Results 1 to 8 of 8
Thread: ψυχαναγκαστικες αποριες.βοηθεια!
-
07-08-2009, 19:22 #1
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 216
ψυχαναγκαστικες αποριες.βοηθεια!
Εχω κολλησει.Ειχα καψει ενα αυτοκολλητο πανω σε μια εφημεριδα που ειχε (το αυτοκολλητο) πανω λιγο γαλαζιο και λιγο κοκκινο.Και το κοκκινο εγινε σκουρο κοκκινο και το γαλαζιο δεν καηκε.Τωρα που το πεταξα μαζι με τη σταχτη απο την εφημεριδα το σκουρο κοκκινο που ειναι πανω στη σταχτη ποσο καιρο θα κανει να λιωσει; Το χωμα θα γινει σκουρο κοκκινο;
Και γιατι η εφημεριδα οταν καιγεται γινεται σταχτη ενω το αυτοκολλητο απλα εξαφανιζεται ή γινεται μαυρο; Και αυτο το μαυρο πως λεγεται; Λιωνει; Και αν πανω σε αυτο το μαυρο εχει κι αλλο χρωμα πανω το χωμα παιρνει το χρωμα αυτο;
Ουφ...ας με βοηθησει καποιος.Σας παρακαλω.Ειναι πολυ σημαντικο για μενα να ξερω.Δεν αντεχω αλλο.Σας παρακαλω βοηθηστε με.
- 07-08-2009, 19:37 #2
- Join Date
- Feb 2008
- Posts
- 10,778
Στέφανε...σε έχουμε ρωτήσει πολλές φορές πως τα πας με το γιατρό σου και την αγωγή σου και δεν απαντάς. Καταλαβαίνεις πως δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε εμείς το γιατρό σου, αλλά μόνο να σου συμπαρασταθούμε και δυστυχώς δεν είναι συμπαράσταση να σου πούμε σε πόσο καιρό θα λιώσει, αν θα λιώσει κλπ.
Δηλαδή: πες πως εγώ σου λεέω πως κάνει ένα χρόνο να λιώσει και αυτό το μαύρο που έμεινε λέγεται αποκαίδι. Σε βοήθησα;
07-08-2009, 19:46 #3
- Join Date
- Aug 2008
- Location
- αθηνα
- Posts
- 451
Στεφανε, δεν μπορω να καταλαβω...εχεις απευθυνθει σε γιατρο για τους ψυχαναγκασμους σου?Πολλες φορες μας εχεις ρωτησει για παρομοια θεματα μα το ξερεις, οι απαντησεις δεν ειναι αρκετες..και οι ερωτησεις επανερχονται..Αν εχεις γιατρο, παρε τον σε παρακαλω τηλεφωνο να σε βοηθησει γιατι βασανιζεσαι...Αν δεν εχεις, αυριο κιολας, μην πω σημερα, να απευθυνθεις σε καποιο νοσοκομειο ή κεντρο ψυχικης υγειας ή στο ταμειο σου γιατι καταλαβαινεις οτι αυτη η κατασταση που σε κανει να υποφερεις δεν ξεπερνιεται μονο με τη δικη σου προσπαθεια..ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ !!!
07-08-2009, 19:54 #4
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Στεφανε οι αποριες σου γινονται ολο και πιο πολυπλοκες ωστε να δωσει καποιος απαντηση.Ειναι εσκεμμενη ενεργεια απο μερους σου?
Πρεπει να ξερεις τη χημικη συσταση του αρχικου προϊοντος για να ξερεις τι καταλοιπα θα εχεις απο τη καυση,δεν ειμαι και κανας ειδικος στον τομεα.
Εν πασει περιπτωση οπως σου λενε και οι υπολοιποι αν υποφερεις ζητα βοηθεια,μην παιδευεσαι αδικα.
Εμεις εδω θα ειμαστε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-08-2009, 20:16 #5
- Join Date
- Nov 2007
- Posts
- 189
stephanos, δεν χρειάζεται να ανοίγεις καινούριο θέμα για κάθε διαφορετική απορία.
Μπορείς να συνεχίζεις να γράφεις στο ίδιο.
08-08-2009, 12:42 #6
- Join Date
- Nov 2008
- Posts
- 216
Απαντηστε μου παρακαλω αν ξερετε.
08-08-2009, 13:18 #7
- Join Date
- Aug 2009
- Posts
- 1,406
τι να σου πουμε Στεφανε,δεν το νοιωθεις οτι κατι δεν παει καλα με την ψυχολογια σου!ολοι μας εδω σαυτο το forum εχουμε προβληματα ψυχικα και προσπαθουμε να απαλυνουμε τον πονο που μας προκαλουν!δεν θα ησυχασεις αν μαθεις τι γινετα με τα αποκαιδια,προς το παρον προσπαθησε να ξεχαστεις και κανε κατι με τα χερια σου,δουλεψε καταναγκαστικα,μηπως και ελλατωθει το βαρος της ιδεοληψιας σου.Βρες ενα ψυχολογο αν δεν εχεις για να σου πει μεθοδους για να τις ελλατωσεις η να τις χειριστεις(τις ιδεοληψιες σου).Καπως ετσι αρχισε και η Αφρουλα με τις επιμονες ερωτησεις της και βρεθηκε στο νοσοκομειο.Λυπησου τον εαυτο σου και μη τον βασανιζεις.
08-08-2009, 13:36 #8
- Join Date
- May 2006
- Posts
- 13,021
Αγορασε κανα βιβλιο σχετικα με αυτα...ετσι θα περασεις και την ωρα σου.
Λοιπον μιας και δε μας λες χημικη συσταση...πως να πεις αφου δεν ξερεις τοτε λεμε οτι εχεις τρια συγκεκριμενα πραγματα,χαρτι εφημεριδας, πλαστικο και μελανι.
Βρες τι γινεται αν καψεις πλαστικο και εισαι καλυμμενος.
Σιγουρα δεν θες φανταζομαι καμμια διατριβη 500 σελιδων με μαθηματικα για το θεμα ετσι?
Νομιζω σου απαντησαμε σε ολα.
Τωρα εσυ μπορεις να μου απαντησεις γιατι καθεσαι και παιδευεσαι?
Απαντα σε παρακαλω αν ξερεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή