Results 106 to 120 of 152
Thread: Αμβλωση
-
19-08-2009, 02:52 #106
ρις......
μη το κανεις αυτο στην κοπελα
εχει πει απο την πρωτη γραμμη ποσο αποφασισμενη ειναι....δεν της κανεις κανενα καλο με το να προσπαθεις να της βαλεις περισσοτερες ενοχες...δεν προκειται ν αλλαξει γνωμη, απλα την βασανιζεις..
- 19-08-2009, 02:57 #107
Originally posted by danah
Πηγα στο γιατρο,ηταν παρα παρα πολυ καλος μαζι μου,με ηρεμησε παρα πολυ.Μου ειπε οτι δε χρειαζεται να μαθω τον τροπο που γινεται η εκτρωση και με απετρεψε απο το να δω/διαβασω το οτιδηποτε σχετικο.Μου ειπε οτι ειμαι 6 εβδομαδων και κλεισαμε ραντεβου για την επομενη εβδομαδα. Μου ειπε ακριβως την ημερα συλληψης και μαλιστα επεμενε οτι τα αντισυλληπτικα ειναι το καλυτερο μετρο προφυλαξης για ατομα με σταθερη σχεση.Απ\'ο,τι καταλαβα εγω θα αμελησα καποια δοση η θα πηρα το χαπι πιο αργα απ\'ο,τι επρεπε.Τι να πω?Αν ισχυριστω πως δεν εχω καθολου αγχος θα \'ναι ψεμα,αλλα σε σχεση με το πως ημουν αισθανομαι καλυτερα.
κουραγιο, κανε υπομονη να περνανε οι μερες και να τελειωνει...
19-08-2009, 04:46 #108
Originally posted by researcher
εγω Δαναη
πιστευω πως για να αποφασισεις νηφαλια καλο ειναι να μαθεις πρωτα
γιατι να μην δεις οτιδηποτε σχετικο?
για οποιδηποτε θεμα μας απασχολει ψαχνουμε και μαθαινουμε
για ενα μωρο που ειναι μεσα στην κοιλια μας στα τυφλα?
εμ βεβαια δεν ειναι μεσα στην κοιλια του γιατρου....
αυτος τα χρηματα θελει να παρει
εγω λεω να δωσεις την ευκαιρια στο παιδακι σου να ζησει
ακουσε την καρδια του
αφησε το να ζησει
δε θα το μετανιωσετε
θα σας φερει χαρα! :)
21-08-2009, 22:51 #109
Την αποφαση οντως την εχω ηδη παρει κ αυτο δεν αλλαζει.Σ\'ευχαριστω ομως ρις που προσπαθεις με τον τροπο σου να με βοηθησεις..Να \'σαι καλα.
Οσο για τα υπολοιπα θα γινουν απο Δευτερα.Τριτη θα προχωρησουμε.Εχω πολυ μπερδεμμενα συναισθηματα.Φοβαμαι,αλλα θελω κιολας να γινει για να τελειωνει..
21-08-2009, 23:03 #110
δαναη μου κουραγιο ολα θα πανε καλα!
η φιλη μου εμενα μπαινει τη δευτερα.γιατι αργησες τοσο?
21-08-2009, 23:22 #111
Γιατι μ ειπε η καλυτερη βδομαδα για να γινει ειναι η 7.Κ εγω οταν πηγα ημουν στην 6η.
21-08-2009, 23:23 #112
βρε ασε το μωρουλι να ζησει.να του αλαζεις πανες να το νανουριζεις γλικα.κριμα ειναι.
22-08-2009, 07:42 #113
Δαναη κουραγιο. Αυτο που περνας ειναι τρομακτικα δυσκολο και πραγματικα ευχομαι να μην σου ειχε συμβει ποτε. Ισως θα σου εκανε καλο μετα την επεμβαση να ζητουσες βοηθεια απο καποιον ειδικο(ψυχολογο) ωστε να σε βοηθησει να το ξεπερασεις καλητερα και να σου προσφερει καποια υποστηριξη. Και παλι πολυ λυπαμαι και ευχομαι ολα να σου πανε καλα.
22-08-2009, 13:20 #114
Για να σκεφτούμε ρε παιδιά λογκά.Εγώ που είμαι μεγάλη και αλλιώς μεγαλωμένη εννοώ πολύ αυστηρά τι λέτε στο κορίτσι;να κρατήσει ένα παιδί να είναι δυστυχισμένο;η κοπέλα να κάνει αγώνα να το μεγαλώσει πως;αν υπάρχει οικονομική άνεση άνθρωποι να είναι κοντά της να την στηρίξουν κάπου θα το σκεφτόσουν αλλά δεν πάυει να είναι μικρό κοριτσάκι που ακόμη δεν έχει κατασταλλάξει το ανθρωπάκι που θα γεννηθεί δεν είναι κούκλα για να παίζεις και να του αλλάζεις πάνες.Το να κάνεις παιδί είναι σοβαρή υπόθεση και εγώ αναλογίζοντας πίσω τα χρόνια όσο και αν με θεωρούσαν ώριμη τότε για την ηλικία μου έγώ βλέπω ότι το να γίνω μάνα τόσο νέα δεν ήταν και το πιο έξυπνο.Λατρεύω τα παιδιά μου ζω για τα παιδιά μου αλλά πιστεύω ότι λόγω ανωριμότητας δικής μου χωρίς καμμιά εμπειρία λόγω καταστάσεων και χωρίς να βάλω κάτω την λογική εκτός απο την δική μου ζωή έκανα κακό και στα παιδιά μου και αυτό με γεμίζει ενοχές
22-08-2009, 15:42 #115
πολυ σωστα τα λεγες γιοτα!χρονια πολλα για τη γιορτη σου μιας και το θυμηθηκα!!
το να κανει παιδι τωρα ειναι καταστροφικο και για αυτην και για αυτο.τιποτα δεν ειναι,ουτε ψυχολογικη υποστηριξη πιστευω χρειαζεται,θα περασει.αν εχει την οικονομικη ανεση και την αναγκη ας το κανει αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο.
πανικουλα δεν ειμαστε οπως ολα τα θηλαστικα,εχουμε μυαλο και μπορουμε να αποφασισουμε αν θα το κρατησουμε η οχι.δεν ειναι λογικο να γεννοβολαμε χωρις ορια.
22-08-2009, 15:51 #116
Γιώτα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και σε συγχαίρω για το ανοιχτό μυαλό σου. Αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά σου Γιώτα, να το υπολογίζεις.
Σα γονιός και σαν άνθρωπος, καλό είναι να βλέπεις και τα αρνητικά για να τα βελτιώσεις, αλλά και τα θετικά σου:)
Δανάη
εφόσον το έχεις αποφασίσει ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά, είμαι μαζί σου. Καλή δύναμη σου εύχομαι.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-08-2009, 16:21 #117
Η δικη μου, μάλλον κάπως κρύα, άποψη είναι πως η χαρά αλλα και η ευθύνη του να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί, οφείλει να είναι απόφαση βασισμένη στη λογική και όχι στην τύχη, να είναι ένα όνειρο σου που επέλεξες να θέσεις σε τροχιά πραγματοποίησης και όχι μια κατάσταση στην οποια βρέθηκες άθελα σου.
Θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, δηλαδή να κατανοήσεις ότι η ζωή σου όλη πρόκειται να αλλάξει και να το αποδεχτείς από επιλογή και όχι επειδή βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο και το ρολοι να τρέχει, να εξετάσεις αν είσαι σε θέση να συντηρήσεις ένα επιπλέον μέλος της οικογενειας απολύτως πρακτικά, να επιλέξεις να αλλάξεις τις μέχρι τότε προτεραιότητες σου και να διαθέτεις τον εαυτό σου 24/7 σε κάποιον άλλον που έχει την αποκλειστική ανάγκη σου, πρώτου βρεθείς σε εγκυμονούσα κατάσταση και οι ορμόνες και οι συναισθηματισμοί θολώσουν τη λογική σου.
Δανάη, σου εύχομαι καλή τύχη, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
23-08-2009, 08:04 #118
Originally posted by giota
Για να σκεφτούμε ρε παιδιά λογκά.Εγώ που είμαι μεγάλη και αλλιώς μεγαλωμένη εννοώ πολύ αυστηρά τι λέτε στο κορίτσι;να κρατήσει ένα παιδί να είναι δυστυχισμένο;η κοπέλα να κάνει αγώνα να το μεγαλώσει πως;αν υπάρχει οικονομική άνεση άνθρωποι να είναι κοντά της να την στηρίξουν κάπου θα το σκεφτόσουν αλλά δεν πάυει να είναι μικρό κοριτσάκι που ακόμη δεν έχει κατασταλλάξει το ανθρωπάκι που θα γεννηθεί δεν είναι κούκλα για να παίζεις και να του αλλάζεις πάνες.Το να κάνεις παιδί είναι σοβαρή υπόθεση και εγώ αναλογίζοντας πίσω τα χρόνια όσο και αν με θεωρούσαν ώριμη τότε για την ηλικία μου έγώ βλέπω ότι το να γίνω μάνα τόσο νέα δεν ήταν και το πιο έξυπνο.Λατρεύω τα παιδιά μου ζω για τα παιδιά μου αλλά πιστεύω ότι λόγω ανωριμότητας δικής μου χωρίς καμμιά εμπειρία λόγω καταστάσεων και χωρίς να βάλω κάτω την λογική εκτός απο την δική μου ζωή έκανα κακό και στα παιδιά μου και αυτό με γεμίζει ενοχές
ενταξη γιοτα ας το σκοτωσει .αυτο για μενα ειναι εγκλημα.τελος.
και εγω ειμουν 23 χρονων οταν εμεινα εγγυος και εχω ενα γιο σε πολυ καλυτερη κατασταση απο αλλα παιδια.
και αφου δεν ηθελε με τπτ ενα παιδι ας προσεχε ρε παιδια.που ζουμε στην κατοχη??
23-08-2009, 08:45 #119
Δανάη, σου εύχομαι ειλικρινά να πάνε όλα καλά. Κράτησες ξεκάθαρη στάση από την αρχή και δεν παγιδεύτηκες στις ενοχές που κάποιοι προσπαθούν να σου στήσουν.
Θα είσαι μια σωστή μητέρα στο μέλλον γιατί έχεις μάθει να λειτουργείς υπεύθυνα.
25-08-2009, 00:12 #120
Εφτασε η μερα..Αυριο το πρωι θα γινει..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση