απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 45 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 673
    Senior Member
    Μα παρενθεση στην παρενθεση του Alobar που συμφωνω να ανοιξεις ενα τοπικ για τους ΑΑ αλλα και το θεμα με την κοκα κολα ξεχωριστα....
    Πολυ σημαντικες οι πληροφοριες που εγραψες για την κολα.. καποιες της ειχα ακουστα...αλλες οχι..
    Να συμπληρωσω και γω
    κατι που ειδα και διαβασα περισι για την pepsi cola ,δεν εχει διαφορα , το ενα με το αλλο αναψυκτικο απλα με αυτο εγινε αυτο που θα σας περιγραψω και με αυτο μετα δοκιμασαν να δουνε τι εγινε και το καναν πειραμα....

Ενα παιδακι λοιπον καπου στο εξωτερικο πεθανε ξαφνικα κανοντας στην κυριολεξια μπαμ το στομαχι του και βγηκαν τα σωθικα του ολα εξω....

Τι ειχε συμβει?

Αν ειναι δυνατον.....

Ειχε φαει καραμελες ΜΕντος...σε συνδιασμο πινοντας πεψη κολα...

Αν ειναι δυνατον....

Μετα εκαναν πειραμα πανω σε αυτο...

Βαζοντας μεσα σε ενα μπουκαλι μεγαλο του 1μιση λιτρου Πεψη , Καραμελες ΜΕντος...

Το αποτελεσμα?

Το μπουκαλι αρχισε να βραζει με ταχυτατους ρυθμους μεχρι που εκτιναχθηκε ολο το περιεχομενο του ολο εξω σαν συντριβανη Βομβα με υπερβολικη πιεση -δυναμη μπρος τα επανω...
    Εκτος το κακομοιρο το παιδακι..
    Το τραγικο ειναι οτι ολα αυτα μεντος , κολες κ.λ.π ακομα κυκλοφορουν ανενοχλητα....
    Αισχος
    ολα για το χρημα ρε γαμωτο ... μα ΟΛΑ?? ΟΛα ομως πια?
    Νευριασα τωρα που το ξαναθυμηθηκα...
    Λοιπον εγω εκλεισα με αυτο το θεμα ..

ΠΑμε τωρα στα του εδω θεματος...
    :)

olgaki 3 εβδομαδες ε ευγε ρε θηριο... μπορω να νιωσω στο περιπου πως νιωθεις..ειναι ολα πολυ ομορφα και οντως το οτι εισαι 3 βδομαδες χωρις την ουσια μεσα σου καταφερε ο εγκεφαλος σου, ο οργανισμος σου, το Μεσα σου , ΕΣΥ!
    Καταφερε το olgaki να δει την πραγματικοτητα και την ομορφια του κοσμου, ναι οπως καλα προειπες σε απλα αλλα ταυτοχρονα πολυ σημαντικα ειναι η αληθεια και η Ομορφια , ποσο μαλλον και κυριος για εναν ανθρωπο που επανεντασετε ξανα στην Ζωη,
    που καπιος αλλος που ειναι μεσα στην Ζωη χωρις καμια σχεση με ουσιες μεσα στην σκoτουρα της καθημερινοτητας τα εχει Ξεχασει , η δεν τα βλεπει , η δεν τα εκτιμαει......

Την ομορφια που μπορει να δεις στο χαμογελο ενος μωρου στον δρομο,την ομορφια μυριζοντας λουλουδι, την ομορφια στο να ξυπνας το πρωι βλεπωντας τον ηλιο , στο να κανεις Aτομικη περιποιηση,
    στο να κοιμασε στο κρεβατι σου αγκαλια με τον μορφεα τον θεο των ονειρων και οχι με το μπουκαλι με το αλκοολ αγκαλια ... στο να μιλας με ανθρωπους που πριν δεν μιλαγες πρωτα μοιραζωντας την αληθεια σου και να εισαι περηφανη για αυτο..!!
    \"Δωσε \"
    \"Κρατα\"
    Αυτα ειναι!!!!
    YΓ Δεν ξερω τι μουσικη ακους , εγω ακουω σχεδον ολα τα ειδη αρκει να με αγκιζει...
    Αφιερωνω σε εσενα και σε οπιον τον Αγκιζει το παρακατω κομματι... θα καταλαβεις οταν δωσεις βαση στον Στοιχο....

http://www.youtube.com/watch?v=cqSiBd6EYjE

ΜΕ εκτιμηση Θοδωρης!
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

ναι τα καταφερνω προσπαθω και συνεχιζω σταθερα:) o δρομος θα ναι μακρυς και δυσκολος,αλλα αυτο με προκαλει γιατι<<τα κερδη>> που θα αποκομησω στη ζωη μετα απο ολο αυτο θα ναι ανεκτιμητα...
    εχω κ τους γονεις μου κοντα μου και νιωθω ομορφα.γιατι φιλους μπορει να μην εχω,στα δυσκολα οι περισσοτεροι φευγουν.καθε πρωι ομως παιρνω ενα μπρaβο και μια ζεστη αγκαλια απο τους δικους μου και αυτο με γεμιζει περηφανια:)
    να εισαι καλα θοδωρη μου με τη θετικη ενεργεια και αισιοδοξια που παντα μου δινεις:)

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά. Μπράβο Όλγα και για την οικογένειά σου. Δυστυχώς δεν έχω τέτοια στήριξη, αλλά δε με πολυαπασχολεί. Θοδωρή, τί να πω για το γεγονός αυτό; Ας μη μιλήσω για ευθύνες γονέων, ειδικά σε θέματα διατροφής γιατί θα \'ξεφύγω\'. Όλα στην παιδεία μας ανάγονται, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Έπαθα το εξής. Εκεί που ήμουν έτοιμη να πατήσω \'καταχώρηση νέου θέματος\', βγήκα εκτός νετ. Πάει το κείμενο, αλλά οκ, θα γίνει αύριο. Απ\' τις λίγες φορές που δε το έγραψα αρχικά στο word. Προς το παρόν, χαίρομαι που βρήκα μια τοποθέτηση του μέλους \'Pops\', έστω και αναδρομικά, από τόπικ του 2004. Εκφράζει ακριβώς τη δική μου περίπτωση αλκοολισμού και νομίζω ότι το έγραψα εγώ! :P. Μια μικρή γεύση με την απάντηση του μέλους, κι αν μου τη δώσει, ξεκινάω ξανά το κείμενό μου απόψε.

:P

\'Τα manuals όμως (σε ποια αναφέρεσαι αλήθεια; )για να χαρακτηρίσουν κάτι ως διαταραχή πρέπει να τηρούνται προϋποθέσεις χρονικές (συχνότητα) στα συμπτώματα. Είπες ότι \"Ειναι διαταραχη γιατι συνδεεται με τις κυριοτερες διαταραχες -σχιζοφρενεια, διπολικη νοσο- και απο την αλλη με δυο απο τις πιο κοινες διαταραχες προσωπικοτητας τη μεθοριακη και την αντικοινωνικη\". Το ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά ή συνδέεται ως σύμπτωμα με άλλες \"διαταραχές\" ή γενικά προβληματικές συμπεριφορές δεν κάνει το ποτό \"διαταραχή\" από μόνο του. Συγγνώμη, απλώς είμαι πολύ ευαίσθητη με τις ταμπέλες.\'.
    (Από το θέμα \'Κάπνισμα και αλκοόλ: στυλ ή πρόβλημα;\').

Member
    Originally posted by olgaki82
    ναι τα καταφερνω προσπαθω και συνεχιζω σταθερα:) o δρομος θα ναι μακρυς και δυσκολος,αλλα αυτο με προκαλει γιατι<<τα κερδη>> που θα αποκομησω στη ζωη μετα απο ολο αυτο θα ναι ανεκτιμητα...
    εχω κ τους γονεις μου κοντα μου και νιωθω ομορφα.γιατι φιλους μπορει να μην εχω,στα δυσκολα οι περισσοτεροι φευγουν.καθε πρωι ομως παιρνω ενα μπρaβο και μια ζεστη αγκαλια απο τους δικους μου και αυτο με γεμιζει περηφανια:)
    να εισαι καλα θοδωρη μου με τη θετικη ενεργεια και αισιοδοξια που παντα μου δινεις:)
    να θυμάσαι, Όλγα: μια θέση για το καθετί και το καθετί στη θέση του. αυτό μπορεί να ισχύσει για αντικείμενα, καταστάσεις, συναισθήματα, ανθρώπους. οι φίλοι που έφυγαν θα έφευγαν κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς. απλώς αγνοούσαμε το χρόνο αναχώρησης. όταν δήλωσα φανερά τον αλκοολισμό μου, βίωσα πολλή έκπληξη. άνθρωποι που πίστευα ότι με αγαπούσαν έφυγαν και άλλοι που ήμουν σίγουρος ότι αδιαφορούσαν για μένα μου συμπαραστάθηκαν όσο και όπως μπόρεσαν. αλλά το χειρότερο το βίωσα όταν στην ανάρρωσηό άνθρωπος που είχα λατρέψει για καλύτερο μου φίλο, με έδιωξε βίαια από τη ζωή του. το άντεξα και τώρα ξέρω ότι μπορώ να αντέξω και άλλα. απλά οι προσδοκίες μου για τους ανθρώπους κατέβηκαν πάρα πολύ. όλα γίνονται για κάποιο λόγο και συνήθως αυτός ο λόγος αξίζει τον κόπο. καληνύχτα.

Member
    Originally posted by Alobar
    Καλησπέρα παιδιά. Μπράβο Όλγα και για την οικογένειά σου. Δυστυχώς δεν έχω τέτοια στήριξη, αλλά δε με πολυαπασχολεί. Θοδωρή, τί να πω για το γεγονός αυτό; Ας μη μιλήσω για ευθύνες γονέων, ειδικά σε θέματα διατροφής γιατί θα \'ξεφύγω\'. Όλα στην παιδεία μας ανάγονται, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα. Έπαθα το εξής. Εκεί που ήμουν έτοιμη να πατήσω \'καταχώρηση νέου θέματος\', βγήκα εκτός νετ. Πάει το κείμενο, αλλά οκ, θα γίνει αύριο. Απ\' τις λίγες φορές που δε το έγραψα αρχικά στο word. Προς το παρόν, χαίρομαι που βρήκα μια τοποθέτηση του μέλους \'Pops\', έστω και αναδρομικά, από τόπικ του 2004. Εκφράζει ακριβώς τη δική μου περίπτωση αλκοολισμού και νομίζω ότι το έγραψα εγώ! :P. Μια μικρή γεύση με την απάντηση του μέλους, κι αν μου τη δώσει, ξεκινάω ξανά το κείμενό μου απόψε.

:P

\'Τα manuals όμως (σε ποια αναφέρεσαι αλήθεια; )για να χαρακτηρίσουν κάτι ως διαταραχή πρέπει να τηρούνται προϋποθέσεις χρονικές (συχνότητα) στα συμπτώματα. Είπες ότι \"Ειναι διαταραχη γιατι συνδεεται με τις κυριοτερες διαταραχες -σχιζοφρενεια, διπολικη νοσο- και απο την αλλη με δυο απο τις πιο κοινες διαταραχες προσωπικοτητας τη μεθοριακη και την αντικοινωνικη\". Το ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά ή συνδέεται ως σύμπτωμα με άλλες \"διαταραχές\" ή γενικά προβληματικές συμπεριφορές δεν κάνει το ποτό \"διαταραχή\" από μόνο του. Συγγνώμη, απλώς είμαι πολύ ευαίσθητη με τις ταμπέλες.\'.
    (Από το θέμα \'Κάπνισμα και αλκοόλ: στυλ ή πρόβλημα;\').
    καληνύχτα alobar. περιμένω το πόνημα σου με λαχτάρα, θα έλεγα. δεν έχω πιεί και σήμερα, ούτε και χθες όμως. για αύριο να το αφήσω στα χεράκια του θεού, τι λες; του δικού μου θεού όμως, έτσι;

Senior Member
    καθε πρωι ομως παιρνω ενα μπρaβο και μια ζεστη αγκαλια απο τους δικους μου και αυτο με γεμιζει περηφανια:)
    εμενα ποτε δεν μου ειπαν μπραβο που εκοψα το αλκοολ:(

Senior Member
    Originally posted by ferro
    καθε πρωι ομως παιρνω ενα μπρaβο και μια ζεστη αγκαλια απο τους δικους μου και αυτο με γεμιζει περηφανια:)
    με αφήνεις άναυδη...θέλει δύναμη να το κόψεις...και οι γονείς μου και οι φίλοι μου χάρηκαν πολύ και μου το έδειξαν.ferro, δεν τους ρώτησες γιατί.δεν το συζήτησες με τον ψυχίατρο σου?

auto που με προβληματιζει ειναι το απαισιο ψεμμα που ειχα πει στους γονεις μου οταν επινα.επειδη καθε βραδυ γυρνουσα σπιτι πιωμενη για ενα μηνα δεν με αφηναν να βγω.επεινα κρυφα στο σπιτι ομως.και τους ειπα μετα απο λιγο οτι και καλα γνωρισα καπιον και τα παμε καλα και μαλακιες και ψεμματα οτι κ αυτος ο καποιος δεν πινει μονο και μονο για να μπορω να βγαινω και να πεινω.τωρα πως να τους πω την αληθεια?οτι δεν υπαρχει κανενας και ειπα απαισια ψεμματα?οχι θα χασουν τη γη κατω απο τα ποδια τους.αυτο μονο μπαλωνεται ,να πω δηλαδη οτι χωρισα.δεν ξερω εχω τρομερες τυψεις

πως να πω οτι δημιουργησα εναν υποτιθεμενο γκομενο για να βγαινω εξω και να πινω?τι τρομερο λαθος.μακαρι να γυρνουσε ο χρονος πισω

Senior Member
    Originally posted by arktos

με αφήνεις άναυδη...θέλει δύναμη να το κόψεις...και οι γονείς μου και οι φίλοι μου χάρηκαν πολύ και μου το έδειξαν
    βασικα οταν τους λεω \"τωρα πια δεν πινω\",μου λενε \"αυτο ελειψε\"
    ισως εχουν χαρει και δεν το δειχνουν.δεν ξερω...

ΦΕΡΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ.ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ:)

Senior Member
    Originally posted by arktos

με αφήνεις άναυδη...θέλει δύναμη να το κόψεις...και οι γονείς μου και οι φίλοι μου χάρηκαν πολύ και μου το έδειξαν
    βασικα οταν τους λεω \"τωρα πια δεν πινω\",μου λενε \"αυτο ελειψε\"
    ισως εχουν χαρει και δεν το δειχνουν.δεν ξερω...
    Σιγουρα εχουν χαρει φερο.
    αλλα το φοβουνται τοσο πολυ που δεν θελουν ουτε να μιλανε γι αυτο, μηπως ετσι ξορκισουν το κακο...

Senior Member
    remedy kai olgaki εχετε δικιο τελικα.
    εχουν χαρει απλα δεν το δειχνουν.
    κραταν μια \"πισινη\" επειδη φοβουνται μια ενδεχομενη υποτροπη.

Senior Member
    Καλημέρα στην παρέα. Εμένα η μητέρα μου ανήκει σε μια κατηγορία ανθρώπων που δυστυχώς ζει για τους άλλους. Προσωπικά δε μου \'συγχώρεσε\' το γεγονός πως εγώ θα \'έπρεπε\' να ήμουν αλλιώς, δηλ. με βάση κάποια στοιχεία της ζωής μου, να είχε εξελιχθεί αυτή διαφορετικά. Στην ουσία δε παραδέχτηκε ποτέ ότι ήμουν αλκοολική, καθώς και το δικό της μερίδιο σε αυτό, με το \'φόβο\' του περιγύρου. Έπινα κυρίως για να αμύνομαι απέναντι στη συμπεριφορά των γονιών μου. Με πατέρα εθισμένο στο τζόγο και μια μητέρα \'πιστή\' στον μικρότερο αδερφό μου, παραγκωνίστηκα παντελώς. \'Μπράβο\' δεν άκουσα ποτέ, ούτε καν όταν πέτυχα στις πανελλήνιες πριν χρόνια. Σήμερα, μου ζητάει με τον τρόπο της να επανορθώσω μέσα σ\' ένα πεντάμηνο για τα 15 ολόκληρα χρόνια του πιώματος, παραβλέποντας ταυτόχρονα τα όσα έχω καταφέρει - μικρά ή μεγάλα σ\' αυτή τη ζωή - και αρνούμενη την οποιαδήποτε ευθύνη. Ο αγώνας μου δεν έχει κανέναν συμπαραστάτη από πλευράς ψυχολογικής στήριξης, παρά μόνο από οικονομικής πλευράς, πράγμα που της δίνει \'πάτημα\' για το ρόλο μιας μητέρας \'ηρωΐδας\'. Αυτή η μητέρα όμως, έπρεπε να έχει απομακρυνθεί χρόνια πριν από έναν σύζυγο ανεύθυνο και ένα περιβάλλον που δημιουργούσε μιζέρια και καταπίεση. Όλγα, γνώμη μου είναι να μην αποκαλύψεις καν το \'ψέμμα\' σου. Δε τρέχει και τίποτα και στην τελική η βιολογική σου πλέον ανάγκη να ζεις με πιώμα σε οδήγησε σε αυτό. Εγώ \'ένιψα τας χείρας\' με τη δική μου μητέρα και δε περιμένω τίποτα. Αυτά.

;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ALOBAR:) ΟΙ γονεις νομιζω οτι καποιες φορες μας εμποδιζουν να μεγαλωσουμε.εγω πχ οσο επινα εκριναν τα λαθη μου κοιτουσαν και μετροθσαν το ποσο επινα και ειχε φτασει σε σημειο ο πατερας να μου πει οτι πινω γιατι δεν δουλευω κ δεν εχω κατι να ασχοληθω εκτος απο το αγχος μου.ποτε δεν καθισε να συζητησει μαζι μου γιατι επεινα και γιατι ειχα αγχος.φυσικα και τωρα χαρηκαν δεν ειναι και λιγο να με βλεπουν καλα.αλλα ισως χρειαζομουν περισσοτερη επικοινωνια τοτε.τοτε η ολγα παντα ειχε αδικο επειδη επεινε...

Page 9 of 45 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast