agxolitiko
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

Thread: agxolitiko

agxolitiko

geia sas eimai kainourio melos edw.epina edw kai arketa xronia kathimerina logw agxous mexri p arxisa na xw kai steritika.epidkeytika polous giatrous gia kriseis panikou kai taxikardies p eixa.prin 3 meres piga se pathologo kai m dwse oasil.einai agxolitiko kai voitha sto steritiko sindromo.an kserei kapoios kati as me voithisei?exei kokini grami kai fovamai min eksartithw.den thelw apo to alkool na eksartithw se xapia.voitheia pleaese!

Senior Member
    Απο τη στιγμη που στο εχει συστησει ο γιατρος σου και παρακολουθεισαι απο αυτον, δεν υπαρχει περιπτωση να εξαρτηθεις.Αν γινει ποτε κατι τετοιο, ο γιατρος σου θα το προλαβει, μην ανησυχεις!Τον εμπιστευεσαι το γιατρο σου, δεν ειναι ετσι?
    Παντως αφου προκειται για θεμα εξαρτησης, και μια και ειναι η φυση του φαρμακου τετοια, συμβουλεψου και εναν ψυχιατρο...

Senior Member
    http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4681

Τελευταιο μυνημα σελιδας εχω μια απαντηση.
    Συνεχισε τη συζητηση εδω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

thanks!to themaeinai oti kai pali niwthw tin anagki na piw.i moni m diaskedasi tosa xronia itan na ginomai tifla.twra me ta xapia den kanei na piw.kai niwthw oti den tha diadkedzw pleon.oti ola tha nai mounta

Senior Member
    Και εγω θελω να πινω μου αρεσει θα ελεγα πολυ,αλλα σκεφτομαι οτι χαλαω υγεια,τσεπη και χανω παρα πολλα απο τη ζωη.
    Για αυτο δεν πινω.
    Βεβαια ποτε δεν ημουν συστηματικος ποτης.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Το προβλημα ειναι βγαινεις εξω βραδυ...τι να πιεις,καφε δε λεει,χυμο? Μπλιαχ ολα τα ωραια στη ζωη ειναι βλαβερα.

to mono p elpizw einai me ta xapia auta na eksaliftoun oi tremoules,oi fovies p xa na paw se supermarket -trapeza-dimosies ipiresies giati fovomoun to trmoulo p tha eniwtha otan tha ipegrafa.auto to tremoulo mexro twra kai ti diathesi tin epairna apo to alkool:(

Senior Member
    Απευθυνσου σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας γιατι χρειαζεσαι στηριξη τωρα που κανεις τον αγωνα σου!!!!

Εγω το εκοψα το αλκοολ, γιατι παιρνω αντιψυχωσικα και αντικαταθλιπτικα και μαζι με 1 μισο ποτηρι γινομαι γκολλ.Στην κυριολεξια ενα με το χωμα!!

Senior Member
    Ισως αν θες διαβασε κανα βιβλιο για την απεξαρτηση,δεν ξερω κανενα να προτεινω αλλα πιστευω θα βοηθουσε.
    Αυτη η διεγερση που δινει το αλκοολ ειναι κορυφαια ναι...αλλα τι να κανουμε?

einai mperdemena sto mialo m an pasxw apo alkoolismo i agxwdi diataraxi.to mono p kserw einai oti ethistika sto poto gia na xalarwnw kai na niwthw pio koinwniki.kai to alo p kserw einai oti fovamai ta xapia

Senior Member
    Απευθυνσου σε καποιον ειδικο ψυχικης υγειας γιατι χρειαζεσαι στηριξη τωρα που κανεις τον αγωνα σου!!!!

Ξανα στο λεω!Μην εισαι μονη σου..Θα σε βοηθησει!!!

Senior Member
    Και εγω φοβομουν τα χαπια, τον ψυχιατρο, την ταμπελλα...Ομως τα χαπια δεν ειναι ναρκωτικα,καμια σχεση..Και βοηθηθηκα πολυ..Σταματισα να βασανιζομαι...

Senior Member
    Αλλωστε μπορεις να πας σε ψυχολογο..Αυτοι και να θελουν δεν μπορουν να γραψουν φαρμακα!!

Senior Member
    Το αλκοολ ειναι σχεδον οτι χειροτερο υπαρχει...απο εξαρτησιογονες ουσιες.Παλεψτο μη βαζεις σταγονα στο στομα και πανε ολα στραφι.
    Για ποσο διαστημα και ποσα ποτα ημερησιως μιλαμε?
    Εντελως υποκειμενικη ερωτηση...ετσι απο περιεργεια.Αν θες απαντας.

mporei na einai ilithio auto p rwtaei alla estw kai an eksarthithw apo ta xapia iparxei pithanotita na pethanw i na pathw karkino apo ayta?

Page 1 of 2 12 LastLast