απεξαρτηση απο αλκοολ - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 45 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 673
    Senior Member
    ... και μη ξεχνάς Αριστείδη μου ότι σήμερα είναι γιορτή... \'Σοφίας, Πίστεως, Αγάπης και Ελπίδας\'... σα σήμερα ήρθα κι εγώ πριν 6 μήνες στο πρόγραμμα της ομάδας σου και \'πρώην\' ομάδας μου... :D ... και δε θέλω να μου ζορίζεσαι σε αυτή την προσπάθεια \'συμφιλίωσης\' με τη μονιμότερη και πλέον \'ατσαλάκωτη\' ανά τους αιώνες ιδιότητα της ανθρώπινης φύσης. Αυτήν του εφήμερου. Κάποιοι είχαμε την τύχη - γιατί είναι όντως ευλογία - να γεννηθούμε με αυτή τη συνειδητοποίηση και να την αναπτύξουμε μέσα από \'ευκαιρίες - ατυχίες\' που μας δόθηκαν. Και στις δυο περιπτώσεις, πάλι μεγάλο είναι το κόστος φίλε μου. Η νηφαλιότητα κρίνεται από την πράξη μας στην καθημερινότητα, άρα η νηφαλιότητα ξεκινά απ\' την καθαρή σκέψη. Όλα καλά λοιπόν. Και μακάρι τα μέλη της ομάδας σου, να είχαν τις δικές σου συμπεριφορές. Γιατί \'βρώμικη\' ψυχή και μυαλό με \'καθαρότητα\' από αλκοόλ, μόνο νηφαλιότητα δεν είναι. Το πιώμα είναι το τελευταίο Αρούκο... :P.

Ολγάκι καλά είσαι; Ά, δε στά \'πα! Ο ανηψιός μου πήρε προαγωγή! Από Ορέστης Μακρής, μας τη βγαίνει Σπύρος Λούης τώρα...

:P

αλομπαρ ειμαι πολυ καλα..ολα παιρνουν επιτελους το δρομο τους...¨:):):)
    καθε μερα νιωθω ολο και πιο ομορφα και αισιοδοξα..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    μπραβο σου ειναι πολυ ευχαριστο αυτο!!!!!!!!!!
    Dum spiro spero (?)

να σαι καλα ελενα:)
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    ΚΑλησπερα olgaki δυστηχως εργαζομαι παραπανω ωρες και μπαινω λιγοτερες στο νετ...
    Χαιρομαι που καθε μερα εισαι και πιο ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

AΡΙΣΤΕΙΔΗ αν επιτρεπετε σε πιο προγραμμα πηγαινεις και κανετε ομαδα?

Μου θυμιζεις πολυ τον εαυτο μου οταν εκανα ομαδικη ψυχοθεραπεια στο προγραμαμα που πηγαινα...για χρονια....πριν χρονια.....
    Καθε φορα που γραφεις....αντιλαμβανομαι οτι εισαι ενα ατομο Συνηδιτοποιημενο...και γινεσε ολο και περισσοτερο ........
    ΜΠΡΑΒΟ αδερφε!

Την καλημερα μου ΣΕ ολους ΠΑιδες!!!!
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

καλημερα και σε σενα θοδωρη και καλη δυναμη με τη δουλεια:)¨

χαιρομαι που δεν μας ξεχνας:)

Member
    ξύπνησα πρωί, έφαγα πρωινό καλούτσικο, ήπια καφέ, ετοιμάζομαι για μια δουλειά που μου αρέσει, βαριέμαι να ξυριστώ, δεν έστρωσα το κρεβάτι αλλά έπλυνα τα χθεσινά πιάτα, γράφω ότι μου κατέβει στη κεφάλα μου, θα πιώ ένα δεύτερο καφέ, αυτά! μικρές, απλές, καθημερινές κινήσεις, με φόντο τη φθινοπωριάτικη μέρα. Alobar, ξέχασα ότι χθες ήταν οι έξι σου μήνες, νασαι καλά και δυνατή κι ευάλωτη συγχρόνως, ωραίος συνδυασμός!!!!
    θοδωρή ευχαριστώ για τις καλές σου κουβέντες. η ομάδα \"μου\" είναι οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι. δεν σπάω καμία ανωνυμία μιας και όλοι μας εδώ είμαστε με ψευδώνυμα που καμία σχέση δεν έχουν φαντάζομαι με τη πραγματικότητα μας, για μένα τουλάχιστον αυτό ισχύει.
    καλή σας μέρα και πάλι.

καλημερα!!!
    εγω ξυπνησα στις 7 ηπια ενα καφε σπιτι πηγα στο γραφειο εκανα 2ο τωρα και ετοιμαζω χαρτομανι για ικα και εφορια:)
    εχει κρυο εδω κα συνεφια και μ αρεσει πολυ...
    θα κυλησει ομορφα και αυτη η μερα:):):)
    μονο που νυστζω λιγο αλλα δεν πειραζει το μεσημερι θα γινω ενα με τον καναπε να δουμε και τη λαμπιρη,ε πως δε θα ακουσω τα κουτσομπολια της μερας??:):):)

Senior Member
    δεν υσχιει για ολους η ανωνημια διοτι πολυ απλα εμενα με λενε Θοδωρη....
    Και δεν εχω να κρυψω τιποτα....
    Αλωστε θα το αντιληφθει κανεις που εχει επισκεφθει τοsite μου...
    Διαβαζοντας με....
    Τους ξερω τους Α.Α
    ΠΡιν παω στο προγραμαμ Απεξαρτησης που πηγα το 18 ΑΝω...
    Πηγαινα στους Ν.Α.. οπου ειναι και η ιδια φιλοσοφια.....
    Για πολους μηνες......πηγαινα
    το 2002...
    Και ακομα εχω μεσα μου και κρατω την προσευχη που για μενα ειναι η καλυτερη που ποτε εχω ακουσει.....

Ανωτερη Δυναμη Δωσε μου την Γαληνη
    να δεχομαι τα πραγματα που Δε μπορω να αλλαξω..
    Το κουΡαγιο να αλλαζω αυτα που Μπορω...
    και την Σοφια να Γνωριζω την Διαφορα τους.............

Με σεβασμο Θοδωρης
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Member
    απόψε θα κάτσω στο σπίτι. θα απλώσω την αρίδα μου στο καναπέ, θα δω ειδήσεις και ότι άλλο έχει μετά και θα κοιμηθώ. έχει συννεφιά, ένα μικρό αεράκι έχει σηκωθεί και με εμπνέει και με καλεί ο χώρος μου, το σπίτι μου, η πιό σταθερή μου αλήθεια. ίσως και η μοναδική μου ασφάλεια. σήμερα θέλω να το απολαύσω και πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί και αυτό να του κάνω λίγη παρεϊτσα, να τα πούμε όπως μόνο με τα \"άψυχα\" μπορεί κάποτε κάποτε να μιλάει κανείς. μπορεί να περάσει και ένας γνωστός μου, καλώς να έρθει κι αυτός. αλλά και να μην έρθει.....καληνύχτα παιδιά!!!!1

καληνυχτα αριστειδη και οτι και να κανεις να περασεις ενα ομορφο βραδυ:)

ειναι δεκα μερες τωρα που βλεπω μονιμα τα εξης ονειρα:οτι ειμαι εγκυος και γενναω αλλα το παιδι παντα μ το παιρνουν αλλοι,και οτι βρισκω στο δρομο χρηματα παρα πολλα χρηματα.
    ποτε δεν εβλεπα επαναλαμβανομενα ονειρα ωστε να τα θυμαμαι και με εχει προβληματισει

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    ειναι δεκα μερες τωρα που βλεπω μονιμα τα εξης ονειρα:οτι ειμαι εγκυος και γενναω αλλα το παιδι παντα μ το παιρνουν αλλοι,και οτι βρισκω στο δρομο χρηματα παρα πολλα χρηματα.
    ποτε δεν εβλεπα επαναλαμβανομενα ονειρα ωστε να τα θυμαμαι και με εχει προβληματισει
    καλημερα ολγα μου.
    μηπως βλεπεις αυτα τα ονειρα γιατι εκφραζουν βαθυτερες επιθυμιες σου?(οπως το να βγαλεις πολλα χρηματα και να κανεις ενα παιδακι?)

μπορει δεν ξερω αλλα δεν ειναι πραγματα που σκεφτομαι καθημερινα:)

Senior Member
    MAΛΛON EINAI 2 MEΓAΛEΣ ΣOY EΠIΘYMIEΣ KAI ΦOBAΣAI MHΠΩΣ ΔEN TA AΠOKTHΣEIΣ.
    ME THN ΔYNAMH ΠOY EXEIΣ ΘA TA KATAΦEPEIΣ OΛA, AYTO EINAI ΔEΔOMENO
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Page 34 of 45 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast