονια και επισκέφτηκα το σπίτι του.Ηταν η μητερα του,μια ομορφότατη ευγενέστατη κυρία,και ξαφνικά ήρθε ο πατέας του παιδιού.Είχε ένα κατακοκκινο κεφάλι γεμάτο εγκαυματα(δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα),το γεγονός είχε γίνει-από οτι μου είπανε-από επίθεση(;)με βιτριόλι ή κάτι τέτοιο στην εφηβική του ηλικια.Ο άνθρωπος πραγματικά δεν βλεπότανε.Παρόλα αυτα ειχε φτιάξει μια πολύ καλή οικογένεια.Την (υγιη)γυναίκα την γνώρισε αργότερα.
Τώρα οι επιλογές και η θέληση του καθενός διαφέρουν και ειναι κατανοητό για εμένα.
Πάντως σαφέστατα η δυσμορφια από μόνη της,δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα.Μια αναζήτηση στα άλλα θέματα αυτού του φόρουμ μπορεί να το αποδείξει..
- 08-08-2009, 00:55 #32
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by mruser
Νοιώθω σαν να πήγα στον χασάπη και να του είπα πως θέλω 5 χοιρινές μπριζόλες και η απάντηση του: \"Δε θα σου πω αν έχω μπριζόλες, θέλεις μήπως καμιά συκωταριά?\".
Είπαμε, αν έχετε να πείτε κάτι πάνω σε αυτό που ζητάω, πείτε το, αλλιώς καλύτερα να μη πείτε τίποτα.
Έπρεπε να πεταχτείτε όλοι να πείτε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα? Αν νοιώθετε παρόρμηση συγκρατηθείτε και μη γράψετε τίποτα.
Συγγνώμη που είμαι απότομος.
Ο ψυχολόγος που με βλέπει λέει πως κάτι τέτοιο που ζητάω είναι πιθανό να γίνει, όμως ο ίδιος αρνείται να εφαρμόσει επάνω μου τέτοια θεραπεία.
Τον ρώτησα αν το ψάξω μόνος μου, είναι πιθανό να βρω καμιά άκρη? Μου είπε ναι, συνεχίζω να τον βλέπω βέβαια, αλλά ψάχνω και για αυτό.
Ευχαριστώ.
Υ.Γ. Σας παρακαλώ, απαντήσεις μόνο πάνω σε αυτό που ρώτησα.
Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας και αν σου αρέσει την κρατάς, αν όχι την αγνοείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λόγο από κανένα.
Έχω γνωρίσει στη ζωή μου πολλούς αθρώπους άσχημους και με πολύ σοβαρά προβλήματα που η ευγένεια και η καλλιέργεια τους με έκαναν να μη βλέπω καμιά ασχήμια ή αναπηρία επάνω τους.
Επικεντρώσου λοιπόν στο να καλλιεργήσεις την προσωπικότητα σου και αν τελικά δεν τα καταφέρεις, πήγαινε να ευνουχιστείς γιατί δεν έχεις καμια τύχη με τις γυναίκες όσο συμπεριφέσαι έτσι....
ειναι δυνατον πραγματικα να πιστευεις ρε κοπελα μου οτι ολη η σεξουαλικη διαθεση ενος ανδρα περιοριζεται τοπικα στο πουλι και τους ορχεις?
τι ειδους συμβουλη ειναι αυτη που μολις τωρα εδωσες?
αν ηταν αληθεια μπορω και να πεθανω στην προσπαθεια να εχεις το δικαιωμα να τη πιστευης και να την εκφραζεις οσο παραλογη και να ακουγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομως δεν ειναι αληθεια θεοφανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ειναι αποδειξη της κακης παιδειας που πηρες στην δωρεαν παιδεια μας......
δεν ειναι η παρορμηση δεντρο για να κοψεις τον κορμο και να ριξεις και τιποτα φυτοφαρμακα για να μαραθει η ριζα....
Ειναι επιθετικοτητα , τοσο φυσικη , οσο η ιδια η ζωη και ακομα και αν κοψεις οτι σου αρεσει , δεν παυει ποτε να επηρεαζει το μυαλο και την ψυχη και οχι το πουλι ενος αντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου φαινεται οτι πραγματι μπορουμε να βλαψουμε καποιους απο καθαρη αγνοια εδω μεσα!
αυτο εγραψαν τα χερια σου στο πληκτρολογιο και μην κανεις οτι δεν μπορεις να το διαβασεις γιατι εκεθετεις το φορουμπου σε φιλοξενει και τον σκοπο του που ειναι να βοηθεισης καποιον να λυτρωθει απο ενα προβλημα του και οχι εσυ απο το δικο σου
θεοφανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
γιατι δικο σου λεγεται στην συγκεριμενη περιπτωση αγνοια και επιθετικοτητα απαραδεκτη λογω και παλι αγνοιας!!!!!!!!
Originally posted by keep_walking
Ουσιαστικα ειναι σαν να ερχεσαι σε ενα φορουμ αλληλουποστηριξης που στηριζει τη ζωη και να ρωτας...ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος αυτοκτονιας?
Τι περιμενεις και εσυ με το ιδιο τροπο θα αντιδρουσες.
Καταλαβαινω την σοβαροτητα του προβληματος που αντιμετωπιζεις και δεν ξερω πως θα αντιδρουσε ο γραφων στο συγκεκριμενο προβλημα.
Ειναι ισως πολυ πιο σοβαρο απο τα ψιλοπροβληματα που εχουμε εμεις.Αν θελεις να αντλησεις δυναμη μπορεις εκτος απο το φορουμ μας να επισκεφτεις και αλλα που αφορουν κυριως σωματικα προβληματα και να δεις πως την παλευουν οι τυποι εκει οπως το disability.gr.
Εγω το εχω κανει και εχω παρατηρησει οτι παρολα τα σοβαροτατα προβληματα που αντιμετωπιζουν μερικοι,και σε κανουν να νοιωθεις μικρος απενατι τους, δεν το βαζουν κατω και παλευουν για το καλυτερο.
ακομα μια φορα σοφα μετρημενος και χρησιμος σε καθε συνομιλητη σου
μπραβο ρε κιπ!
Δε νομιζω οτι εισαι αρμοδιος να επιβραβεβεις και να \"μαλωνεις\" καθε μελος του φορουμ!!!!!!!!!!!!!
Περα απο αυτη την αστεια συμπεριφορα σου και την ταση να συμπεριφερεσαι λες και εχεις να κανεις με ταξη σχολειου, στην οποια δεν νομιζω να εχει δηλωσει καποιος μαθητης σου!!!!!!!!!!!!! Περα λοιπον απο αυτο, η αληθεια στην οποια αναφερεσαι εινα αρκετα υποκειμενικη για τον καθεναν ,εστω και αν αυτη γραφτικε ως γνωση απο πολλους γνωστους και διασημους επιστημονες και συγγραφεις.
Συγνωμη για την ασχετη παρθεση στο ποστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08-08-2009, 01:48 #33
Originally posted by mIme?
Νοιώθω σαν να πήγα στον χασάπη και να του είπα πως θέλω 5 χοιρινές μπριζόλες και η απάντηση του: \"Δε θα σου πω αν έχω μπριζόλες, θέλεις μήπως καμιά συκωταριά?\".
Είπαμε, αν έχετε να πείτε κάτι πάνω σε αυτό που ζητάω, πείτε το, αλλιώς καλύτερα να μη πείτε τίποτα.
Έπρεπε να πεταχτείτε όλοι να πείτε τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα? Αν νοιώθετε παρόρμηση συγκρατηθείτε και μη γράψετε τίποτα.
Ο ψυχολόγος που με βλέπει λέει πως κάτι τέτοιο που ζητάω είναι πιθανό να γίνει, όμως ο ίδιος αρνείται να εφαρμόσει επάνω μου τέτοια θεραπεία.
Τον ρώτησα αν το ψάξω μόνος μου, είναι πιθανό να βρω καμιά άκρη? Μου είπε ναι, συνεχίζω να τον βλέπω βέβαια, αλλά ψάχνω και για αυτό.
Ευχαριστώ.
Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας και αν σου αρέσει την κρατάς, αν όχι την αγνοείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λόγο από κανένα.
Έχω γνωρίσει στη ζωή μου πολλούς αθρώπους άσχημους και με πολύ σοβαρά προβλήματα που η ευγένεια και η καλλιέργεια τους με έκαναν να μη βλέπω καμιά ασχήμια ή αναπηρία επάνω τους.
Επικεντρώσου λοιπόν στο να καλλιεργήσεις την προσωπικότητα σου και αν τελικά δεν τα καταφέρεις, πήγαινε να ευνουχιστείς γιατί δεν έχεις καμια τύχη με τις γυναίκες όσο συμπεριφέσαι έτσι....
ειναι δυνατον πραγματικα να πιστευεις ρε κοπελα μου οτι ολη η σεξουαλικη διαθεση ενος ανδρα περιοριζεται τοπικα στο πουλι και τους ορχεις?
αν ηταν αληθεια μπορω και να πεθανω στην προσπαθεια να εχεις το δικαιωμα να τη πιστευης και να την εκφραζεις οσο παραλογη και να ακουγεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ομως δεν ειναι αληθεια θεοφανια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν ειναι η παρορμηση δεντρο για να κοψεις τον κορμο και να ριξεις και τιποτα φυτοφαρμακα για να μαραθει η ριζα....
Ειναι επιθετικοτητα , τοσο φυσικη , οσο η ιδια η ζωη και ακομα και αν κοψεις οτι σου αρεσει , δεν παυει ποτε να επηρεαζει το μυαλο και την ψυχη και οχι το πουλι ενος αντρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μου φαινεται οτι πραγματι μπορουμε να βλαψουμε καποιους απο καθαρη αγνοια εδω μεσα!
αυτο εγραψαν τα χερια σου στο πληκτρολογιο και μην κανεις οτι δεν μπορεις να το διαβασεις γιατι εκεθετεις το φορουμπου σε φιλοξενει και τον σκοπο του που ειναι να βοηθεισης καποιον να λυτρωθει απο ενα προβλημα του και οχι εσυ απο το δικο σου
γιατι δικο σου λεγεται στην συγκεριμενη περιπτωση αγνοια και επιθετικοτητα απαραδεκτη λογω και παλι αγνοιας!!!!!!!!
Ουσιαστικα ειναι σαν να ερχεσαι σε ενα φορουμ αλληλουποστηριξης που στηριζει τη ζωη και να ρωτας...ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος αυτοκτονιας?
Καταλαβαινω την σοβαροτητα του προβληματος που αντιμετωπιζεις και δεν ξερω πως θα αντιδρουσε ο γραφων στο συγκεκριμενο προβλημα.
Ειναι ισως πολυ πιο σοβαρο απο τα ψιλοπροβληματα που εχουμε εμεις.Αν θελεις να αντλησεις δυναμη μπορεις εκτος απο το φορουμ μας να επισκεφτεις και αλλα που αφορουν κυριως σωματικα προβληματα και να δεις πως την παλευουν οι τυποι εκει οπως το disability.gr.
Εγω το εχω κανει και εχω παρατηρησει οτι παρολα τα σοβαροτατα προβληματα που αντιμετωπιζουν μερικοι,και σε κανουν να νοιωθεις μικρος απενατι τους, δεν το βαζουν κατω και παλευουν για το καλυτερο.
μπραβο ρε κιπ!
Δε νομιζω οτι εισαι αρμοδιος να επιβραβεβεις και να \"μαλωνεις\" καθε μελος του φορουμ!!!!!!!!!!!!!
Περα απο αυτη την αστεια συμπεριφορα σου και την ταση να συμπεριφερεσαι λες και εχεις να κανεις με ταξη σχολειου, στην οποια δεν νομιζω να εχει δηλωσει καποιος μαθητης σου!!!!!!!!!!!!! Περα λοιπον απο αυτο, η αληθεια στην οποια αναφερεσαι εινα αρκετα υποκειμενικη για τον καθεναν ,εστω και αν αυτη γραφτικε ως γνωση απο πολλους γνωστους και διασημους επιστημονες και συγγραφεις.
mime....δεν έχει νόημα....οι περισσότεροι έχουμε σταματήσει ν ασχολούμαστε εδώ και μέρες και αλήθεια δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Περιμένουμε μήπως και καταλάβει πως μάταια γλύφει τα εναπομείναντα ευγενικά μέλη που του απαντούν αραιά και που και μας αδειάσει τη γωνια....
ΥΓ. Και για να μη ξεχνιόμαστε, (επειδή ίσως δεν ξέρεις), το μένος μου προκύπτει απ τους χαρακτηρισμούς του κυρίου, \"χαπάκηδες\", \"ψυχοπαθείς\", σε μέλη που παλεύουν να γίνουν καλά εδώ μέσα,΄χώρια πως πήγε να μας πλασσαριστεί ως ψυχολόγος και μόνο γιαούρτια δεν έφαγε...
08-08-2009, 02:13 #34
Ναι ξερω, τον διασκεδαζω λιγο ακομα,μη ξεχνιομαστε.
Ειναι φανερο οτι ειναι το αγαπημενο του χομπι...
08-08-2009, 12:02 #35
Ενας άνθρωπος που εχει ήδη ψυχοθεραπευτή και απευθύνεται σε ένα φορουμ υποστήριξης ,
εχει πάνω απο όλα αναγκη την γνώμη μας σαν γυναίκες και άνδρες που βασανίζονται απο ένα παρόμοιο πρόβλημα , επιδιωκει έμμεσα την επιβεβαίωση της φύσης ενός προβλήματος
και οχι των τρόπων θεραπείας του , ακόμα και όταν ο ίδιος υποφέρει και επιζητεί το ταχύτερο να απαλλαγεί απο το πρόβλημα που τον απασχολεί...
Το ποια φάρμακα θα μπορούσαν να αναστείλουν τις σεξουαλικές του ορμές , νομίζω θα του το πει ο θεραπευτής του και οχι εμείς...Εμείς πάλι μπορούμε να του πούμε, τι θα καναμε αν είμαστε στην θεση του ...Πολύ σωστά η πανικουλα, η μαρια και ο κιπ , κανουν αυτήν την υπέρβαση.
Φίλε σου λένε με τον τρόπο τους, κατανοούμε ότι για σένα , το πρόβλημα σου μοιάζει ανυπέρβλητο και βασανιστικό... Πάλεψε το όμως , γιατί δεν οφείλεται στις σεξουαλικές σου επιθυμίες, γιατί αυτές δεν έχουν τίποτα το μεπτο και το άσχημο για μας...
Στο μυαλό σου μόνο φέρνουν αναστάτωση απογοήτευση και αναστολές ....
Το τραύμα σου δεν μπόρεσε να βλάψει την φύση σου....
Θα έλεγα ότι έκανε σοφά ο θεραπευτής σου να σε στείλει εδώ στον \"έξω κόσμο \" για να διαπιστώσεις πως όλοι μας έχουμε προβλήματα, καθώς και ότι το πιο δύσκολο ίσως, ειναι να βρούμε τη ρίζα τους στην ψυχή και το μυαλό μας .
Δες λοιπόν κατάματα την αλήθεια και βρες μονος σου την λύση που σου ταιριάζει καλύτερα.
Από μας κράτα μόνο αυτά
Κατερινακι.......η αγαπη δεν ειναι μονο η εξωτερικη εμφανιση ενος ανδρα
κιπ.........παρολα τα σοβαροτατα προβληματα που αντιμετωπιζουν μερικοι,και σε κανουν να νοιωθεις μικρος απενατι τους, δεν το βαζουν κατω και παλευουν για το καλυτερο.
θεοφανια....Είμαστε εδώ για να λέμε τη γνώμη μας και αν σου αρέσει την κρατάς, αν όχι την αγνοείς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αφαιρέσεις το λόγο από κανένα.
μαρια....Σιγουρα υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα το καθε προβλημα το φτιαχνουμε στο μυαλο μας σαν να ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του κοσμου...
πανικουλα......αν και πυστευω η δυσμορφια σου δεν σταματαει να σε κανει να εισαι αντρας.
νομιζω οτι εχεις ηδη πολλες ενδειξεις για να βρεις μονος σου την λυτρωση που ζητας ....
ΥΓ.αν εχεις κοντα καποιο βιντεαδικο πηγαινε και ζητα να παρεις μια ταινια που λεγεται
η πενταμορφη και το τερας ...θα καταλαβεις πολλα απο οσα καθοριζουν τις σχεσεις αναμεσα στους ανδρες που προερχονται απο τον Αρη και τις γυναικες απο την Αφροδιτη
08-08-2009, 12:15 #36
γεια κι απο εμενα
πιστευω οτι ακομα και να βρεις τροπο να καταφερεις να κανεις αυτο που θελεις φιλε μου, παλι θα υπαρχει κατι που θα σε ενοχλει και θα θελεις να το αλλαξεις.
Παλι θα νιωθεις διαφορετικος απο τους αλλους.
Παραμενοντας ετσι οπως εισαι καταπολεμοντας τις ασχημες και αρνητικες σκεψεις που εχεις πιστευω οτι μια μερα θα νιωθεις υπεροχα.
Γιατι δεν εχεις κατι διαφορετικο απο εμας. ολοι εχουμε κατι που δεν μας αρεσει
Τη φραση \" σε οποιον αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε \" την ξερεις?
Αυτο πρεπει να υιοθετησεις και τιποτα παραπανω. Και τι να λεει αν εξωτερικα εισαι κουκλος και αψεγαδιαστος και οταν επιχειρει να μιλησει καποιος μαζι σου θελει να φυγει μακρια???
08-08-2009, 14:17 #37
Δε καταλάβατε το αίτημα μου.
Δε θέλω να απαλαγώ από τις σεξουαλικές μου ορμές. Αυτό είναι τελείως αδιάφορο για εμένα.
Θέλω να σταματήσω να ερωτεύομαι. Θέλω να σταματήσω να έχω ανάγκη τη γυναικεία συντροφιά.
Τώρα, οι άλλες απόψεις που έχετε, δε με ενδιαφέρουν, δε μπήκα εδώ για να συζητήσω για άλλες προσεγγίσεις.
08-08-2009, 14:25 #38
αν υποθεσουμε οτι μπορει να γινει αυτο που ζητας.
εγω δεν ξερω τον τροπο ,αλλα πες οτι γινεται.
ειναι ομως μη αναστρεψιμο.
εισαι τοσο σιγουρος οτι η κατασταση θα ειναι περισσοτερο υποφερτη απο αυτη που ζεις τωρα, που μπορει να ειναι ας πουμε,ερωτας χωρις ανταποκριση?
εγω αν σταματησω να ερωτευομαι ειτε με ανταποκριση ειτε χωρις,δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον για να ζω....
08-08-2009, 14:28 #39
Δε καταλάβατε το αίτημα μου.
Δε θέλω να απαλαγώ από τις σεξουαλικές μου ορμές. Αυτό είναι τελείως αδιάφορο για εμένα.
Θέλω να σταματήσω να ερωτεύομαι. Θέλω να σταματήσω να έχω ανάγκη τη γυναικεία συντροφιά.
Τώρα, οι άλλες απόψεις που έχετε, δε με ενδιαφέρουν, δε μπήκα εδώ για να συζητήσω για άλλες προσεγγίσεις.
αλλα και παλι θα σου πω ολα τα προηγουμενα σαν απαντηση
για να σταματησεις το αποτελεσμα πρεπει να ανζητησεις το αιτιο που το προκαλεσε...
δεν μπορει κανενα φαρμακο , καμμια θεραπεια , καμμια συμβουλη , καμμια επιθετικοτητα , τιοπτα να σε κανει να σταματησεις να ερωτευεσαι...
γιατι ο ερωτας θα βρει τον τροπο να σου δωσει την δυναμη που σου λειπει σημερα για να αντεξεις καθε αλλο πονο και στερηση που σου προξενησε ενα ατυχημα...
Το οτι μπορεις ακομα να ερωτευεσαι σημαινει οτι το σωμα σου ταλαιπωρηθηκε , κοματιαστηκε , πονεσε , παραμορφωθηκε αλλα ευτχως για σενα φιλε μου η ψυχη σου ειναι φρεσκια και γεματη αισιοδοξια για το αγνωστο για ολους μας μελλον...
Αισοδοξια? ναι φιλε αισοδοξια!
Δεν μπορεις να δεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη?
δεν πειραζει καποιες γυναικες γιατι ουτε αυτες θελουν να βλεπουν την εικονα τους στον καθρεφτη
Δεν μπορεις να μιλησεις σωστα?
Δεν πειραζει γιατι γραφεις υπεροχα και μας συγκινησες ολους οσους ηρθαμε εδω να δηλωσουμε ο καθε ενας με τον τροπο του παρον!!!!!!!!
Δεν μπορεις να βρεις ησυχια απο τις ερωτικες σου αναγκες?
ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙς ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝ......ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΓΕΜΑΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
08-08-2009, 14:45 #40
Δεν εισαι ρομποτ ωστε να προγραμματιστεις και να πετυχεις κατι τετοιο.
Εγω προσωπικα θελω λιγη αυτοπεποιθηση παραπανω αλλα δεν την εχω γιατι ουτε εγω ειμαι ρομποτ.
Αν θες να πλακωθεις στα χαπια και να ζαβλακωθεις ειναι αλλη υποθεση.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-08-2009, 15:08 #41
αφου λειπον θελεις μια στεγνη απαντηση, απ\'οτι γνωριζω δεν υπαρχει τροπος να μην ερωτευεσαι.
εκτος αν υπαρχει επεμβαση η οποια επεμβαινει στο νευρικο ή οποιο αλλο συστημα του ανθρωπου που ειναι υπευθυνο για αυτο το συναισθημα.
μπορεις να το ψαξεις. να ξερεις παντως οτι κατα την δικη μου παντα αποψη αν βρεις τροπο να κανεις αυτο που θελεις θα καταστρεψεις οτι ομορφοτερο εχεις..την ψυχη σου και τα συναισθηματα σου.
08-08-2009, 16:13 #42
Δε με ενδιαφέρουν οι κρίσεις σας πάνω στο ζητούμενο μου, με ενδιαφέρει μόνο αν υπάρχει απάντηση. Δε ζήτησα τις απόψεις σας για τίποτα.
Απ\' ότι βλέπω λέτε πως δεν υπάρχει, όμως δεν είδα κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο να το λέει.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
08-08-2009, 16:18 #43
Δεν θες ψυχολογο ή ψυχιατρο...θες τρελλο επιστημονα με ορεξη για πειραματα,αυτο ψαχνεις ουσιαστικα και τις απαντησεις τις ηξερες απο πριν...δεν ρωταγες κατι που δεν ξερεις.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-08-2009, 20:37 #44
Originally posted by mIme?
Ευχαριστώ.
μπραβο ρε κιπ!
εγω δεν θα ακολουθησω το παραδειγμα των παλαιοτερων αν ομως θες να μ βλεις σαν \"δασκαλο\" ειναι δικαιωμα σου , μονο μην κρινεις την συμπεριφορα μου γιατι δεν ειναι αυτο τοθεμα στο οποιο πεταχτηκες για να πεις και συ κατι....
08-08-2009, 20:44 #45
Δε με ενδιαφέρουν οι κρίσεις σας πάνω στο ζητούμενο μου, με ενδιαφέρει μόνο αν υπάρχει απάντηση. Δε ζήτησα τις απόψεις σας για τίποτα.
Απ\' ότι βλέπω λέτε πως δεν υπάρχει, όμως δεν είδα κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο να το λέει.
Τέλος πάντων, ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
Ολοι ειναι ψυχολογοι και ψυχολογουμενοι με τον ιδιο ακριβως τροπο!!!!!!Με ερωτησεις και απαντησεις , με επιχειρηματα και υποδειξεις χωρις ταμπελα ειδικου η γιατρου κλπ
Το φορουμ δεν παρεχει ουτε θεραπειες , ουτε υποδειξεις διαφορετικες απο αυτες στις οποιες εχουν καταληψει οι επαγγελματιες θεραπευτες..
Ειναι ενα παρκο επικοινωνιας για θεματα που αγγιζουν την ψυχικη υγεια , την επικοινωνια , την σεξουαλικοτητα , την οικογενεια και την κοινωνια
Πίεση στην δουλειά
02-08-2025, 08:41 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή