Αμβλωση - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast
Results 136 to 150 of 152

Thread: Αμβλωση

Senior Member
    Δαναη μου μην το σκεφτεσαι καθολου. Ολα πηγαν μια χαρα και θα πανε ακομα καλυτερα. Αρκει να νιωθεις εσυ δυνατη και να ξερεις οτι εισαι. Ολοι ειμαστε εδω.

Senior Member
    Σίγουρα αισθάνεσαι άσχημα και κάθε γυναίκα που εκ των πραγμάτων αναγκάζεται να κάνει άμβλωση αλλά μεγαλύτερη αμαρτία απο το να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο δυστυχισμένο δεν υπάρχει.Θα σου πάρει λίγο καιρό θα επανέλθεις και θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο.Τώρα τα συναισθήματα είναι αντικρουόμενα οι ορμόνες σου είναι τόσο πρόσφατο γι\'αυτό αισθάνεσαι έτσι,και όχι μόνο αλλά κάθε γυναίκα.Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για κούκλα αλλά για ένα παιδί και χρειάζεται να σκεπτόμαστε λογικά εκτός απο συναισθηματικά.Ξεκουράσου και ηρέμησε

Senior Member
    Originally posted by danah
    Ειναι διπλα μου η αδερφη μου,ο φιλος μου και η κολλητη μου.Σε γονεις δεν υπηρχε περιπτωση να το πω γιατι ξερω ποσο θα τους στενοχωρουσε,αν και θα με στηριζαν στην οποιαδηποτε αποφαση μου.Ειναι κατι που δε θα τους πω ποτε νομιζω..οπως και να \'χει γονεις ειναι..σκεφτονται διαφορετικα.

Αισθανομαι ασχημα γι\'αυτο που εκανα..
    εισαι πολυ τυχερη που εχεις ανθρωπους διπλα σου.
    αφησε τους να σε φροντισουν, ξεκουρασου, παρε την αντιβιωση σου.
    να ξερεις οτι μολις το σωμα σου σταματησει να σου θυμιζει αυτο που εγινε, με εξαντληση, πονακια, αιμα, χαπια, θα σου φυγει και το μεγαλυτερο μερος απο αυτες τις ασχημες σκεψεις που κανεις...
    δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο..
    (για τους γονεις, συμφωνω μαζι σου)

Member
    Τωρα παιρνω αντιβιωση,παυσιπονα και αντισυλληπτικα.Αυτα μου ειπε ο γιατρος.Μηπως ομως δεδομενης της καταστασης δε θα πρεπε να παιρνω αντισυλληπτικα αυτη τη στιγμη?Μηπως εχω μελλοντικα καποιο προβλημα,απο αυτη την αποψη..Βεβαια για να μ τα εδωσε ο γιατρος κατι θα 3ερει..

υπομονη δαναη μου και ολα θα περασουν.ηρεμησε ,ξεκουρασου και μη φοβασαι.ολα θα πανε καλα.

Senior Member
    Τωρα παιρνω αντιβιωση,παυσιπονα και αντισυλληπτικα.Αυτα μου ειπε ο γιατρος.Μηπως ομως δεδομενης της καταστασης δε θα πρεπε να παιρνω αντισυλληπτικα αυτη τη στιγμη?Μηπως εχω μελλοντικα καποιο προβλημα,απο αυτη την αποψη..Βεβαια για να μ τα εδωσε ο γιατρος κατι θα 3ερει..
    δεν ξερω γιατι σου τα εδωσε τα αντισυλληπτικα. ετσι κι αλλιως για καποιο διαστημα δεν κανει να κανεις σεξ. ισως γι αυτο σου τα εδωσε. μπορουσες να ρωτησεις.
    εξαλλου αν σκοπευεις να συνεχισεις αυτη την αντισυλληψη, προφανως να επρεπε να τα παρεις απο τωρα..
    αν εχεις αμφιβολια καντου ενα τηλεφωνημα να σου πει τον ακριβη λογο.

Banned
    Μην ανησυχείς Δανάη, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα από τα αντισυλληπτικά που σου έδωσε ο γιατρός. Υποθέτω πως ο λόγος που στα έδωσε άμεσα είναι για να προστατευτείς έγκαιρα από μια ακόμα εγκυμοσύνη, καθώς μετά από μια άμβλωση η γονιμότητα επανέρχεται πολύ γρήγορα, συνήθως αρκετά πριν περάσει μήνας. Έπειτα, η ορμονική σταθερότητα που παρέχουν θα σε βοηθήσει και συναισθηματικά. Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά μελλοντικά! :)

Senior Member
    Originally posted by marina38
    Υποθέτω πως ο λόγος που στα έδωσε άμεσα είναι για να προστατευτείς έγκαιρα από μια ακόμα εγκυμοσύνη, καθώς μετά από μια άμβλωση η γονιμότητα επανέρχεται πολύ γρήγορα, συνήθως αρκετά πριν περάσει μήνας.
    η μεθοδος που χρησιμοποιειται για την εκτρωση ειναι ιδια με την θεραπεια σε γυναικες που δεν μπορουν να πιασουν ευκολα παιδι.
    ειναι παρα πολυ ευκολο να μεινεις εγκυος μετα απο μια εκτρωση και φανταζομαι για αυτο και τα αντισ.

Member
    Γεια σε ολους!Εχω καιρο να γραψω..Στην υγεια μου ειμαι καλα νομιζω.. Ακομη ομως με πιανει και το σκεφτομαι συχνα και αισθανομαι τοσο ασχημα γι\'αυτο!Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο που εκανα.. Ισως συμβαλλει και το γεγονος οτι δεν τα παω καλα με το φιλο μου..δεν ξερω.

Senior Member
    δεν θα το ξεχασεις αλλα θα μπορεις να το αντεχεις........

Senior Member
    Ενας λόγος επι πλέον να αισθάνεσαι πως ήταν η μόνη λύση και να μην φέρεις στον κόσμο ένα δυστυχισμένο παιδί.Θα το ξεπεράσεις.δεν έχω κάνει έκτρωση ποτέ γιατί πρόσεχα πολύ το ίδιο θα έκανα και εγώ

Senior Member
    χαιρομαι που επεστρεψες να γραψεις!σε σκεφτομουν!ο χρονος δαναη μου ειναι ο καλυτερος γιατρος.ακομα ειναι νωρις,αργοτερα δεν θα το σκεφτεσαι καν!

Senior Member
    Δαναη ειθιστε να δινουν αντισυλληπτικα μετα απο την εκτρωση για να μην κουραστουν οι ωοθηκες με ωορηξια τον επομενο μηνα. Ειναι σαν να δινεις ρεπο στον οργανισμο σου μετα απο μια σκληρη μερα δουλειας.
    Δεν ειναι τιποτα. Θα το ξεχασεις και θα ξερεις παντα οτι ηταν σωστη αποφαση.
    Εγω εχω κανει 3 εκτρωσεις και τωρα εχω ενα μωρακι.

Φιλια
    Μα τα δειλινα.... μια φωνη μου ψυθιριζει.... μυστικα .... δεν θα γυρισεις πια.....

Γεια σε ολους!Εχω καιρο να γραψω..Στην υγεια μου ειμαι καλα νομιζω.. Ακομη ομως με πιανει και το σκεφτομαι συχνα και αισθανομαι τοσο ασχημα γι\'αυτο!Δε θα το ξεχασω ποτε αυτο που εκανα.. Ισως συμβαλλει και το γεγονος οτι δεν τα παω καλα με το φιλο μου..δεν ξερω.
    Αυτό γλυκειά μου, (το ότι δεν τα πας καλά με το φίλο σου), πρέπει να σου ενδυναμώνει περισσότερο την απόφασή σου.
    Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τα βρείτε, αλλά για σκέψου να μην έκανες την επέμβαση, να χωρίζατε και να έμενες μόνη με ένα παιδάκι που δεν θα έφταιγε σε τίποτα....

Member
    Κ εγω χαιρομαι που σας βρισκω παντα εδω και σας ευχαριστω πολυ για ολα.. Ναι περιπτωση αν το κρατησω δεν υπηρχε.. Απλα θα επρεπε να μην ειχα βρεθει καθολου σε αυτη τη θεση.. Πολυ κακως ..Δεν επρεπε. Με βασανιζει πολυ οταν το φερνω στο μυαλο μου.

Page 10 of 11 FirstFirst ... 891011 LastLast