απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 45 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 673
    Originally posted by 8odwris
    πανος12345
    Θα γινω ΣΚληρος αλλα δεν νομιζω να στεναχωρηθεις και πολυ ουτε και να θυμωσεις ..αφου εξ αλου απο συναισθηματα εισαι ΠΑΓωμενος......
    Ισως να διαταραχθουν οι \"Ντοπαμινες\" σου..
    αλλα ΔΕΝ πειραζει ε...θα πας στην Γαλια θα πληρωσεις εσυ εναν γιατρο ...ξερεις εσυ ε.....και θα της φερει στα ισα σου......
    Αλλα δε πειραζει ετσι ειναι η Ζωη.....μια χειμια Εξαλου ...ε..

Αυτα 8α σου πω.... και δε θα ξανα ασχοληθω μαζι σου...
    Να πας και να τα πεις ολα οσα εχεις πει εδω στο φορουμ μια μερα μεσημερι στον Καθρεφτη του Σπιτιου και μετα να τον ρωτησεις ..Τα πυστευει? γιατι τα λεει? Τι τον εξυπηρετει?

Εσυ νομιζεις Ανθρωπακο πως επειδη μπηκες σε ενα φορουμ Ψυχολογιας οπου εχιε μια ενοτητα για Ψυχοδραστικες ουσιες και μπαινουν και εξαρτημενοι οτι ειναι και βλαμενοι και ηλιθιοι και κουτοι και αδιαβαστοι και χωρις Γνωση....
    Ε λοιπον σε πληροφορω και μιλαω εκ μερους αρκετων θελω να πυστευω που με νιωθουν σε οσα εχω πει κατα καιρους στο Φορουμ και οσα λεω τωρα πως.
    Εδω φενετε η Αγνοια σου και ποσο εχεις διαβασει την ενοτητα Ψυχοδραστικε ουσιες...
    Ουκ ολιγες φορες εχω δωσει λινκ που παραπεμπει σε μια μεγαλη σελιδα με Τεραστιες πληροφοριε τηλεφωνα ,διευθηνσεις για βοηθεια απο στο site που χω φτιαξει......

....Εισαι Γελασμενος..

Δεν μπορεις να υποτιμησεις εσυ εμας..
    Διοτι ακομα και αν προσπαθεις ματαια το κανεις Ανθρωπακο...
    Διοτι Ξερω ανθρωπακια οπου εσυ σε αυτην την κατηγορια Ανηκεις..
    Δηλαδη ενας που προσπαθει να υποτιμαει τους αλλους διοτι πρωτα απ ολα Υποτιμαει τον ιδιο του τον Εαυτο...ασχετα αν το γνωριζει ο ιδιος η το εχει αντιληφθει ,και μεσα στην μαυριλα που τον διακατεχει απο την χαμηλη του αυτοεκτιμηση και μεσα στην Αγαρμποσηνη ,και Εγωισμο ,δεν τολμαει να ζητησει Ποτε Βοηθεια ..παρα νομιζει οτι Υποτιμοντας τους αλλους θα ανεβει εκεινος.. ως ανωτερος ...Διοτι αυτο πυστευεις για σενα

Αυτο νομιζεις..

Δεν ενδιαφερεσε για τα κοινα...

Δεν διχνεις ενδιαφερον..για τους αλλους...

Παρα μονο προσπαθεις να βγαλεις ακομα και μεσα σε ενα φορουμ το Φτωχο ΕΓω σου...
    θα πεις εσυ ΕΜΑς ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥς????
    Τι κανεις τοτε Σε ενα Φορουμ με ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥς Ανθρωπακο??

Υπαρχουν παραλιες με πολλα Σκουπιδια...

Η δικη μας ειναι καθαρη..!

Να πας αλλου Ανθρωπακο να κανεις τα ηλιθιοκυρηγματα σου και να πουλησεις τα ηλιθιοιδεολογηματα σου στον εαυτο σου που...εμαθες παπαγαλια 15 ηλιθιπραγματα διαβαζοντας 3 ηλιθιοβιιβλια...και προσπαθεις να τα περασεις .....
    Υπαρχουν παραλιες με πολλα Σκουπιδια...
    Η δικη μας ειναι καθαρη

Νιωσε και μετα ισως συζητησουμε ........
    Νιωσε!
    Ν Ι Ω Σ Ε!!!!
    οχι θοδωρη ,,,δεν τα καταφερες να εισαι σκληρος μαζι μου
    αλλα μονο αδικος ....ουτε καν καταφερες να με κανεις να θυμωσω ..
    μονο λυπηση μου προξενεις...
    οχι γιατι δεν εχεις δικιο σε ολα οσα γραφεις ..
    αλλα γιατι δυστυχως εχεις συνηθισει σε αυτα ...
    οχι στον αλκοολ η στην αμστελ θοδωρη...
    αλλα σε αυτα που καταφερε η συνειδηση σου να φτιαξει στο μυαλο σου σαν φτιασιδια , για να δικαιολογηση οτι απα δεν θες να το κοψεις γιατι το συνηθισες και σου αρεσει ετσι...
    φταει βεβαια και η τροχαια ....
    δεν μπορει.....καποτε θα οδηγεις το αυτοκινητο σου για να πας να αγορασεις τσιγαρα απο το περιπτερο...
    καποτε θα επειφτες σε ενα στυνομικο και την ωρα που θα σου ζηταγε να εξετασει την αναπνοη σου
    θα του ελεγες ανθρωπακο γιατι δεν ασχολειεσαι με τα δικα σου προβληματα και οχι με τα δικα μου?
    και αυτος θα επρεπε να ε συλαβει για επικινδυνη οδηγηση να σε οδηγηση σε ενα νοσοκομειο και να σε υποβαλουν σε θεραπεια
    για να μπορεσεις να πας να παρεις το αυτοκινητο για να πας την αλλη μερα η τον αλλο μηνα αν εισαι πιο εθισμενος , ξανα στην δουλεια σου ... γιατι δεν εισαι μονος σου φανταζομια και καποιοι ισως περιμενουν αποσενα να γυρισεις με τα χρηματα να πληρωσουν το νοικι και το μπαλλετο της κορης σου η το φροντιστηριο του παιδιου σου...
    θα φευεγε ςλοιπον με μια εντολη και μια συνταγη
    η εντολη θα ηταν να μην ξαναβαλεις στο στομα σου το αλκοολ γιατι δεν το σηκωνει ο οργανισμος σου ....
    η συνταγη θα ειχε λιγα φαρμακα που οταν τελειωναναε δεν θα ειχες κανενα απολυτως προβλημα υγειας σχετικα με τον εθισμο
    ωσπου να ξαναβαζες το αλκοολ στο στομα σου για να ξαναρχιζε παλι ο φαυλος κυκλος
    ομως τοτε θα μπορουσε να διαλεξεις ενω τωρα δεν μπορεις ....
    ναι θοδωρη σε ενα εχεις δικιο
    ειμαι οντως ανθρωπακος ....
    οσοι με ρωτουσαν γιατι δεν εβγαζα σε βιβλιο οσα εω μαθει τοσα χρονια μελετωντας το Ακρωτηρι τους απαντουσα οτι ειμαι ο Κανενας .....
    εσυ πμως φιλαρακο δεν εισαι ο κανενας αλλα αυτος που σκοτωνει τον εαυτο του απο την αδαιφορια της πολιτειας να σε θεραπευσει προστατευοντας στο κατω κατω της γραφης αυτους που δεν σου χρωστανε τιποτα οταν θα βγεις με το αμαξι να παρεις τσιγαρα απο το περιπτερο....
    ετσι δεστο αφου μου ζητας να κοιταξω τον εαυτο μου στον καθρεφτη...
    θα μπορεις να το κανεις αν παρεις καποια οικογενεια στον λαιμο σου γιατι σε βολευει αυτη κατασταση?

ο θεος να σε φωτισει πανο η σε οτι αλλο πιστευεις γιατι δεν πας καθολου καλα.εχεις τοσο θυμο μεσα σου που δεν μπορεις να κανεις αυτο το απλο που σ πε ο θοδωρης,να κοιταξεις τον εαυτο σου στον καθρεφτη...

Senior Member
    απλο σου φαινεται αυτο ολγακι?
    απ οταν κοιταξε τον εαυτο του στον καθρεφτη εγινε ετσι....

1 μηνα νηφαλια και με καθαρο μυαλο:):)νιωθω σαν να χω γενεθλια...και θα βαλω ολο μ το πεισμα και τη δυναμη τα γενεθλια αυτα να τα γιορταζω καθε μηνα μονιμα πλεον...
    ετσι σηκωνω το ποτηρι με το νερο και λεω στην υγεια μ:):):)

Member
    Originally posted by olgaki82
    1 μηνα νηφαλια και με καθαρο μυαλο:):)νιωθω σαν να χω γενεθλια...και θα βαλω ολο μ το πεισμα και τη δυναμη τα γενεθλια αυτα να τα γιορταζω καθε μηνα μονιμα πλεον...
    ετσι σηκωνω το ποτηρι με το νερο και λεω στην υγεια μ:):):)
    ολγάκι μπράβο. σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, και όλα σου τα καλά λόγια, αλλά κοιμάμαι σχετικά νωρίς γιατί ξυπνάω πρωί μιας και ξεκίνησε πάλι η δουλειά. τα κεφάλια μέσα, άντε πάλι!

KALO BRADI ARI KALO KSIMERWMA NA EXOUME:)

Senior Member
    Μπράβο Ολγάκι συνέχισε έτσι

Senior Member
    καλο ξημερωμα ολγακι μου:)

Member
    ομορφες και αισιοδοξες οι σκεψεις σου αρηστειδη.ποσο καιρο το ειχες κοψει οταν εκανες την υποτροπη?
    ολγα μου ένα χρόνο και 8 μήνες. αλλά ανακάλυψα ότι δεν είχε αλλάξει ο βασικός κορμός της σκέψης μου όλο αυτό το καιρό. έλεγα και το πίστευα ότι τα πάω μια χαρά, αλλά οι συμπεριφορές μου με διέψευδαν δίχως εγώ να το βλέπω. είτε φοβόμουν να το δω είτε δεν μπορούσα, δεν έχει σημασία. τώρα ξέρω κάτι περισσότερο από πριν. και το πιό βασικό από όλα είναι ότι πρέπει συνέχεια να είμαι σε εγρήγορση για να μη με πάρουν πάλι από κάτω οι συμπεριφορές μου του παληού καιρού. είμαι κοντά σου, μη φοβάσαι, καληνύχτα.

Member
    Originally posted by 8odwris
    ομορφες και αισιοδοξες οι σκεψεις σου αρηστειδη.ποσο καιρο το ειχες κοψει οταν εκανες την υποτροπη?
    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ Σε ευχαριστω για το μοιρασμα και την καταθεση Ψυχης σου..
    Θελω αν ξερεις οτι ενα 80% ...απο οσα εγραψες και διαβασα σε ενιωσα....!
    Ναι ετσι ειναι ηταν.. σαν να τα εγραφα εγω......
    Συνεχησε ετσι Αδερφε....

Με εκτιμηση και σεβασμο Θοδωρης
    θοδωρή μου σε ευχαριστώ για το δώρο που μου κάνεις για τις 90 μέρες μου. όταν δεν φοβόμαστε και δεν διστάζουμε ολα μπορούν να γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. η ζωή είναι ΄παντού, έχει μυριάδες μορφές να μας δείξει. και κυρίως ένα μεγάλο......μεγάλο χαμόγελο. κι άν έρθει και κανένα κλάμα, ε γίνεται για να εκτιμήσουμε την αξία του χαμόγελου που θα κατακτήσουμε πάλι. καληνύχτα, πως θα ξυπνήσω για τη δουλειά ρε παιδιά;

Member
    καλημέρα σε όλους. ξεκινήστε τη μέρα για αυτό που είναι: η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας. κοιμήθηκα αργά, ξύπνησα νωρίς, θα πάω στη δουλειά, έχω να μαγειρέψω γιατί δεν έχω φαί, πανικός! αλλά και η ομορφιά της καθημερινότητας. ιεραρχώ, κινούμαι σύμφωνα με αυτή την ιεράρχηση και τα αποτελέσματα συνήθως είναι τα αναμενόμενα, έτισι, όλα γίνονται σιγά, και κυρίως δίχως άγχος. ολγάκι καλημέρα, Ferro καλημέρα και σε σένα, alobar καλό μου παιδί τι μου κάνεις; ευχαριστώ για τις πληροφορίες του τσιγάρου αλλά θέλω να προσπαθήσω να το κόψω χωρίς υποκατάστατα. από χθες που έκλεισα αυτές τις 90μέρες, κάτι, κάπως, δουλεύει αλλιώτικα μέσα μου. όσες λιγότερες προσδοκίες έχω από τους άλλους, τόσες περισσότερες έχω από μένα. σίγουρα, πρέπει κάπως να το \"μαζέψω\". δεν διακυνδυνεύω να ξαναβάλω τον πήχυ τόσο ψηλά. ένα βήμα τη μέρα, για να μη θυμηθώ το ιστορικό \"ένα βήμα μπρος και δυό βήματα πίσω\". στο κάτω κάτω δεν φιλοδοξώ παρά να είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. \"είμαι ένας άνθρωπος απλός, ούτε καλός ούτε κακός.....\" Χατζής Κώστας.:P:P:P:P

Senior Member
    καλημερα αριστειδη μου!
    καλη δουλιτσα να εχεις!

καλημερα αριστειδη,καλημερα φερρο,καλημερα σε ολa τα παιδια!!!και εγω κοιμηθηκα αργα αλλα δεν εχω δουλεια απο οκτwβρη θα αρχισω να πηγαινω στο γραφειο του πατερα μ:)θα βγαλω ομως το σκυλο βολτα,θα παω σουπερμαρκετ και εχω και γενικη καθαριοτητα στο σπιτι.χι χι χι:)::).
    η καλημερα μερα ξεκιναει απο το πρωι για αθτο ας λεμε μια γλυκεια καλημερα στον εαυτο μας οταν ξυπναμε:):):)

Senior Member
    ATIMOΣ OKTΩBPHΣ ;-)
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

atimos::( THA ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ:):):)

Page 23 of 45 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast