Results 361 to 375 of 673
Thread: απεξαρτηση απο αλκοολ
-
04-09-2009, 00:49 #361
ΟΧι απλα το ξερω αλλα θα γινω ισως και μονοΤΟΝΟΣ για ορισμενους , ομως σε ΝΙΩΘΩ Απολυτα...;)
Διοτι ενας απο τους πολλους λογους υστερα απο μια σειρα λογων και αιτιων ..που επεσα για τα καλα στην Εξαρτηση ηρωινης κλπ....
Ενας απο τους πολους λογους olgaki ειναι διοτι βιωνα ακριβως αυτες της φοβιες-πανικους- καταστασεις...οχι σε τραπεζες συγκεκριμενα,αλλα γενικα σε πολυ κοσμο.
Κυριως οταν επρεπε να μηλισω σε πολυ κοσμο,η με πολυ κοσμο...
Οταν επρεπε να βρεθω πολυ κοντα με ανθρωπους και ας ηταν απλα μια παρε 5-6 ατομων..
Παντα με επιανε τρεμουλο, Ενιωθα δυσφορια,και οτι θα κανω μπαμ....
Αργοτερα βεβαια καταλαβα οτι ολο αυτο με επιανε επειδη μεσα μου λογο χαμηλης Αυτοεκτιμησης πυστευα οτι θα με κρινουν..σχολιασουν,κοτοσμ� �ολεψουν...περιγελασουν...οι αλλοι...στο πως θα υπεγραφα..π.χ Στο πως θα μιλουσα..αν θα μιλουσα καλα αν θα λεγα βλακειες...αν την ωρα που ειμαι εκει στον πολυ κοσμο με κοιτανε και με σχολιαζουν, με κρινουν...αρνητικα....κλπ.κλπ ...
ΚΑθε φορα που επρεπε να παωσε καταστασεις που εχουν να κανουν με κοσμο...Ηταν λες και πηγαινα για Βασανηστηρια...
Ετσι το βιωνα olgaki..
Ολο αΥτο Ολγακι ονομαζετε ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ..
Ωω Ναι...
Δεν ειναι η τραπεζα λοιπον η δημοσια υπηρεσια..οχι..απλα εκει συνεβησαν -πρωτοσυνεβησαν ολα αυτα και για αυτο τα εχεισ συνδιασει με αυτα...
Ομως εχει να κανει με το πως νιωθεις μεσα σου ως το τι πυστευεις δηλαδη οτι Πυστευουν οι αλλοι για σενα...
Ειναι ολα αυτα στην πραγματικοτητα ενα χαζοηλιθιο-Ψευτοπαραμυθι - παιχνιδι του μυαλου ..που σιγουρα μας εχει πησει οτι Ετσι ειναι..
Δεν ειναι ετσι ομως η Αληθεια..
ΟΤαν εμαθα βεβαια γιατι τα παθαινω ολα αυτα και ακομα πως ονομαζετε ολο αυτο που εχω,δεν σημαινει οτι μου περασε κι ολας ..οχι.
Να σου πω ακομα και τα Ευχαριστα για να χαρεις και να αισιοδοξεις...
Οι δικες μου ΑΓοραφοβιες ΤΩΡΑ πλεον ειναι παρελθον!!
ΠΑρελθον ΝΑΙ!!!
ΚΑι ενα μονο ειναι το μυστικο, η κολπο, η τροπος...για να το Αντιμετωπησεις και να το ξεπερασεις , \"νικησεις\"
Να μπεις στους Φοβους σου...!!
Δηλαδη π.χ φοβασαι να πας εκει?? τοτε να ΠΑΣ ..
Κοντρα δηλαδη
Θα πηγαινεις και ασ σου ειναι δυσκολο μονο και μονο στην σκεψη ,εκει που τα παθαινεις....
και ας ερθουν ολα αυτα...δεν πειραζει..πυστεψε δε θα πεθανεις απο αυτο ;)
Iσα ισα ετσι μονο θα το νικησεις
...Σιγουρα οχι με την Πρωτη...
Σιγα σιγα και επιμενονωτας να μπαινεις στους Φοβους σου και οχι να κρυβεσε...
Μην κρυβεσε αλλο γιατι?? κρυβωσουν με το αλκοολ, Δεν πρεπει να εχεις πια την ιδια λειτουργια συμπεριφορας..
ΔΕΝ κρυβομαστε πια λεμεεεεε!
;)
Να μην το αφησεις αυτο που σου λεω..να το κανεις..!
Φυσικα και σου ακουγετε Δυσκολο και θα ειναι λιγο στην αρχη..
Ομως Να το κανεις, και οχι επειδη το λεω εγω και Τελειωσε..ΟΧι.
Αλλα πολυ απλα διοτι Μονο ετσι θα λειτουργησει....
ΟΛα αυτα στο τι ειναι πως ονομαζετε, πως λειτουργει, αλλα και πως \"θεραπευετε\" δε τα μαθα μονος μου.
Ειχα στιρηγμα...
Χαρη στην βοηθεια της πολυ καλης Ψυχοθεραπυτριας που ειχα τοτε...
Με βοηθησε να μην το βαζω κατω και να μην παραιτουμε στης Δυσκολες καταστασεις οπως αυτες.....
Αν δε μπεις..στους φοβους σου και \"κρυβεσε\" απο αυτο ολο και δεν πηγαινεις εκει που σε δυσκολευει,ενοειτε οτι αισθανεσε οντως καλυτερα...
Ομως να ξερεις οτι ετσι δε θα το αλλαξεις...παντα θα ειναι εκει και θα σε περιμενει αν δε κανεις κατι...
Τι προτιμας να αισθανεσαι καλα οταν θα αποφευγεις πραγματα?
Η να εισαι καλα Οντως χωρις να χρειαζετε να Αποφευγεις πραγματα?
Και ξανα λεω πυστεψε με..μετα απο καιρο θα το θυμασαι και θα Χαμογελας..!!
Θα θυμασαι την Αγοραφοωβια αυτη μαζι με της κρισεις πανικου ..διοτι πανε πακετο και θα το θυμασαι σαν κατι που Ειχε συμβει...
Ειχε...
Θα μαθεις στην αρχη να το ελενχεις οταν ερχετε...και μετα με τον καιρο θα το αποβαλεις...
Ειναι αληθεια ολο αυτο
Πυστεψε το
Πραξε το!!
Στο site που χω φτιαξει εχω γραψει και για αυτοτο θεμα....
ΚΑλη νυχτα για αποψε...!!
Με εκτιμηση Θοδωρης!Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
- 04-09-2009, 00:58 #362
ΑΧ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Μ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ 8 Η ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΙΚΑ.ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ..ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΗΡΕΜΗΣΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ:)ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗ ΤΣΙΦΡΑ Μ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΕΜΩ:):)KALHNYXTA NA EXOYME OLOI ENA YPEROXO ΞΗΜΕΡΩΜΑ..:p
04-09-2009, 01:08 #363
Στοχος αυριανος λοιπον...
ΠΑμε στο ικα κανουμε οτι ειναι να κανουμε ,βαζουμε και την υπογραφη μας,λεμε και ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
και στος τελος...
..σκαμε και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Χαμογελο...!!!!
..στο olgaki!!!
..στους Αλλους !!
..αλλα και στον Φοβο !Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
04-09-2009, 01:19 #364
KATI TELEYTAIO PRIN PAV GIA YNO AYTO ΠΕΣ ΠΕΡΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ,ΤΟ ΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΒΓΑΙΝΑ ΕΞΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΑ ΜΕ ΕΛΟΥΖΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ Μ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 22 ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20 ΜΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΕΖΗΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 20-22 ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ Π ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΤΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ Η ΣΧΕΣΗ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ.
04-09-2009, 01:33 #365
νιωθω σιγα σιγα οτι αρχιζω και καταλαβαινω καποια αιτια που υπηρχαν πισω απο τη συμπεριφορα μου τα τελευταια χρονια ,σαν να ξετυλιγεται ενα κουβαρι που απο τη μια με χαροποιει πολυ γιατι αρχιζω και βλεπω καθαρα απο την αλλη με εξοργιζει γιατι τα πραγματα θα μπορουσαν να ναι διαφορετικα.εχω ομως ολο τον καιρο μπροστα μ μια ζωη ολοκληρη για να γινω αυτο π παντα επιθυμουσα..ειναι η ευκαιρια μ και θα την αρπαξω απο τα μαλλια...
04-09-2009, 01:48 #366
ξεκινάω για πολλοστή φορά τη προσπάθεια να κόψω το τσιγάρο, έστω και με το κόλπο της ελάττωσης κατά ένα κάθε μέρα. αυτό είχε πετύχει όταν το έκοψα πρώτη φορά και για 4 χρόνια. θα μου πεις, γιατί το άρχισα πάλι; υπάρχουν κάποιες αιτίες αλλά κυριότερος λόγος είναι γιατί είμαι βλάξ και φαίνεται ότι από κάτι πρέπει να εξαρτιέμαι κάθε φορά. δε βαρυέσαι, καλύτερα να εξαρτιέσαι από το τσιγάρο τουλάχιστον παρά από ανθρώπους-είδωλα που πολύ εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν πάλι πίσω στη ξεφτίλα αρχικά και στο πιόμα κατόπιν. για αυτό προσπαθώ να μάθω τον εαυτό μου να μην έχει δεδομένο κανένα ανθρώπινο πλάσμα, ούτε καν τη μάνα ή τον πατέρα του. τίποτα το ανθρώπινο δεν είναι δεδομένο. κι έτσι νιώθεις και χαρά όταν ένας άνθρωπος μένει δίπλα σου \"άλλη μια μέρα\". για αύριο δεν ξέρεις, με ποιό δικαίωμα άλλωστε να θες να ξέρεις τι θα κάνει ο άλλος αύριο. γιατί, ότι δεν είναι \"εσύ\" είναι \"άλλος\". κι αν δεν είμαστε σίγουροι για όλα σε ότι αφορά τον εαυτό μας, πως νομιμοποιούμαστε να είμαστε σίγουροι για τον άλλο; ανασφάλεια; όχι, απλώς αποδοχή της πραγματικότητας. τίποτα λιγότερο, τίποτε περισσότερο. καληνύχτα σε όλους. θοδωρή, μακάρι αυτά που γράφεις να τα έχεις γραμμένα και στη ψυχή σου και στο μυαλό σου. με έργα προχωράμε. όχι με λόγια, ποτέ με λόγια. μπούχτισα λόγια. πράξεις, έργα, αποδείξεις και όχι ενδείξεις.
04-09-2009, 02:25 #367
ARH kalo vradi kai se esena:):)
04-09-2009, 03:49 #368
Originally posted by olgaki82
νιωθω σιγα σιγα οτι αρχιζω και καταλαβαινω καποια αιτια που υπηρχαν πισω απο τη συμπεριφορα μου τα τελευταια χρονια ,σαν να ξετυλιγεται ενα κουβαρι που απο τη μια με χαροποιει πολυ γιατι αρχιζω και βλεπω καθαρα απο την αλλη με εξοργιζει γιατι τα πραγματα θα μπορουσαν να ναι διαφορετικα.εχω ομως ολο τον καιρο μπροστα μ μια ζωη ολοκληρη για να γινω αυτο π παντα επιθυμουσα..ειναι η ευκαιρια μ και θα την αρπαξω απο τα μαλλια...
εισαι σε καλο δρομο.
καλη συνεχεια στον αγωνα σου γλυκια μου.:)
04-09-2009, 12:27 #369
Originally posted by ferro
εισαι σε καλο δρομο.
καλη συνεχεια στον αγωνα σου γλυκια μου.:)
04-09-2009, 12:32 #370
να σαι καλα αριστεiδη μου!!!πηγα ικα τελiκα στις 8 και ξερεις κατι παρολο που παλι ειχα αυτο το αγχος τελικα δεν συνεβησε τιποτα και ολα κυλησανε ομαλα...εδωσα τα χαρτια υπεγραψα και εφυγα!αυτο ηταν...εκτος απο την ταχυπαλμια π ειχα ολα ηταν πολυ πιο απλα:)
04-09-2009, 13:58 #371
να σαι καλα αριστεiδη μου!!!πηγα ικα τελiκα στις 8 και ξερεις κατι παρολο που παλι ειχα αυτο το αγχος τελικα δεν συνεβησε τιποτα και ολα κυλησανε ομαλα...εδωσα τα χαρτια υπεγραψα και εφυγα!αυτο ηταν...εκτος απο την ταχυπαλμια π ειχα ολα ηταν πολυ πιο απλα:)
04-09-2009, 14:03 #372
ζητω ολοι μας...εγω θα φαω γαυρακι τηγανιτο με πατατοσαλατα..σλουρπ:P καλη ορεξη και καλο μεσημερι:P:P
04-09-2009, 14:32 #373
εγω μπαμιες με τυρι φετα!(το αγαπημενο μου φαι)
καλη ορεξη Αριστείδη.
καλή όρεξη Ολγάκι!
φιλάκια.
04-09-2009, 14:35 #374
kalh oreksi kai sena glikeia m feroyla.filakia:P
05-09-2009, 01:40 #375
KΑΛΑ ωρε ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ απο οσα ειπα στο olgaki απο οσα μιλησα μεσα απο μενα το πως τα βιωσα και πως τα ξεπερασα και το πως δουλεψε και οτι ετσι μπορει να δουλεψει και για το olgaki....αν το δουλεψει και δε το αφησει....
....Eσυ εχεις να πεις οτι σου φενοντε σαν λογια και οτι μπουχτησες απο αυτα??..
Τι να πω μενω αναυδος...
ΛΕς και με γνωρησες η με γνωριζεις χρονια..
Απο αυτα φυσικα που γραφω εδω μεσα θα με γνωρισεις.....
αλλα ...Αν σου φενοντε σαν λογια μοναχα.., τοτε ειναι κατι
που εσυ πρεπει να το κοιταξεις...
και οχι εγω αδερφε!
Διοτι εγω απλα μιλαω μεσα απο την αληθεια μου..
Και οταν μιλαω για την Αληθεια μου
Απλα ειμαι ο εαυτος μου..!
Με εκτιμηση ΘοδωρηςΗ Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή