Results 151 to 152 of 152
Thread: Αμβλωση
-
07-10-2009, 21:16 #151
\'O,τι έγινε έγινε.Δεν ωφελεί να σε βασανίζει,είμαι βέβαιη πως από δω και στο εξής θα φροντίσεις να μη βάλεις τον εαυτό σου σε άσκοπη ταλαιπωρία,αλλά δεν έκανες δα και κανένα έγκλημα,ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία,απενοχοποιήσου.Δ ε σου λέω πως ήταν το καλύτερο,αλλά ούτε και κάτι αξεπέραστο ή τραγικό.:)
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
- 07-10-2009, 22:46 #152
Originally posted by danah
Κ εγω χαιρομαι που σας βρισκω παντα εδω και σας ευχαριστω πολυ για ολα.. Ναι περιπτωση αν το κρατησω δεν υπηρχε.. Απλα θα επρεπε να μην ειχα βρεθει καθολου σε αυτη τη θεση.. Πολυ κακως ..Δεν επρεπε. Με βασανιζει πολυ οταν το φερνω στο μυαλο μου.
εσυ εκανες οτι επρεπε να κανεις.
επαιρνες αντισυλληψη κι εμεινες εγγυος!!!
τι παραπανω να εκανες?
μακαρι να μπορουσαν ολες που βρεθηκαν στην θεση σου να πουν οτι ειχαν παρει σωστα μετρα, αλλα δεν λειτουργησαν....
οσο για τον φιλο σου,αν τελικα δεν πατε καλα,ενας παραπανω λογος για να ησυχη με αυτο που εγινε....
ποτε δεν θα σου φυγει τελειως η δυσαρεστη σκεψη γι αυτο που εγινε,να χαιρεσαι ομως για την υπευθυνοτητα σου να μην φερεις ενα ακομα ανεπιθυμητο παιδι σ αυτον τον κοσμο...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση