Αμβλωση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 152

Thread: Αμβλωση

Senior Member
    κουραγιο Δαναη, ολα θα πανε καλα.
    χαιρομαι που ειχες την υπευθυνοτητα να παιρνεις αντισυλληπτικα κι απορω πως εγινε αυτο το ατυχημα....
    να συζητησεις λεπτομερως με τον γιατρο σου τι μπορει να πηγε στραβα, για να μην επαναληφθει.
    οπως και να εχει, ασχετα αν η αποφαση ειναι δεδομενη για πολλες γυναικες στην θεση σου, η εμπειρια ειναι ζορικη.
    απο τα ιατρικα να εισαι ησυχη,δεν θα ταλαιπωρηθεις πολυ.
    εφοσον εισαι σιγουρη για τις αποφασεις σου,μη το καθυστερεις καθολου.
    οσο πιο νωρις, τοσο πιο ασφαλες και ευκολο.

Δανάη ....έχω έρθει στη θέση σου και μάλιστα κάπου εκεί ηλικιακά. Τότε έκανα την εξής σκέψη: είμαι έτοιμη/ικανή/σίγουρη πως μπορώ να πάρω την ευθύνη ενός ανθρώπου;
    Απάντησα αρνητικά και το μόνο που έκανα ήταν να πάω σε ένα καλό γιατρό ώστε να έχω το κεφάλι μου ήσυχο από ιατρικής άποψης.
    Έχω σκεφτεί πολλές φορές αυτή την εμπειρία μου, (με λύπη φυσικά), αλλά μετά σκεφτόμουν πόσοι άχρηστοι/ανίκανοι γονείς κυκλοφορούν και πόσα δυστυχισμένα παιδιά έχουν έρθει στον κόσμο, ακριβώς γιατί οι γονείς τους δεν ήταν συνειδητοποιημένοι.
    Εκεί λοιπόν ησυχάζω, και σκέφτομαι πως έκανα το σωστό.
    Αφού έχεις πάρει αυτή την απόφαση μη βασανίζεσαι ακόμη περισσότερο. Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς και σκέψου πως είναι καλύτερα να κάνεις αυτό, παρά να αναλάβεις μια ευθύνη που δεν μπορείς να βγάλεις πέρα.

Member
    Αχ σας ευχαριστω τοσο πολυ!Δεν ξερω αν ακουγεται εγωιστικο/χαζο ή οτιδηποτε αλλο,αλλα μου δινει κουραγιο να μου λενε κι αλλες κοπελες πως το εχουν κανει,απο την αποψη οτι ειναι οι πλεον καταληλλες να με καθησυχασουν.Οσο διπλα μου κ αν ειναι ο φιλος μου,δεν μπορει να με καταλαβει οπως μια κοπελα που εχει περασει κατι αναλογο.

Originally posted by danah
    Αχ σας ευχαριστω τοσο πολυ!Δεν ξερω αν ακουγεται εγωιστικο/χαζο ή οτιδηποτε αλλο,αλλα μου δινει κουραγιο να μου λενε κι αλλες κοπελες πως το εχουν κανει,απο την αποψη οτι ειναι οι πλεον καταληλλες να με καθυσηχασουν.Οσο διπλα μου κ αν ειναι ο φιλος μου,δεν μπορει να με καταλαβει οπως μια κοπελα που εχει περασει κατι αναλογο.
    Αυτό που θα σκέφτεσαι συνέχεια είναι αν θες να γίνεις κακή μητέρα, ή καθόλου μητέρα και φρόντισε να είναι το μόνο που θα αναλύσεις μέσα σου. Είναι το πιο σημαντικό...

Senior Member
    ισως ομως γινεις και μια πολυ καλη μαμα!

η αδελφουλα μου εκανε στα εικοσιδιο της εναν γλυκυτατο μπεμπουλη

κoπελιτσα μου καλη σου ευχομαι να μην στερησεις απο το παιδακι σου την ευκαιρια να ελθει στη ζωη

με ολη μου την καρδια

researcher
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ΘEΩPΩ ΠIO ΣHMANTIKO NA EIΣAI AΠOΛYTA ΣIΓOYPH ΓIA AYTO ΠOY ΘA KANEIΣ.
    TOΣO ΓIA THN EMΠEIPIA ΠOY ΘA ZHΣEIΣ OΣO ΓIA TO ENΔEXOMENO NA TO METANOIΩΣEIΣ KAI NA EXEìΣ ENOXEΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Member
    Πηρα τηλεφωνο στο γυναικολογο κ εκλεισα ραντεβου για τις απαιτουμενες εξετασεις και μετα θα προχωρησουμε σε..αυτο που πρεπει.

Θεοφανια θα μπορουσες να μου πεις 1-2 πραγματα για οταν εκανες εσυ?Αν δε σου ειναι δυσαρεστο βεβαια..ή και οποια ακομη κοπελα μπορει..

Senior Member
    τι αλλο θα ηθελες να μαθεις Δαναη?

Originally posted by xika
    ελπιζω κι εσυ να καταλαβεις που θα βρεθεις αν συνεχισεις με αυτον τον τροπο..
    απειλη? αν ημουνα φοβικος ψυχικα ασθενης ? αν επασχα απο πανικο? αντμιν καταλαβαινετε τι ακριβως φοβαμαι?

Member
    Θα ηθελα να μαθω για το αν υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια και μετα,πως σε αντιμετωπιζουν οι γιτροι,ποσα χρηματα θα χρειαστω,αν θα επιστρεψω την ιδια μερα στο σπιτι μου,αν πρεπει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα κ να ρωτησω κατι ακομη: υπαρχει περιπτωση μετα που θα εχω αιμα,να εχω μαζι και ..υπολειμματα απο το εμβυο?Χαζη ισως ερωτηση,αλλα καπου διαβασα και κατι τετοιο και τρομοκρατηθηκα η αληθεια ειναι!

Originally posted by giota
    Πάνο είσαι λάθος.Πρώτον γιατί δεν είσαι γυναίκα και δεν ξέρεις.Εγώ προτιμώ να γίνει άμβλωση προκειμένου να γεννηθεί ένα παιδί δυστυχισμένο απο δυο νέους ανθρώπους που δεν έχουν κατασταλάξει στην ζωή τους για το λόγο αυτό πρέπει να τηρούνται οι προφυλάξεις για πολλούς λόγους.Εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η αντιμετώπιση σου στο θέμα της άμβλωσης.Δηλώνεις ψυχολόγος και λες αυτές τις κοτσάνες;Ποιά η ευαισθησία σου όταν έγιναν 4 εκτρώσεις απο την δική προφανώς ανευθυνότητα.Μέχρι να πιείς ένα ουϊσκι έχουν τελειώσει όλα,αυτά τα λόγια βγαίνουν απο το στόμα ενός ψυχολόγου;Εδώ Πάνο είσαι λάθος τι στο καλό ψυχολογία διάβασες; τέτοια λέει;ακόμη και για την κοπέλα που είναι αποφασισμένη ότι θα διακόψει την εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο απλό απο ψυχολογικής πλευράς.Και πάλι συμφωνω να άμβλωση αλλά στο χειρουργείο οδηγείται μια νέα κοπέλα ένας άνθρωπος και όχι ένα ζώον.Είμαι 50 χρόνων παντρεμένη με ναυτικό και ποτέ δεν έκανα έκτρωση.εσύ τι προφυλάξεις πήρες; έτυχε μια έτυχε δυο αλλά τέσσερεις;Επειδή γνωρίζω γυναίκες που έχουν κάνει άμβλωση καμιά δεν πήγε με ελαφριά την καρδιά.Μπορεί σαν επέμβαση να είναι απλή και σύντομη αλλά στην ψυχολογία της γυναίκας όχι.Καλύτερα άσε το συγκεκριμένο θέμα γιατί ξέφυγες.Επίσης το χάπι είναι της επόμενης μέρας και το παίρνεις μετά απο το μικρό χρονικό διάστημα.ρώτα και κανένα γυναικολόγο να σου πεί δυο πράγματα.Ημαρτον
    το ουισκυ ηταν το μονο κοινωνικα αποδεχτο και διαθεσιμο στο μπαρ της κλινικης μεσο για να σβησω τον δικο μου πονο για οσα συνεβαιναν εν αγνοια μου σε μια γυναικα με την οποια απο κοινου αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε την κοινωικη δυνατοτητα να μεγαλωσουμε ενα παιδι , χωρις εξασφαλισμενη καρριερα και εισοδημα που να μας επετρεπε να το μεγαλωσουμε καλυτερα απο οτι οι γονεις μας μας
    Γιωτα μπηκες στον χορο αποδεικνυοντας για πολλοστη φορα οτι το πειραμα αυτο κατω απο προυποθεσεις θα μπορουσε πργαματι να εχει πολυ δυσαρεστες επιπτωσεις στην δημοσια υγεια και γιαυτο δεν ευθυνεται το διαδικτυο αλλα οι τροποι που διαθετουν σημερα οι κοινοχρηστοι χωροι διαδικτυακης συνομιλιας για να αντιμετωπισουν ενα υπερευαισθητο κοινο που αθελα του μπορει να βλαπτει ακομα και την επισημη κοινωνικη πολιτικη της πολιτειας στην οποια η ανεπιθυμητη κυηση νομιμως και αποδεκτως εφαρμοζεται για να περιοριστουν τα κοινωνικα δραματα τα οποια προξενουνται σε αντιθετες περιπτωσεις ...
    Λυπαμαι που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εδω ειμαστε ολοι ιδιοι και δεν ξεχνας οτι ειμαι ψυχολογος αναγακαζοντας με να σου πω τωρα οτι οποιος ψυολογος πει κατι διαγφορετικο σε αυτο το θεμα η πολιτεια οφειλει να του αφαιρεσει το δικαιωμα ασκησης του επαγγελματος

Senior Member
    Θα ηθελα να μαθω για το αν υπαρχει πονος κατα τη διαρκεια και μετα,πως σε αντιμετωπιζουν οι γιτροι,ποσα χρηματα θα χρειαστω,αν θα επιστρεψω την ιδια μερα στο σπιτι μου,αν πρεπει να τρωω συγκεκριμενα πραγματα κ να ρωτησω κατι ακομη: υπαρχει περιπτωση μετα που θα εχω αιμα,να εχω μαζι και ..υπολειμματα απο το εμβυο?Χαζη ισως ερωτηση,αλλα καπου διαβασα και κατι τετοιο και τρομοκρατηθηκα η αληθεια ειναι!
    κατα τη διαρκεια δεν υπαρχει κανενας πονος γιατι δεν καταλαβαινεις τιποτε..
    οι γιατροι σε αντιμετωπιζουν ανθρωπινα, καθησυχαστικα και στοργικα, οπως αντιμετωπιζουν παντα οι γυναικολογοι τις ασθενεις.
    αν εχεις ηδη γυναικολογο, καλο ειναι να την κανεις μαζι του την επεμβαση μιας κι εχεις μια οικειοτητα ηδη.
    για τα χρηματα ειναι το μονο που δεν ξερω γιατι εχουν περασει αρκετα χρονια.
    στο σπιτι σου θα πας λιγη ωρα μετα που θα ξυπνησεις, μολις σιγουρευτει ο γιατρος οτι σου περασε η ζαλαδα απο τη ναρκωση , και θα πας κανονικα περπατωντας. να ειναι μαζι σου καποιος με αυτοκινητο η να εχετε αμεση προσβαση σε ταξι να μην ταλαιπωρηθεις ορθια.
    την υπολοιπη μερα θα ξαπλωνεις σπιτι σου, οχι υποχρεωτικα, αλλα θα νοιωθεις κι εσυ την αναγκη.θα παρεις μια σειρα αντιβιωσης που δεν πρεπει να παραλειψεις με τπτ, και κανενα παυσιπονο αν εχεις λιγα πονακια. ΛΙΓΑ ΕΙΠΑ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΥΠΟΛΟΙΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ. ΤΠΤ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.απλα θα εχεις περιοδο μετα.

αλλα και να υπηρχε τετοια περιπτωση, δεν υπηρχε περιπτωση να το καταλαβεις εσυ. στον χρονο που γινονται οι αμβλωσεις, το εμβρυο που ετσι κι αλλιως θα εχει απομακρυνθει, μοιαζει με σκουλικακι κι οχι με ανθρωπινο πλασμα, και εννοειται οτι δεν ξεχωριζουν ποδια-χερια κι ολες αυτες οι σαχλαμαρες που λενε μερικοι... να πας με καποιον συνοδο. το αγορι σου ελπιζω,αν οχι με μια κολλητη σου η και με τους δυο..οποιον νοιωθεις εσυ την αναγκη να εχεις κοντα σου...

Δαναη αφου σε συγχαρω για την ωριμη αποφαση σου , θα ηθελα μοναχα να σε προετοιμασω λιγο οτι αρχιζεις να ξυνεις πονεμενες πληγες και πιθανοτατα οι απαντησεις που θα λαβεις δεν θα σου κανουν καλο στο ζητημα που ενδιαφερεσαι...
    Ρώτα για όλα αυτά τον γιατρό σου , φαντάζομαι ότι δεν θα σε καθησυχάσει περισσότερο η λιγότερο απο τα ανώνυμα προφιλ ενος φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης , αλλά πιο σωστά και συγκροτημένα , ξέροντας μόνο ένα βασικό πράγμα...
    Ότι καθε γιατρός γυναικολόγος επιθυμει να σε ξαναδεί σαν πελάτισσα, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμη για ένα παιδί με το αγόρι σου και θα κάνει ότι ειναι απαραιτητο για να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα, έστω αν χρειαστεί και με καποια παυσίπονα, γιατί σε περιμένει να ξαναγυρίσεις και να τον εμπιστεύεσαι στην μακρά συνέχεια που συνοδεύει τις διάφορες φάσεις της ζωης σου .
    Καλά ξεμπερδέματα και προσοχη στην επανάληψη....

Senior Member
    ναι κυρ πανο...
    βιωσες τοσο μεγαλο πονο που το επανελαβες αλλες τρεις φορες για να τον εμπεδωσεις.....γιατι δεν λες οτι εισαι απλα ενας ασχετος εγωιστης, βολεψακιας που θεωρεις την αμβλωση, μεθοδο αντισυλληψης???
    δεν αφηνεις την κλαψα, βασιλακη-καιλα που κανατε την αμβλωση γιατι δεν ειχατε τα μεσα!!!! και τις αλλες τρεις γιατι τις κανατε????γιατι εισαι ενας παπαρας που δεν εχει ουτε την γνωση και την ευαισθησια να μην αφησει εγγυο την συντροφο του!!

ΠΟΣΟ ΠΟΝΟ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ ΜΕ ΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ?????
    (ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ!)

Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Δαναη αφου σε συγχαρω για την ωριμη αποφαση σου , θα ηθελα μοναχα να σε προετοιμασω λιγο οτι αρχιζεις να ξυνεις πονεμενες πληγες και πιθανοτατα οι απαντησεις που θα λαβεις δεν θα σου κανουν καλο στο ζητημα που ενδιαφερεσαι...
    Ρώτα για όλα αυτά τον γιατρό σου , φαντάζομαι ότι δεν θα σε καθησυχάσει περισσότερο η λιγότερο απο τα ανώνυμα προφιλ ενος φορουμ ψυχολογικής υποστήριξης , αλλά πιο σωστά και συγκροτημένα , ξέροντας μόνο ένα βασικό πράγμα...
    Ότι καθε γιατρός γυναικολόγος επιθυμει να σε ξαναδεί σαν πελάτισσα, όταν με το καλό θα είσαι έτοιμη για ένα παιδί με το αγόρι σου και θα κάνει ότι ειναι απαραιτητο για να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα, έστω αν χρειαστεί και με καποια παυσίπονα, γιατί σε περιμένει να ξαναγυρίσεις και να τον εμπιστεύεσαι στην μακρά συνέχεια που συνοδεύει τις διάφορες φάσεις της ζωης σου .
    Καλά ξεμπερδέματα και προσοχη στην επανάληψη....
    οχι μωρε..
    γιατι τον γιατρο της? ας ρωτησει καλυτερα κανεναν παπαρα σαν εσενα που ευθυνεται για 4 αμβλωσεις!!!!

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast