Results 646 to 660 of 673
Thread: απεξαρτηση απο αλκοολ
-
10-03-2010, 21:18 #646
Originally posted by olgaki82
επισης δεν ξερει οτι το καμαρι του στα φοιτητικα του χρονια ειχε βγαλει πιστωτικες καρτουλες για να καλοπερναει τις οποιες ακομη πληρωνω και θα πληρωνω για πολυ ακομη.αυτο το εξοδο των πιστωτικων ειναι σχεδον το 1/3 του μισθου μου και ακομη πιο πολυ!οποτε ναι χρειαζομαι τα επιπλεον λεφτα αν θελω να φυγω απο το πατρικο μου.
Όσον αφορά για το αν αξίζει,εσύ πως νιώθεις ζώντας και τις 2 καταστάσεις?
Γιατί κάπου γράφεις πως τα νεύρα σου κοντεύουν να σπάσουν.
Είναι δύσκολο ωράριο ότι και να λέμε...
Απ\'την άλλη όμως πειρασμός και η κατάκτηση του να μείνεις μόνη.Πράγμα βέβαια που μπορεί να γίνει και πιο μελλοντικά και όταν θα ευνοούν οι συνθήκες πιο πολύ.
Κάνεις έναν αγώνα,μπράβο για ότι πέτυχες ως τώρα αλλά νομίζω πως θα πρέπει να είσαι προσεχτική και να μην υπερπιέσεις τον εαυτό σου.
Ξέρεις η υπερβολική δουλειά είναι κι αυτή μια φυγή απ\'την επαφή με τον εαυτό μας.Κάτι που πολέμησες κ κατάφερες αρκετά βγάζοντας το αλκοόλ απ\'τη ζωή σου.Δεν αξίζει πιστεύεις να αφιερώσεις λίγο πιο πολύ χρόνο σε σένα?Ε εντάξει κι εν τέλει τι έγινε,ένα διάστημα δέξου τη βοήθεια του πατέρα σου αν έχεις επίσης έντονη ανάγκη να μείνεις μόνη.
Γνώμη μου πάντα.
- 11-03-2010, 12:10 #647
το να μεινω μονη μου νομιζω οτι θα μου κανει παρα πολυ καλο,με τους γονεις μου δεν εχω προβληματα στη συμβιωση αλλα νιωθω τοσο ομορφα οταν σκεφτομαι να μενω μονη μου σε καθαρα δικο μου χωρο στον οποιο θα μαι ελευθερη!γιατι ναι οσο και αρμονικη να ναι η συμβιωση νιωθω μια πιεση στα 27 μ πλεον.
νομιζω τελικα πως οσο και να με πιεζει το ωραριο της δουλειας αξιζρι τον κοπο για να χω το δικο μ σπιτακι:)Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
11-03-2010, 13:15 #648
olgaki,
συγνώμη, αλλά δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ, και με το μέγεθός του θα χρειαστώ πολύ χρόνο που δεν τον έχω, οπότε σόρρυ αν δεν ταιριάζει αυτό που θα σου πω.
Φυσικά, έχω διαβάσει κάποια ποστ σου και ξέρω μέσες- άκρες για τον αγώνα που έδωσες.
Κόλλησα λίγο στα τελευταία ποστς σου με τις 2 δουλειές και τη διάθεση του πατέρα σου να βοηθήσει.
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα, αντί να σε βοηθά κάθε μήνα στο ενοίκιο του νέου σπιτιού, να σε βοηθήσει μια και έξω με την αποπληρωμή των καρτών? Εστω και με τη μορφή δανείου?
Πιστεύω πως έτσι θα νοιώθεις πολύ καλύτερα, παρά μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει να έρχεται η βοήθεια από τον πατέρα (που μπορεί να εμπεριέχει και μια μορφή εξουσίας στα μάτια σου), κάτι που σε φάση ανεξαρτητοποίησης δεν θα βοηθούσε.
Μου φαίνεται πως οι κάρτες είναι μεγάλος βραχνάς και είναι πολύ πικρό να δουλεύεις για αυτές και ίσως σ\' αυτή τη φάση σου, αυτή η πίκρα θα ήταν καλύτερα να περίσσευε. Χρειάζεσαι αέρα αισιοδοξίας για να χαρείς και να καθιερώσεις τις κατακτήσεις σου.
11-03-2010, 21:26 #649
Originally posted by nature
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα, αντί να σε βοηθά κάθε μήνα στο ενοίκιο του νέου σπιτιού, να σε βοηθήσει μια και έξω με την αποπληρωμή των καρτών? Εστω και με τη μορφή δανείου?
Πιστεύω πως έτσι θα νοιώθεις πολύ καλύτερα, παρά μήνας μπαίνει-μήνας βγαίνει να έρχεται η βοήθεια από τον πατέρα (που μπορεί να εμπεριέχει και μια μορφή εξουσίας στα μάτια σου), κάτι που σε φάση ανεξαρτητοποίησης δεν θα βοηθούσε.
Μου φαίνεται πως οι κάρτες είναι μεγάλος βραχνάς και είναι πολύ πικρό να δουλεύεις για αυτές και ίσως σ\' αυτή τη φάση σου, αυτή η πίκρα θα ήταν καλύτερα να περίσσευε. Χρειάζεσαι αέρα αισιοδοξίας για να χαρείς και να καθιερώσεις τις κατακτήσεις σου.Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
11-03-2010, 22:00 #650
επειδη ειμαι παθων με καρτες,
ειδα και επαθα για να ξεμπερδεψω.
Τις μαζεψα ολες σε μια και εκανα μεταφορα υπολοιπου.
Εδινα για 2 χρονια ενα σταθερο ποσο και τελικα ξεχρεωσα.
Φυσικα πηγα στη τραπεζα και εκοψα την καρτα,
παρολη την λυπη του υπαλληλου οτι δεν θα μπορει να μου τα τσιμπαει πλεον.
Σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο.
11-03-2010, 22:36 #651
ναι κατι εχω ακουσει για μεταφορα υπολοιπου,το πρωτο που θα κανω ομως ειναι η ακυρωση για να μην τις βλεπω!!!
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
11-03-2010, 22:44 #652
Originally posted by olgaki82
το πρωτο που θα κανω ομως ειναι η ακυρωση για να μην τις βλεπω!!!
με καίει και μένα το ζήτημα.
11-03-2010, 22:46 #653
ακυρωση μπορεις να κανεις οποτε θες,
καρτας ομως, οχι χρεους...
:P:P
Το χρεος παραμενει,
και η πιο σωστη κινηση ειναι μεταφορα υπολοιπου,
η ακομα καλυτερα να μπορεις εξοφληση χρεους.
11-03-2010, 22:47 #654
αρσι μου νομιζω πως ναι μπορεις να τις ακυρωσεις κανοντας διακανονισμο για το υπολοιπο της καθε καρτας.
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
11-03-2010, 22:51 #655
λαθος,
ακυρωση μπορεις να κανεις χωρις διακανονισμο.
Απλα η καρτα σου πλεον δεν δουλευει.
Το χρεος δεν εχει σχεση.
11-03-2010, 22:53 #656
σοβαρα μιλας?παω αυριο πρωι κιολας!
11-03-2010, 22:53 #657
Γμτ η πιο καλή λύση είναι η μεταφορά υπολοίπου αλλά έχω χαμηλό εκκαθαριστικό κ προς το παρόν φαίνομαι και άνεργη.
Πήρα στην τράπεζα(μιλάμε για 3 κάρτες φουλαρισμένες) και δεν κάνουν διακανονισμό,κορόιδο είναι?(αφού τις πληρώνω κανονικά)
Θα ρωτήσω για ακύρωση λοιπόν(γιατί παρασύρομαι και τις ξαναχρεώνω..).
Τι καλά θα ήταν να ακυρωνόταν και το χρέος:P
11-03-2010, 22:56 #658
Πάντως δεν το ήξερα για την ακύρωση,θα είχα γλιτώσει πολλές παρεκτροπές.
Μπράβο ρε κρίνο που μας το είπες..
Βρήκα πρωινή δουλειά κι εγώ αύριο!
11-03-2010, 23:27 #659
εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης της καρτας σου οποτε θες εσυ.
12-03-2010, 09:18 #660
κρινο ειναι εδω να σε ρωτησω κατι?πηγα το πρωι οκ ακυρωσα τισ καρτες,δεν μου τις πηρανε ομως πισω,εγω θα μπορω τωρα που ναι ακυρωμενες να βαζω χρηματα και να τις πληρωνω στο μηχανημα η οχι?
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία