Results 16 to 21 of 21
-
20-08-2023, 11:04 #16
Καλημέρα σε όλους/όλες και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον όλα τα προηγούμενα μηνύματά σας.
Δυστυχώς ο εθισμός στο τζόγο είναι δύσκολα διαχειρίσιμος.
Θα μοιραστώ μαζί σας μια πρόσφατη εμπειρία μου.
Τις 9 πρώτες μέρες του Αυγούστου είχα κέρδη 1015 ευρώ (και "ρεφάριζα" την μέχρι τώρα ετήσια χασούρα).
Μέχρι σήμερα 20/8 όχι μόνο έχασα τα κέρδη αυτά αλλά ακόμα 1235 ευρώ.
Δηλαδή σε 11 μέρες έχασα 2250 ευρώ.
Όσον και αν φαίνεται περίεργο, τις περισσότερες μέρες είχα αρχικά κέρδη από 100 ως και 400 ευρώ. Η πλεονεξία μου όμως με οδήγησε να παίξω όχι μόνο τα κέρδη αλλά και το δικό μου κεφάλαιο.
Το αποκορύφωμα ήταν χθες 19/8. Ενώ το μεσημέρι είχα κέρδη 219 ευρώ, το απόγευμα τα έχασα και μαζί με τα δικά μου χρήματα η τελική χασούρα ανήλθε σε 700 ευρώ.
Δεν με πειράζει τόσο πολύ η χασούρα αυτή καθεαυτή όσο το γεγονός ότι δεν κρατάω πλέον ένα loss line καθώς και ένα win line όπως παλιότερα.
Παρότι γενικά έχω αυτοπειθαρχία συνειδητοποιώ ότι πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ.
Έχω σκεφτεί και τη λύση του ΚΕΘΕΑ. Προς το παρόν θα παίζω μικροποσά και αν, καθώς η στοιχηματική banca άδειασε :).
Μην στεναχωριέστε για τη χασούρα, ό,τι έγινε έγινε. Και μην προσπαθήσετε να ρεφάρετε. ΔΕΝ θα λειτουργήσει.
Γενικά πάντως βοηθάει να καταγράφουμε τη δραστηριότητα μας (όσο δυσάρεστη και αν είναι).
Εγώ θα κάνω λίγο κράττει, τα λεφτά που θα έπαιζα στο τζόγο θα τα βάλω σε ένα κουμπαρά που αγόρασα από τα Jumbo (ναι παιδικό ακούγεται αλλά ο τραπεζικός λογαριασμός αδειάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ στο on line gambling) και μετά από μερικούς μήνες θα κάνω ένα ωραιότατο δώρο στον ευατό μου.
Καλές ιδέες για την αντιμετώπιση του εθισμού υπάρχουν στο wiki how.
Επίσης διαβάστε και βιβλία σχετικά με τη στοιχηματική θεωρία. Είναι πολύ έξυπνα και δίνουν καλές συμβουλές. Άσχετα που εγώ δεν τις τήρησα (πλεονεξία όπως είπα πριν).
Σας ευχαριστώ για τις εμπειρίες που μοιράστηκατε και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους/όλες σας.Last edited by Tzogadoros; 20-08-2023 at 14:27.
- 21-08-2023, 09:59 #17
δεν ειναι "πλεονεξια", φιλε.
ειναι το βραχυκυκλωμενο σκεπτικο στο μυαλο του τζογαδορου.
ολοι οι εθισμενοι τζογαδοροι ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΟΥΝ.
ΛΕΝΕ οτι παιζουν για να ρεφαρουν, αλλα στην πραγματικοτητα παιζουν μεχρι να χασουν τα παντα...
καθονται και σου λενε για εκεινη την φοβαρη νικη των 1500 ευρω, αλλα δεν σου λενε τις εκατονταδες χασουρες των 100- 200 - 1000 ευρω.
την θεωρια την ξερουν ολοι, το γιατι δεν την τηρουν , δεν ειναι απλα "βλακεια", ουτε "πλεονεξια".
ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ ΕΘΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ.
γι αυτο ασε τις θεωριες των παιγνιων και τις θεωριες γενικοτερα και βρες τους τροπους να ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ, ειτε λεγεται ΚΕΘΕΑ, ειτε οποιαδηποτε αλλη απεξαρτηση.
21-08-2023, 16:00 #18
Καλησπέρα σας.
Remedy σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι δεν έχεις άδικο σε όσα γράφεις. Απλά τόσα χρόνια έπαιζα συντηρητικά και κατά κανόνα στοίχημα. Κυρίως μακροχρόνια (πχ νικητής ΠΚ). Οπότε μια ή άλλη ήταν.
Αλλά το τελευταίο τρίμηνο η κατάστασή μου έχει ξεφύγει εντελώς. Αυτό με ξενερώνει. Η απώλεια ελέγχου.
Σήμερα 21/8 ενώ κέρδιζα 50 € τα έχασα τελικά και μετά άλλα 200 € δικά μου (οπότε πάμε στα -2500 € στις 12 μέρες).
Στο στοίχημα δεν έχω τόσο θέμα, όμως η on line roulette μου έχει αλλάξει τα φώτα (φρουτάκια παίζω σπανιότατα κ πολύ μικρά ποσά).
Δεν πήγαινα να αγόρασω καμιά Vespa καλύτερα. :)
Πρέπει να βρω το θάρρος να πάω στο ΚΕΘΕΑ. Γιατί με αυτούς τους γεωμετρικούς ρυθμούς χασούρας η Vespa θα γίνει αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο σπίτι.
Κρατάω την αισιοδοξία μου και ευχαριστώ κ πάλι όλους για τις εμπειρίες που μοιράζεστε.
Θα σας γράψω κάποια στιγμή στο μέλλον να σας ενημερώσω πώς πήγε τελικά η προσπάθεια.
Καλή συνέχεια σε όλους σας.
21-08-2023, 20:34 #19
κι εγω αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανεις.
νομιζω οτι ειναι αλλη μια τρικλοποδια οταν καποιος ξεκιναει τα "αλλα" και τα "ομως". δλδ "το στοιχημα το ειχα καπως υπο ελεγχο, με το ταδε παιχνιδι ξεφευγω". δεν εχει ομως και αλλα. εφοσον ξεφευγεις, ψαχνεις τους τροπους για πληρη αποχη... δεν ψαχνεις για παιχνιδια που ισως, καποιες φορες, μπορει, αλλα ισως οχι και τοσο, εχεις "υπο ελεγχο". στον εθισμο, δεν υπαρχει ελεγχος. ειναι ψευδαισθηση. οφθαλμαπατη..
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ναι, να μας γραψεις πως τα πας.
14-11-2024, 20:57 #20
Αρκετη προσπαθεια αλλα δεν καταφερα τιποτα
Καλησπερα και παλι στην υπεροχη αυτη ομαδα.Γραφω και παλι σε συνεχεια του δικου μου ποστ και θα ηθελα να με βοηθησετε πως μπορω να ξεφυγω απο αυτο το θηριο του τζογου.
Εκανα καποιες σταδιακες παυσεις(οι οποιες κρατησαν το πολυ 3 εβδομαδες ) και μετα πιστευα οτι μπορω να γινω κοινωνικος παιχτης και ξανα τα ιδια απο την αρχη.
Σας γραφω τωρα που εχω πιασει πατο και δεν ξερω πως θα το αποκρυψω για αλλη μια φορα απο τη γυναικα για να μην διαλυθει κανενα σπιτι.
Επισης θα ηθελα να μου προτεινει καποιος αν υπαρχει καποια online θεραπεια ,καθως λογω της μικρης κοινωνιας στην οποια ζω ,δυσκολευομαι παρα πολυ να παω στο ΚΕΘΕΑ.
Πηγα για πολυ λιγο και μολις ηταν να αρχισουν οι ομαδικες συνεδρειες ,σταματησα .
Καθε βοηθεια σας πολυτιμη παιδια και σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων.
20-11-2024, 15:22 #21
Καλησπέρα Coolanta91.
Αν γκουγκλάρεις σου βγάζει πολύ γνωστά site με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Στα site αυτά υπάρχουν και κριτικές χρηστών ώστε να μην πας κάπου τελείως στην τύχη.
Αφού βλέπεις ότι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις μόνος σου πήγαινε γιατί ένας ειδικός θα σε βοηθήσει πολύ.
Και μόνο που έκανες την αρχή είναι ένα τεράστιο βήμα.
Καλή επιτυχία.