Results 31 to 45 of 152
Thread: Αμβλωση
-
10-08-2009, 21:31 #31
Originally posted by xika
οτι αλλη ασυναρτησια εχεις να πεις Πανο πες την στο θεμα σου γιατι ειναι κριμα να μπαινει η κοπελα να μπαινει εδω και να διαβαζει ολα αυτα.
- 10-08-2009, 21:32 #32
ελπιζω κι εσυ να καταλαβεις που θα βρεθεις αν συνεχισεις με αυτον τον τροπο..
10-08-2009, 21:33 #33
ναι καταλαβε...στο φορουμ με τον παπαρα βρεθηκε..που της ειπε να παει χαλαρα να κανει μια \"αποξιση\" γιατι δεν ειναι τπτ παραπανω απο ενα εμβολιο σαν εμπειρια...
εχεις καταντησει αηδια πια
10-08-2009, 22:13 #34
Πάνο είσαι λάθος.Πρώτον γιατί δεν είσαι γυναίκα και δεν ξέρεις.Εγώ προτιμώ να γίνει άμβλωση προκειμένου να γεννηθεί ένα παιδί δυστυχισμένο απο δυο νέους ανθρώπους που δεν έχουν κατασταλάξει στην ζωή τους για το λόγο αυτό πρέπει να τηρούνται οι προφυλάξεις για πολλούς λόγους.Εκείνο όμως που μου κάνει εντύπωση είναι η αντιμετώπιση σου στο θέμα της άμβλωσης.Δηλώνεις ψυχολόγος και λες αυτές τις κοτσάνες;Ποιά η ευαισθησία σου όταν έγιναν 4 εκτρώσεις απο την δική προφανώς ανευθυνότητα.Μέχρι να πιείς ένα ουϊσκι έχουν τελειώσει όλα,αυτά τα λόγια βγαίνουν απο το στόμα ενός ψυχολόγου;Εδώ Πάνο είσαι λάθος τι στο καλό ψυχολογία διάβασες; τέτοια λέει;ακόμη και για την κοπέλα που είναι αποφασισμένη ότι θα διακόψει την εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο απλό απο ψυχολογικής πλευράς.Και πάλι συμφωνω να άμβλωση αλλά στο χειρουργείο οδηγείται μια νέα κοπέλα ένας άνθρωπος και όχι ένα ζώον.Είμαι 50 χρόνων παντρεμένη με ναυτικό και ποτέ δεν έκανα έκτρωση.εσύ τι προφυλάξεις πήρες; έτυχε μια έτυχε δυο αλλά τέσσερεις;Επειδή γνωρίζω γυναίκες που έχουν κάνει άμβλωση καμιά δεν πήγε με ελαφριά την καρδιά.Μπορεί σαν επέμβαση να είναι απλή και σύντομη αλλά στην ψυχολογία της γυναίκας όχι.Καλύτερα άσε το συγκεκριμένο θέμα γιατί ξέφυγες.Επίσης το χάπι είναι της επόμενης μέρας και το παίρνεις μετά απο το μικρό χρονικό διάστημα.ρώτα και κανένα γυναικολόγο να σου πεί δυο πράγματα.Ημαρτον
11-08-2009, 07:46 #35
ρε πανο εχω βαρεθει να βλεπω τα μακροσκελη ποστ σου και να τα παω παρακατω για να δω τι εγραψαν οι αλλοι.δεν γραφεις και κατι με νοημα.αερολογιες!!
εγω πυστευω οτι πρεπει να κρατησει το παιδι γιατι υπαρχει οπως καταλαβα αγαπη με τον συντροφο και δεν ειναι και καμια ανηλικη.
και εγω στα 22 εμεινα εγγυος και πεταγα απο την χαρα μου.
ειναι πολυ ασχημο να σκοτωσεις το εμβρυο.ειχα δει στην τηλεοραση πως γινεται η αμβλωση,την αγωνια π νιωθει το εμβρυο καθως το αποκεφαλιζει ενα σωλινακι και ρουφαει τα κομμενα μελη του,
μπορει εσυ να μην νιωσεις πολλα αλλα αυτο π περναει το εμβριο τρομερη φρικη.
συγνωμη π ειμαι ετσι ωμη αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.
δεν εκανα εκτρωση αν και με τον πατερα του παιδιου δεν τα πηγεναμε εξαρχης καλα αλλα σημερα εχω εναν πανεμορφο γιο 6 ετων και ειναι ολη μ η ζωη.σκεψουν καλα πριν το βγαλεις τι θα χασεις.....
11-08-2009, 13:28 #36
Originally posted by panikoula
ρε πανο εχω βαρεθει να βλεπω τα μακροσκελη ποστ σου και να τα παω παρακατω για να δω τι εγραψαν οι αλλοι.δεν γραφεις και κατι με νοημα.αερολογιες!!
εγω πυστευω οτι πρεπει να κρατησει το παιδι γιατι υπαρχει οπως καταλαβα αγαπη με τον συντροφο και δεν ειναι και καμια ανηλικη.
και εγω στα 22 εμεινα εγγυος και πεταγα απο την χαρα μου.
ειναι πολυ ασχημο να σκοτωσεις το εμβρυο.ειχα δει στην τηλεοραση πως γινεται η αμβλωση,την αγωνια π νιωθει το εμβρυο καθως το αποκεφαλιζει ενα σωλινακι και ρουφαει τα κομμενα μελη του,
μπορει εσυ να μην νιωσεις πολλα αλλα αυτο π περναει το εμβριο τρομερη φρικη.
συγνωμη π ειμαι ετσι ωμη αλλα ετσι εχουν τα πραγματα.
δεν εκανα εκτρωση αν και με τον πατερα του παιδιου δεν τα πηγεναμε εξαρχης καλα αλλα σημερα εχω εναν πανεμορφο γιο 6 ετων και ειναι ολη μ η ζωη.σκεψουν καλα πριν το βγαλεις τι θα χασεις.....
εχω την υποψια οτι η εγκυμοσυνη σου η οποια σε εκανε να πετας απο την χαρα σου , στην συνεχεια μπορει να εγινε πηγη πολλων απο τα συγκεκριμενα προβληματα που αντιμετωπιζεις σημερα στις σχεσεις σου με το αλλο φυλο και στην κακιστη εικονα εαυτου την οποια εχεις καταγραψει σε αυτο εδω το φορουμ πριν απο λιγες μερες με την αντιδραση σου στην προσπαθεια να περασεις στο φορουμ την εικονα σου για να παρεις αντιδρασεις απο τα μελη του...
συμπερασμα
καθε γυναικα πρεπει να αποφασιζει ολομοναχη αν ειναι ετοιμη ψυχικα σωματικα οικονομικα και κοινωνικα να γινει μητερα
το εμβρυο μεγαλωνει και γινεται παιδι που εχει απολυτη αναγκη μια απολυτως υγιη μητερα και πατερα ενω ταυτοχρονα φερνει σε αυτους προσθετα πολλες φορες δυσβασταχτα προβληματα αθελα του , των οποιων αργοτερα υφισταται τις συνεπειες..
ολα αυτα θα επρεπε να πανε σε μια θεματικη με θεμα
\"ποτε μπορω να γινω μητερα?\"
11-08-2009, 13:39 #37
TI ΛEΣ PE KAPAΓKIOZH ΣTHN KOΠEΛA? ANTE ΣTA TΣAKIΔIA
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-08-2009, 13:48 #38
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
TI ΛEΣ PE KAPAΓKIOZH ΣTHN KOΠEΛA? ANTE ΣTA TΣAKIΔIA
αν βρεις κατι διαφορετικο φερτο εδω να το συζητησουμε
αλλα το τι θα λεω σε οποιονδηποτε αφορα μονο εμνα και κανενα αλλο στο μετρο που δεν κανω τιποτα διαφορετικο απο το να σας υπενυμιζω οτι το θεμα εδω ειναι η περιγραφη του τροπου που εκτελειται η αμβλωση και οχι το γιατι καποια αποφασισε καλως η κακως να μην την κανει
11-08-2009, 13:53 #39
EIΛIKPINA TΩPA. KANEIΣ ΠΛAKA H\' EIΣAI TOΣO MAΛAKAΣ?
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
11-08-2009, 15:52 #40
πανο αναρωτιεμαι,συναισθηματα δεν εχεις;αν καποιος εβαζε θεμα,θελω να αυτοκτονησω,δεν με ενδιαφερει να αλλαξω γνωμη,απλα χρειαζομαι ενα γρηγορο τροπο θανατου,θα ανελυες τι θα ηταν καλυτερο,το πιστολι η το βιτριολι;και μαλιστα σε οποιον προσπαθουσε να αλλαξει γνωμη θα του απαντουσες πως με το πιστολι ειναι πιο γρηγορο και πως αν μπορει ας το διαψευσει επιστημονικα;μπορεις εσυ να καταλαβεις τι νοιωθει μια γυναικα επειδη ετυχε να εισαι σε καποιες εκτρωσεις;και να το παρουμε και αλλιως,οταν τοσες γυναικες λενε πως ψυχολογικα ειναι δυσβασταχτο εσυ μας λες πως ειναι απλα μια απλη εγχειρησουλα;αυτος ειναι και ο λογος που επανελαβες τις αμβλωσεις σαν συντροφος τοσες φορες;επειδη το θεωρεις μια τοσο απλη επεμβασουλα;χωρις να σκεφτεσαι το συναισθηματικο κοσμο;το να κοψεις ενα ποδι μπορει να ειναι μια απλη εγχειρησουλα,αλλα ρωτας το μετα;
Δαναη,οπως και να πραξεις δεν υπαρχει ευκολη λυση.και το σιγουρο ειναι πως τα πραγματα εχουν αλλαξει για σενα και πως οτιδηποτε και να αποφασεις ποτε δεν προκειται να εισαι η Δαναη που ησουν παλιοτερα.Προσπαθησε να ηρεμησεις να σκεφτεις,να ρωτησεις ΜΟΝΟ γυναικες για την εμπειρια τους και οχι τριτους και τεταρτους.Οτι και να κανεις θα ειναι δυσκολο αλλα θα γινει μια Δαναη πιο δυνατη και πιο σοφη.
11-08-2009, 15:57 #41
Originally posted by Empneustns
αυτος ειναι και ο λογος που επανελαβες τις αμβλωσεις σαν συντροφος τοσες φορες;επειδη το θεωρεις μια τοσο απλη επεμβασουλα;χωρις να σκεφτεσαι το συναισθηματικο κοσμο;
11-08-2009, 16:07 #42
Originally posted by danah
Λυπαμαι παρα πολυ που ανοιγω ενα τετοιο θεμα και ντρεπομαι ακομη και τη στιγμη που το γραφω..Εχω καθυστερηση αρκετες μερες και χθες πηγα στο φαρμακειο,αγορασα 2 τεστ και ειχαν το ιδιο αποτελεσμα:θετικα.Δυστυχως ,ειναι πρεπει να διακοψω αυτη τη διαδικασια και φοβαμαι αλλα και ντρεπομαι πολυ. Σας εκλιπαρω μην αρχισετε για το ηθικο κομματι του θεματος,γιατι ειναι κατι που ηδη με βασανιζει πολυ. Θα θελα να μου πει καποια κοπελα αν εχει κανει την εμπειρια της ή οποιος το εχει περασει μεσω τριτων.Ευχαριστω πολυ :(
Η διαδικασία σαν διαδικασία είναι απλή.
Εμένα με επηρέασε αρκετά ψυχολογικά αλλά είχα και το υπόβαθρο.Εσύ πως νιώθεις?
11-08-2009, 16:29 #43
Αρχικα να πω οτι σας ευχαριστω ολους παρα πολυ και οτι λυπαμαι για την οποια αναστατωση εφερα :(
Σχετικα με το θεμα μου,προσεκτικη στο θεμα της αντισυλληψης ημουν,αφου επαιρνα αντισυλληπτικα.Απ\'ο,τι φαινεται δεν ηταν αρκετο..τι να πω..
Αυτο που εχει τωρα σημασια για μενα ειναι να ενημερωθω οσο το δυνατον καλυτερη γι\'αυτη την -καθολου ευχαριστη ομολογουμενως-διαδικασια και ας ελπισουμε πως θα πανε ολα καλα.
Ηδη σημερα εκανα εξετασεις σε ενα μικροβιολογικο κεντρο,οπυ μου επιβεβαιωσαν την εγκυμοσυνη,δεν γνωριζαν ομως τη βδομαδα που διανυω-ειναι δυνατον?? Για να ειμαι ειλικρινης ημουν κοκκινη απο την ντροπη μου και κοντευα να πεσω κατω..Σημερα θα παρω σε καποιον γυναικολογο που μου προτεινε μια φιλη :)
:(:(:(
11-08-2009, 16:34 #44
δεν εφερες εσυ αναστατωση Δαναη, αλλος αναστατωνει το φορουμ. μην ανησυχεις.
ολα καλα θα πανε! περιμενουμε νεα σου
11-08-2009, 16:43 #45
Μην ντρέπεσαι ανθρώπινο είναι....
Το καλύτερο είναι να ενημερωθείς από γυναικολόγο και όσο για την αναστάτωση......εννοείται πως δε φταις εσύ!!!!!!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση