Ανθρακικό Λίθιο(Milithin) vs Θειικό Λίθιο(Lithiofor)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Ανθρακικό Λίθιο(Milithin) vs Θειικό Λίθιο(Lithiofor)

Καλησπέρα , αν κάποιος παίρνει ένα απο τα 2 ας πει την εμπειρία του και την δόση που παίρνει καθώς και πόσες φορές την ημέρα . Από όσο ξέρω το ανθρακικό το παίρνεις 3 και το θειικό 2 . δοκίμασα το θειικό 2 χάπια πρωί βράδυ και δεν έφτανε επίπεδα . αν το πάρεις 3 φόρες (και το μεσημέρι) θα αλλάξει κάτι? Επίσης στα 2 χάπια έφτασε 0,5-0,6 και σε μεγαλύτερες δόσεις μειώθηκαν τα επίπεδα (τι έφταιξε δεν ξέρω) και μου έφερνε πολύ δίψα και πολυουρία + υποθυροειδισμό. μιλάμε για δόση 1800mg πολύ μεγάλη θεωρείτε. Ευχαριστώ.

Junior Member
    Συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον ειδικό σας για να προσαρμόσετε τη fnaf δόση με βάση τις ανάγκες σας και την υγεία σας. Η αύξηση της δόσης σε τρεις φορές την ημέρα μπορεί να επιφέρει αλλαγές, αλλά είναι σημαντικό να γίνει υπό την επίβλεψη επαγγελματία.

Junior Member
    Quote Originally Posted by GBg View Post
    Καλησπέρα , αν κάποιος παίρνει ένα απο τα 2 ας πει την εμπειρία του και την δόση που παίρνει καθώς και πόσες φορές την ημέρα . Από όσο ξέρω το ανθρακικό το παίρνεις 3 και το θειικό 2 . δοκίμασα το θειικό 2 χάπια πρωί βράδυ και δεν έφτανε επίπεδα . αν το πάρεις 3 φόρες (και το μεσημέρι) θα αλλάξει κάτι? Επίσης στα 2 χάπια έφτασε 0,5-0,6 και σε μεγαλύτερες δόσεις μειώθηκαν τα επίπεδα (τι έφταιξε δεν ξέρω) Among Us Online και μου έφερνε πολύ δίψα και πολυουρία + υποθυροειδισμό. μιλάμε για δόση 1800mg πολύ μεγάλη θεωρείτε. Ευχαριστώ.
    I tried the sulfate with 2 pills morning and evening, and it didn't reach therapeutic levels. If taken 3 times (including at noon), will it make a difference? Also, at 2 pills, it reached 0.5-0.6, and at higher doses, the levels decreased (I don't know why), and it caused a lot of thirst and polyuria, plus hypothyroidism. We're talking about a dose of 1800mg, which is considered very high.

Junior Member
    Really the drugs should be taken as prescribed. Do more research on what really works. You learn and make better choices when using them. Your topic probably reflects a condition that many people are prone to encounter. coreball

Junior Member
    Καλησπέρα! Φαίνεται ότι αναφέρεσαι στη λήψη λιθίου, είτε ως ανθρακικό είτε ως θειικό, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία της διπολικής διαταραχής και άλλων ψυχικών καταστάσεων.