απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 45 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 673
    Originally posted by 8odwris
    KΑΛΑ ωρε ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ απο οσα ειπα στο olgaki απο οσα μιλησα μεσα απο μενα το πως τα βιωσα και πως τα ξεπερασα και το πως δουλεψε και οτι ετσι μπορει να δουλεψει και για το olgaki....αν το δουλεψει και δε το αφησει....

....Eσυ εχεις να πεις οτι σου φενοντε σαν λογια και οτι μπουχτησες απο αυτα??..
    Τι να πω μενω αναυδος...
    ΛΕς και με γνωρησες η με γνωριζεις χρονια..
    Απο αυτα φυσικα που γραφω και ο τροπος που γραφω εδω μεσα θα με γνωρισεις.....

αλλα ...Αν σου φενοντε σαν λογια μοναχα.., τοτε ειναι κατι
    που εσυ πρεπει να το κοιταξεις...
    και οχι εγω αδερφε!

Διοτι εγω απλα μιλαω μεσα απο την αληθεια μου..

Και οταν μιλαω για την Αληθεια μου

Απλα ειμαι ο εαυτος μου..!

Με εκτιμηση Θοδωρης
    θοδωρή...ξέρεις τι ψυχανεμίζομαι? Μια αέρινη κόντρα για το ποια απεξάρτηση είναι μεγαλύτερη επιτυχία...αυτή της ηρωίνης, ή αυτή του αλκοόλ?

Ξέρεις τι πιστεύω?

Το θέμα δεν είναι η εξάρτηση αλλά αυτός που την περνά. Εκεί ενέχεται η δυσκολία και η..ευκολία. Στην προσωπικότητα του καθένα...

Senior Member
    Μα αυτο που λες Θεοφανια ουτε καν περασε απ το μυαλο μου ...κοντρα?? ελεος για το ποια ειναι καλυτερη?? μα τι αηδιες ειναι αυτες...
    Αν ειναι ετσι αυτο που λες απο την πλευρα του Αριστειδη δε ξερω αν ειναι παντος τοτε κριμα.....
    Διοτι δεν βρησκω τον λογο να υπαρχει κοντρα......

Οταν μαλιστα εδω δινοντε -η δωθηκαν Αγωνες οι οποιοι αφορουν Αγωνα με τον εαυτο μας και οχι ποιος θα βγει καλυτερος απο τον αλλον που κανει ΑΠεξαρτηση...
    \"Αλοιμονο\" του ,οποιος σκεφτετε η πρατει ετσι...

Εδω θα πρεπε να μας ενωνουν πραγματα και Οχι να μας Χωριζουν........
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Senior Member
    Παω για νανι διοτι αυριο το πρωι Εργασια και χαρα...

Καλο βραδυ olgaki..
    Καλο ξημερωμα σε ολους!!

Originally posted by 8odwris
    Μα αυτο που λες Θεοφανια ουτε καν περασε απ το μυαλο μου ...κοντρα?? ελεος για το ποια ειναι καλυτερη?? μα τι αηδιες ειναι αυτες...
    Αν ειναι ετσι αυτο που λες απο την πλευρα του Αριστειδη δε ξερω αν ειναι παντος τοτε κριμα.....
    Διοτι δεν βρησκω τον λογο να υπαρχει κοντρα......

Οταν μαλιστα εδω δινοντε -η δωθηκαν Αγωνες οι οποιοι αφορουν Αγωνα με τον εαυτο μας και οχι ποιος θα βγει καλυτερος απο τον αλλον που κανει ΑΠεξαρτηση...
    \"Αλοιμονο\" του ,οποιος σκεφτετε η πρατει ετσι...

Εδω θα πρεπε να μας ενωνουν πραγματα και Οχι να μας Χωριζουν........
    θοδωρή γιατί ταράζεσαι?

Είπα τι ένιωσα και τίποτα παραπάνω....

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να πω αυτό, γιατί βλέπω πως είναι και λίγο άδικο να μπαίνουν ταμπέλες σε ανθρώπους που δε τους γνωρίζουν οι άλλοι. Το έχω τονίσει αρκετά και σε πρότερα ποστς, αλλά μάλλον δεν έχει γίνει ορατό καν. Ο Αριστείδης είναι φίλος μου και τον ξέρω πολύ περισσότερο απ\' ό,τι θα μπορούσε να είναι εμφανές μέσα από μια οθόνη. Και δε μου αρέσει να αδικούνται οι φίλοι μου. Ο Αριστείδης είναι εμφανές ότι μιλάει για τον εαυτό του στο τελευταίο ποστ και δεν \'απαντάει\' σε κάτι άλλο. Αναφέρεται σε λόγια που τον έχουν μπουχτίσει, καταστάσεις και ανθρώπους της ζωής του. Οι ίδιες παρανοήσεις έγιναν και με δικά μου ποστς, αλλά απ\' ό,τι φαίνεται, οι χαρακτηρισμοί είναι πιο εύκολοι απ\' το να ρωτάει κανείς όταν δε καταλαβαίνει. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνεται αυτό. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του και για το πρόβλημά του. Όλγα \'κιπ γουόκιν\'! Αν περισσέψουν μπάμιες παιδιά, στείλτε και κατά δώθε!

:P

παιδια την καλημερα μου,και εγω πιστευω πιστευω πως ο αρισστειδης μιλουσε για τον εαυτο το και τα βιωματα τ..σε μια διαδικτυακη επικοινωνια ειναι λογικο αθελα μας πολλα πρaγρατα να παρεξηγουνται αφου ο καθενας εκφραζει ελευθερα τις βαθυτερες σκεψεις τ σαν να γραφει σε ενα ημερολογιο:)kai safws ειμαστε εδω να στηριξουμε ο ενας τον αλλο,να βοηθησουμε να μοιραστουμε και τις θετικες και τις αρνητικες μας σκεψεις.εγω προσωπικα σας νιωθω ολους σαν φιλους μ εσεις με κανατε να νιωσω ετσι με τη ζεστασια σας:)KALHMERA αλομπαρ,θοδωρη,αριστειδη.φ� �ρρο,σανσετ.,μαρια.θεοφανια, κιπ,εμπνευστη γιοτα,σοφια,μελ ,panikoyla και σε ολους τους αλλους μη με παρεξηγειτε ξεχναω ονοματα και στην καθεμερινη μ ζωη:)
    παω στον οδοντιατρο και σας ευχομαι ολους ενα υπεροχο σαββατιατικο πρωινο,τα λεμε μετα φιλαρακια μου:)

Senior Member
    καλημέρα Όλγα μου :)

Member
    καλημέρα σε όλους. από alobar καλύφτηκα, το θέμα θεωρείται λήξαν. κάνω γενική φασίνα η οποία θα μείνη πάλι στη μέση γιατί θα έρθει ένας γνωστός μου να με πάρει για καφέ. θέλω να αγιάσω και δεν με αφήνουν οι διαβόλοι- συγγνώμη οι καφέδες ήθελα να πω! ολγάκι όλη μου τη συμπαράσταση για τον οδοντίατρο, το έχω περάσει και αυτό και σε νιώθω απόλυτα. και ναι, έχεις δίκηο, γράφω όπως \"μιλάω\" στο ημερολόγιο μου ή περίπου έτσι. φεύγω για καφέ! κόσμε, πρόσεχε, φτου και βγαίνω!!!!!!!

ouf e ευτυχως ολα πηγανε καλα πετρα μονο ηταν και τωρα εχω ενα ωραιοτατο καταλευκο χαμογελο με τον καθαρισμο!!!καλημερα αριστειδη!καλο καφεδακι και καλα να περασεις!

Member
    Originally posted by olgaki82
    ouf e ευτυχως ολα πηγανε καλα πετρα μονο ηταν και τωρα εχω ενα ωραιοτατο καταλευκο χαμογελο με τον καθαρισμο!!!καλημερα αριστειδη!καλο καφεδακι και καλα να περασεις!
    το αλκοόλ χαλάει και τα δόντια κοντα στα άλλα. άλλο ένα κίνητρο λοιπόν είναι το λευκό σου χαμόγελο. η ανάρρωση θέλει κόπο αλλά κυρίως από ότι κατάλαβα θέλει τρόπο. γειά χαρά

γεια σου αρη:):):)

Senior Member
    Mολις πριν λιγο επεστρεψα απο την εργασια μου...
    ΚΑλησπερα σε ολους!!
    Ο μονος λογος που το ανεφερα ηταν διοτι ξεκινησες λεγοντας το Ονομα μου .αλλιως δε θα το συζητουσα..

ΚΑμια απολυτος ταμπελα δεν κολησα
    Ειναι κατι που συχενομαι
    Διοτι πολυ απλα
    Δεν κανω στους Αλλους αυτο που δεν θελω Εμενα να μου ΚΑνουν
    ΚΑι αν με προσεχες για πολοστη φορα στο λεω αυτο οταν γραφω τι γραφω δε θα ελεγες παλι ολα οσα λες ...

ΙΣα ισα που στο ποστ μου με ερωτηση ξεκινησα..

ΜΗΝ τα συνδιαζεις κ τα ανακατευειις ολα Alobar!

Θεοφανια δεν ταραζομαι
    απλα Εμεινα Εκλπηκτος
    τεσπα..

Και απο μενα λοιπον Θεωρειτε οτι ελειξε το θεμα...

Παμε παρακατω

Ενα περιεργο πραγμα σε πολλα που γραφεις ΑρισΤΕιδη τυχαινει να καταπιανομαι και γω εκεινη την στιγμη λιγο πριν κατσω στον υπολογιστη...

Π.χ μολις τελειωσα το σφουγκαρισμα....
    :P

οlgaki Μ αρεσουν οι Ανθρωποι που φροντιζουν τον εαυτο τους και μαλιστα οταν προκειτε για δοντια κι ολας που παιζουν εναν τερατιο ρολο στην Υγεια μας... ασε που δινουν και σε μας αλλα και στους αλλλους ..
    ..ενα ΠΑνεμορφο ΧΑΜΟΓΕΛΟ..!!

:)

Ξαναμανα Την καλησπερα μου Σε ολους παιδες...!

καλησπερα θοδωρη:)μεταα τον οδοντιατρο ολη μερα αραζω στον καναπε.σαν να αρχιζω να συναχωνομαι μου φαινεται..ολο κατι φτερνισματακια :):):)

Member
    καλή σας μέρα. ολγάκι τι χαμπάρια; παιδιά, χθες εγώ παραλίγο να υποπέσω σε χοντρή υποτροπή συμπεριφοράς. τσίμπησα πάλι από τα λόγια ενος ηλίθιου μέλους της ομάδας μου όταν εξέφρασα άποψη για κάποιο θέμα σχετικά με υποτροπή κλπ....κάποιοι άνθρωποι αρρωσταίνουν όταν τους αγνοείς, κι ενώ εγώ το άτομο το αγνοούσα συστηματικά τσίμπησα και ψιλοχαλάστηκα. το μάζεψα όμως σχετικά γρήγορα, όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελα και όσο θα ήταν καλό για το υπόλοιπο μου βράδυ. τέλος πάντων εγώ θα επιμένω στην άποψη μου ότι ανάρρωση σημαίνει πρωτίστως αλλαγή σκεπτικού και συμπεριφοράς. το δίδαγμα της δικής μου υποτροπής ήταν αυτό ακριβώς. η συνειδητοποίηση ότι έπεφτα πολύ συχνά σε \"στεγνό πιόμα\". επίσης μοιράστηκα ότι στη θέση του αλκοόλ είδα ότι τελικά εγώ δεν μπορώ να βάλω τίποτες άλλο. όπως δεν μπορώ να βάλω τίποτες άλλο στη θέση του νεκρού μου φίλου ή του νεκρού μου πατέρα. αν είναι να ζω με \"υποκατάστατα\", να \"πίνω\" ανθρώπους, αισθήματα, συμπεριφορές, θεούς ή διαβόλους, τότε καλά θα κάνω να προτιμήσω το γνήσιο πράγμα -το ατόφιο αλκοόλ- και να τελειώνει η ιστορία όπως κι αν τελειώσει. για να μη ζω με ψέμματα. γιατί αν κάποια στιγμή για κάποιο λόγο αυτό το \"υποκατάστατο\" φύγει από τη καθημερινότητα μου, τι θα κάνω; αυτό που έκανα στις 3 Ιούνη. θα πιώ!!για αυτό λοιπόν σε ότι με αφορά, καλύτερα μια \"τρύπα\" αδειανή παρά γεμάτη με ψέματα και μάλιστα ηθελημένα. δεκανίκι ήταν το αλκοόλ. ως πότε πια θα ζω με δεκανίκια; κουράστηκα να με αφήνουν και αυτά στη μέση. μόνο στα πόδια μου κι όσο αντέξουν. τουλάχιστον αυτά δεν θα με εγκαταλείψουν στη πρώτη δυσκολία. γεννήθηκα, έζησαν και θα πεθάνουν μαζί μου. και πάλι καλημέρα.

καλημερα αρη.καλημερα σε ολους:)συμφωνω απολυτα οτι η αναρρωση επιτυγχανεται με την αλλαγη τροπου σκεψεις.συπμεριφορας και στασης απεναντι στον εαυτο μας και τη ζωη..

εισαι καλα?τι θα κανεις σημερα?μου ρσει να ακουω το καθημερινο προγραμμα:)

Page 26 of 45 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast