Κατάθλιψη ή οχι; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 59 of 59
    Member
    Σημερα οι γονείς μου,παρατήρησαν οτι έχω απώλειες ελέγχου(μου πεφτουν μικροπράγματα από τα χέρια π.χ πηρούνια,φαγητό,τετράδια κτλ).Εχει να κάνει αυτο με κατάθλιψη ή απλά είναι τυχαίο γεγονος;;
    Το να ξεχνάς πράγματα ή απώλειες ελέγχου εχει να κάνει;;;

Αλλά αυτά θα μπορούσανε να είναι και από την κούραση και το άγχος έτσι δεν ειναι;

Senior Member
    μπορει να οφειλεται και στην μη καλη συγκεντρωση σε κατ που κανεις.

εγω επειδη ειμαι συνεχως αφηρημενη κουτουλαω επανω στα επιπλα πολλες φορες!!

εχω γεμισει μελανιες.

Senior Member
    Βρε deadend το λες και απο μονος σου...

Απο την κουραση ειναι ολα αυτα που νοιωθεις, εγω συνεχως σκεφτομαι πολλα και στο τελος ξεχναω και αυτα που θελω να κανω.

Ηρεμησε και ισως ειναι μια φαση ολα αυτα που νοιωθεις.

Member
    Ναι όλη την ώρα ειμαι αφηρημένος.Σήμερα έβαλα το ψωμι στο ψυγείο )
    Μελανιες για την ώρα όχι.Πάλι καλά!

Καλησπέρα σου.

Senior Member
    Εμενα η λυση ειναι να παω διακοπες.. αλλα δεν προβλεπεται στο προγραμμα...

Ισως του χρονου

Senior Member
    Originally posted by deadend
    Για να επιβιώσει η σχέση ε;
    Φτάσαμε στο σημείο να ζούμε με ψέμματα με τα άτομα που κοιμόμαστε μαζι διπλα δίπλα.Αγνωστοι μεταξύ αγνώστων...
    Και γω το πιστευω,χωρίς να σημαίνει οτι δε με ενοχλεί.
    οχι για να επιβιωσει η σχεση.
    για να επιβιωσουμε εμεις

Member
    Originally posted by mariap
    Βρε deadend το λες και απο μονος σου...

Απο την κουραση ειναι ολα αυτα που νοιωθεις, εγω συνεχως σκεφτομαι πολλα και στο τελος ξεχναω και αυτα που θελω να κανω.

Ηρεμησε και ισως ειναι μια φαση ολα αυτα που νοιωθεις.
    Σωστο αυτο.Συμφωνώ μαζί σου.Αλλά αυτες τις μέρες δε δουλευω καθόλου.Κοιμάμαι καλα.
    Απλά σκέφτομαι το αύριο και αφαιρούμαι.

Senior Member
    αυτη η αφηρημαδα θ αμας φαει!!

κι εγω ξεχναω συνεχεια και πολυ μελανια σου λεω..!! :Ρ

μην ανησυχεις αυτο θα περασει ευκολα!

Senior Member
    σκεφτομαι φιλε αδιεξοδε,οτι παρολο που αναγνωριζεις τον χωρισμο που ανεφερες ως σημειο που ξεκινησαν ολα αυτα,παραδεχεσαι οτι υπαρχουν πολλα που δεν σε ικανοποιουν,οπως η δουλεια σου π.χ. τομεας που θεωρω πολυ σημαντικο παραγοντα ισορροπιας για ολους και ειδικα για εναν αντρα.

λεω λοιπον, οτι ΙΣΩΣ παρολο που δεν μπορεις να αλλαξεις κατι τραυματικο οπως ο χωρισμος σου, αλλαζοντας αλλα που σε ενοχλουν και εχεις την δυνατοτητα να τα αλλαξεις,οπως η δουλεια για παραδειγμα, βρεις την στηριξη που χρειαζεσαι απο την ικανοποιηση αυτη, ωστε να ξαναβρεις καποια απο την χαρα που εχεις χασει.
    απλα σκεψεις...

Senior Member
    Χαλια χαλια χαλια... Πως το λενε αυτο οταν μισεις τον εαυτο σου και αυτο που εισαι? Πραγματικα θελω να με σκοτωσω...
    Καποια στιγμη οταν ολα γυρω σου ειναι αρνητικα και συνεχιζουν να ειναι κ να χειροτερευουν,δεν θελω να εχω επαφη με κανεναν,ετσι οπως ειναι η ψυχολογια μου καλυτερα να ημουν μονος να μην με ηξερε κανενας.

Ποσες φορες εχει περασει απο το μυαλο η σκεψη οτι αν υπηρχε ρε γμ ενας ,ΕΝΑΣ ανωδυνος τροπος για να αυτοκτονησεις θα το εκανα χωρις δευτερη σκεψη,πιστευοντας ετσι οτι θα γλυτωσω απο ολα αυτα που με βαραινουν ψυχολογικα για παντα.

Ξερω ξερω θελω ειδικο,δεν μπορω να παω δυστυχως,κατι με απωθει οπως με ολα τα πραγματα... Λυπαμαι ετσι ειναι.
    ...βάδιζα άσκοπα χωρίς να ξέρω που πηγαίνω
    σαν κάποιος άνθρωπος που ο κόσμος θεωρεί χαμένο...

Junior Member
    deadend,

οπως σου λενε και τα παιδια παραπανω, πηγαινε σε ενα ειδικο να μιλησεις για ολα αυτα.
    να ανοιξεις την καρδια σου.
    οσο για την κοπελλα σου, δεν πειραζει αν καποια στιγμη της πεις και κατι γι\' αυτην σου την ψυχικη κατασταση.
    ειναι τοση πλανη και τετοια βλακεια να κρυβουμε τον ευατον μας που δεν το αντεχω αλλο.
    το εχω κανει πολλα χρονια στην ζωη μου να δειχνω αλλο απο αυτο που ειμαι.
    ε, τελος πια, χεστηκα για την γνωμη των αλλων.
    μια ψυχολογος στην οποια το ειχα πει αυτο μου ειπε, τσακισε και λιγο την καλη εικονα του ευατου σου δεν θα παθει τιποτα.
    και ειχε πολυ δικιο, εννοω δειξε την αδυναμια σου στο μετρο που σε παιρνει και αν δεις οτι η κοπελλα σου δεν μπορει να σε καταλαβει, μην ανοιγεσαι αρκετα, αν ομως ειναι διαθεσιμη να νοιωσει αυτο που της λες; μην στηριζεις τις σχεσεις σου στο δηθεν, αλλα στην αληθεια.
    ειναι μεγαλη ελευθερια αυτο και εννοω καθε ειδους σχεση, φιλικη, προσωπικη κλπ.

Member
    Μερικοί άνθρωποι χαμογελάνε.
    Πολλές φορές ανναρωτιέμαι αν προσποιούνται ή πραγματικά χαμογελάνε αληθινά.

Η κοπέλα μου χαμογελάει.Παραξενεύομαι από το χαμόγελο της.Το αισθάνομαι ως κάτι αλλόκοτο.Θα θέλα πραγματικά να την ρωτήσω,αλλά νομιζω οτι δεν θα καταλάβει,γιατί απλά δεν μπορεί να καταλάβει.

Member
    Και εκεί που λες \"καλούτσικα\" αρχίζουν πάλι τα \"ψιλοχάλια\" και αντε πάλι από την αρχή

Senior Member
    Originally posted by ste12
    Και εκεί που λες \"καλούτσικα\" αρχίζουν πάλι τα \"ψιλοχάλια\" και αντε πάλι από την αρχή
    Μην απογοητευεσαι ste12.

Σκαμπανευασματα θα υπαρχουν παντα.
    Αρκει να μπορουμε να ισορροπουμε τις καταστασεις και να τις αντιμετωπιζουμε.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234