απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 45 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 673
    ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΒΓΑΛΩ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ Μ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΑ ΜΕ ΜΠΙΡΕΣ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ

9η μερα νηφαλια.παει και σημερα:):)

Senior Member
    Ολγακι82 κανεις κατι αλλο για την εξαρτηση σου απο το αλκοολ εκτος απο το να παιρνεις το αγχολυτικο που σου συνεστησε ο παθολογος σου?

Senior Member
    Ολγακι,
    ξεκινησε ψυχοθεραπεια..Θα σε βοηθησει πολυ και σε σχεση με την απεξαρτηση απο το αλκοολ και σε σχεση με το αγχος..

προς το παρον μονο φαρμακευτικη αγωγη και 1 επισκεψη σε ψυχιατρο ο οποιος μου κανε μια συνεδρια και μου δωσε σθνταγη με 3 διαφορετικα χαπια.επειδη εχασα τη συνταγη οταν πηγα να την ξαναπαρω με αντιμετωπισε ειρωνικα και δε με δεχτηκε.μενω σε επαρχια που ειναι ο μονος εδω.ετσι πηγα σε παθολογο.το σεπτεβρη ομως θα κατεβω αθηνα και θελω πολυ να ψαξω εναν καλο ψυχοθεραπευτη.μεχρι τοτε θα με πραακολουθει μονο παθολογος

Senior Member
    νομιζω οτι θα κανεις πολυ καλα.
    αν δεν ηταν το θεμα του αγχους θα σου ελεγα να απευθυνθεις σε μια ομαδα που ασχολειται με εξαρτησεις για να βοηθηθεις στο θεμα με το αλκοολ.δεν ειναι απλο πραγμα για να προσπαθεις μονη σου.
    αλλα ελπιζω οτι ο ψυχοθεραπευτης θα σε βοηθησει σε ολα, ειδικα γιατι κι εσυ η ιδια αναγνωριζεις το προβλημα με το αγχος σαν κυριαρχο που ευθυνεται και για τα υπολοιπα..

παντως παιδια απο χθες που μπηκα σε αυτο το σιτε με βοηθησατε ολοι παρα πολυ.ειναι πολυ σημαντικο για μενα εστω και διαδικτυακα να μιλαω με ανθρωπους που με καταλαβαινουν ,εχουν περασει ιδιες η παρομοιες εμπειριες που δε με κρινουν και δεν ντρεπομαι να εκφραστω.σας ευχαριστω ολους γιατι με γεμιζετε θετικη ενεργεια.ολοι μας ειμαστε συμποτευτες στο προσωπικο μας αγωνα.καλο βραδυ και μην ξεχνατε να χαμογελατε ακομη και στα δυσκολα.ροδα ειναι και γυριζει.για ολους μας θα βρεθει λυση.καλο βραδυ και σας ευχαριστω και παλι για την υποστηριξη.

χθες βραδυ ξεχασα να παρω το φαρμακο.και ο γιατρος μου δεν σηκωνει το τηλ να τον ρωτησω.λογω 15αυγουστου πρεπει να την εκανε για μπανια.τωρα τι να κανω?να παρω διπλη δοση σημερα?κανονικα μια καψουλα παιρνω καθε βραδυ.αγχωθηκα μη παει πισω η αγωγη

Junior Member
    Καλημέρα. Μην αγχώνεσαι. Δεν έγινε και τίποτα αν δεν πάρεις ένα αγχολυτικό. Μην πάρεις διπλή δόση σήμερα αλλά μόνο την κανονική και αυτή στην ώρα της. Λογικό να μην το σηκώνει στις 9 το πρωί. Καλύτερα να τον παίρνεις σε ώρες εργασίας. Να συμπληρώσω ότι δεν είμαι ειδικός απλά εκφράζω την εμπειρική μου γνώμη.

σε ευχαριστω για την απαντηση:D

σημερα μιλουσα στο μσν με ενα γνωστο μου ο οποιος αντιμετωπιζει καταθλιψη και μου ειπε οτι συγχρονως με την αγωγη παιρνει και ιχθιελαιο.οτι γενικα βοηθαει σε ολες τις ψυχικες ασθενειες και εχει μηδαμηνο κοστος.γνωριζει κανεις σχετικα?

Junior Member
    Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά δεν έχω ψάξει για κάτι σχετικό. Πάντως μπορεί να βοηθάει στην συγκεκριμένη περίπτωσή του (ή και όχι απλά να λειτουργεί σαν placebo). Πολλά γιατροσόφια υπάρχουν και καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί.

ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΦΥΤΙΚΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ POWER HEALTH ΕΧΕΙ 2-3 ΓΙΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΩΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΟ Π ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ:)

10MERA ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ.ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΞΡΤΗΣΗ.ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ.ΤΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ:)KAI OLES ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ Κ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ 10 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ.

Senior Member
    Μπραβο βρε Ολγακι.Χαιρομαι πολυ για σενα.Οσο θα περναει ο καιρος τοσο καλυτερα θα νιωθεις,θα δεις!

Page 3 of 45 FirstFirst 1234513 ... LastLast