Results 121 to 135 of 152
Thread: Αμβλωση
-
25-08-2009, 00:34 #121
κουραγιο
καλη τυχη
πεσε και κοιμησου, μη το σκεφτεσαι αλλο
- 25-08-2009, 00:47 #122
Φοβαμαι..
25-08-2009, 00:58 #123
να μη φοβασαι.
ολα θα πανε καλα.
25-08-2009, 01:00 #124
δανάη....σκέψου μόνο πόσο ελεύθερη θα νιώσεις όταν περάσει όλο αυτό....σκέψου πόση ταλαιπωρία έχεις υποστεί όλο αυτό το διάστημα...σκέψου εσένα............
25-08-2009, 18:43 #125
Το εκανα.Δεν ξερω αν μου εφυγε ενα βαρος ή απεκτησα ενα μεγαλυτερο.Απο τη μια νιωθω καλα που ηταν ολοι τοσο καλοι μαζι μου,που πηγαν ολα μια χαρα..απο την αλλη αισθανομαι τοσο περιεργα..λες και μου το εκλεψαν!Αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οτι τοσα ζευγαρια προσπαθουν επι χρονια και χαλανε περιουσιες για να φερουν στον κοσμο ενα παιδι κι εγω πηγα κ το εριξα.Ειναι ολα μπερδεμμενα μεσα στο κεφαλι μου.Νομιζω δεν εχω καταλαβει ακομη τι εγινε.
25-08-2009, 18:50 #126
ευτυχως εισαι αρκετα μικρη για να μπορεσεις να κανεις παιδι στα επομενα χρονια σου.
Απο την αλλη, εφοσον ειδες οτι δεν ειναι και τοσο απλο θα πρεπει να προσπαθησεις να μην ξαναρθεις σε αυτη την ψυχοφθορα θεση.
Θα σου πω δε οτι υπαρχουν γυναικες που εχουν κανει αρκετες εκτρωσεις και δεν τους κοστισε τιποτα.
Υπαρχουν βεβαια αλλες που με μια μονο εχουν απειρα προβληματα.
Ευχομαι η επομενη κινηση σου,
να αφορα την γεννηση του καρπου της αγαπη σου με τον ανθρωπο της επιλογης σου.
25-08-2009, 18:50 #127
Τώρα μιλάει το συναίσθημα. Η απόφαση σου ήταν βάση της λογικης.. Μην ανησυχείς όλες οι γυναίκες βιώνουν παρόμοια συναίσθηματα.. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά σκέψου πως το αποφάσισες με λογική και τι σημασία έχει τι κάνουν άλλα ζευγάρια.. Αυτά θέλουν ένα παιδί εσύ δεν ήθελες ή δε μπορούσες.. Και αυτοι που ΄προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί είναι σίγουρα έτοιμοι ψυχολογικά ή οικονομικά να το μεγαλώσουν. Εσυ δεν ήσουν. Εκανες το καλύτερο για όλους. Αυτό όμως θα το νιώσεις και εσύ σιγά σιγά.. Μην ανησυχείς.. Τώρα είναι απλά όλα μπερδεμένα - σίγουρα είναι ένα σοκ για σένα και για τη κάθε γυναικα. Όμως όλα θα πάνε καλά.
25-08-2009, 18:54 #128
Originally posted by evath
Τώρα μιλάει το συναίσθημα. Η απόφαση σου ήταν βάση της λογικης.. Μην ανησυχείς όλες οι γυναίκες βιώνουν παρόμοια συναίσθηματα.. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά σκέψου πως το αποφάσισες με λογική και τι σημασία έχει τι κάνουν άλλα ζευγάρια.. Αυτά θέλουν ένα παιδί εσύ δεν ήθελες ή δε μπορούσες.. Και αυτοι που ΄προσπαθούν να κάνουν ένα παιδί είναι σίγουρα έτοιμοι ψυχολογικά ή οικονομικά να το μεγαλώσουν. Εσυ δεν ήσουν. Εκανες το καλύτερο για όλους. Αυτό όμως θα το νιώσεις και εσύ σιγά σιγά.. Μην ανησυχείς.. Τώρα είναι απλά όλα μπερδεμένα - σίγουρα είναι ένα σοκ για σένα και για τη κάθε γυναικα. Όμως όλα θα πάνε καλά.
Υπομονή δανάη μου....τώρα προέχει να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς....
25-08-2009, 18:58 #129
Δωσε χρόνο Δανάη...
Δώσε χρόνο στο συναίσθημά σου που ήρθε τώρα και είναι δύσκολο.
Πες στο συναίσθημά σου:
Ναι, τώρα αισθάνομαι έτσι,
αλλά μου δίνω χρόνο
και θα δω πως θα αισθάνομαι αύριο, μεθαύριο, την άλλη βδομάδα, τον άλλο μήνα...
Γιατί αυτη την απόφαση δεν την πήρα χωρίς σκέψη, χωρίς προσεκτικό ζύγισμα, χωρίς λογική.
Μην πιεστείς να πετάξεις από τη χαρά σου...
Αλλά μην πας στο άλλο άκρο να μαστιγώνεις τον εαυτό σου χωρίς λόγο.
Θα χαμογελάσεις ξανά. Και όταν θα είσαι έτοιμη...
Τα όνειρά σου θα τα πραγματοποιήσεις όταν θα είσαι έτοιμη και έτσι θα είσαι και πραγματικά ευτυχισμένη.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
25-08-2009, 19:12 #130
Αισθανομαι οτι σημερα εκανα τη μεγαλυτερη αμαρτια της ζωης μου!Το πιο \"κακο\" πραγμα που εχω κανει.Ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα μου..δεν περιμενα πως θα νιωθω ετσι.
25-08-2009, 19:31 #131
Originally posted by danah
Το εκανα.Δεν ξερω αν μου εφυγε ενα βαρος ή απεκτησα ενα μεγαλυτερο.Απο τη μια νιωθω καλα που ηταν ολοι τοσο καλοι μαζι μου,που πηγαν ολα μια χαρα..απο την αλλη αισθανομαι τοσο περιεργα..λες και μου το εκλεψαν!Αυτο που σκεφτομαι συνεχεια ειναι οτι τοσα ζευγαρια προσπαθουν επι χρονια και χαλανε περιουσιες για να φερουν στον κοσμο ενα παιδι κι εγω πηγα κ το εριξα.Ειναι ολα μπερδεμμενα μεσα στο κεφαλι μου.Νομιζω δεν εχω καταλαβει ακομη τι εγινε.
υποθετω οτι εισαι μπερδεμενη απο την την τοσο...εντονη (το λιγοτερο που μπορω να πω ) εμπειρια..
το θεμα ειναι ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ.
με το να φερεις ενα ανεπιθυμητο παιδι στον κοσμο δεν λυνεις το προβλημα υπογονιμοτητας η το οικονομικο προβλημα κανενος..
και παλι οι ατεκνοι γειτονες σου θα παραμεινουν ατεκνοι, η θα παιδευονται με εξωσωματικες και θα πληρωνουν περιουσιες.
επειδη καποιοι ατυχοι δυσκολευονται να τεκνοποιησουν, δεν σημαινει οτι ειναι κατι δυσκολο...αποδειξη οι τοσοι αθιγγανοι που εχουν απο 20 παιδια ο καθενας και τα στελνουν στα φαναρια να τους φερουν λεφτα...
το θεμα ειναι η τυχη που επιφυλασσεται απο τους γονεις του σε καθε παιδι που γεννιεται..καθε αγεννητο παιδι δικαιουται τις καλυτερες προυποθεσεις κι οχι να ζησει υπο οποιεσδηποτε συνθηκες , απλα επειδη μπορουμε και γεννοβολαμε..
το θεμα ειναι ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...
ειναι κοντα σου ο συντροφος σου? η φιλη/ες σου? σε γονεις το εχεις πει? ποιοι σε στηριζουν?
25-08-2009, 19:34 #132
Δαναη μου οτι εγινε εγινε κοπελα μου.δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου να απορροφησει ολα οσα εμαθες αυτους τους τελευταιους μηνες.κανε μια καινουρια αρχη,αυτη τη φορα με μια δαναη σοφοτερη και εμπειροτερη.εχεις ολη την στηριξη μας απο ολους μας.
25-08-2009, 19:37 #133
Originally posted by danah
Αισθανομαι οτι σημερα εκανα τη μεγαλυτερη αμαρτια της ζωης μου!Το πιο \"κακο\" πραγμα που εχω κανει.Ειναι πολυ ασχημο το συναισθημα μου..δεν περιμενα πως θα νιωθω ετσι.
το θεμα εκτρωση κακα τα ψεμματα αποτελει ταμπου,μεγαλο λαθος αν θες τη γνωμη μου.ειναι καθαρα υποκειμενικο παντως.
για εσενα αυτο που εκανες σημερα ειναι η μεγαλυτερη αμαρτια της ζωης σου,το πιο κακο πραγμα που εχεις κανει..για εμενα λοιπον αν ημουν στη θεση αμαρτια θα ηταν να εφερνα ενα δυστυχο πλασμα στον κοσμο απο την στιγμη που δεν εχω μεγαλωσει εγω ακομα..
25-08-2009, 20:00 #134
Ειναι διπλα μου η αδερφη μου,ο φιλος μου και η κολλητη μου.Σε γονεις δεν υπηρχε περιπτωση να το πω γιατι ξερω ποσο θα τους στενοχωρουσε,αν και θα με στηριζαν στην οποιαδηποτε αποφαση μου.Ειναι κατι που δε θα τους πω ποτε νομιζω..οπως και να \'χει γονεις ειναι..σκεφτονται διαφορετικα.
Αισθανομαι ασχημα γι\'αυτο που εκανα..
25-08-2009, 20:06 #135
Οτι εγινε, εγινε. Απο την στιγμη που δεν μπορεις να γυρισεις τον χρονο πισω μην εχεις ενοχες για τιποτα. Εκανες αυτο που επρεπε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη. Κοιτα μονο μπροστα
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....