Results 16 to 17 of 17
Thread: Πώς να της το πω?
-
10-08-2009, 12:36 #16
γιωργακη δυνατα!!και περιμενουμε νεα...
- 10-08-2009, 12:50 #17
Originally posted by Giorgos4
Είναι μια κοπέλα που γνώρισα τυχαία στο διαδίκτυο. Η επικοινωνία μας συνεχίστηκε και υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, οπότε είπαμε να συναντηθούμε και από κοντά. Ελα όμως που εγώ αυτό το φοβάμαι!
Φοβαμαι μη με πιασει καμια κριση πανικου και οτι θα πρεπει να της πω για τα ψυχολογικα μου προβληματα τωρα που ειναι αρχη. Και πως να της πω οτι φοβαμαι τοσα πραγματα? Θα με θεωρησει εντελως αδυναμο. και πως να της πω επισης οτι παιρνω ψυχοφαρμακα? οτι φοβαμαι την ιδια μου την υπαρξη, οτι εκανα να βγω απο το σπιτι μηνες? θα πει οτι ειμαι τρελος, θα φοβηθει και θα απομακρυνθει.
Απο την αλλη δεν μπορω να τα αποκρυψω, μιας και η συμπεριφορα μου μαρτυρα οτι κατι συμβαινει, απο τη στιγμη που ολο αναβαλλω τη συναντηση μας και απο τη στιγμη που οντως αν συνατηθουμε πολυ πιθανο να με πιασει καποια κριση πανικου. θελω να ειμαι ξεκαθαρος.
Μετα απο μια μακροχρονια σχεση που ειχα, ειναι η πρωτη φορα που παει να γινει κατι καινουριο και δεν θελω να τα χαλασω ολα με τα προβληματα μου.
Καμια συμβουλη? ειχατε ποτε παρομοιο προβλημα, και πως το αντιμετωπισατε?
Αληθεια πιστευεις οτι εχοντας επικοινωνησει με καποια γυναικα για αρκετο καιρο μεσω διαδικτυου [ας πουμε πανω απο 3μηνες μια τουλαχιστον φορα την ημερα] δεν θα εχει αντιληφθει καποιες ευαισθησιες σου? Νομιζω οτι ξερει αρκετα καλα πολυ περισσοτερα πραγματα απο οτι νομιζεις , γιατι η ψυχικη μας διαθεση ελγεεται μεν καλυτερα μεσω διαδικτυου αλλα δεν παυει να φερνει το στιγμα της διαθεσης μας ..Θα ελεγα μαλιστα οτι ισως αυτη ακριβως η ευαισθησια σου , μπορει να ειναι κινητρο ερωτικο για μια γυναικα που εχει βαρεθει την καταπιεση απο μια αλλη κατηγορια ανδρων και θελει ενα ευαισθητο ανθρωπο , που θα της επιτρεψει να εκδηλωσει ασυνειδητα μητρικα αισθηματα ...
Πρακτικα τωρα , υπαρχουν εκατονταδες τροποι να περιοριστει φυσιολογικα το αγχος σου και μπορεις να τους συζητησεις μαζι της , για να σου δωσει το πρασινο φως η ιδια...
πχ μπορεις να δωσεις ενα ραντεβου εξω , οχι με το προσχημα να γνωριστειτε , αλλα να κανετε μαζι μια κοινη πραξη η χομπυ
Να πατε σε μια συναυλια , σινεμα η σε μια εκεθση τεχνης
Δεν ειναι αναγκη δηλαδη να βαλεις στο μυαλο σου οτι ηρθε
η μοιραια στιγμη της αληθειας του εξω κοσμου για την σχεση σας...Προτεινε της αναλογα με τα ενδιαφεροντα της , να κανετε μαζι κατι που δεν μπορει να γινει μεσω διαδικτυου και αρεσει και στους δυο σας σχετικα με τα χομπυ και τις ασχολιες σας
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία