Results 16 to 30 of 152
Thread: Αμβλωση
-
10-08-2009, 16:15 #16
Originally posted by xika
Originally posted by πανος12345
Originally posted by danah
Originally posted by danah
xika Ειμαι στα 22 και εχω χρονια σχεση με τον συντροφο μου.Ειναι διπλα μου σε οποια αποφαση κ αν παρω,αν και ειναι μια σιγουρη απο πλευρας μου αποφαση.Σ\'ευχαριστω πολυ.
Πανο σ\'ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες που μου εδωσες.Εψαξα πολλα και στο διαδικτυο,διαβασα σχεδον ο,τι υπαρχει.Εσυ αυτα τα ξερεις απο κοπελα που εχει κανει?Σ\'ευχαριστω και παλι.
η πρωτη μαλιστα ηταν με ενα κοριτσι 18 ετων που μετα απο λιγους μηνες ξαναμεινε εγγυος ακριβως γιατι η αποξιση ειναι θεραπεια κατα της στειροτητας και οπως λεει και η χικα , ο κυκλος της γυναικας μετα την αποξισηεπηρεαζεται και αλλα
ζει γιαυτο προσεξτε πολυ να μην παθετε τα ιδια!
Εσυ ησουν μαζι με την κοπελα σου κατα τη διαρκεια της επεμβασης?Γενικα ειναι επιπονη διαδικασια?Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πώς αισθανοταν,ποσες ωρες χρειαστηκε κλπ?
xika πιστευω πως ειναι πολυ δυσκολο για την καθε κοπελα να προβει σε μια τετοια ενεργεια..Προσωπικα φοβαμαι παρα πολυ γιατι δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω.Ακομη δεν το εχω συνειδητοποιησει..Μπορεις να μου πεις 2-3 πραγματα σχετικα με τη διαδικασια σε παρακαλω?
καθε νεαεμπειρια ειναι λογικο να σου προξενει φοβο και αγχος
Ομως μια αποξιση δεν ειναι τιποτα το περιπλοκο το επωδυνο και το δυσκολο
Διαρκει 1/2 ωρα , εισαι υπο ναρκωση και οταν ξυπνησεις μετα απο λιγη ωρα συνηθως φευγεις ...
Πονας λιγο, οπως καποιες γυναικες πονανε καθε μηνα και παιρνουν μαλιστα και φαρμακα περιμενοντας την περιοδο τους
αλλα ειναι κατι το συνηθισμενο και καλα ανεχτο απο ολες τις γυναικες ...
και τις 4 φορες [2 με διαφορετικη γυναικα] πηγαμε μαζι στο νοσοκομειο η την κλινικη και οχι στην αιθουσαν τοκετου [το χειρουργειο ] και ωσπου να πιω ενα ουισκυ για τα δικα μου νευρα , ερχοτανε η αδελφη και με οδηγουσε κοντα της γιατι ολαειαν τελειωσει
Μην ακους αηδιες για ψυχολογικα προβληματα κλπ
Αυτα ισχουν σε περιπτωσεις που μια γυναικα δεν ξερει τι θελει...
Δεν εχουν να κανουν με την δικη σου περιπτωση...
Εσυ ξερεις τις θες και μην δισταζεις να πας οσο το δυνατον συντομοτερα γιατι ισως τα τελευταια 30 ρονια απο τοτε που πηγα για τελευταια φορα πολλα εχουν αλλαξει και δεν χρειαζεται ισως ουτε καν ολικη ναρκωση ....
πολλοι γυναικολογοι στα πρωτα σταδια της κυησης εφαρμοζουν την αναροφηση που ειναι ακομα πιο ανωδυνη και συντομη ...
Πανο,
μηπως εκανες κι εσυ καμια αμβλωση και ξερεις καλυτερα???????
Κοτα να δεις τι γινεται ρε γαμωτο!!!!!
Και το αν ξερουμε τι θελουμε ή οχι ασε να το ξερουμε εμεις. Εσυ πιες κανενα ουσκι για τα δικα σου νευρα.
εκανα γραφω 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τι σημασια εχει αν δεν ημουν εγω ο ασθενης αλλα ο συνυπευθυνος και συμπασχων ?
- 10-08-2009, 16:16 #17
ΕΧΕΙ ΠΑΝΟ!!!!!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ.
10-08-2009, 16:59 #18
ΕΧΕΙ ΠΑΝΟ!!!!!!!
ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ.
10-08-2009, 17:04 #19
και που το ξερεις?????
και ειμαι ηρεμη,δεν θα μου λες τι να κανω.
σε παρακαλω ομως μην χωνεσαι εκει που δεν σε σπερνουν. το οτι βρισκοσουν σε μια καρεκλα εξω απο το χειρουργειο και συμπαρασταθηκες στις κοπελες που ηταν μεσα με τον δικο σου τροπο ειναι απολυτα εκτιμησιμο αλλα μεχρι εκει.
δεν νιωθεις και δεν ενιωσες σε καμια περιπτωση οπως εκεινες. δεν υπαρχει περιπτωση.
οποτε να ξερουμε ποιος μιλαει και για τι πραγμα μιλαει.
να πεις την εμπειρια σου σαν συμπαραστατης σε κοπελες.
να πεις τις γνωσεις τις ιατρικες ( που παρεπιπτωντως πλεον δεν εφαρμοζονται )
αλλα μεχρι εκει πανο.
10-08-2009, 17:19 #20
και που το ξερεις?????
και ειμαι ηρεμη,δεν θα μου λες τι να κανω.
σε παρακαλω ομως μην χωνεσαι εκει που δεν σε σπερνουν. το οτι βρισκοσουν σε μια καρεκλα εξω απο το χειρουργειο και συμπαρασταθηκες στις κοπελες που ηταν μεσα με τον δικο σου τροπο ειναι απολυτα εκτιμησιμο αλλα μεχρι εκει.
δεν νιωθεις και δεν ενιωσες σε καμια περιπτωση οπως εκεινες. δεν υπαρχει περιπτωση.
οποτε να ξερουμε ποιος μιλαει και για τι πραγμα μιλαει.
να πεις την εμπειρια σου σαν συμπαραστατης σε κοπελες.
να πεις τις γνωσεις τις ιατρικες ( που παρεπιπτωντως πλεον δεν εφαρμοζονται )
αλλα μεχρι εκει πανο.
10-08-2009, 17:23 #21
ΕΕΕΕΕΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΠΑΝΟ!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ( ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ) ΚΑΝΑΝΕ ΑΜΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΚΡΑΤΕΙ ΠΟΙΟΝ???
ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
10-08-2009, 17:27 #22
το με πιο ακριβως τροπο θα απαντω οταν κρινω οτι καλουμαι να απαντησω η πρεπει να απαντησω δεν θα μου τον υποδειξει κανενας και δεν θα τον υποδειξω σε κανενα...
μονο που επιμενω οτι ανεξελεγχτη επιθετικοτητα μεταδιδεται και βλαπτει τους αλλους σε να δημοσιο χωρο διαλογου.Τωρα οσον αφορα για την ιατρικη πλευρα της επεμβασης μην προκαταλαμβανεις τον τροπο που θα επιλεξει , γιατι δεν είσαι εσυ ο θαραπων γυναικολόγος που θα αναλάβει την κοπελιά.Θες και κατι αλλο? Υπαρχει ακομα μια αλλη περιπτωση που ακομα και ενας φαρμακοποιος που την ξερει μπορει να της το χορηγησει χωρις ισως καν να χρειαστει να παει σε γιατρο! κυκλοφορει ενα ειδικο φαρμακο ορμονουχο , το οποιο προκαλει εμμηνορρεια σε γυναικες που εχουν καθυστερηση και συχνα μπορει να σταματησει απο μονο του την κυηση τις πρωτες εβδομαδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειναι καποια χαπια που επαναλαμβανω καποιος φαρμακοποιος μπορει να τα δωσει και χωρις συνταγη γιατρου αν ξερει την ασθενη και εχει συχνα καθυστερηση....
10-08-2009, 17:29 #23
ΕΕΕΕΕΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΠΑΝΟ!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ 2 ΚΟΠΕΛΕΣ ( ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ) ΚΑΝΑΝΕ ΑΜΒΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ.
ΕΛΕΟΣ!!!!
ΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΚΡΑΤΕΙ ΠΟΙΟΝ???
ΜΙΛΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
φτανει και συ με την σειρα σου να δεις οτι δεν ασχολουμαι με εσενα αλλα με το κοριτσι στο δικο του θεμα....
10-08-2009, 17:31 #24
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ..
Ε ΠΑΝΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΛΟΙΠΟΝ. ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
10-08-2009, 17:35 #25
XIKA HPEMHΣE. ΔEN AΞIZEI
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
10-08-2009, 20:46 #26
.....γιατι δεν αξιζει τον κοπο , μια που ουτε θα καταλαβεις το πως και το τι εγινε [ειναι μια διαδικασια ρουτινας γι καθε γυναικολογο]και ωσπου να πιω ενα ουισκυ για τα δικα μου νευρα , ερχοτανε η αδελφη και με οδηγουσε κοντα της γιατι ολαειαν τελειωσει
Εσυ ξερεις τις θες ...
θα συμφωνησω οτι το να πιεις ενα ουισκι για εικοσι λεπτα, δεν ειναι σε θεση να σου προκαλεσει κανενα ψυχολογικο προβλημα μιας και ξερεις γιατι το κανεις και αφοτου το πιεις, ολα εχουν τελειωσει (για σενα).
για τα υπολοιπα που σχολιαζεις πανο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΟΜΙΛΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.....
για αλλη μια φορα,εκανες την εκπληξη και μας ειπες τις αγαπημενες σου παπαριες.
10-08-2009, 21:00 #27
Originally posted by Remedy
.....γιατι δεν αξιζει τον κοπο , μια που ουτε θα καταλαβεις το πως και το τι εγινε [ειναι μια διαδικασια ρουτινας γι καθε γυναικολογο]και ωσπου να πιω ενα ουισκυ για τα δικα μου νευρα , ερχοτανε η αδελφη και με οδηγουσε κοντα της γιατι ολαειαν τελειωσει
Εσυ ξερεις τις θες ...
θα συμφωνησω οτι το να πιεις ενα ουισκι για εικοσι λεπτα, δεν ειναι σε θεση να σου προκαλεσει κανενα ψυχολογικο προβλημα μιας και ξερεις γιατι το κανεις και αφοτου το πιεις, ολα εχουν τελειωσει (για σενα).
για τα υπολοιπα που σχολιαζεις πανο ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΟΜΙΛΕΙΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.....
για αλλη μια φορα,εκανες την εκπληξη και μας ειπες τις αγαπημενες σου παπαριες.
Γίνατε σήμερα , γιατροί , μοιρολάτρισσες και πομποί άγχους και φοβιών σε ένα νέο κορίτσι, που ήρθε να ρωτήσει άλλα πράγματα και που στην πορεία, σας έφυγαν απο το μυαλό και πήραν την θεση τους τα προσωπικά σας βιώματα μολύνοντας τον διάλογο και την αντικειμενική ενημέρωση...
10-08-2009, 21:05 #28
οτι αλλη ασυναρτησια εχεις να πεις Πανο πες την στο θεμα σου γιατι ειναι κριμα να μπαινει η κοπελα να μπαινει εδω και να διαβαζει ολα αυτα.
10-08-2009, 21:10 #29
προβλημα εχει με τους παπαρες που κυκλοφορουν και σκορπουν παραπληροφορηση με το τσουβαλι, σαν την αφεντομουτσουναρα σου ας πουμε κυρ πανο...
εσυ δεν μας ειπες σε ποιες δυσαρεστες σου εμπειριες οφειλονται οι παπαριες που λες...
εκτος αν ειναι εμφυτες...
εσυ κανεις τον γιατρο χωρις να εχεις ιδεα, μιλωντας για \" αποξισεις\"(=αποξεσεις) μεθοδο του 1821 , δινοντας ταχα αντικειμενικη πληροφορηση και διαστρεβλωνοντας , τσαλαπατωντας. λογω αγνοιας αλλα και χονδροειδους κατασκευης του ψυχισμου σου, οτι εχει να κανει με την εμπειρια αυτη στην ψυχικη της διασταση.
10-08-2009, 21:24 #30
......πραγματα που στην πορεια σαςεφυγαν απο το μυλο και πηραν την θεση τους τα προσωπικο σας βιωματα μολυνωντας τον διαλογο και την αντικειμενικη ενημερωση
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.
ειναι και ο λογος που παρα τις απειρες σελιδες που εχεις γεμισει, δεν εχεις ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σε αυτο το φορουμ, γιατι δεν μιλας ποτε για την αληθεια σου η τα σημαντικα σου βιωματα.
αναλωνεσαι σε αερολογιες,παπαρολογιες και επιστημονοφανεις μπουρδες χωρις ουτε επιστημονικη αληθεια η αξια, αλλα ουτε και κανενα νοημα..
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΕΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ευχομαι να ξεστραβωθεις καποτε ...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση