απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 45
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 45 of 45 FirstFirst ... 35434445
Results 661 to 673 of 673
    Banned
    κανονικα επρεπε να στις κοψουν στα 4 με ψαλιδι....
    Θεωρητικα δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις, μιας και τις ακυρωσες,
    αλλα αφου δεν στις εκοψαν δεν ξερω τι να υποθεσω.

Το μονο που σκεφτομαι, ειναι οτι δεν στις εκοψαν μπας και τις ξαναενεργοποιησεις.
    Γνωμη μου ειναι να τις κοψεις με ψαλιδι εσυ.
    Οταν εχεις μια βομβα στα χερια σου, αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να την κανεις αχρηστη 100%.

Δυστυχως δεν μπορεις να κοντρολαρεις τιποτα, αν εχεις καρτα στα χερια σου,
    για αυτο καταστρεψε τις, πριν σε καταστρεψουν εσενα.

Οσο για την πληρωμη μπορεις να βαζεις την δοση σου στο ταμειο.
    Ομως αν εχεις επιτοκιο πανω απο 15% δεν θα ξεχρεωσεις ποτε σου,
    κανε αμεσα μεταφορα υπολοιπου, αν ψαξεις θα βρεις με επιτοκιο 4-5%.

Αν θες περισσοτερες λεπτομεριες,
    πες μου να σου στειλω αναλυτικο μυνημα στο που θα πας και τι θα κανεις.

ναι λογικα για αυτο δεν τις αχρηστεψαν!
    στειλε μου για μεταφορα τι θα κανω¨μηπως και ξεχρεωσω ποτε!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Εμένα μου στείλαν μια κάρτα στο σπίτι, χωρίς να την έχω ζητήσει ποτέ. Καπάκι μετά από μια βδομάδα ήρθε και η χρέωση, 30 ευρώ λέει για την ετήσια συνδρομή. Με το ζόρι να μας τα πάρουν. Εννοείται ότι δεν την χρησιμοποίησα και δεν θα πληρώσω για κάτι που δεν ζήτησα.
    Ολγάκι, κόψε τις με ψαλίδι.
    Αρκετά προβλήματα έχουμε. Ας μην φορτωνόμαστε και τον πλουτισμό των τραπεζών.

Banned
    Originally posted by nature
    Εμένα μου στείλαν μια κάρτα στο σπίτι, χωρίς να την έχω ζητήσει ποτέ. Καπάκι μετά από μια βδομάδα ήρθε και η χρέωση, 30 ευρώ λέει για την ετήσια συνδρομή.
    εαν υπογραψες κατα την παραλαβη,
    τοτε την πατησες....

αν μπλεξεις παντως με πιστωτικες δυσκολα ξεμπλεκεις
    θυμαμαι ειχα βγαλει τις πρωτες 2 για να κινουμαι πιο ανετα σαν φοιτητρια
    την 3 για να ξενεχρεωσω τις 1 και την 4 για να ξεχρεωσω τις υπολοιπες
    στο τελος τα εκανα κουλουβαχατα και εμειναν ολες απληρωτες εδω και καμια τετραετια...
    εντωμεταξυ αυτο το το περιεργο παλι να βγαζουν 4 πιστωτικες 4 διαφορετικες τραπεζες σε ενα φοιτητη χωρις εισοδημα μονο στην ελλαδα συμβαινει!
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    εντωμεταξυ αυτο το το περιεργο παλι να βγαζουν 4 πιστωτικες 4 διαφορετικες τραπεζες σε ενα φοιτητη χωρις εισοδημα μονο στην ελλαδα συμβαινει!
    Άντε ντε χωρίς εγγυητή,χωρίς τίποτα.Καλά αυτό μήπως είναι παράνομο?ή μήπως θα έπρεπε να είναι?Που να φανταστεί κάποιος 18 χρονος-η που μπορεί να μπλέξει...

Εγώ δεν το έκανα ακόμη,θα δω μήπως κ κάνω τη μεταφορά με εγγυητή.Αν δεν τα καταφέρω θα κάνω ακύρωση.

επειδη ειμαι λιγο εως πολυ προληπτικη και ειδα οτι εχω 666 μυνηματα στελνω αυτο για να φυγει αυτος ο παλιοαριθμος,
    μη μου δινετε σημασια:)

Senior Member
    ... γουάτ;... αρ γιού σίριους;... εγώ βλέπω 1384 παιδάκι μου... μπα σε καλό σου...

:P

oxi sta minimata p esteila gia ta minimata tou thrad lew:)
    wraia kseperasa to 666

Senior Member
    ... ε είδες;... λάθος έκανες ρε... κι εγώ από τα χτε είχα στο νου μου να πάρω το Δημήτρη και σήμερα που του τηλεφώνησα ανακάλυψα ότι μίλησα με το Γιάννη... τά \'χει αυτά η ζωή ρε συ...

:D

:P:P:P:P
    lol lol lol

Senior Member
    \'... Γιατί έχουμε μάθει να τα θέλουμε όλα δικά μας χωρίς να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπο. Βλέπουμε κοντόφθαλμα και θέλουμε να περνάμε καλά εδώ και τώρα χωρίς να σκεφτόμαστε πιο σφαιρικά τα πράγματα, αν αυτό που κάνουμε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον διπλανό μας η στις μελλοντικές γενιές κλπ. Αυτές είναι οι νοοτροπίες που μας φάγαν και μας φτασαν εδώ που μας φτάσαν. Και δεν πιστεύω με τίποτα ότι αυτά τα κάνουν λίγοι πολιτικοί η μια διεφθαρμένη elite. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο τρόπος συμπεριφοράς όλου του λαού και ότι όποιοι και αν βρισκόντουσαν σε θέσεις κλειδιά, τα ίδια θα καναν πανω-κατω.
    Βάζω στοίχημα ότι αν αυτή την στιγμή δίναμε πολλά λεφτά σε οποιονδήποτε έλληνα με πενιχρό εισόδημα θα έκανε ακριβώς τα ίδια με αυτούς που βρίζει στην τηλεόραση και τους κατηγορεί σαν \"εγκληματίες\" και \"γουρούνια\". Γιατί έτσι έχουμε μεγαλώσει και έτσι έχουμε μάθει να ζούμε...\'

Ποστάρω αυτό το απόσπασμα από κείμενο, με αφορμή όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες. Είναι η αφορμή για να σας χαιρετίσω κιόλας, απ\' το θρεντ που ξεκίνησα να ποστάρω... λυπάμαι που κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να περάσουν ως θέσφατο τέτοιες απόψεις όπως η παραπάνω, και μάλιστα σ\' ένα φόρουμ ψυχολογίας. Λυπάμαι που ενώ ανήκω στους ανθρώπους που δεν έχουν καμιά σχέση με τέτοιες τακτικές και νοοτροπίες, περνάει η άποψη του τύπου \'οι μισοί είναι βολεμένοι και οι άλλοι μισοί θα ήθελαν το ίδιο\'. Λυπάμαι που αγνοείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που ενώ έχουν περάσει χίλια σκατά στις ζωές τους, δε θέλησαν ποτέ να κλείσουν τα μάτια τους στα όποια \'κακώς κείμενα\' συμβαίνουν γύρω τους. Λυπάμαι που σας είναι δύσκολο προφανώς να πιστέψετε, ότι δε θέλουμε η τσάντα να ταιριάζει με το παπούτσι, να μπούμε με βύσμα στο δημόσιο ή να μας χαρτζηλικώνει ο μπαμπάς μας. Λυπάμαι που νομίζετε ότι επειδή μπορεί να ζούμε στην ανέχεια και να πληρώνουμε χρέη αλλονών - ίσως και των γονιών μας - σας φαίνεται παράξενο ότι εξακολουθούμε να ασχολούμαστε με τους συνανθρώπους μας ή με τα τετράποδα που υποφέρουν εξ\' αιτίας της αδιαφορίας των συνανθρώπων μας. Λυπάμαι να ακούω από καλλιεργημένους ανθρώπους ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να μένουν πιστοί σε πολύ απλά πράματα επειδή εσείς τα έχετε ξεχάσει.
    Η ηθική ανωτερότητα, η αγωγή και η ανθρωπιά είναι πράματα που δε μας τα διδάσκει κανείς. Τα αποκτάμε εκεί έξω. Και υπάρχουν πολλοί μη χορτάτοι που δε θα τα αντάλλασαν με ολάκερες περιουσίες...

Χαιρετώ όλα τα παιδιά που πήρα πράγματα απ\' τις ιστορίες τους. Εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια. Και να μη ξεχνάτε ποτέ. Μπορεί να μας συμβεί ο,τιδήποτε την οποιαδήποτε στιγμή. Μόνο με αυτό στο μυαλό μας γινόμαστε καλύτεροι.

:)

Senior Member
    Al, λες : \" Η ηθική ανωτερότητα, η αγωγή και η ανθρωπιά είναι πράματα που δε μας τα διδάσκει κανείς \".
    η αγωγή νομίζω πως διδάσκεται.κάτι άλλο προφανώς ήθελες να πεις.

όσο για το κείμενο που παραθέτεις μία γνώμη είναι.δεν είναι απαραίτητο να την ασπαστούμε όλοι.

(άλλαξες μάρκα ? :P )
    http://www.mazi.org.gr/

Page 45 of 45 FirstFirst ... 35434445